Loģistika

Drukāt
Banner 1050x80

ARS loģistika, SIA, avio kravu pārvadājumi

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 18, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
Par mums:

SIA "ARS Loģistika" ir aģents aviokompānijām: AIR Baltic, Lufthansa, SAS, FIN Air, Austrian Airlains. Avio un jūras kravu pārvadājumi, kā arī loģistikas risinājumi. Starptautiskie kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi un muitas noliktavas ar dzelzceļa pievadu. Sniedzam konsultācijas transporta, muitas un loģistikas jautājumos.

Viatek 1, SIA

F.Sadovņikova 39-4.st., Rīga, LV-1003
Produkti:: ✓ Tehniskā sāls ✓ Kalcija hlorīds ✓ Regenit tabletes ✓ Laizāmais sāls lopiem ✓ Atkritumu smalcināšana Par mums::

SIA VIATEK 1 nodarbojas ar tehniskās sāls piegādēm ceļu uzturētājiem un pašvaldībām jau kopš 1995. gada 28. novembra, kad tas bija vienīgais uzņēmums Latvijā, kas nodrošināja šādu pakalpojumu. Jau kopš uzņēmuma darbības pirmsākumiem SIA VIATEK 1 uztur ciešu sadarbību ar valsts akciju sabiedrību „Latvijas autoceļu uzturētājs”, VSIA „Latvijas valsts ceļi” un Latvijas Republikas pašvaldību uzņēmumiem, ziemas sezonā piegādājot augstas kvalitātes tehnisko sāli autoceļu apstrādei pret apledojuma veidošanos.

Kurbads un Ko, SIA, Auto transportēšana, pārvadāšana

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Papildus pakalpojumi: ✓ automašīnu, auto novērtēšana un inspekcija ✓ jaunu automašīnu, auto prezentēšana un sagatavošana izstādei ✓ uzņēmuma autoparka pārvaldīšana ✓ automašīnu, auto mazgāšana, tīrīšana ✓ stiklu, sēdekļu remonts, mehāniskie un virsbūves darbi ✓ komerctransporta pārbūves darbi ✓ auto apkopes un garantijas darbi

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Jungheinrich Lift Truck, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
Par mums:

Uzņēmums "Jungheinrich AG" ir viens no pasaules vadošajiem iekrāvēju, noliktavas tehnikas un materiālu plūsmas vadības tehnoloģiju ražotājiem. Mēs esam Eiropas vadošais noliktavas tehnikas ražotājs. Kopš 1953. gada mūsu uzņēmums, kura galvenā mītne ir Hamburgā, piedāvā visa veida izstrādājumus un pakalpojumus, kas saistīti ar iekrāvējiem.

Vollers-Rīga, SIA, noliktavas pakalpojumi

Turpinām strādāt klātienē!
"Lindes" , Salaspils pagasts, Salaspils nov., LV-2118
Piedāvājam:: ✓ muitas noliktavas pakalpojumus, tajā skaitā importa, eksporta un tranzīta procedūras ✓ noliktavas ES precēm pakalpojumus ✓ saldētavu pakalpojumus ✓ dažādu fasēto preču uzglabāšanu ✓ zaļās kafijas pupiņu uzglabāšanu ✓ zaļās kakao pupiņu uzglabāšanu ✓ fasēto saldēto preču uzglabāšanu ✓ kokvilnas un vilnas ķīpu uzglabāšanu ✓ fasētā piena pulvera uzglabāšanu ✓ preču transportēšanas organizēšanu ar jūras, dzelzceļa, auto un avio transportu ✓ loģistikas pakalpojumus

Antalis, AS

Rumbula, Granīta 17, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2119
Sortiments:

Mūsu sortiments ir nepārtrauktā attīstībā – sekojot līdzi tirgus tendencēm, cenšamies būt elastīgi un piedāvāt mūsu klientiem arvien jaunus un interesantākus produktus. Produktu sortimenta vidējais artikulu skaits sniedzas jau trijos tūkstošos – mūsu klientiem ir, ko izvēlēties! Mūsu produktu klāstā ir pasaulē atzītu ražotāju populāri un kvalitatīvu produktu tēlu ieguvuši zīmoli – Data Copy, Pioneer, HP, Kaskad, Image, Bong, Conqueror, Keyakolor, Curious Collection, Galerie Art, tom&otto, Scandia 2000 Smooth, Scandia 2000, Cyclus, Invercote, Smurfit, Munken, Arctic Volume, Winter, Fasson, Avery Graphics, Epson, Serla, Lambi, Katrin.

