Liepāja, visā Latvijā

Drukāt

Onninen EXPRESS Pārdaugava

Raudas 12b, Rīga LV-1002
"Onninen":

Tirdzniecības vietas Onninen Express ir pašapkalpošanās veikali, kas piedāvā pasaulē vadošo ražotāju kvalitatīvas preces ūdensapgādei, siltumapgādei, saules enerģijas risinājumiem, ventilācijai, gaisa kondicionēšanai, elektroapgādei, pneimatika, kā arī stiprinājumi, instrumenti, ķīmija un profesionāli darba apģērbi. Ja nepieciešamā prece nav pieejama veikalu sortimentā, to var pasūtīt no Onninen centrālās noliktavas un nākamajā dienā saņemt Express veikalā. Veikalos var saņemt profesionālas konsultācijas par precēm, kā arī ieteikumus inženiersistēmu komplektācijai.

Sarežģītāku jautājumu gadījumos, konsultācijas klientiem sniegs diplomēti projektu tirdzniecības inženieri. ONNINEN EXPRESS Dārzciems

Dārzciema iela 39, Rīga

Mob. tālr. 25672333

E-pasts: darzciema@onninen.com

Darba laiks: darba dienās no 7:30 līdz 18:00

ONNINEN EXPRESS  Pārdaugava

Raudas iela 12b, Rīga Mob. tālr. 23444335

E-pasts: pardaugava@onninen.com

Darba laiks: darba dienās 7:30–18:00 ONNINEN EXPRESS Valmiera

Mūrmuižas iela 14, Valmiera

Mob. tālr. 23444332

E-pasts: valmiera@onninen.com

Darba laiks: darba dienās 7:30–18:00 ONNINEN EXPRESS Liepāja

Zemnieku iela 60, Liepāja

Mob. tālr. 23444334

E-pasts: liepaja@onninen.com

Darba laiks: darba dienās 7:30–18:00 Latgales reģionā jums palīdzēs Onninen tirdzniecības pārstāvis Ainārs Turčinskis Mob. tālr. 27 316500 E-pasts: ainars.turcinskis@onninen.com

Onninen, SIA, Centrālā noliktava

Rītausmas 11c, Rīga LV-1058
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Corvin Real Estate, SIA

Lāčplēša 14-401, Rīga LV-1011
Par uzņēmumu:

SIA "Corvin Real Estate" ir stabila, uz profesionālu pilnveidi un attīstību vērsta nekustamo īpašumu kompānija. Uzņēmuma 2 galvenie virzieni ir nekustamā īpašuma pārvaldīšana un investīcijas nekustamajā īpašumā. Corvin Real Estate veiksmīgas darbības virzītājspēks ir tās komanda – darbinieki ir ar 10-20 gadu pieredzi, kuri ir vērsti uz augstu klientu apkalpošanas kultūru, meklējot klientam izdevīgākā piedāvājuma vai risinājuma rašanu. Sadarbojoties ar mūsu uznēmumu, klients saņems komforta un pārliecības sajūtu.

Onninen EXPRESS Dārzciems

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Siltumapgāde, vēdināšana, santehnika, ūdensapgāde, elektroapgāde, telekomunikācija, sakaru tehnika, caurules, sūkņi, alumīnija profili, septiķi, vārsti, dzesēšanas iekārtas, izolācija, stabi, pamati, sildītāji, datu pārraides sistēmas, komunikāciju aprīkojums, noslēgarmatūra, apkures katli, automātika, kabeļi, kondicionieri,

Onninen EXPRESS Valmiera

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Elektrotehnisko iekārtu un elektromateriālu tirdzniecība

Onninen, SIA, Birojs Latgalē

Jelgavas 1b, Daugavpils LV-5404
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Uaneta, viesu nams

Kalēju 53, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Papildu pakalpojumi:: ✓ pirts ar lauka baseinu, sauna, ✓ banketu zāles līdz 50 personām, ✓ klājam visa veida mielasta galdus. Apraksts:

Viesu māja "UANETA" atrodas Grobiņā, Kalēju ielā 53. Mēs Jums piedāvājam lielisku atpūtu kādā no astoņām viesu mājas mājīgajām istabiņām, kurās vienlaikus var uzņemt līdz 20 cilvēkiem, un relaksēties mūsu pirtiņā ar lauka baseinu. Viesu rīcībā ir plašs dārzs ar šūpolēm, vieta piknikam ar dārza kamīnu, kur var izvārīt gardu zupu, izcept pankūkas vai uzgrilēt, ko sirds vēlas. Jūsu svinībām piedāvājam banketu zāli, kurā var uzņemt līdz 50 viesiem.

