Konditorejas izstrādājumi, visā Latvijā

Drukāt

Napoleons konditoreja, SIA Napalion

Dzirciema 70, Rīga LV-1055
Kliņģeri, saldie kliņģeri, sāļie kliņģeri, kliņģeri pēc pasūtījuma, mājas tortes, pīrāgi, bulciņas, saldas maizītes, kūkas, banketi, kafejnīca Pārdaugava

Lauku sēta Liepājā

Krūmu 62, Liepāja LV-3405
Esam konditorejas izstrādājumu mājražotāji no Otaņķiem., Konditorejas izstrādājumi , maize, maizes, kūkas, tortes, pīrāgi, bulciņas, smalkmaizītes, pīrādziņi,

#garšoēst!, kafejnīca

Flotes 16, Liepāja LV-3405
Kafejnīca Liepājā, kur paēst Liepājā, Liepāja, garšoēst, kur pasēdēt Liepājā, konditoreja Liepājā, garšīgs ēdiens, uzņēmumu ēdināšana, pusdienu piedāvājums, ātrā apkalpošana, Laumas rajons, kur paēst Laumas rajonā, ātri paēst Liepājā, ātra apkalpošana, ēdiens līdznešanai, kompleksās pusdienas, ēdināšana, ēdnīca, Liepāja, paēst Liepājā,

Melānija M, SIA

Turpinām strādāt klātienē! Iespējama piegāde.
Gaismas 6 - 2, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Konditorejas izstrādājumu, saldumu ražošana

Aplis, kafejnīca

Eksporta 6, Tukums, Tukuma nov., LV-3104
Piedāvājam:: ✓ Svētku galdi ✓ Banketi ✓ Pusdienas ✓ Brokastis ✓ Vakariņas ✓ Saldie ēdieni ✓ Sāļie ēdieni ✓ Uzkodas ✓ Konditorejas izstrādājumi ✓ Biznesa pusdienas Par mums::

Kafejnīca „Aplis” Tukumā – gardi ēdieni un dzērieni, biznesa pusdienas. Kulinārijas un konditorejas izstrādājumi, pasūtījumi. Banketi, furšeti. Klājam svētku galdus Jūsu telpās.

Otaņķu gardumi, kafejnīca

Klaipēdas 104C, Liepāja LV-3416
Produkti:: ✓ Saldie un sāļie cepumi ✓ Plātsmaizes ✓ Pīrādziņi ✓ Kliņģeri ✓ Kūkas ✓ Tortes Par mums:: "Otaņķu gardumi" kafejnīcā iespējams iegādāties mājās ceptu maizi, raušus, smalkmaizītes un dažādu veidu cepumus, kas gatavoti no dabīgām izejvielām. Kafejnīcas "Otaņķu Gardumi" piedāvātā produkcija tiek gatavota svaiga ik dienu. Esam konditorejas izstrādājumu mājražotāji no Otaņķiem. Ražojam dažāda veida cepumus, plātsmaizes, bulciņas, kūkas, rupjmaizi, kā arī saldskābmaizi. Iespējams veikt pasūtījumus.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Baltic Restaurants Latvia, SIA

Aktuālo informāciju skatīt mājas lapā!
Elizabetes 20, Rīga LV-1050
Darbības novirzieni:: ✓ kafejnīcas, restorāni un ēdnīcas ✓ ēdināšana skolās, bērnudārzos, aprūpes iestādēs ✓ ēdienu piegāde ✓ banketu apkalpošana ✓ ēdināšana lielos pasākumos ✓ „Subway” franšīze ✓ konditorejas izstrādājumi pēc pasūtījuma

Trīs pipari un kūkas, kafejnīca-bistro

Mēs strādājam! Cepam arī picas līdzi ņemšanai.
Baznīcas laukums 5, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par kafejnīcu:

Pie mums ikdienā var nobaudīt gardu un daudzveidīgu maltīti visas dienas garumā. Cepam konditorejas un kulinārijas izstrādājumus. Draudzīga vieta ģimenēm ar bērniem - atsevišķa telpa bērnu rotaļām. Nodrošinām pilnu ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu dažādiem dzīves notikumiem gan mūsu telpās, gan Jūsu izvēlētajā svinību vietā.

Magic Flowers, SIA, Ziedu bāze

Ziedu vairumtirdzniecība🌹🌻🌷🌼🌺
Stopiņu 32A, Rīga LV-1035
Ziedu bāze:

"Magic flowers" ir ziedu vairumtirdzniecības bāze Purvciemā ar 13 gadu pieredzi floristikas un ziedu nozarē. Pie mums atradīsiet plašu ziedu izvēli, ērtu piebraukšanu un draudzīgas cenas. Piedāvājam gan ziedus nelielos daudzumos ikdienišķām vajadzībām, gan ziedu vairumtirdzniecību, ziedu kompozīcijas un floristikas pakalpojumus speciāliem pasākumiem - kāzām, jubilejām, bērēm un citiem pasākumiem. Brauc no rīta pēc skaistākajiem ziediem jebkurai dzīves situācijai!

