Liepāja, visā Latvijā

Drukāt

Valhalla Wine & Coffee, kafejnīca

Jūras 24, Liepāja, LV-3401
Vasaras dārzs, kafejnīca, bārs, dzērieni, uzkodas, kafija, vīns, alus, bezalkoholiskie dzērieni, kokteiļi, saldējums, vasaras kafejnīca, āra kafejnīca, Valhalla.

Lindas šūšanas salons

Krūmu 41-43, Liepāja LV-3405
Apģērbu šūšana, šūšanas salons, šūšanas ateljē, šūšanas roku darbi, roku darbs, apģērbu laikošana, apģērbu piemērīšana, šūšana, apģērbu šūšana ar rokām, šuvēja, drēbnieks, balles kleitu šūšana, kleitu šūšana, drēbniecība, drēbnieki, drēbniece, apģērbu šūšana, apģērbu šūšana uz pasūtījuma, kostīmu šūšana, kostīmu individuālā šūšana, dāmu

Autobusu nomas centrs, SIA

K.Valdemāra 38-605, Rīga LV-1010
Komfortabli autobusi, ērti autobusi, autobuss, autobusi, mikroautobusu noma, braucieni pa Latviju, braucieni pa Baltiju, braucieni pa Eiropu, braucieni autobusos, mikroautobusi, mikroautobuss ar vadītāju, mikroautobuss bez vadītāju, autobusu noma, auto īre, autobusi skolēnu ekskursijām, lēti autobusi, auto noma, autobusu īre,

R & D akustika, SIA, Akustikas un skaņas mērījumi

K.Valdemāra 157, Rīga LV-1013
Akustika, skaņas izolācijas (arī fasādes) mērījumi, Triecientrokšņa līmeņa mērījumi, Trokšņa mērījumi un izplatīšanās prognoze, Telpu akustisko parametru mērījumi un prognoze, Iekārtu (datori, serveri, projektori u.c.) skaņas jaudas mērījumi, Materiālu akustisko īpašību mērījumi impedances caurulē. Darba vides troksnis, trokšņa līmeņa

Kesto, SIA

Vaiņodes 11, Liepāja LV-3407
Ievērojamākie būvobjekti:: ✓ Starptaustiskā lidosta "Liepāja", ✓ IKEA veikala ēkas jaunbūves būvdarbi, ✓ LIDL veikala būvniecība Liepājā, ✓ Stopiņu novada kultūras centra būvniecība, Peldu ielas 5, ēkas pārbūve Liepājā, ✓ pieslēguma izbūve Tirdzniecības centram Sāga, Dreiliņos.

ER Rasiņas, SIA, Malkas tirdzniecība Kurzemē

MALKA, PĀRDOD MALKU un piegādā MALKU Kurzemē !
"Grīvaiši" , Ezeres pagasts, Saldus nov. LV-3891
ER RASIŅAS piedāvā malku:: ✓ Jaukta malka (osis, bērzs, ozols, alksnis, apse, egle, priede, ozols)Skaldīta malka,Sausa malka,Alkšņa malka,Bērza malka,Oša malka.

ETNAS fasādes

A.Čaka 125, Rīga LV-1011
Par mums::

ETNAS fasādes -  fasāžu siltināšanas, restaurācijas uzņēmums ar lielu pieredzi savā jomā. ESAM uzticams fasāžu izbūves partneris. Piedāvājam fasāžu uzmērīšanu, tāmes sagatavošanu, fasādes apdari un nodošanu ekspluatācijā. Liela pieredze restaurācijas, siltināšanas un ventilējamo fasāžu izbūves darbos. Esam veikuši lielu skaitu daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku, biroja ēku un privātmāju fasāžu apdares darbus. Lepojamies ar paveikto un ceram uz sadarbību arī ar Jums!

MGK SOLAR, SIA

Ūdens 29, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"MGK SOLAR" piedāvā Efektīvus Saules Enerģijas risinājumus mājsaimniecībām un uzņēmumiem. Sākot ar nelieliem saules paneļu komplektiem dārza mājām, līdz pat saules paneļu parkiem uzņēmumiem ar lielu enerģijas patēriņu. Nodrošinam pilna servisa pakalpojumus no projekta izstrādes, saskaņošanas līdz saules paneļu uzstādīšanai un nodošanai ekspluatācijā.

