Liellopi, visā Latvijā

Drukāt

Agro-Dzelzava, SIA

"Vārpas" , Dzelzavas pagasts, Madonas nov., LV-4873
Apraksts:

SIA "Agro-Dzelzava" ir piena ražošanas komplekss "Vārpas". Lopkopība: liellopi. Lauksaimniecības produkcijas ražošana. Graudkopība.

Griezes Lejnieki, SIA

"Griezes Lejnieki" , Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3898
Pakalpojumi:: ✓ Govju audzēšana ✓ Lopkopība ✓ Govju tirdzniecība ✓ Govju eksports Govju audzēšana:

Latvijas brūno govju šķirņu audzēšana un pārdošana.

Nagi Ragi, SIA

Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Govju nagu apgriešana, govju nagu ārstēšana, liellopu infekcijas slimību noteikšana, liellopu ārstēšana, vetārsts. Latvijā ražotu govju nagu kopšanas boksu tirdzniecība. Izbraukumi uz Jūsu saimniecību.

Tārgalīte, SIA

Tārgale, "Liepzari" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Par uzņēmumu:

SIA "Tārgalīte" galvenā nodarbošanās - šķirnes liellopu audzēšana, tirdzniecība, vaislas materiāls. Augkopība un tehniskās kultūras, graudi, rapsis. Piena ražošana un tirdzniecība.

Bebrīši, ZS

"Bebrīši" , Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov. LV-4033
Par uzņēmumu:

Gaļas liellopi. Šķirnes aitu audzētava, tirdzniecība, vaislas materiāls.

Smaidas, ZS

Snēpele, "Smaidas" , Snēpeles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3328
Apraksts:

Zemnieku saimniecība "Smaidas" ir ģimenes uzņēmums, kas dibināts 1996. gada 26. aprīlī. Tagad mūsu īpašumā ir divas kautuves un tiek piedāvāta ne tikai cūkas un liellopa gaļa un subprodukti, bet arī kaušanas un transporta pakalpojumi. Mūsu ražotā gaļa tiek pārdota gan mazākos veikalos un tirgū, gan arī lielos veikalu tīklos, kas novērtē kvalitāti un ir ieinteresēti patērētājiem piedāvāt produkciju, par ko var būt droši, ka tā nākusi no Latvijā audzētiem mājlopiem un gaļa būs kvalitatīva. Īpašs prieks par sadarbības partneriem, kuri ir novērtējuši sadarbību ar mums, un ar kuriem sadarbojamies jau no paša sākuma. Arī sniedzot transporta un kaušanas pakalpojumus, veicam tos ar atbildību un esam iemantojuši uzticību daudziem sadarbības partneriem, ar kuriem sadarbojamies jau gadu garumā.

Cortex, SIA, Veterinārā klīnika, aptieka un dzīvnieku frizētava

Plūdoņa 36-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Par uzņēmumu: SIA "Cortex" ir veterinārā klīnika, aptieka un dzīvnieku frizētava Bauskā, kas sniedz veterināros pakalpojumus, kā arī piedāvā dažādus dzīvnieku kopšanas līdzekļus, dzīvnieku barību un medikamentus.

Latvijas Gaļas liellopu audzētāju asociācija, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11-112, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Konsultācijas liellopu audzēšanā, Gaļas šķirņu liellopu ciltsdarbs, Informācija par gaļas liellopu šķirnēm

Sormeks montāžas

"Muižzemnieki" , Zirņu pagasts, Saldus nov. LV-3801

Šobrīd piedāvājam ventilatorus, ventilācijas, gaisa dzesēšanas, gaisa sildīšanas, mikroklimata regulēšanas iekārtas un profesionālu LED apgaismojumu lauksaimniecības un industriālajos objektos. Kā arī piedāvājam saules paneļu iegādi un montāžu, sākot ar mājsaimniecībām un beidzot ar ražotnēm un saules parkiem.

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tehnika: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Dārzkopības tehnika ✓ Komunālā tehnika ✓ Vides kopšanas tehnika ✓ Piemājas dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Kardāni ✓ Jauna tehnika noliktavā ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas ✓ Tehnika mežam

Veterinārā ambulance Toto, IK

Slokas 134a, Rīga, LV-1069
Apraksts:

"Veterinārā ambulance Toto" atrodas Imantā, Rīgā. Mēs piedāvājam veterinārārsta pakalpojumus, konsultācijas, dzīvnieku diagnostiku, izmeklēšanu, ārstēšanu, vakcinēšanu, ķirurģiju, kā arī dzīvnieku barību, barību suņiem un kaķiem. Plague off Animal - barības piedevas. Gigi produkti (kaulaudu attīstībai, ādas veselībai, gremošanas trakta darbības normalizācijai suņiem un kaķiem). Extra port piedevas muskuļu masas palielināšanai un sportiskās kondīcijas nodrošināšanai.