Monte Kristo kafija, veikals - kafejnīca

Ģertrūdes 27, Rīga LV-1011
Apraksts:

Rīgas labākā kafija labākajā kafijas veikalā! "Monte Kristo" kafija piedāvā plašu izvēli ar kafijām un tējām. Pie mums atradīsiet gan dažādas klasiskās kafijas, gan aromatizētas kafijas, kuras varat aplūkot mūsu mājaslapā. Tirgojam arī tējas no dažādām pasaules valstīm. Nodarbojamies arī ar vairumtirdzniecību.

Niko, kafejnīca

Svētes 33, Jelgava LV-3001
Par uzņēmumu:

SIA "M.A.N." sniedz ēdināšanas pakalpojumus mācību iestādēs, uzņēmumos un valsts iestādēs Jelgavā. Uzņēmums piedāvā arī ēdienu un dzērienu piegādi, banketu servēšanu un apkalpošanu klienta norādītajā vietā. Ēdienu piegāde uzņēmumiem notiek ne tikai pilsētās, bet arī sporta pasākumos, koncertos un dažādos objektos ārpus tām.

Silvans, SIA, Bārs

"Silva 16", Silva, Launkalnes pagasts, Smiltenes nov., LV-4729
Piedāvājumā:: ✓ Iespēja ieturēt brokastis, pusdienas un vakariņas medību stila zālē vai vasaras terasē; ✓ Konditorejas izstrādājumi; ✓ Svinību galda klāšana uz vietas 40-80 personām, kā arī izbraukumos; ✓ Izbraukumu tirdzniecība; ✓ Biljards. Par uzņēmumu:

Bārs “Silvans” atrodas ciematā “Silva”, kas ir 2 km no Smiltenes un netālu no Vidzemes šosejas, ceļa Gulbene – Valmiera malā.

A.R.D. Mēnestiņš, SIA, konditoreja, kafejnīca

Turpinām strādāt klātienē!
"Mēnestiņš", Kroņauce, Tērvetes pagasts, Dobeles nov., LV-3730
Piedāvājumā:: ✓ Konditorejas izstrādājumi ✓ Atspirdzinošie dzērieni ✓ Alkoholiskie dzērieni ✓ Pusdienas ✓ Brokastis ✓ Vakariņas ✓ Ēdiens līdzņemšanai Kafejnīca:

Kafejnīca "Mēnestiņš" piedāvā dažādus gardus konditorejas izstrādājumus gan līdzņemšanai, gan izbaudīšanai uz vietas.

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87I, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Ekspertīze ✓ Testēšana ✓ Apmācības ✓ Sertifikācija ✓ Konsultācijas Sertifikācijas centrs:

Latvijas sertifikācijas centrs (LATSERT) ir vadošā nacionālā produktu atbilstības novērtēšanas institūcija Latvijā. Galvenie stūrakmeņi LATSERT sadarbībai ar klientiem ir: vērtējums, kas balstīts uz objektīviem faktiem, zināšanām un tiesisko regulējumu respektēšanu, godīgums un atklātums, ētisko principu respektēšana un ievērošana, konfidencialitātes nodrošināšana. CE sertifikācija, testēšana, kvalitātes pārbaudes, atbilstības novērtēšana, kvalifikācijas celšana, laboratorija, sertifikāti Latvijā, Rīgā.

Imlitex Latvija, SIA

Daugavgrīvas 83, Rīga LV-1007
IZEJVIELAS PĀRTIKAS RŪPNIECĪBAI: ✓ Sāls (rupjais, smalkais), dzeramā soda, kartupeļu ciete ✓ Sojas izolāts ✓ Cukurs un saldinātāji ✓ Tomātu pasta ✓ Pārtikas eļļas un tauki ✓ Želatīns SASTĀVDAĻAS PĀRTIKAS UN FARMĀCIJAS RŪPNIECĪBAI: ✓ Garšvielas un aromatizētāji ✓ Garšas un smaržas pastiprinātāji ✓ Konservanti un stabilizatori ✓ Emulgatori ✓ Cukurs un saldinātāji ✓ Viskozitātes palielinātāji un cietinātāji ✓ Skābuma regulētāji

Labā Virtuve, SIA

Bieķensalas 2, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Bērnu ēdināšana Konditorejas izstrādājumi: Mums garšo saldumi! Tas ir mūsu vaļasprieks, iepriecinām sevi un citus! Nevēlamies par tiem aizmirst ātrajā un saspringtajā dzīves tempā! Cepam cepumus, kūkas, tortes un citus saldus brīnumus! Jautāsiet, kur rodas iedvesma receptēm? Esam sapratuši, ka viss labais ir sen aizmirsts vecais. Receptes tiešā vārda nozīmē tiek uzietas senās pierakstu kladēs, tiekoties ar vecmeistariem, pielāgotas mūsdienu modes tendencēm konditorejas mākslā! Konditorejas izstrādājumi tiek gatavoti pēc iepriekšēja pasūtījuma!

