Konditorejas izstrādājumi, visā Latvijā

Drukāt

PAKELLA, SIA, Daugavpils filiāle

Miera 57, Daugavpils, LV-5404
Plastmasas, PVC, PVH, PS, PP, PET materiālu izstrādājumi , vienreizējās lietošanas trauki.

PAKELLA, SIA, Liepājas filiāle

Cukura 27, Liepāja LV-3414
Termodruka. Termosarukuma plēve. BIG BAG maisi. Pakošanas, pakošana, instrumenti, iepakojuma, iepakošanas aprīkojums. Iekārtu īre, tehniskais serviss, pakošanas līnijas. Vakuuma, kausēšanas, termo, savilkšanas, fasēšanas, formēšanas, tīšanas iekārtas. Aptinēji, valcētāji, spriegotāji, aptinēji, aizkausētāji, tuneļi, printeri,

Vecā maiznīca, SIA

Brīvības 14K, Rēzekne, LV-4601
saldskābmaize, kliņģeri, smalkmaizītes, bulciņas, tostermaize, maizes vairumtirdzniecība, rudzu maizes izstrādājumi , , kviešu maizes izstrādājumi , miltu izstrādājumi .

KAFE-PICĒRIJA, SIA Comedor

Turpinām strādāt klātienē!
Akadēmijas 4, Jelgava LV-3001
vakariņas, galdu klāšana, picērija Jelgavā, zupas, otrie ēdieni, salāti, picas, šašliki, konditoreja, konditorejas , izstrādājumi , bērnu picas, uzkodas, kliņģeri, gaļas plates, tortes, smalkmaizītes, tēja, kafija, sulas
ZL.LV iesaka

Food Systems Services, SIA

Lubānas 78B, Rīga, LV-1073
Gaļas pārstrādes iekārtas. Nažu asināšana, gaļas pārstrādes iekārtu rezerves daļas, serviss, apkope, griezējinstrumenti gaļas pārstrādei. ADITEC, LUMBECK & WOLTER, TIPPERTIE, Injectstar, BASTRA. Desu klipši un cilpas, pulsotronic metāla detektori. Pārtikas rūpniecības iekārtu rezerves daļas. Gaļas, piena pārstrādes iekārtu

Saldus pārtikas kombināts, SIA

Lielā 9a, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Konditorejas izstrādājumi , konfekšu ražošana. Konfektes "Gotiņa", marmelādes konfektes., Konditorejas ražošana, konditorejas tirdzniecība, Konditorejas izstrādājumu ražošana.

Siguldas maiznieks, SIA, Konditorejas cehs

Mālpils 4, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Produkcija:: ✓ Cepumi ar karameļu garšu ✓ Cepumi "Mājas" ar riekstiem ✓ Svētku kēkss ar sukādēm un rozīnēm ✓ Kēkss ar rozīnēm ✓ Kēkss ar žāvētiem augļiem ✓ Vafeles ar balto glazūru ✓ Vafeles ar brūno glazūru ✓ Rīvmaize (kviešu) ✓ Saldās vafeles ✓ Sausiņi ar vanilīnu ✓ Sausiņi ar rozīnēm ✓ Mini sausiņi ar rozīnēm ✓ Mini sausiņi ar vanilīnu ✓ Cepumi "Minūtīte" ✓ Cepumu "Izlase" ✓ Cepumi "Mājas" ar sezamu ✓ Cepumi "Mājas" ar magonēm ✓ Auzu pārslu cepumi ar saulespuķu sēkliņām ✓ Cepumi "Mājas" ✓ Auzu pārslu cepumi ✓ Auzu pārslu cepumi ar rozīnēm

Lubānas patērētāju biedrība, SIA, Ēdnīca-bārs

Oskara Kalpaka 5, Lubāna, Madonas nov. LV-4830
Apraksts:

