Konteineri, adresē Rīga

Drukāt

Ugo Auto, SIA, KOGEL OFICIĀLAIS DĪLERS, KOGEL PĀRSTĀVNIECĪBA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
Puspiekabe, puspiekabes, puspiekabju noma, puspiekabju tirdzniecība, pārdod puspiekabi, pārdod puspiekabes, puspiekabju pārdošana, piekabe, pārdod piekabi, pārdod piekabes, piekabju pārdošana, nopirkt puspiekabi, nopirkt piekabi, pirkt puspiekabi, pirkt piekabi, automobiļi, automašīnas, lietotu Krone puspiekabju pārdošana,

REWICO Baltikum, SIA

Stūnīši, Franču 1, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Piedāvājam: Organizējam kravu piegādes, ekspedīcijas pakalpojumus ar jūras konteineriem, autotransportu, gaisa transportu. Muitas un pagaidu uzglabāšanas noliktavas pakalpojumi, parastas noliktavas pakalpojumi, konsolidācijas noliktava, moderna A klases noliktava.Vietējās piegādes Rīgā un Latvijā. Piedāvājam atmuitošanas pakalpojumus, muitas brokera pakalpojumus. Piedāvājam galvojumu nodokļu nomaksai, atzītā nosūtītāja un saņēmēja atļauja, tranzīts (t.sk. no/uz robežas), imports, eksports, pieredzējušie deklaranti un brokeri.

ANY Metal, SIA

Metāla tirdzniecība. Turpinām strādāt klātienē!
Krustpils 121, Rīga, LV-1057
Metāla materiālu piedāvājums: ✓ Nerūsējošā tērauda: loksnes, caurules, stieņi, profili ✓ Alumīnija: loksnes, caurules, stieņi, profili ✓ Tērauda: loksnes, caurules, stieņi, profili, cauruļveida sijas, režģi, pakāpieni ✓ Vara: loksnes, caurules, apaļstieņi, plakanstieņi ✓ Misiņa: loksnes, caurules, stieņi

D.C.S., SIA, Pārcelšanās serviss

Biroju un dzīvokļu pārcelšanās!
Austuves 3A, Rīga, LV-1063
Starptautiskā pārcelšanās:

Pārcelšanās uz citu valsti vienmēr sarežģīta. Vieglākais veids, kā to izdarīt, ir uzticēt šo procesu mūsu kvalificētajiem darbiniekiem. Starptautiskā pārvietošana ietver šādus pakalpojumus:

✓ lietu iepakošana mūsu piedāvātajos iepakojumos; ✓ iekraušana kravas automašīnā, konteineros vai koka kastēs; ✓ sūtījuma muitas apskates procedūras, ja nepieciešams; ✓ pēc nepieciešamības piegāde uz noliktavu, ostu, lidostu; ✓ transports – autotransports, jūras transports, gaisa transports; ✓ sūtījumu saņemšana no noliktavām, lidostas vai ostas; ✓ sūtījuma atmuitošanas pakalpojumi, ja nepieciešams; ✓ piegāde uz klienta jauno adresi un izkraušana; ✓ mantu izpakošana un izlietotā iepakojuma savākšana; ✓ papildu pakalpojumi - mēbeļu montāža, mantu pagaidu glabāšana, mākslas darbu un antikvāru lietu speciāla iepakošana un transportēšana.

Atehs, SIA

Baldones 1, Rīga, LV-1007
Muduļu mājas: Mazizmēra moduļu ēkas kā celtniecības virziens Latvijā sācies samērā nesen, tomēr šī modernā tehnoloģija pamazām iegūst popularitāti. Māju pamatideja ir maksimāli vienkāršot iespējas tikt pie nelielas, glītas ēkas, pat neuzsākot būvniecību. Ne katrs var atļauties uzcelt pamatīgu ģimenes māju pēc individuāla projekta, tādai būvniecībai vajag daudz laika un arī izmaksu ziņā ne vienmēr tas ir pieņemams risinājums. Turpretī moduļu mājas var uzcelt ļoti ātri, jebkurā vietā un jebkuros laikapstākļos, turklāt par pieņemamu cenu.

