Kokmateriālu ražošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

PK Mežs, SIA

Beverīnas 24, Rīga LV-1058
Kokmateriālu tirdzniecība, kokmateriāli, būvmateriāli, brusas, dēļi, cirsmu pirkšаna, cirsmu iepirkšana, izmēra paletes, kokapstrādes uzņēmums, dažāda izmēra koka palešu rāmji, vāki, taras materiālu ražošana

Tehnika Auce, SIA

Tehnikas 14, Auce, Dobeles nov. LV-3708
tehnika, tehnika auce, tehnikas, zāģi, rotatori, rotators, IVR, RX, zbl, lentzāģi, auce, hidrocilindri, skrēperi, scrapers, prese, hidro, reduktori, variatori, zāģlentas, FFT, F6, F, ZL, ZBL-50H, ZBL-60H, griezējs, griezēji, preses, pozicionēšanas kontrolieris, zāģis, hidrodzinējs, ce, kokam, metālam, metālapstrāde, zāģēšana, apstrāde,

Eko nams, SIA

Celtniecības 26, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
guļbūve, kokamāja, guļbūves, mājasbūvniecība, mājasprojekts, mājasprojekti, loghouse, loghome, woodhouse, timberhome, woodinterior, blockhaus, holzhaus, tømmerhytter, tømmerhytte, timmerhus, hytte, hus, palkmaja, puumaja, medinisnamas, trendhytte, drømmehus, laftehytte, laftehytta, kvalitet, trehus,

Lameko Impex, SIA

Citadeles 1a, Rīga, LV-1010
SIA "Lameko Impex" ražošana:

SIA "Lameko Impex" meitas uzņēmums SIA "Smiltene Impex" atrodas Smiltenes novadā (130 km no Rīgas) un veic pilnu kokmateriālu ražošanas ciklu no apaļkoksnes līdz gatavai, ēvelētai produkcijai, jauda līdz 80 000 m3 gatavās produkcijas gadā.

SIA "Lameko Impex" asociācijas:

SIA "Lameko Impex" ir Latvijas Kokmateriālu ražotāju un tirgotāju asociācijas, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras un Vācijas-Baltijas Tirdzniecības kameras biedrs.

Pirmā Betona Kompānija, SIA

Liginišķu 26, Daugavpils LV-5415
Apraksts:

Kokmateriāli žogiem, izgatavojam koka žogus (egle, priede, lapegle u.c.)

Arko grupa, SIA, kokapstrādes darba galdi, instrumenti

Turpinām strādāt! Notiek regulāras piegādes.
Bukultu 5a, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "ARKO GRUPA" pieredzējušie un Weinig rūpnīcās apmācītie servisa tehniķi radīs ātru un efektīvu Jūsu problēmas risinājumu. Veiksim kvalificētus iekārtu garantijas un pēcgarantijas remontdarbus un regulārās tehniskās apkopes. Mūsu darbs – Jūsu panākumi!

Lateira, SIA

Lauktehnikas 16, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

"Lateira" galvenie darbības virzieni ir mežizstrāde, mežu apsaimniekošana, mežu īpašumu pirkšana, kokvedēja pakalpojumi, izvedēja traktora pakalpojumi. Transporta pakalpojumi: apaugumu novākšana/izvešana. Beramo kravu pārvadājumi. Kokvedēja pakalpojumi. Izvedējtraktora pakalpojumi. Cirsmu iestigošana, dastošana. Dokumentu sakārtošana. Novērtēšana. Mežu stādīšana, kopšana.

Salons Wenden

Katlakalna 6d, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "WENDEN GRUPA" ir latviešu mēbeļu ražotājs, kas produkciju izgatavo, apvienojot senas, gadu desmitiem izkoptas mēbeļu ražošanas tradīcijas ar mūsdienīgām tehnoloģijām. Ražotnē, kas atrodas Jaunpiebalgā, tiek izgatavoti galdi, krēsli, taburetes, kumodes un cita veida koka mēbeles. Sekojot atbildīgas ražošanas principiem, mēbeļu izgatavošanā tiek izmantoti koki tikai no labi un ilgtspējīgi apsaimniekotiem mežiem, turklāt maksimāli izmantojot katra baļķa lietderīgo iznākumu.

AG Wood, SIA

Pils 13a, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Piedāvājam:

Mēbeles mājas labiekārtošanai un biroja praktiskumam. Mēbeļu komponenti un interjera elementi. Ozola, bērza, priedes, dižskābarža, kā arī MDF, KSP un lamināta materiāli ar dažādām apdarēm un īpašībām, iepakoti kastēs nosūtīšanai klientam. Virtuves mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, izgatavošana un uzstādīšana.

Izgatavojam dažadu veidu mazu koku formu izstrādājumus no masīvkoka.

