Laboratorija, adresē Rīga

Drukāt

Foto laboratorija Teika, studija

Brīvības gatve 308, Rīga LV-1006
Fotosalons Teikā piedāvā: ātrais foto, dokumentu foto, foto izgatavošana 5 minūtēs, foto labortatorija Teikā. Fotogrāfiju izgatavošana Teikā. Foto druka, fotogrāfija, ātrais foto, fotodruka, druka uz fotopapīra, (foto papīrs) A4, foto preču tirdzniecība, fotogrāfiju pasūtīšana caur internetu, internetā, on line, on-line, e-foto, foto caur

GUMI, SIA

Tīraines 9a, Rīga LV-1058
nojumes, tenta angārs, angāri, nojume cena, konsoļu plaukti, moduļu plaukti, noliktavas plaukti, Garāžas plaukti, metāla plaukti, metāla plauktu sistēmas, tenti, palešu plaukti, plauktu sistēmas, PVC angāri, akcijas plaukti, metāla plaukts, pasākumu telts, plauktu sistēmas.

GenEra, SIA

Rātsupītes 1 k-1, Rīga, LV-1067
Laboratorija Katra mēneša otrajā sestdienā: (tikai pēc iepriekšēja pieraksta!

Geolite, SIA, ģeoloģiskā izpēte

Jāņa Čakstes gatve 33, Rīga, LV-1076
Derīgo izrakteņu ieguves projekts. Izpētes darbi. Ģeotehniskā izpēte būvēm, Topogrāfiskā uzmērīšana, Karjera projekts, Urbšanas darbi, Urbumi, Laboratorijas darbi, Hidroģeoloģija, Ģeoekoloģiskā izpēte un monitorings, Krājumu revīzija un inventarizācija esošām atradnēm, karjeru, derīgie izrakteņi. Inženiertehniskā izpēte. Ģeologi

Hansatrade, SIA

Ogres 5-1, Rīga, LV-1019
Laboratorijas iekārtas un piederumi

Helga-Med, SIA, Medicīnas centrs

Alfrēda Kalniņa 8 - 2, Rīga, LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Zobu ārstnieciskā un estētiskā plombēšana ✓ Ārstēšanas plāna sastādīšana ✓ Zobu kanālu ārstēšana (endodontija) ✓ Zobu kronīšu atjaunošana ✓ Konsultēšana, diagnostika ✓ Visu veidu zobu protezēšana ✓ Rentgena kabinets ✓ Zobu protezēšanas laboratorija ✓ Mutes dobuma higiēna ✓ Zobakmens un aplikumu noņemšana ✓ Mīksta un cieta aplikuma noņemšana ar ultraskaņu un sodas strūklu ✓ Zobu pulēšana, gela aplikācijas ✓ ​Ģimenes ārsta konsultācijas

 

Heliks DS, SIA, Zobu tehniskā laboratorija

Krimuldas 6, Rīga LV-1039
Apraksts: Zobu tehniskā laboratorija – zobu protēžu izgatavošana un remonts.

Hipnos, SIA

Tukuma 6, Rīga, LV-1002
Specializējamies:: ✓ miega medicīnas tehnoloģijās, CPAP, APAP, BiLevel terapijas iekārtu pārdošanā un apkalpošanā, neinvazīvo un invazīvo plaušu ventilatoru pārdošanā un apkalpošanā, miega diagnostikas iekārtu un miega laboratoriju aprīkojuma pārdošanā, uzstādīšanā un apkalpošanā; ✓ miega klīniku, miega laboratoriju organizēšanā, individuālo risinājumu izstrādē; ✓ skābekļa terapijas un skābekļa padeves risinājumu pārdošanā stacionāriem; ✓ skābekļa koncentratoru un to piederumu pārdošanā un apkalpošanā; ✓ inhalatoru pārdošanā un apkalpošanā; ✓ gāzes sajaucēju pārdošanā un apkalpošanā zobārstniecības, dermatoloģijas, ginekoloģijas un skaistumkopšanas klīnikām. Individuālo risinājumu izstradē.

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā klīnika

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
Kolektīvs:

Mūsu darba kvalitāti pierāda 29 gadu pieredze mazo dzīvnieku veterināro pakalpojumu tirgū. SIA "Hīrons" strādā pieredzējuši sertificēti veterinārārsti, veterinārfeldšeri un veterinārārstu asistenti. Kopējais darbinieku skaits firmā šobrīd ir 12 cilvēki. Jaunie speciālisti, ienākot kolektīvā, tikuši ilgstoši apmācīti un kontrolēti, pirms uzsākuši patstāvīgu darbu ar klientu dzīvniekiem. Tas nodrošina, ka katrs mūsu klīnikas speciālists ir apmācīts veikt ārstēšanai nepieciešamo procedūru kopumu, pieņemt lēmumus un strādāt patstāvīgi. Klīnikas darbības principi nosaka, ka arī laikā, kad veterinārārsti nav darbā, viņi saņem informāciju par savu pacientu un piedalās lēmumu pieņemšanā gadījumos, kad pacienta veselības stāvoklis ir nopietns.

