Laminēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Pindzele, veikals radošiem cilvēkiem

Raiņa 2, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Preces māksliniekiem, mākslas preces, mākslinieku piederumi, dažādas cietības zīmuļi, pasteļzīmuļi, akvareļzīmuļi, ogles, krāsu zīmuļi, otas, audekli, kanvas, kartons, akvareļu, zīmēšanas, eļļas, akrila papīrs, krāsas, guaša, akvareļi, akrils, eļļa, dažādu materiālu apgleznošanai krāsas, tekstila, auduma, zīda, porcelāna, stikla,

POLISTEP, poliuretāna materiāli, sveķi, silikons

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
Poliuretāna materiāli, tirdzniecība, Poliuretāna forma, poliuretāna formu materiāli, Epoksīda sveķi, tirdzniecība, Divkomponentu silikons, Pārtikas silikons, formēšanas silikons, Epoksīda sveķi, Kristāldzidrie sveķi, Poliuretāna sveķi, Formas veidnes 3D paneļiem, aksesuāri, Dekoratīvās akmens formas, veidnes. Veidnes dekoratīvajam

SkyBeauty, mikropigmentācijas un kosmetoloģijas centrs

Bērzaunes 7, Rīga LV-1039
Mikropigmentācijas uzacīm, acīm, lūpām. Mikropigmentācijas vīriešiem, paramedicīniskā mikropigmentācija, izlabošanas darbi, lāzeru izvadīšana, (permanentais grims, tetovējumi), Satīna uzacis - 3D uzacu modelēšana un pieaudzēšana, klasiskā uzacu korekcija, (koriģēšana ar pinceti un krāsošana), Ķīmiskie skropstu ilgviļņi, skropstu

PM Laboratory, SIA

A.Deglava 66-315, Rīga LV-1035
Mikropigmentācija, permanentais grims, permanentais meikaps, uzacu korekcija, uzacu krāsošana, uzacu laminēšana

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Sporta inventāra veikali Rīgā. Interneta veikals. Trenažieri. Novuss. Bērnu preces. Matu griešanas ierīces. Idejas dāvanām, Sports un tūrisms, Trenažieri, Tenisa galdi, Boksa un austrumu cīņas inventārs, Spēļu galdi, novuss, Zemūdens peldēšanas inventārs, Basketbols, Bumbas, Lukturi, Volejbols, Novusa galdi, kur pirkt?, Šaha spēle, Laivas,

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana

Libelle, skaistumkopšanas salons

Rīgas 22a-2.st., Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: ✓ Sieviešu, vīriešu, bērnu matu griezums; ✓ Matu balināšana, krāsošana, frizūras; ✓ Keratīna procedūras; ✓ Mikropigmentācija jeb permanentais grims; ✓ Manikīrs, pedikīrs; ✓ Vaksācija sievietēm un vīriešiem; ✓ Skropstu krāsošana, laminēšana; ✓ Uzacu korekcija, krāsošana, laminēšana; ✓ Mehāniskā limfodrenāža; ✓ Ausu caurduršana.

I. Circenes Reklāmas dizains

Bērzpils 4, Balvi, Balvu nov. LV-4501
, foto gleznas, vizītkaršu dizains, reklāmas stendi, plāksnes, reklāmas izkārtnes, vizuālā reklāma, laminēšana

Aj-Gun Rīga, SIA, Interneta klubs

A.Saharova 27, Rīga, LV-1082
Priekšrocības:

Uzņēmuma profesionālie darbinieki nodrošina klientiem laipnu apkalpošanu biroja mājīgajās telpās. Uzņēmums piedāvā savai produkcijai demokrātiskas cenas, kā arī visus pakalpojumus saviem klientiem nodrošina katru dienu neatkarīgi no svētkiem.

Par uzņēmumu:

SIA "Aj-Gun" dibināts 1995.gadā. Mūsu darbības veidi:

✓ interneta klubs, ✓ solāriju saloni; kopēšanas un drukas pakalpojumi; ✓ T-kreklu, krūzīšu un citu suvenīru apdruka; ✓ parfimērijas tirdzniecība.

