Lauksaimniecības produkti, visā Latvijā

Drukāt

Lange Tech, SIA, Apkures iekārtu ražošanas firma

Eksporta 28, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
montāža, žogi, vārti, kāpnes, kūpinātavas, ugunskura vietas, minitraktoru piekabes, sniega lāpstas, lauksaimniecības , atkritumu urnas, melnā unnerūsējošā tērauda metināšanas darbi, metāla detaļu izgatavošana, metāla detaļas lauksaimniecības

Koka elementi, SIA, Gateris

Koka celtniecības materiāli💯kvalitāte
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
apšuves, žoga, sētas, celtniecības, apdares materiāli, svaigi zāģēti, žāvēts, ēvelēts, Koksnes pārstrādes produkti

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Būvelementi. Gateris Baldone. Gateri Latvijā. Apdares dēļu tirdzniecība. Zāģmateriāli. Dēļu vairumtirdzniecība, pārdošana, zāģmateriāli, kokmateriāli. Sertificēti dēļi. CE sertifikāts. Dēļi 25x50. Dēļi 25x100. Dēļi 25x150. Brusas 50x100. Brusas 50x150, Brusas 50x200. Brusas 50x250. Latas. Nestandarta izmēra brusas. Meža īpašumu

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Viedierīces, Gudrā dārzkopība, Kolekcijas, Pārtikas preces, Bakaleja, Dzērieni, Gaļa, zivis, Piena produkti , , Gatavā kulinārija, Vitamīni un uztura bagātinātāji, Augu izcelsmes produkti , Bio pārtika, Preces birojam

“Otaņķu Dzirnavnieks”, SIA, kravu pārvadājumi, loģistika, lauksaimniecības pakalpojumi, graudu pārstrāde, produkti. Gudrie Graudi

Turpinām strādāt klātienē!
"Dzirnavnieks" , Otaņķu pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3475
Produkti un pakalpojumi: ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Lauksaimniecības pakalpojumi ✓ Lauksaimniecības produkti ✓ Graudu pārstrāde

S Panel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga, LV-1039
SIA "S Panel" piedāvājums::

• sendvičpaneļi sienām, jumtiem un saldētavām • gatavi angāru risinājumi tirdziecības, ražošanas, noliktavu, lauksaimniecības un darbnīcu telpām • sienu, jumtu un konstruktīvie profili • trapeces profili • Z, C un OMEGA tērauda profili • moduļu jumta paneļi • fasādes kasetes un paneļi • jumta segumi • PVC jumta izolācijas mebrāna • bitumena jumtu klājums • jumta noteksistēmas

Viatek 1, SIA, Noliktavu pakalpumi

Ganību dambis 22g, Rīga, LV-1045
Par noliktavu:

"Viatek 1", SIA piedāvā ne tikai tehniskās sāls tirdzniecību, bet arī noliktavu pakalpojumus Rīgā. Produktu uzglabāšana un piegāde no noliktavas Ganību dambī 22g.

Viatek 1, SIA, Noliktavu pakalpumi

Beķergrāvja 7, Rīga, LV-1007
Par noliktavu:

"Viatek 1", SIA piedāvā ne tikai tehniskās sāls tirdzniecību, bet arī noliktavu pakalpojumus Rīgā. Produktu uzglabāšana un piegāde no noliktavas Pārdaugavā.

Viatek 1, SIA

F.Sadovņikova 39-4.st., Rīga, LV-1003
Produkti:: ✓ Tehniskā sāls ✓ Kalcija hlorīds ✓ Regenit tabletes ✓ Laizāmais sāls lopiem ✓ Atkritumu smalcināšana Par mums::

SIA VIATEK 1 nodarbojas ar tehniskās sāls piegādēm ceļu uzturētājiem un pašvaldībām jau kopš 1995. gada 28. novembra, kad tas bija vienīgais uzņēmums Latvijā, kas nodrošināja šādu pakalpojumu. Jau kopš uzņēmuma darbības pirmsākumiem SIA VIATEK 1 uztur ciešu sadarbību ar valsts akciju sabiedrību „Latvijas autoceļu uzturētājs”, VSIA „Latvijas valsts ceļi” un Latvijas Republikas pašvaldību uzņēmumiem, ziemas sezonā piegādājot augstas kvalitātes tehnisko sāli autoceļu apstrādei pret apledojuma veidošanos.