I.D., SIA, Zobārstniecības laboratorija

Lāčplēša 26, Rīga, LV-1011
Zobārstniecība un mutes higiēna

Ikaross, veterinārā klīnika

Lilijas 28, Rīga, LV-1055
Pakalpojumi:: ✓ Vispārējā dzīvnieku veselības pārbaude; ✓ Vakcinācija, mikročipošana, mājdzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā (LDC); ✓ Higiēnas procedūras dzīvniekiem – cirpšana, nagu griešana, peri-anālo dziedzeru tīrīšana, zobu tīrīšana, raušana; ✓ Mājas vizītes Rīgā, Rīgas rajonā; ✓ Pilna klīniskā izmeklēšana, terapijas nozīmēšana un veikšana; IDEXX asins laboratorija (asins izmeklēšana uz vietas), ķirurģiskās operācijas, ortopēdijas operācijas; ✓ klīnika aprīkota ar augstas klases aparatūru FILLIPS 15, USG, rentgens, inhalācijas aparāts, monitors ar elpošanas, sirds un spieduma kontroli, skābekļa aparāts; ✓ Eksotisko dzīvnieku izmeklēšana, konsultācija, terapeitiskās un ķirurģiskās manipulācijas; ✓ aktīva sadarbība ar LABOKLIN, ARTUVETRIN, BIOR laboratorijām ✓ konsultācija ar vadošiem speciālistiem Austrijā, Vācijā, Nīderlandē, Krievijā ✓ Dienas stacionārs – pastiprinātai dzīvnieku novērošanai, terapijas koriģēšanai, ilgstošu šķīduma terapijas veikšanai.

Intergeo Baltic, SIA

Braslas 19, Rīga LV-1084
Apraksts:

Ģeoloģiskās, ģeotehniskās un hidroģeoloģiskās izpētes. Vides izpēte un konsultācijas – grunts, gruntsūdens piesārņojuma izpēte. Topogrāfija un ģeodēzija. Urbšanas darbi, Statiskā un Dinamiskā zondēšana, CPT, DPSH, poru spiediena mērīšana, Grunts laboratorijas pētījumi, Skatrakumu veikšana, Statiskās plātnes pārbaude. Karjeru izpētes un dokumentācijas sagatavošana. Piesārņojuma attīrīšana (sanācija) un rekultivācija. Hidrotehniskā un melioratīvā būvniecība.  

Intest, SIA, Servovārsti industrijai Baltijā

Rušonu 28 - 1, Rīga, LV-1057
Par uzņēmumu:

SIA INTEST Baltijas valstīs pārstāv kompānijas MOOG GmbH intereses kas ražo servohidraulisko un servoelektrisko sistēmu, ko izmanto precīzai spēka, ātruma, jaudas, paātrinājuma vai pozīcijas kontrolei. Mēs piegādājam plašu MOOG GmbH servovārstu, proporcionālo vārstu un servohidraulisko sistēmu klāstu.

SIA INTEST piegādā Baltijas valstu tirgiem plaša spektra hidrauliskās iekārtas. Piegādājamās produkcijas sortiments iekļauj sevī kompāniju Eaton-Vickers, Parker-Denison, Danfoss, , Bosch-Rexroth, Hydac un citu kompāniju ražotās hidrauliskās stacijas, servovārstus, proporcionālos vārstus, hidrosadalītājus, filtrus, cilindrus, sūkņus, hidromotorus utt.

Izglītības metodiskā laboratorija

Dzirnavu iela 89 – 14, Rīga, LV-1011
Informācija no uzņēmumu reģistra

J.I.M., SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ilūkstes 45, Rīga, LV-1073
Apraksts:

Iekārtas un testi laboratorijām, histoloģijai un veterinārijas klīnikām. Dezinfekcija un aprīkojums gastroenteroloģijas klīnikām. Aprīkojums cilmes šūnu apstrādei.

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

JVK & Co, SIA

Šarlotes 6-1, Rīga, LV-1001
lidojuma, foto no gaisa, fotografēšana no gaisa, foto pakalpojumi, lielformāta fotogrāfijas, digitālā, laboratorija

Jaunrades laboratorija, SIA

Pārslas 3, Rīga, LV-1002
Biznesa konsultācijas, pakalpojumi

Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs

Kolkas 20, Jūrmala LV-2012
Rehabilitācija, stacionārs, Jaunķemeri, sanatorija, poliklīnika, izmeklējumi, ultrasonogrāfija, sirds funkcionālie izmeklējumi, podometrija, rehabilitācijas centrs, onkoloģija, insulti, infarkti, veselības veicināšana, veselības veicināšanas programmas, vesela mugura, ambulatorā ārstēšana, dienas stacionārs, valsts apmaksāta