Alpa Vagons, SIA

Eglaines 1, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:

• Importa/ eksporta un tranzīta kravu noformēšana, nosūtīšana un saņemšana. Pilna kravu ekspedēšanas pakalpojumu klāsta nodrošināšana (arī kravu pārvadājumiem ar īpašu temperatūras režīmu refrižeratorvagonos) no/uz Baltijas valstu ostām; • Kravu pārvadājumu nodrošināšana ar ritošo sastāvu: ritošā sastāva iznomāšana un padošana noteiktam pārvadājumam pēc pasūtījuma; • Dzelzceļa kravas vagonu iegāde/ pārdošana; • Privāta vagonu parka apsaimniekošana; • Kravu monitorings un sekošana vagoniem/ konteineriem pārvadājumu laikā; • Vagonu mazgāšanas un remonta pakalpojumu nodrošināšana Latvijā, Lietuvā, Baltkrievijā un citās valstīs.

Vervo, SIA

Tīraines 1, Rīga LV-1058
Mūsu misija: Dot iespēju mūsu klientiem fokusēties uz sava biznesa attīstību, ietaupīt laiku un resursus, nodrošinot efektīvus transporta risinājumus un sniedzot drošības sajūtu. Būt uzticamam un ērtam loģistikas partnerim, uz kuru paļaujas neatkarīgi no veicamā pārvadājuma.

Mūsu priekšrocības: ✓ Kravu apdrošināšana ✓ Profesionāla loģistikas speciālistu komanda ✓ Individuāla pieeja katram klientam ✓ Bagāta pieredze ar dažāda veida kravām ✓ Savs menedžeris sasniedzams jebkurā laikā ✓ Profesionāļu konsultācijas bez maksas ✓ Publiska un atklāta kompānija ✓ Pozitīvs klientu novērtējums ✓ Izdevīgākie pakalpojumu veidi

CF&S Latvia, SIA, Starptautiskie kravu pārvadājumi

Duntes 23A, Rīga, LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Avio kravu pārvadājumi ✓ Multimodālie kravu pārvadājumi ✓ Sauszemes kravu pārvadājumi ✓ Kuģu aģentūra ✓ Salikto kravu pārvadājumi ✓ Muitas noliktava Dalība: ✓ WCA Advanced Professionals Strauji augošs globālais tīkls neatkarīgu kravu ekspedīciju uzņēmumiem ar vairāk nekā 500 biedriem 300 pilsētās un vairāk nekā 100 valstīs visā pasaulē. ✓ Latvijas Kuģu brokeru un aģentu nacionālā asociācija (NALSA) ✓ Latvijas nacionālā kravas ekspeditoru un loģistikas asociācija (LAFF) Dibināta 1994.gada 15.augustā, apvieno Latvijas kravas ekspeditoru un muitas noliktavu turētājus, pārstāv viņu intereses Latvijā un starptautiska līmenī.

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Pakalpojumi:: Pēc pieprasījuma iznomājam un pielāgojam klienta vajadzībām pārvietojamos moduļus - ofisa telpas, sanitāro mezglu telpas, strādnieku ģērbtuves, jūras konteinerus, sarga posteņus, glabātuves. Piedāvājam visa veida būvtehnikas instrumentu, sastatnes un pārvietojamā mobilā žoga nomu, kā arī pēc klienta pieprasījuma uz vietas veicam montāžas un demontāžas darbus. Konsultējam loģistikas pakalpojumos.

Profi Logistiks, SIA

Dzirnieku 18, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi: ✓ Gaisa transports; ✓ Starptautiskie autopārvadājumi; ✓ Dzelzceļa kravu pārvadājumi; ✓ Ekspedīcijas pakalpojumi Baltijas valstu ostās; ✓ Noliktavas pakalpojumu kompleksa nodrošināšana preču importam un eksportam; ✓ Kravu piegādes organizēšana mūsu klientiem ar visiem transporta veidiem;

Villa TS, SIA

Murjāņi, "Svilpji" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2142
Serviss, garantija un remonts: Sadarbībā ar servisa partneriem nodrošinām tehnisko apkopju un remontu veikšanu mūsu un citai tehnikai, kā arī sniedzam tehniskās konsultācijas tehnikai un aprīkojumam. Apkopes, remontus un rezerves daļu nomaiņu iespējams veikt servisā vai pie klienta ar speciāli aprīkotām servisa automašīnām klienta bāzē jebkura remonta veikšanai. Tehnikai tiek nodrošināts garantijas, pēcgarantijas remonts un serviss. Visai tehnikai ir iespēja iegādāties arī rezerves daļas un aksesuārus no pasaulē pazīstamiem ražotājiem.