AG Industrial, Industriālie riteņi

Visa veida industriālie riteņi un rullīši™👍
Brīvības gatve 403, Rīga, LV-1024
Kvalificēts personāls:

Uzņēmuma "AG Industrial" mērķis ir kļūt par ceļvedi Baltijas uzņēmumiem plašajā industriālo izstrādājumu pasaulē. Mums ir profesionāla un kvalificēta konsultantu komanda, kas pārzina produktu un ieteiks izstrādājumus, kas nodrošinās precīzi jums nepieciešamo funkciju, līdz ar to arī perfekti un ilgstoši kalpos.

INTRAC Latvija, SIA, Rēzeknes filiāle

Meža 1, Rēzekne LV-4601
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.

INTRAC Latvija, SIA, Saldus filiāle

"Rīgas-Liepājas šoseja 97" , Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Lauksaimniecības tehnikas un aprīkojuma tirdzniecība, serviss, remonts, rezerves daļas., Lauksaimniecības traktori, kombaini. Profesionālā mežizstrādes, pacēlājtehnika un būvtehnika.

INTRAC Latvija, SIA, Valmieras filiāle

Mūrmuižas 11, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Lauksaimniecības tehnikas un aprīkojuma tirdzniecība, serviss, remonts, rezerves daļas., Lauksaimniecības traktori, kombaini. Profesionālā mežizstrādes, pacēlājtehnika un būvtehnika.

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Kurzemes noliktava OILTEH

Kalni, "Lienes" , Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3898
Apraksts: Aicinām izmantot smērvielu un eļļu noliktavu Kurzemē!

Metāldekors, SIA

"Stars" , Bilskas pagasts, Smiltenes nov. LV-4706
Par uzņēmumu:

Ražošanas uzņēmums SIA "Metāldekors" uzsāka savu darbību 2008. gadā. Specializējamies metāla konstrukciju (vārti, žogi, margas u.c.) un to sastāvdaļu ražošanā, kā arī metāla būvkonstrukciju ražošanā. Tiek piedāvāti arī dažādi metālapstrādes pakalpojumi. Metālizstrādājumi. Katram projektam ir individuāla pieeja. Mūsu darba vadmotīvs ir kvalitatīvs darba rezultāts un apmierināts klients. 

Dr. Tereško tējas, Doktus, ZS

K.Valdemāra 13, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Produkti:: ✓ Augu tēja Covid-19 profilaksei un simptomu mazināšanai ✓ Veselības tēja SVARA SAMAZINĀŠANAI ✓ Veselības tēja AKNĀM ✓ Veselības tēja MIERAM UN MIEGAM ✓ Veselības tēja ASINSVADIEM ✓ Veselības tēja IMUNITĀTES STIPRINĀŠANAI ✓ Veselības tēja ORGANISMA ATTĪRĪŠANAI ✓ SIRDS veselības tēja u.c. ✓ BETULLIFE: betulīns veselībai un ilgmūžībai

SONORA Export, SIA

Ganību dambis 17a, Rīga, LV-1045
STARPTAUTISKĀ DARBĪBA:

Zāģmateriālus un to produktus iepērkam un ražojam no kokiem, kas auguši Baltijas valstu (Latvijas, Lietuvas, Igaunijas) un Baltkrievijas bagātajos mežos. Savu produkciju eksportējam uz Eiropas Savienības valstīm - Lielbritāniju, Maķedoniju un Islandi. Uzņēmuma darbības laikā esam radījuši plašu sadarbības tīklu, kas ļauj mums operatīvi iegūt un sadalīt meža resursus. Piedāvājuma klāstā ir arī palešu kokmateriāli, dārza un žogu izstrādājumi, celtniecības kokmateriāli, jumta līstes, sastatņu dēļi, nolobīti stabi, kūdra un kūdras substrāti, kā arī malka.

Skrunda, SIA

"Zivsaimniecība" , Skrundas pagasts, Kuldīgas nov., LV-3326
Par uzņēmumu:

Zivsaimniecības uzņēmums "Skrunda", karpu dīķu apsaimniekotājs. Saldūdens zivju audzēšana un dzīvu zivju realizācija.

Tārgalīte, SIA

Tārgale, "Liepzari" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Par uzņēmumu:

SIA "Tārgalīte" galvenā nodarbošanās - šķirnes liellopu audzēšana, tirdzniecība, vaislas materiāls. Augkopība un tehniskās kultūras, graudi, rapsis. Piena ražošana un tirdzniecība.