Kompānija SIA “MGK SOLAR” nodarbojas ar saules paneļu sistēmu uzstādīšanu. "MGK SOLAR" komandai ir pieredze darbā ar saules paneļu sistēmām gan Latvijā, gan Zviedrijā. "MGK SOLAR" savudarbību uzsāka Zviedrijā, kur Mūsu komanda ir izbūvējusi vairāk kā 100 klasiskās Saules paneļusistēmas, kā arī integrēto Jumtu sistēmas. Ņemot vērā, ka Latvijā strauji pieauga pieprasījums pēc mikroģenerācijas stacijām, uzsākām savudarbību arī Latvijā. Pēdējā gada laikā Latvijā esam apkalpojušī vairāk kā 200 klientu.

"MGK SOLAR" arī ir sadarbības partneris vienām no lielākajām elektroenerģijas kompānijām Latvijā, kurām Mūsukomanda palīdz izbūvēt saules paneļu sistēmas. Mūsu komandai ir pieredze ar visa veidamikroģenerāciju staciju uzstādīšanu gan uz zemes, gan uz visaveida jumtu segumiem.

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produktu grupas: ✓ Asis, bremzes, stūres mehānismi ✓ Apgaismojums un elektroiekārta ✓ Ķīmiskie produkti, kopšanas līdzekļi, krāsas ✓ Pneimatikas un elektronikas detaļas ✓ Kabīnes detaļas, borta aprīkojums ✓ Automobiļa komponenti un kravas stiprināšana ✓ Atsperes, amortizatori ✓ Hidraulika ✓ Dzesēšana un kondicionēšana ✓ Motoru un un transmisijas detaļas ✓ Cisternu detaļas ✓ Darbnīcu un uzņēmumu aprīkojums ✓ Lauksaimniecībai

Bai Auto, SIA

Kaiju 2, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Mēs piedāvājam Jums jebkuras automašīnas piegādi pēc Jūsu individuāla pasūtījuma, un pēc Jūsu vēlmēm par modeli, virsbūves krāsu, dzinēja tilpumu un tipu, kā arī detalizētu papildus aprīkojuma komplektāciju. Iespējama arī automobiļu apmaiņa. Jūsu vecā automašīna var kļūt par pirmo iemaksu citas automašīnas iegādei! Auto, automašīnu tirdzniecība, noma, iznomāšana Liepājā, Kurzemē, Latvijā.

Telemarket, SIA

Valguma 4a-3, Rīga LV-1048
Apraksts: SIA ''Telemarket'' šobrīd ir lielākais un veiksmīgākais telemārketinga uzņēmums Latvijā. Kopā 11 struktūrvienības - 3 Rīgā un pa vienai Valmierā, Liepājā, Talsos, Jelgavā, Ogrē, Madonā, Gulbenē un Balvos, kurās kopumā strādā ap 200 darbinieku. SIA ''Telemarket'' mātes uzņēmums ir «Müügimeistrite» AS (1996), kas ir lielākais telemārketinga pakalpojumu sniedzējs Igaunijā un lielākais tiešā mārketinga uzņēmums Somijā «Suoramarkkinointi Mega» OY, kas vienlaikus ir arī daļa no mediju koncerna «Alma media» OY. SIA'"Telemarket" nodrošina, aktīvu produkta un pakalpojuma pārdošanu, piesaistām jaunu klientus, sakārtojam un papildinām klienta datubāzes, apkalpojam ienākošos zvanus, mārketinga kampaņu atbalsts un ātra informācijas nodošana.

Failas Abbasovas Zvērināta advokāta birojs

Graudu 27/29-4.st., Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Konsultācijas: civiltiesībās; administratīvajās tiesībās; krimināltiesībās; maksātnespējas jomā; komerctiesībās.  ✓ Procesuālo dokumentu sastādīšana: tiesai: prasības pieteikumi, apelācijas sūdzības, kasācijas sūdzības, blakus sūdzības; maksātnespējas procesā: iesniegumi, kreditoru prasījumi, saistību dzēšanas plāni, sūdzības u.c. ✓ Pārstāvība: pārstāvība tiesā; iestādēs; mantojumu lietās; maksātnespējas procesā; izlīguma sarunās utt.  ✓ Citi pakalpojumi: dažādu darījumu slēgšana un darījumu vadīšana; dokumentu sastādīšana reģistriem; due diligence. ✓ Mediatora pakalpojumi.