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197b, Rīga LV-1046
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Internetveikals ✓ Noliktavu plaukti ✓ Garderobes skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Metāla plaukti Par mums: „AJ Produkter” AB ir starptautisks tiešā pasta tirdzniecības līderis Eiropā ar 40 gadu pieredzi. Koncerna pamatdarbība ir attīstīta tā, lai ikviens klients ērtā veidā varētu pasūtīt biroja, darbnīcu un noliktavu preces vienuviet, kā arī mēs spētu maksimāli ātri un ērti preces piegādāt un nodrošināt to montāžu. Ievērojot augstās zviedru kvalitātes prasības, „AJ Produkter” AB rūpnīcās saražo vidēji 40% no visām mūsu katalogos piedāvātajām precēm. Ikdienā uzsvaru liekam ne tikai uz teicamu klientu apkalpošanas servisu, pasūtot preces, tās piegādājot vai montējot, bet garantējam arī augstu preču kvalitāti, kas secīgi nodrošina mūsu piedāvāto preču ilgmūžību. Mūsu solījums – augsts apkalpošanas serviss, preces, kas atbilst augstākajām Skandināvijas kvalitātes prasībām, un spēja piedāvāt plašāko biroja, noliktavu un darbnīcu preču sortimentu vienkopus.

INTRAC Latvija, SIA, Rīgas filiāle

Latgales 458, Rīga LV-1063
Produkti: ✓ Celtniecības un ceļu būves tehnika ✓ Iekrāvēji ✓ Dakšveida un teleskopiskie iekrāvēji ✓ Autoiekrāvēji ✓ Noliktavu tehnika ✓ Lauksaimniecības traktori un kombaini ✓ Harvesteri un forvarderi ✓ Mežizstrādes tehnikas aprīkojums un mērinstrumenti ✓ Aprīkojums tehnikai ✓ Rezerves daļas tehnikai (oriģinālās un alternatīvās) ✓ 24h serviss tehnikai

Muitas brokeri - SIA Discovery Logistics

MUITAS brokeri, Atmuitošana, Muitas deklarācija🤝
Uriekstes 3-615, Rīga, LV-1005
Muitas dokumentu noformēšana:

Kravu deklarēšana

✓ IMA - preču izlaišana brīvā apgrozījumā, ievešana uz laiku remontam. Pamatlīdzekļu imports; ✓ IKD - ievešanas kopsavilkuma deklarācija, preču atmuitošana uz Latvijas robežas: Silene, Pāternieki, Grebņeva, Terehova; ✓ EXA, EUA – preču eksports uz trešajām valstīm, izvešana uz laiku, reeksports; ✓ T1, T2 tranzīta procedūras; TIR carnet.

Kravas pavaddokumentu sagatavošana

✓ Muitas procedūrai pakļauto preču klasificēšana, HS kodu piešķiršanu; ✓ CMR aizpildīšanu; ✓ EUR.1; A.TR; 'Certificate of origin' noformēšana; ✓ PVD robežkontroles dokumentu iesniegšanu.

CMA CGM Latvia, SIA

Skanstes 50a, Rīga LV-1013
Apraksts:

CMA CGM ir viena no pasaules vadošajām jūras un multimodālo kravu pārvadājumu grupām.

Piedāvā pilnu servisa ciklu – konteineru kravu pārvadājumus, piegādes no/līdz durvīm, kravu apdrošināšanu u.c. Baltijas reģionā kompānija ir pārstāvēta jau vairāk nekā 30 gadus, šo gadu laikā nodrošinot klientiemn iespēju nosūtīt un saņemt kravas no vairāk nekā 420 ostām visā pasaulē.

Negabarīta kravu pārvadājumi, pilno kravu pārvadājumi, mūsdienīga e-komercijas platforma ļauj izsekot savu sūtījumu 24/7 no jebkuras vietas pasaulē.