Varu AR, SIA

Packules ciems, "Ceļmalnieki" , Tārgales pagasts, Ventspils nov. LV-3621
Apraksts:

SIA "Varu AR" ir transporta uzņēmums, kas piedāvā kravu pārvadājumus un dažādus transporta pakalpojumus Baltijā un Skandināvijā. Uzņēmums ir nodrošinājis augstas kvalitātes pakalpojumus daudzām juridiskām un fiziskām personām, piedāvājot kravu pārvadājuma pakalpojumus. Darbojamies transporta nozarē kopš 2012. gada, izpelnoties droša un stabila partnera reputāciju. Profesionālā pieredze, pārbaudīti kravas pārvadājuma maršruti, kā arī izdevīgi sadarbības līgumi ar Latvijas un ārvalstu kravu pārvadātājiem nodrošina stabilu pamatu mūsu darbam ar klientiem. Kravas tiek apdrošinātas atbilstoši CMR atbildības ietvariem. Komanda sastāv no nozares profesionāļiem, kuri spēj īstenot uzņēmuma mērķus un uzdevumus. Šo mērķu un uzdevumu veiksmīga īstenošana ir atkarīga no mūsu darbinieku pieredzes, aktivitātes un lojalitātes, kuri savā ikdienas darbā risina ar transporta pakalpojumiem saistītos jautājumus, tādējādi veidojot kompānijas vērtību sistēmu, darbinieku un sadarbības partneru labklājību.

Zīmogi, zīmogu izgatavošana Liepājā

Turpinām strādāt klātienē!
Tirgoņu 20, Liepāja LV-3401
Apraksts: Zīmogi, spiedogi, zīmogu izgatavošana Liepājā, Kurzemē.

LatAcrylam, SIA, Mākslīgā akmens virsmas

Rāmuļu 21-6, Rīga LV-1005
Priekšrocības: LATACRULAM sniedz dizaineriem, mēbeļu ražotājiem, celtniekiem, celtniecības kompānijām, apdares darbu speciālistiem iespēju paplašināt savu izmantojamo seguma materiālu sortimentu ar īpaši augstas klases moderniem materiāliem. Par uzņēmumu: LATACRULAM - pamatdarbība ir SAMSUNG STARON® virsmas materiālu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Mākslīgā akmens LG HI-MACs un Corian tirdzniecība, vairumtirdzniecība. RESOPAL, TEMPEST, HANEX, HI-MACS. Kvalitatīvi virsmas seguma materiāli, mākslīgā akmens virsmu segumi.

Vedam.lv uzticamais pārcelšanās serviss

Volguntes 21-83, Rīga LV-1046
Vedam.lv piedāvā:: ✓ Pārcelšanās, pārvākšanās serviss ✓ Mēbeļu pārvešana / pārvietošana ✓ Biroju pārvietošana / pārvešana ✓ Kravas auto, kravu pārvadājumi ✓ Profesionālu krāvēju pakalpojumi ✓ Mēbeļu montāžu Par mums::

Vedam.lv specializējas pārcelšanās pakalpojumu sniegšanā, kravu un mēbeļu piegādē visā Latvijā. Palīdzēsim pārcelties jebkurai privātpersonai vai uzņēmumam uz jauno galamērķi. 

Visa veida mēbeļu pārvadājumi un pilns pārcelšanās serviss.

Maksima Sputaja privātprakse, IK

Rīgas 111, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Pieņemam pēc iepriekšēja pieraksta.

Māra Jākobsone, masiere

Kuršu 18-2.st., Liepāja LV-3401
Par masieri: Sertificēta masiere ar vairāk kā 20 gadu darba pieredzi. Neiroenerģētiskā kinezioloģija. Masāža ar Tibetas dziedošajiem traukiem. Ārstnieciskā masāža, klasiskā masāža, hirudoterapeite (ārstēšana ar medicīniskajām dēlēm), limfodrenāža. Darba laiks: pēc pieraksta.

Atštaukas, Liepājas aktrišu folkloras apvienība

Bāriņu 32, Liepāja LV-3401
Apraksts: 1995. gada jūnijā mēs, Liepājas teātra aktrises, nolēmām iepriecināt kolēģus sezonas slēgšanas koncertā ar Līgo dziesmām. Šajā brīdī tad arī dzima doma par "Atštaukām". Mēs nākam no visiem Latvijas novadiem, tāpēc arī dziedam dažādu novadu dziesmas. Protams, pārsvarā tās ir Kurzemes puses dziesmas, jo mūsu priekšdziedātāja bija Austra Pumpure - īsta rucavniece. Viņas dziesmu pūru izmantojam joprojām. Tā kā bieži iznāk dziedāt dažādos godos, kā jau aktrises, savas programmas veidojam kā nelielus uzvedumus, atbilstošus gadskārtu svētkiem un dažādiem godiem - kāzām, kristībām utt. Uzņem "NAMĪNĀ" viesus, sagaida ar zupu, cienastu, koncertu. Aicinām bērnus piedalīties tradicionālo svētku folkloras skoliņās. 2017. gadā Lauku Ceļotājs piešķīra folkloras grupai "Atštaukas" kultūras zīmi "Latviskais mantojums". Laipni gaidām tūristus un Liepājas viesus folkloras centrā "Namīns".