SIA ”Lubānas patērētāju biedrība” ēdnīca gan novadniekiem, gan viesiem neliek vilties - noteikti būsiet labi paēduši. Un kā 2012. gadā teicis žurnālists Egīls Zirnis: Ēdnīca Lubānas universālveikalā atdzīvina nostalģiju pēc saldajiem 70-tajiem. Kopš žurnālista viesošanās porcijas palikušas tikpat lielas un tādā pašā cenā! Turpat ēdnīcas bārā varēsiet malkot kafiju kopā ar konditorejas izstrādājumiem, izgaršot ēdnīcā gatavotus salātus un gaļas uzkodas. Atvaļinājuma noskaņojuma iegūšanai ir iespēja iemalkot grādīgos dzērienus. Ēdnīcas kolektīvs būs gatavs sagatavot tieši Jums nepieciešamo pasūtījumu, kā arī ir iespējams nomāt telpas banketa rīkošanai. Laipni lūgti!

Bidfood Latvia, SIA

Lubānas 125a-12, Rīga, LV-1021
Apraksts: SIA “Bidfood Latvia” ir daļa no Bidcorp starptautiskā koncerna. Kopš dibināšanas 1989. gadā Bidcorp ir izaudzis no uzņēmuma Dienvidāfrikā līdz globālam koncernam ar pārstāvniecību 30 valstīs piecos kontinentos. Kompānija Bidfood Latvia ir viens no vadošajiem pārtikas produktu vairumtirgotājiem HoReCa sektorā, kas Latvijas teritorijā strādā kopš 2009. gada. 10 gadu laikā esam auguši un mainījušies līdz ar tirgus tendencēm. Neskatoties uz to, ka mūsu klienti ir pieraduši mūs atpazīt kā zivju un jūras velšu piegādātāju un ražotāju, mūsu lielākās produktu grupas pašlaik ir piena produkti, gaļa un bakaleja, kam seko dārzeņi un ogas, maizes un konditorejas izstrādājumi. Saviem klientiem mēs nodrošinām pilnu apkalpošanas servisu: ar klientu menedžeriem, kas palīdzēs piemeklēt labāko produktu klāstu; jaunu produktu meklēšana Eiropas un pasaules Bidfood noliktavās; preču piegāde un tehniskais nodrošinājums; katram klientam garantējam individuālu pieeju.

LATA, Bistro

Kuldīgas 5, Ventspils LV-3601
Apraksts: Bistro "Lata" sniedz ēdināšanas pakalpojumus Ventspils autoostā jau vairāk nekā 20 gadus. Plaša silto ēdienu, salātu, saldo, konditorejas izstrādājumu izvēle kā dienās, tā arī naktīs. Visus šos gadus strādājam diennakts režīmā. Ēdienu varam sagatavot arī līdzņemšanai. Konditorejas izstrādājumi tiek cepti uz vietas, un mūsu produkcija ir ļoti iecienīta ventspilnieku un pilsētas viesu vidū, sevišķi mūsu sklandrauši. Cepam saldos kliņģerus uz pasūtījumu. Sagatavojam arī auksto galdu uzkodas līdzņemšanai. Jau daudzus pēdējos gadus esam novērtēti ēdināšanas konkursos ar augstām vietām. Esiet laipni aicināti!

Firma Krimulda, izbraukuma tirdzniecība

Sunīši , Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

Mūsu uzņēmums piedāvā lieliskus galda klājumus ar tikpat lieliskiem ēdieniem. Mums ir plaša pieredze galdu klāšanā lielākajās Rīgas un Latvijas viesību zālēs, viesu namos, viesnīcās, kultūras namos, privātajās un citās sabiedriskajās vietās. Klājam galdus ne tikai telpās. Sadarbība ar vietējo produktu ražotājiem, kā arī paši audzējam ekoloģiski tīru produkciju. Svinībām piedāvājam galda klājumus, kuros ir aukstais, kā arī siltais galds, kas ir iespējami gan sēdgalda, gan stāvgalda veidā. Piedāvājam no dabīgiem produktiem gatavotas kāzu tortes.