Piemēram salvešu riņķus, dažādus dekorus ar lina aukliņu, dāvanu kastes kā arī piedāvājam dekoru apdruku vai gravēšanu.

ZĀĢMATERIĀLI.

Bērza koksnes ēvelētas vai neēvelētas sagataves, kas sastāv no fiksēta vai garumā audzēta garuma; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

IEKŠTELPU MATERIĀLI.

Ozola, oša, dižskābarža, priedes un apses koksnes līmēti pakāpieni un palodzes, kuru malas ir iespējamas ar rundējumu, kā arī roku balsti un reliņi. Pakāpieni no veselām vai garumā audzētām sagatavēm; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

Priedes koksnes logu apdares paneļi, kājlīstes, durvju apdares līstes.

Produktus iespējams nokrāsot ar ūdens bāzes krāsu.

KURINĀMAIS.

Kvalitatīva alkšņa un bērza koksnes kamīnmalka.

Timbertime, SIA

Lubānas 78b, Rīga LV-1073
Produkcija:: ✓ APDARES DĒĻI - izgatavoti no egles, priedes vai lapegles. Var pasūtīt apstrādātus ar koksnes konservantiem vai antipirēnu, kā arī krāsot atbilstoši Jūsu prasībām. ✓ TERASES DĒĻI - ražoti no augstas kvalitātes priedes, egles vai lapegles. Piedāvājam gan gludus, gan rievotus dēļus. Terases dēļus var pasūtīt apstrādātus ar standarta zaļo vai brūno krāsu. Apstrādei savos autoklāvos izmantojam vakuuma-spiediena metodi. ✓ KONSTRUKCIJU MATERIĀLS C24 - kvalitatīvs un izturīgs karkasa materiāls. Balstoties uz tirgus pieprasījumu, varam piedāvāt vizuāli šķirotu un kalibrētu kokmateriālu ar stiprības klasēm C18, C24. ✓ ZĀĢMATERIĀLI - žāvētas koksnes priekšrocības salīdzinājumā ar nežāvētu ir stiprības īpašību uzlabošana, izolācijas uzlabošana, savienošanas iespēju paplašināšana, virsmas apstrādes iespēju paplašināšana, materiālu apstrādes vienkāršošana. ✓ GRĪDAS DĒĻI - grīdas dēļi no skujkoka, kur ražošanā tiek izmantota ēvelēta un apstrādāta priedes vai egles koksne. Zāģmateriāli tiek žāvēti līdz KD16% (±2%). Dēļi tiek apstrādāti, lai tos pirms ieklāšanas nav nepieciešams slīpēt. Pateicoties spundēm, grīdas dēļu ieklāt būs ērtāk. ✓ Visi profili tiek ražoti garumā no 1,8 m līdz 6 m. ✓ Iespējama piegāde visā Latvijā!

Siguldas kokmateriāli, veikals

Pulkveža Brieža 113, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Mūsu veikala sortiments:: ✓ Konstrukcijas materiāli; ✓ Latojuma materiāli; ✓ Apdares dēļi mājas fasādei; ✓ Iekšējās apdares dēļi; ✓ Terases dēļi; ✓ Grīdas dēļi; ✓ Pirts apdraes dēļi.

Piedāvājam klientiem papildus dažādus apstrādes veidus:

✓ Mērcēšana pret sēnīti (ar BOCHEMIT QB Profi); ✓ Impregnēšana zem spiediena (ar Tanalite E); ✓ Uguns apstrāde (ar RP WOOD Fire Stop); ✓ Rūpnieciskā krāsošana; ✓ Birstēšana; ✓ Dedzināšāna.

Citi kokapstādes blakusprodukti:

✓ Granulas apkurei; ✓ OSB plāksnes; ✓ Akustiskie paneļi; ✓ Dažāda izmēra un veida skrūves; ✓ Sedzošās krāsas un beices apdares dēļiem.

 

Grantiņi 1, SIA

Gaujasrēveļi, "Kartona fabrika 2" , Rankas pagasts, Gulbenes nov. LV-4416
Apraksts:

"Grantiņi 1" ir viens no vadošajiem mežizstrādes uzņēmumiem Latvijā, kas ir sasniegts ar neatlaidīgu un mērķtiecīgu darbu, godprātīgu un lojālu attieksmi pret klientiem un sadarbības partneriem. Mūsu galvenie pakalpojumi: mežizstrāde, kokmateriālu transports, šķelda. Piedāvājam arī treileru, iekrāvēju un remontdarbnīcas pakalpojumus.