Agro Partner, SIA

Rīgas 8-2N, Liepāja, LV-3401
Piedāvājumā:: ✓ Rapšu rauši ✓ Sojas spraukumi ✓ BIO Kvieši ✓ BIO Pupas ✓ Cukurbiešu graizījumi ✓ Dzīvnieku barība ✓ Graudu tirdzniecība Apraksts:

Lopbarības tirdzniecība un vairumtirdzniecība. Nodrošinām piegādi visā Latvijā. Produkcijas eksports uz Eiropas valstīm. Rapšu rauši, rapšu eļļa, sojas eļļa, saulespuķu eļļa, rapšu spraukumi, sojas spraukumi, kukurūzas DDGS, saulespuķu spraukumi, melase, cukurbiešu graizījumi, kukurūza. BIO graudu tirdzniecība, vairumtirdzniecība: BIO rudzi, BIO kvieši, BIO tritikāle, BIO mieži, BIO auzas, BIO griķi, BIO zirņi, BIO pupas, BIO ripsis, BIO rapsis. Konvencionālo graudu tirdzniecība, vairumtirdzniecība: kvieši, mieži, auzas, rudzi, tritikāle, pupas, zirņi, rapsis. Latvijā ražoti rapšu rauši, rapšu eļļa.

Kalnpierbes, ZS

"Pentsils" , Ērģemes pagasts, Valkas nov. LV-4711
Par mums::

"Kalnpierbes", ZS piedāvājumā mājlopu iepirkšana un gaļas tirdzniecība. Kautuves pakalpojumi. Pakalpojumu sniegšana - Vidzeme.

Āmuļi, SIA

Kuršu 7/9, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

Dzīvu mājlopu iepirkšana dzīvsvarā. Svaigas, sadalītas gaļas mazumtirdzniecība un vairumtirdzniecība ar piegādi. Pēc jūsu pasūtījuma ražoti pelmeņi un čebureki, arī dažādas pildītas pankūkas. Ir iespēja nobaudīt uz vietas ražojumus ar dažādām garšvielām un piedevām. Jaunums - kulinārija! Šašliki, marinētas gaļas, steiki, cepamdesiņas, kotletes un daudz kas cits pēc "Āmuļu" receptēm!

Labā Virtuve, SIA

Bieķensalas 2, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Bērnu ēdināšana Konditorejas izstrādājumi: Mums garšo saldumi! Tas ir mūsu vaļasprieks, iepriecinām sevi un citus! Nevēlamies par tiem aizmirst ātrajā un saspringtajā dzīves tempā! Cepam cepumus, kūkas, tortes un citus saldus brīnumus! Jautāsiet, kur rodas iedvesma receptēm? Esam sapratuši, ka viss labais ir sen aizmirsts vecais. Receptes tiešā vārda nozīmē tiek uzietas senās pierakstu kladēs, tiekoties ar vecmeistariem, pielāgotas mūsdienu modes tendencēm konditorejas mākslā! Konditorejas izstrādājumi tiek gatavoti pēc iepriekšēja pasūtījuma!

Senlejas, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ķeipene, Melderu 1, Ķeipenes pagasts, Ogres nov. LV-5062
Apraksts: Sertificēts uzņēmums SIA “Senlejas” ražo un piegādā pircējiem Latvijā un Eiropā svaigas gaļas produkciju: svaigu, atdzesētu liellopu, jaunlopu, teļu, aitu un jēru gaļu liemeņos un sadalītā veidā (atkaulotu gaļu), pārtikas subproduktus (aknas, nieres, sirdis u.c.). Uzņēmums ražo arī bioloģisko produkciju un “Zaļās karotītes” produkciju. Kvalitātes vadības sistēma sertificēta atbilstoši BRC (British Retail Consortium Global Standarts for Food Safety ) standarta prasībām, kas atbilst jaunākajām pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas prasībām, risku analīzei un uzraudzībai. Sertifikācija atbilstoši šim standartam apliecina uzņēmuma atbilstību kvalitātes drošības un tiesiskuma vadības sistēmām; tajā skaitā HACCP (riska analīze kritiskajos kontroles punktos), labas ražošanas praksei, labas higiēnas praksei, labai laboratoriskai praksei.

Tik un Tā..., restorāns

Ēdiens līdzņemšanai Bolt vai Wolt pakalpojumos.
E.Veidenbauma 8, Liepāja LV-3401
Informācijai:

Darba laiks Liepājas restorānam "Tik un Tā...": Mīļie restorāna viesi un Draugi! Biznesa pusdienu bezmaksas piegāde Liepājā darba dienās no 12.00 līdz 17.00, sestdienās no 13.00 līdz 20.00, svētdienās slēgts. Pieņem pasūtījumus līdzņemšanai jebkurā laikā.

Cienījamie liepājnieki un pilsētas viesi!:

Pagatavosim ar mīlestību svētku ēdienus Jūsu galdam! Izvēlaties mūsu piedāvājumu! Pasūtījumu tālr. 29 239 111

Andis Grasis, veterinārārsts

Priekuļi, Selekcijas 7, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Apraksts: VETERINĀRIE PAKALPOJUMI ZIRGIEM UN CITIEM DZĪVNIEKIEM. ANDIS GRASIS VETERINĀRĀRSTS. TERAPIJA, ĶIRURĢIJA, HOMEOPĀTIJA. EKG, USG.
ZL.LV iesaka

Angava, SIA

Viļakas 18, Rēzekne LV-4604
Apraksts:

Instrumentu veikali "Angava".

DK Vetmed plus, SIA

Rūpniecības 9, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Veterinārā aptieka, veterinārā ambulance, klīnika, veterinārie pakalpojumi, veterinārā palīdzība, aprūpe, vetārsti, vetārsts, veterinārs, veterinārārsts, veterinārija, konsultācijas, dzīvnieku barība, suņu, kaķu, kastrācija, sterilizācija, vakcinācija, ķirurģija, terapija, dzīvnieku barība, ārstnieciskā barība, vitamīni,