Andalūzijas suns, kafejnīca/bārs

Elizabetes 83/85, Rīga LV-1050
Apraksts: Andalūzijas Suns ir mūsdienīga kafejnīca & bārs, kas atrodas pašā pilsētas centrā – Berga Bazārā. Mājīgajās, brīvā stila telpās un plašajā āra terasē, kas atvērta gada siltajos mēnešos, ikvienam ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko maltīti – sākot no burgeriem un svaigiem, viegliem salātiem, līdz pat Meksikas virtuvei un garšām bagātīgiem pamatēdieniem. Ēdienkarte regulāri tiek papildināta ar dažādiem jaunumiem un sezonas aktualitātēm. Darbadienās pieejams īpašais pusdienu piedāvājums, kas mainās katru dienu. Bārs ir unikāls ar savu džinu izlasi, kas ir lielākā Latvijā, piedāvājumā iekļaujot vairāk kā 90 džinus no 14 valstīm. Džina degustācijas, dažādu stilu džina kokteiļi, pašu gatavotas mājas limonādes, kā arī citi atspirdzinoši dzērieni – katrs atradīs sev piemērotāko!

PAKELLA, SIA

Ķengaraga 10b, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Iepakojuma materiālu tirdzniecība ✓ Iepakojuma iekārtu tirdzniecība ✓ Iekārtu noma ✓ Iekārtu tehniskais serviss ✓ Pašlīmējošo etiķešu apdruka ✓ Iepakošana Materiāli:: ✓ Plēves ✓ Maisi ✓ Maisiņi ✓ Maisiņu aizdares ✓ Kartona izstrādājumi ✓ Trauciņi pārtikai ✓ Marķēšana ✓ Pakošanas lentes un stiprinājumi ✓ Līmlentes ✓ Maisiņu aizdares ✓ Eko iepakojums ✓ Vienreizlietojamie trauki ✓ Spaiņi un konteineri ✓ Iepakojumi ogām un dārzeņiem ✓ Iepakojumi konditorejām ✓ Iepakojums kulinārijai ✓ Pudeles, burkas, kannas ✓ Dāvanu iepakojums ✓ Transporta kastes ✓ Kartona kastes ✓ Picu kastes ✓ Kliņģeru kastes ✓ Ogu kastes ✓ Kartona loksnes ✓ Gofrētā kartona ruļļi ✓ Iepakošanas plēves ✓ Spriegošanas lentes ✓ Industriālie maisi ✓ Aploksnes ✓ Kartona aizsargstūri ✓ Papīrs ✓ Etiķetes un karstdrukas lentes ✓ Spriegotāji un ratiņi ✓ Tukšo vietu aizpildītāji ✓ Termo sarukuma iekārtas ✓ Aptīšanas iekārtas ✓ Vakuuma iepakošanas iekārtas ✓ Aizlīmēšanas iekārtas ✓ Spriegošanas iekārtas ✓ Maisiņu aizdares iekārtas ✓ Etiķešu printeri ✓ Dažādas iepakošanas iekārtas

Bērnu virtuve, Bērnu ēdināšana, SIA Lucrum

Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
Uzņēmums piedāvā: Mēs piedāvājam profesionāli izveidotu bērnu ēdienkarti, kas atbilst visiem Pārtikas veterinārā dienesta noteikumiem. Izstrādājam profesionālu ēdienkarti bērniem ar veselības problēmām (ar alerģiju, kuņģa problēmām). Ekoloģiski tīri produkti: Ikdienas darbā mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus latviešu izcelsmes produktus. Uzņēmumi, ar kuriem mēs sadarbojamies: ✓ maize – "Bēnes PB" maizes ceptuve; ✓ gaļas produkti – SIA "Lēdurgas miesnieks", "Nākotne" gaļas pārstrādes uzņēmums; ✓ piens – SIA "Rankas piens"; ✓ konditorejas izstrādājumi – SIA "Smiļģu beķereja"; ✓ dārzeņi – Ilmara Pētersona zemnieku saimniecība "BALTIŅI"; ✓ zivis – SIA "Salas zivis"; ✓ ECO piena produkcija (biezpiens, piens, skābais krējums, biezpiena sieriņi) – SIA "Tukuma piens"; ✓ augļi – SIA "Kabuleti fruit".