Laboratorija, visā Latvijā

Drukāt

VESELĪBAS UN VEIKSMES LABORATORIJA,

Platones iela 8, Jelgava, LV-3001
Informācija no uzņēmumu reģistra

VIDES LABORATORIJA, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Kartupeļu iela 50 – 3, Rīga, LV-1058
Informācija no uzņēmumu reģistra

VV Centrs, SIA, Zobu tehniskā laboratorija

Brīvības 103-23a, Rīga LV-1001
Apraksts: SIA “VV Centrs” - medicīnas kompānija, kuru 1994. gada maijā nodibināja brāļi Leonīds un Mihails Veļkoviči. Tā ir zobu tehniskā laboratorija. Izgatavojam augstākās kvalitātes visa veida zobu protēzes pēc zobārstu pasūtījumiem. Kods Ārstniecības iestāžu reģistrā - 019169615.

Vairogs-M, SIA

Gustava Zemgala gatve 85, Rīga, LV-1039
Par uzņēmumu: SIA "Vairogs M" pamatnodarbošanās ir metināto slodzi nesošo tērauda konstrukciju izgatavošana. Uzņēmums izgatavo, montē nestandarta iekārtas rūpniecības uzņēmumiem un izpilda iekārtu palaišanas – iestatīšanas darbus. Tāpat uzņēmumā ražo un piegādā kvalitatīvas metinātas tērauda konstrukcijas un veic arī citus darbus.

Valmieras veselības centrs, SIA, Klīniskā laboratorija

Bastiona 24, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Valsts Stendes graudaugu selekcijas institūts, Laboratorija

Dižstende , Lībagu pagasts, Talsu nov., LV-3258
Selekcija un sēklkopība

Valtera protēžu laboratorija, SIA

Brīvības gatve 410, Rīga, LV-1024
Medicīnas tehnika, instrumenti, preces un piederumi

Vecāku kultūras laboratorija,

Parka iela 10 – 50, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Informācija no uzņēmumu reģistra

Veselības Laboratorija, SIA

Līvi, Kalna 5, Drabešu pagasts, Cēsu nov. LV-4101
Alkoholiskie dzērieni: ražošana

Veselīgā uztura laboratorija, SIA

Puķu iela 7 k-4 – 60, Jūrmala, LV-2008
Informācija no uzņēmumu reģistra

Veterinārais centrs ZuZu.land

Jūras 1A, Ventspils, LV-3601
Mūsu sniegtie pakalpojumi ietver::

Ikdienas Mājdzīvnieku Barība, Gardumi, Aksesuāri un Apģērbs: Mēs piedāvājam augstas kvalitātes barību, gardumus, aksesuārus un apģērbu jūsu mājdzīvniekiem, lai nodrošinātu viņiem laimīgu un pilnvērtīgu dzīvi.

Veterinārā Aptieka un Veselīgus pārtikas produktus: Mūsu aptiekā jūs atradīsiet plašu izvēli medikamentu, vitamīnu, un uztura piedevu, lai jūsu mājdzīvnieks būtu vesels un vitāls.

Veterinārārstu konsultācijas: Mūsu pieredzējušie veterinārārsti ir šeit, lai sniegtu jums vislabāko padomu un sirsnīgi rūpīgu aprūpi jūsu mājdzīvniekam.

Vakcinācijas un laboratoriskie izmeklējumi: Mēs nodrošinām vakcinācijas un veicam laboratoriskos izmeklējumus, lai saglabātu jūsu mājdzīvnieka veselību un novērstu slimības. Medicīniskās procedūras un ķirurģija: Mēs piedāvājam medicīniskās procedūras un ķirurģijas pakalpojumus, lai ārstētu un atveseļotu jūsu mājdzīvnieku.

 

Veterinārmedicīnas tehnoloģiju centrs

Viestura prospekts 73-1a, Rīga, LV-1005
Ķirurģija, terapija, ultrasonogrāfija, kardioloģija, traumatoloģija, vakcinācija, diagnostika, laboratorija

Vetklinika24, SIA, diennakts veterinārā klīnika

Dzelzavas 17, Rīga LV-1084
Apraksts:

Sniedzam kvalitatīvu neatliekamu veterinārmedicīnisku palīdzību 24 stundas diennaktī.

Klīnika ir aprīkota ar atsevišķu neatliekamās palīdzības bloku, stacionāru un intensīvās aprūpes iekārtām, kas paredz pacientam nepieciešama mikroklimata nodrošināšanu. Papildus diagnostikas veikšanai klīnikā atrodas arī laboratorija un vizuālās diagnostikas iekārtas – ultrasonogrāfiskai, rentgenogrāfiskai un zobu rentgenogrāfiskai izmeklēšanai

Ikdienā piedāvājam arī terapeitiskas un ķirurģiskas konsultācijas, tai skaitā gastroenteroloģiskas, dermatoloģiskas, stomatoloģiskas, ortopēdiskas un neiroloģiskas konsultācijas.

Vetvesta, SIA

Brīvības 156 k-1 - 37, Rīga, LV-1012
Analīzes, laboratorija . Terapija. Ķirurģija.

Via Una, SIA

Katrīnas dambis 10, Rīga LV-1045
Apraksts:

Medicīnas centrs "Via-Una" ir sabiedrībai paredzēts medicīnas centrs, kas nodrošina plašu klīnisko aprūpi un veselības pakalpojumus. Mūsu mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes veselības aprūpi, ieviešot inovatīvas metodes un piedāvājot plašu spektru medicīnas pakalpojumu, lai apmierinātu klientu vajadzības. "Via-Una" ir pilnībā aprīkots medicīnas centrs, kurā strādā pieredzējuši ārsti un medicīnas personāls, kas ir apņēmības pilni nodrošināt jūsu veselības labklājību. Mēs piedāvājam dažādus medicīnas pakalpojumus, tostarp vispārējo ārstēšanu, speciālistu konsultācijas, diagnostiku, laboratorijas testus, vakcināciju un rehabilitāciju.

ZL.LV iesaka

Vidar, SIA, zobārstniecība, zobu tehniskā laboratorija

Krāslavas 7, Rīga, LV-1003
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika Vidar piedāvā dažādus zobārstniecības un protezēšanas pakalpojumus Rīgā, Latgales priekšpilsētā. Pieejami arī zobu higienista pakalpojumi. Zobu tehniskā laboratorija. Pie mums iespējama kvalitatīva zobu ārstniecība, ķirurģija un protezēšana pie kvalificētiem un pretimnākošiem speciālistiem.