AVER Brokerage, SIA

Baznīcas 5, Rīga LV-1010
Apraksts:

AVER Brokerage ir vienīgā nekustāmo īpašumu aģentūra Latvijā, kura skaidri nodefinējusi, ka strādā īpašuma pārdevēja interesēs, lai palīdzētu jums ātrāk un izdevīgāk pārdot dzīvokli, māju vai zemi.8 gadu pieredze nekustamo īpašumu tirgū20 sertificēti un reģistrēti aģenti starpnieku reģistrāfiliāles Rīgā, Daugavpīlī, Liepājāaģenti strādā visā Latvijāvairāk nekā 250 darījumi gadāpārdoto objektu kopējā vērtība gadā: 10 000 000 EUR+mūsu datubāzē ir vairāk nekā 2000 aktīvi pircēji.Sazinieties ar kādu no mūsu aģentiem un mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu ātrāk un izdevīgāk pārdot jūsu dzīvokli, māju, zemi.

Multilines, SIA, Autobusu, mikroautobusu noma Latvijā

Madonas 10a, Rīga, LV-1084
Par uzņēmumu:

SIA "MultiLines" ir augstas klases tūrisma autobusu nomas uzņēmums Rīgā, kas pārvadā pasažierus Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Eiropā, Krievijā, NVS. Mikroautobusu un autobusu noma ar vadītāju. Transfērs no / uz Lidostu Rīga RIX. Auto transporta noma. Pasažieru, darbinieku, skolēnu, tūristu, kāzu viesu, korporatīvo pasākumu organizatoru pārvadājumi.

Auto vērtēšana Rīgā, Vidzemē, Eksperts A, SIA

Irbenes 14, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

T. 29418810. Auto vērtēšana, notārs, notāriem. Transportlīdzekļu vērtēšana. Kravas automašīnu novērtēšana. Piekabju, puspiekabju, traktoru, traktortehnikas, lauksaimniecības tehnikas vērtēšana. Autovērtētājs. Autovērtētāji. Autovērtējumi. Automašīnu vērtības noteikšana. Vērtēšana notāriem. Ogre, Jelgava, Sigulda, Jūrmala. Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs, uzņēmuma reģistram.

Propus, SIA

Varšavas 48, Daugavpils, LV-5404
Piedāvājam:: ✓ darba apģērbu ✓ darba cimdus ✓ darba apavus ✓ preces dzirdes aizsardzībai ✓ preces elpošanas aizsardzībai ✓ preces galvas aizsardzībai ✓ acu un sejas aizsarglīdzekļus u.c. Par uzņēmumu: SIA PROPUS ir dibināts 2009.gadā un veiksmīgi attīsta savu darbību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums nodarbojas gan mazumtirdzniecības, gan vairumtirdzniecības jomā, piedāvājot saviem klientiem modernu un kvalitatīvu produktu klāstu no pasaulē plaši pazīstamiem darba aizsardzības līdzekļu ražotājiem. Plašais preču klāsts, ko piedāvā uzņēmums SIA PROPUS, ļaus Jums izdarīt izvēli atbilstoši Jūsu vajadzībām un finansiālām spējām. Preču piegāde tiek organizēta sadarbībā ar kurjerpastu, kas ļauj veikt piegādes ātri un uz jebkuru klienta norādīto vietu.

BUS24.LV, pārvākšanās serviss Eiropā

Parādes 1a-4, Rīga LV-1016
Apraksts:

"bus24.lv" ir progresīvs uzņēmums, kurā strādā cilvēki, kuriem ir daudzu gadu pieredze transporta jomā gan Latvijā, gan Eiropā. Mūsu darba metodi var visprecīzāk raksturot ar individuālu pieeju katram klientam, jo tas ļauj mums veikt darbu augstā līmenī, izvēloties sev visrentablāko risinājumu. Mēs darām visu darbu tā, lai katrs mūsu klients bez šaubām atkārtoti izmantotu mūsu pakalpojumus.

Greywolf Accounting, SIA

Kuģinieku 5, Liepāja LV-3401
Apraksts: Grāmatvedības uzņēmums ar vairāku gadu pieredzi sniedz grāmatvedības pakalpojumu maziem un vidējiem uzņēmumiem. Pieredze darbā ar bāriem, restorāniem, celtniecības uzņēmumiem, veikaliem. Uzņēmumā ir kvalitatīvi izstrādāti iekšējās kārtības noteikumi NILLF un sankciju likumu jomā, darbība apdrošināta. Pakalpojuma cena tiek aprēķināta individuāli, vadoties pēc klienta pamatojumu dokumentu apjoma, EKA un darbinieku skaita, skaidras naudas darījumu apjoma u.c.