Klientu ērtībām kravu apstrāde iespējama visos Rīgas terminālos.

Kravu pārvadājumo un/no Ķīna, Indija, Brazīlija, Argentīna, Eiropa, Āfrika, Austrālija, Ziemeļamerika, Krievija, Vācija, NVS, SNG, Belģija, Lielbritānija.

MetalProjekts, SIA, metāla konstrukcijas

Vecumnieki, Rīgas 96, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3933
Par mums: Metālizstrādājumu ražošana, izgatavošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Metālapstrādes uzņēmums Latvijā kopš 2012.gada. Tiek izgatavotas metāla konstrukcijas pēc klienta skicēm vai individuāliem projektiem. Mūsu pakalpojumi: ✓ Metāla konstrukciju ražošana. ✓ Būvkonstrukcijas. ✓ Metāla konstrukcija. ✓ Metālapstrāde,metālizstrādājumi pēc individuālā pasūtījuma ✓ Metāla pārsegumi ✓ Metāla kolonnas ✓ Metāla sijas,kopnes ✓ Angāri,nojumes ✓ Katlu māju aprīkojums ✓ Graudu tvertnes ✓ Masti

Mono-Logistik, SIA, Muitas un akcīzes noliktavas

Cesvaines 15, Rīga, LV-1073
Apraksts: Kravu piegāde visā pasaulē. Muitas un akcīzes noliktavas pakalpojumi. Muitas formalitātes.

Frigo Baltic, SIA

Uriekstes 18b, Rīga, LV-1005
Par uzņēmumu: Uzņēmums SIA “Frigo Baltic” atrodas Rīgas Brīvostas teritorijā un sniedz sekojošus pakalpojumus: konteineru uzglabāšana aizsargājamā teritorijā; konteineru remonts; kravas pārkraušana, apstrāde, stiprināšana, lielgabarīto un bīstamo kravu pārkraušana; muitas dokumentu noformēšanu; kravas uzglabāšanas brīvas zonas noliktavās; refrižeratoru kravas pārkraušanas un uzglabāšanas pakalpojumus; kravu pārvadājumi jūras, auto, dzelzceļa. Mūsu izdevīgā un ērtā atrašanās vieta Ostas Brīvajā zonā padara mūs par svarīgu posmu pie transporta nomaiņas kravas transportēšanas ķēdē no Nosūtītāja līdz Saņēmējam (no jūras uz sauszemes transportu). Unikāla atrašanās vieta, profesionāla personāla atlase un plašs pakalpojumu spektrs ļāva uzņēmumam ne tikai aizņemt savu vietu kravas ekspedīcijas pakalpojumu tirgū, bet arī būtiski paplašināt darbības jomu.

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
BARJERAS:

Automātiskās barjeras

Veramo vārtu automātika

Bīdāmo vārtu automātika

Garāžas vārtu automātika

Dārza apgaismojums

Transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēmas

Autostāvvietu tablo

Stāvvietu barjeras

Ātruma slāpētāji

Guļošie policisti

Auto riepu atdures

Joslu atdalītājbarjeras

Stabiņi ar ķēdi

Atstarojoši plastmasas stabiņi

Sienu un stūru aizsargi

Vadu un kabeļu aizsargi

Bolardi, ātruma slāpētāji

Drošības, sfēriskie spoguļi

Vienreizējās lietošanas un aizsardzības preces

Konusi, tenakonusi

Pie sienas stiprināmas barjeras

Barjeru stabiņi ar izvelkamu lentu

Auto riteņa bloķētāji, turētāji

Apmales, uzbrauktuves, nobrauktuves

Uzmanības zīmes

Topmajas, SIA, moduļu telpu ražošana, alumīnija profili

Bieķensalas 22, Rīga LV-1004
Produkcija: Fasādes: ✓ Ventilējamās fasādes ✓ Alumīnija profili ✓ Ēku fasādes ✓ Cinkota tērauda profili Moduļu mājas: ✓ Moduļu ražošana ✓ Sanitārie moduļi ✓ Komerciālie moduļi ✓ Industriālie moduļi ✓ Celtniecības konteineri Jumtiņi: ✓ Polikarbonāta jumtiņš ✓ Nojume Fasādes kasetes