RTG, SIA

Tirza, "Tirzas muiža" , Tirzas pagasts, Gulbenes nov. LV-4424
Pārdodam:: ✓ Dārza būves - dārza mājas, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, koka sētas, tualetes ✓ Zāģmateriālus - brusas, dēļus ✓ Apdares dēļus - grīdas dēļus, terases dēļus, ēvelētas līstes un brusas. Mēs iepērkam:: ✓ Zāģbaļķus - Egle, Priede Par mums:

Ražotne, kur ražo zāģmateriālus, apdares dēļus un būves dārzam. Ražotnē tiek ražotas brusas, dēļi, latas, kā arī apdares dēļi un grīdas dēļi. Izgatavojam dārza mājas, bērnu rotaļu laukumus, sētas, āra tualetes, kā arī citus produktus dārzam un mājai.  

Ozols IS, SIA

Dzintara 2, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Uzņēmums galvenokārt specializējas:: ✓ meža īpašumu un cirsmu iegādē, ✓ mežistrādes un transporta pakalpojumu sniegšana, ✓ kokmateriālu tirdzniecība un enerģētiskās koksnes ražošana. SIA Ozols IS ir mežistrādes uzņēmums.:

Mūsu bizness ir mežizstrādes pakalpojumu sniegšana, kas specializējas drošā un efektīvā kokmateriālu ieguvē. Ar pieredzējušu mežizstrādātāju un mūsdienīga aprīkojuma komandu esam veltīti kvalitatīvu rezultātu sniegšanai saviem klientiem. Mēs saprotam ilgtspējīgas mežsaimniecības prakses nozīmi un esam apņēmušies saglabāt mūsu mežu veselību un skaistumu nākamajām paaudzēm. Mūsu mežizstrādes pakalpojumi ir paredzēti, lai maksimāli palielinātu mūsu klientu koksnes ieguldījumu vērtību, vienlaikus samazinot ietekmi uz vidi. Neatkarīgi no tā, vai esat privāts zemes īpašnieks vai liela komercorganizācija, mums ir zināšanas un resursi jūsu vajadzību apmierināšanai. Tāpēc, ja meklējat uzticamu partneri savām mežizstrādes vajadzībām, meklējiet ne tālāk par mūsu biznesu. Mēs esam šeit, lai palīdzētu jums gūt maksimālu labumu no saviem mežiem.  

LEAnD, SIA, Grāmatvedības birojs

Lāčplēša 88 k.1, Rīga LV-1003
Grāmatvedības birojs:

Mūsu draudzīgais kolektīvs sniedz kvalitatīvus grāmatvedības pakalpojumus un palīdz atrisināt dažāda veida jautājumus. Pieredze grāmatvedības jomā 10-35 gadi, katru gadu uzņēmuma darbinieki paaugstina savas prasmes un zināšanas, jo likumdošana ļoti bieži mainās. Mums ir ļoti svarīga mūsu uzņēmuma reputācija, tieši tāpēc mēs sekojam līdzi visām izmaiņām nodokļu likumdošanā; mūsu darbinieki regulāri piedalās dažādos semināros par izmaiņām likumos, nodokļos un grāmatvedības uzskaitē, lai mūsu klients saņemtu viņam izdevīgāko grāmatvedības risinājumu.

Volmārkoks, SIA

Zaseki, "Zaseki" , Riebiņu pagasts, Preiļu nov., LV-5326
Mežizstrāde, meža cirsmas, cirsmu pirkšana, kokmateriāli, kokmateriālu ražošana , kokmateriālu tirdzniecība, , kokmateriālu iepirkšana, zāģmateriāli, zāģmateriālu ražošana , pārdošana.

Ūsi, SIA

"Mehāniskās darbnīcas" , Kalvenes pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3443
Apaļkoku iepirkšana, lapu koku taras kluči, koku taras ražošana , koka paletes. Šķeldas ražošana ., Šķeldas tirdzniecība Kurzemē,   Kokmateriālu ražošana . Kokvedēja pakalpojumi Kurzemē.

DGpalets, SIA, Filiāle

Brodi, Radžu 1a, Ābeļu pagasts, Jēkabpils nov., LV-5212
nestandarta paletes, taras sagataves, palešu sagataves, taras dēlīši, taras dēļi, koka tara, palešu ražošana , un realizācija, kokmateriālu iepirkšana, (bērzs, egle, priede, skuju koki) apaļkoku iepirkšana, kokmateriālu

AM Paletes, SIA

Nameja 30-67, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Palešu ražošana , kokmateriālu tirdzniecība, kokapstrāde, iepakojums no koka., Taras dēlīšu ražošana . Taras dēļi. Sagataves. Koka palešu ražošana . Paletes. Eksports.

Excess, IK

Zīlānu 22, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Brusas, dēļi, vagondēlis, ēvelēšana, Kokmateriāli, kokmateriālu ražošana , ēvelēšana.