Aktis, SIA, Jēkabpils filiāle

Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

Discomania.lv, skaņas, gaismas tehnikas tirdzniecība

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Preču piegāde: Ērtību cienītājiem piedāvājam preci piegādāt līdz pašām nama durvīm visā Latvijā! Skaņas un gaismas tehnikas instalācija: Objektīva tehnikas izvēle, precīza skanējuma/apgaismojuma projektēšana, iekārtu uzstādīšanu. Katrs projekts ir unikāls un katram no tiem mums vienmēr ir savs risinājums, atkarībā no projekta specifikas, pielietojuma, telpas īpatnības u.c. Uzstādām arī citur iegādātu tehniku, tomēr šajā gadījumā jārēķinās ar esošās tehnikas, iespējams, ierobežotajām iespējām. Objekta apskaņošanas/apgaismošanas tāmi sastādīsim bez maksas!

Prosperous, SIA, pilna servisa grāmatvedības pakalpojumi

Lielā 24, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Par uzņēmumu: Zināšanas, mīlestība pret darbu, smaids un cilvēciskas attiecības – izaugsmes pamats jebkurā gadsimtā! Mums ir vairāk nekā 16 gadu darba pieredze ar dažādu nozaru uzņēmumiem, konsultējot nodokļu jautājumos un sniedzot pilna servisa grāmatvedības pakalpojumus. Individuāla apkalpošanas stratēģija katram klientam! Uzticiet savu grāmatvedību mums!

AutoRentRiga, auto noma Rīga, Jūrmala, Lidosta

Turpinām strādāt klātienē!
Zolitūdes 71b, Rīga, LV-1029
Papildus aprīkojuma noma:: ✓ bērnu sēdeklīši - no 5 EUR par nomas dienu ✓ navigācijas sistēmas ar pilnām Latvijas un Eiropas kartēm - sākot no 5 EUR par nomas dienu ✓ jumta nodalījums – divpusīgi atveramie bagāžnieki - sākot no 5 EUR par nomas dienu Pieejamo automašīnu klases: ✓ Small ✓ Compact ✓ Middle ✓ SUV, 4x4 ✓ Business ✓ Lux ✓ Minivan, 8+1 ✓ Cargo

Pirocope - makšķerēšanas piederumu un pirotehnikas veikals Liepājā

Raiņa 9, Liepāja, LV-3401
Piedāvājam preces:: ✓ spiningošanai ✓ pludiņmakšķerēšanai ✓ grunts makšķerēšanai ✓ jūras copei Pirotehnika:: ✓ raķetes ✓ romiešu sveces ✓ salūtu baterijas ✓ petardes ✓ uguns strūklas ✓ brīnumsvecītes ✓ plaukšķenes ✓ dūmu sveces

mebelutirgus.lv, internetveikals

Ganību 69/71, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Uzņēmums "Rinetta" ar strauju attīstību darbojas šādās nozarēs: mēbeļu tirdzniecība un vairumtirdzniecība, celtniecības, būvniecības un remontdarbi, metālapstrāde, interjera preču izgatavošana, tirdzniecība un piegāde. Internetveikalu darbība Latvijā un Skandināvijā.

Greising Latvia, SIA, Metināšanas iekārtas, Automatizācija

Ganību dambis 7 k.1, Rīga LV-1045
Produkti: ✓ MMA/MIG/MAG/TIG metināšanas iekārtas ✓ plazmas griešanas iekārtas ✓ metināšanas aizsargmaskas ✓ invertortipa strāvas ģeneratori ✓ metināšanas automatizācijas risinājumi ✓ metināšanas mehanizācija ✓ nerūsējošā tērauda šuvju kodināšanas un pasivēšanas iekārtas ✓ nerūsējošā tērauda marķēšanas iekārtas

Element Fitness, Element Lab, SIA

Stiklu 7b, Daugavpils LV-5404
Alūksne, Balvi, Bauska, Cēsis, Daugavpils, Dobele, Gulbene, Jelgava, Jēkabpils, Kuldīga, Krāslava, Liepāja