 

SIA Aj-Gun Riga, reklāmas suvenīri, T-kreklu un krūzīšu apdruka

A.Saharova 27, Rīga, LV-1082
Priekšrocības:

Uzņēmuma profesionālie darbinieki nodrošina klientiem laipnu apkalpošanu biroja mājīgajās telpās. Uzņēmums piedāvā savai produkcijai demokrātiskas cenas, kā arī visus pakalpojumus saviem klientiem nodrošina katru dienu neatkarīgi no svētkiem.

Par uzņēmumu: SIA "Aj-Gun" dibināts 1995.gadā. Mūsu darbības veidi: ✓ T-kreklu, krūzīšu un citu suvenīru apdruka; ✓ solāriju saloni; ✓ interneta klubs; ✓ kopēšanas un drukas pakalpojumi; ✓ parfimērijas tirdzniecība.

Nord Plus, SIA, Ierāmēšanas salons Pārdaugavā

Kalnciema 32a, Rīga LV-1046
Apraksts: SIA "Nord Plus" nodarbojas ar gleznu, reprodukciju, spoguļu ierāmēšanu.

Gaisma, suvenīri, grāmatnīca Ventspilī

Jūras 10, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Grāmatas, grāmatu, kancelejas preču tirdzniecība Ventspilī. Suvenīri, lina izstrādājumi.

G.S.A. Production, SIA

Skandu 10, Rīga LV-1067
Apraksts: Logu ražošana, PVC, plastikāta logi, durvis, pakešlogi, stikla konstrukcijas, konstrukciju ražošana Rīgā, Latvijā.

ROksana EN, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Pāvila Rozīša 9, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
sejas kopšanas proceduras Valmiera, skropstu pieaudzēšana, skropstu pieaudzēšana Valmiera, skropstu laminēšana

Skaistuma studija Loka Beauty

Loja, "Jēņi" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov. LV-2142
Apraksts:

Darba laiks: P.-S. pēc pieraksta. Trešdienās vaksācija.

JET, SIA, Biroja tehnikas salons

Lāčplēša 87f, Rīga LV-1011
Apraksts:

SIA "JET" ir autorizēts Fellowes produkcijas izplatītājs Latvijā kopš 1997.gada. Kā arī kopš 1993.gada ir oficiāls Ricoh kopēšanas tehnikas izplatītājs Latvijā. Fellowes biroja tehnika ietver laminatorus, giljotīnas, papīra smalcinātājus, plašu izejmateriālu klāstu: vākus, spirāles, laminēšanas plēves, kā arī datoru aksesuārus, ergonomisko produktus, tīrīšanas līdzekļus un arhivēšanas sistēmas. Ricoh / Nashuatec kopētāji ietver digitālās daudzfunkcionālās ierīces, digitālos kopētājus, lielformāta un pilnkrāsu kopētājus un printerus, interaktīvās tāfeles.

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.

Daiga Jurēvica, permanentais meikaps

Pils 11-3, 2.st., Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

Permanentais meikaps Tukumā. Piedāvājam profesionālus meikapa un grima pakalpojumus. Darba laiks - pēc iepriekšēja pieraksta.

EILA, kancelejas preču veikals un dokumentu serviss

Slimnīcas 8, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Esam kas vairāk nekā kancelejas preču veikals. Pie mums var iegādāties arī preces rokdarbiem, dāvanām. Piedāvājam pilna servisa dokumentu apstrādes pakalpojumus.

PrintPack Service, SIA, Reklāmas izejmateriāli

Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "PrintPack Service" ir starptautisks uzņēmums, kas uzsāka savu darbību Latvijā 2002. gadā. Uzņēmums nodarbojas ar digitālās drukas iekārtu un materiālu, poligrāfijas drukas materiālu, iepakojuma materiālu un spec. papīra tirdzniecību un pakalpojumu sniegšanu tipogrāfijām. SIA "PrintPack Serviss" piedāvā plašu klāstu lokšņu plastikātu, plastikāta griešanas un frēzēšanas pakalpojumus, kā arī krāsainas pašlīmējošās plēves reklāmai un automobiļiem.