LATA, kafejnīca

Sarkanmuižas dambis 25C, Ventspils, LV-3601

Ēdienu varam sagatavot arī līdzņemšanai. Konditorejas izstrādājumi tiek cepti uz vietas, un mūsu produkcija ir ļoti iecienīta ventspilnieku un pilsētas viesu vidū, sevišķi mūsu sklandrauši. Cepam saldos kliņģerus uz pasūtījumu. Gatavojam arī auksto galdu uzkodas līdzņemšanai. Daudzus gadus esam novērtēti ēdināšanas konkursos ar augstām vietām. 

Lāsīte, kafejnīca, banketi

Brīvības 57A, Stende, Talsu nov., LV-3257
Apraksts:

Kafejnīca, restorāns, pusdienas, banketi, konditoreja Talsos, Talsi.

Demora, SIA

Salātu 9A, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Kafejnīca "Demora" Bauskā piedāvā ēdināšanas pakalpojumus gan uz vietas, gan izbraukumos. Rīkojam banketus, klājam galdus. Pie mums var iegādāties gardus konditorijas izstrādājumus, kūkas uz pasūtījuma. Piegādes cena pēc vienošanās.

Aleksandrs, pusdienu restorāns Pārdaugavā

Bieķensalas 21, Rīga LV-1004
Par restorānu:

Strādājot šajā jomā vairāk kā 20 gadus, restorāna komanda ir ieguvusi augstu ēdiena kvalitātes novērtējumu un labas atsauksmes no mūsu apmeklētājiem. Restorāns katru dienu piedāvā saviem viesiem ne tikai gardu un veselīgu ēdienu, bet dāvā labu noskaņojumu visai dienai. “Aleksandrs” nav tikai restorāns, tā ir vieta, kur ir velme atgriezties atkal un atkal.

Aleksandrs, pusdienu restorāns Vecmīlgrāvī

Augusta Dombrovska 26, Rīga, LV-1015
kāzas, svinības, mielasts, mielasti, Biznesa pusdienas, ēdiens līdzņemšanai, Svinību organizēšana, Konditorejas , izstrādājumi , Brokastis, brančs, Piektdienās dzīvā mūzika, Alkoholiskie dzērieni, alus, Kompleksās pusdienas

Fissman, veikals t/c ALFA, trauki un virtuves aksesuāri

Brīvības gatve 372, Rīga LV-1006
Apraksts: FISSMAN – tie nav vienkārši trauku, tas ir dzīves stils. Fissman ir kļuvis par vienu no lielākajiem virtuves trauku un piederumu ražotājiem. Fissman stingri pieturas pie savas neatkārtojamās koncepcijas – spilgts zīmols un kvalitatīva produkcija. Liela uzmanība tiek pievērsta ekoloģiskajiem traukiem un virtuves piederumiem. Produkcija izgatavota no augstas kvalitātes, videi draudzīgiem un drošiem materiāliem. Ar Fissman traukiem katrs ēdiens uz jūsu galda kļūs par šedevru.

Fissman, veikals t/c Mols, trauki un virtuves aksesuāri

Krasta 46, Rīga LV-1003
Konditorejas maisi. Konditorejas inventārs. Rullis ar rakstiem. Piegāde Rullis ar rakstiem.

Fissman SIA, interneta veikals, preču izsniegšanas punkts, trauki un virtuves aksesuāri

Krasta 46, Rīga LV-1003
Krūzes ūdenim. Piegāde Krūzes ūdenim. Akcija līdz Karafes un krūzes. Izvēlies bļodas šeit. Piegāde Izvēlies bļodas šeit. Akcija līdz Izvēlies putotāju šeit. Ledus / cepšanas formas FISSMAN Kvadrātveida formas. Keksu formas. Keramikas formas. Cepšanas paklājs. Kulinārijas gredzens. Piegāde Kulinārijas gredzens. Akcija līdz Apaļa forma