ICETEC LTD, SIA, Saldēšanas, dzesēšanas un kondicionēšanas iekārtu remonts, serviss

Saldēšana, dzesēšana, kondicionēšana
Bukaišu 12b, Rīga LV-1004
Par uzņēmumu: SIA "ICETEC Ltd" ir dinamiski attīstošs, licencēts uzņēmums, kura specializācija ir saldēšanas, dzesēšanas un pārtikas uzglabāšanas, aukstuma kameras un aukstuma vitrīnas projektēšana, aprīkošana ar aukstuma iekārtām, remonta darbi un servisa apkalpošana. Kondicionieru, kondicionēšanas sistēmu iekārtu montāža, uzstādīšana. Uzņēmuma speciālisti izpilda: ✓ tehniskie aprēķini piemērotai aprīkojumu izvēlei, ievērojot pasūtītāja vajadzības; ✓ konsultācijas saldēšanas un dzesēšanas tehnoloģiskā procesa ievērošanā un dažādu veidu pārtikas produktu glabāšanā; ✓ saldēšanas iekārtu un kameru pasūtīšana un savlaicīga piegāde; ✓ saldēšanas iekārtu montāža un pieslēgšanas darbi, aukstuma noliktavas; ✓ garantijas pakalpojumu sniegšana un servisa apkalpošana.

REWICO Baltikum, SIA

Stūnīši, Franču 1, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Pakalpojumi: ✓ Atmuitošanas pakalpojumi; ✓ Noliktavas; ✓ Kravu pārvadājumi Piedāvājam: Organizējam kravu piegādes, ekspedīcijas pakalpojumus ar jūras konteineriem, autotransportu, gaisa transportu. Muitas un pagaidu uzglabāšanas noliktavas pakalpojumi, parastas noliktavas pakalpojumi, konsolidācijas noliktava, moderna A klases noliktava.Vietējās piegādes Rīgā un Latvijā. Piedāvājam atmuitošanas pakalpojumus, muitas brokera pakalpojumus. Piedāvājam galvojumu nodokļu nomaksai, atzītā nosūtītāja un saņēmēja atļauja, tranzīts (t.sk. no/uz robežas), imports, eksports, pieredzējušie deklaranti un brokeri.

Vairogs-M, SIA

Gustava Zemgala gatve 85, Rīga, LV-1039
Par uzņēmumu: SIA "Vairogs M" pamatnodarbošanās ir metināto slodzi nesošo tērauda konstrukciju izgatavošana. Uzņēmums izgatavo, montē nestandarta iekārtas rūpniecības uzņēmumiem un izpilda iekārtu palaišanas – iestatīšanas darbus. Tāpat uzņēmumā ražo un piegādā kvalitatīvas metinātas tērauda konstrukcijas un veic arī citus darbus.

GS1 Latvija, Biedrība

Cēsu 31 k.3-9, Rīga, LV-1012
Par "GS 1 Latvija":

"GS1 Latvija" ir Latvijas nacionālā automātiskās identifikācijas organizācija - bezpeļņas, nevalstiska, brīvprātīga uzņēmumu apvienība, viena no 116 pasaules GS1 organizācijām, kas darbojas vairāk nekā 150 valstīs.

D.C.S., SIA, Pārcelšanās serviss

Biroju un dzīvokļu pārcelšanās!
Austuves 3a, Rīga, LV-1063
Starptautiskā pārcelšanās:

Pārcelšanās uz citu valsti vienmēr sarežģīta. Vieglākais veids, kā to izdarīt, ir uzticēt šo procesu mūsu kvalificētajiem darbiniekiem. Starptautiskā pārvietošana ietver šādus pakalpojumus:

✓ lietu iepakošana mūsu piedāvātajos iepakojumos; ✓ iekraušana kravas automašīnā, konteineros vai koka kastēs; ✓ sūtījuma muitas apskates procedūras, ja nepieciešams; ✓ pēc nepieciešamības piegāde uz noliktavu, ostu, lidostu; ✓ transports – autotransports, jūras transports, gaisa transports; ✓ sūtījumu saņemšana no noliktavām, lidostas vai ostas; ✓ sūtījuma atmuitošanas pakalpojumi, ja nepieciešams; ✓ piegāde uz klienta jauno adresi un izkraušana; ✓ mantu izpakošana un izlietotā iepakojuma savākšana; ✓ papildu pakalpojumi - mēbeļu montāža, mantu pagaidu glabāšana, mākslas darbu un antikvāru lietu speciāla iepakošana un transportēšana.

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Pakalpojumi:: Pēc pieprasījuma iznomājam un pielāgojam klienta vajadzībām pārvietojamos moduļus - ofisa telpas, sanitāro mezglu telpas, strādnieku ģērbtuves, jūras konteinerus, sarga posteņus, glabātuves. Piedāvājam visa veida būvtehnikas instrumentu, sastatnes un pārvietojamā mobilā žoga nomu, kā arī pēc klienta pieprasījuma uz vietas veicam montāžas un demontāžas darbus. Konsultējam loģistikas pakalpojumos.

Profi Logistiks, SIA

Dzirnieku 18, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi: ✓ Gaisa transports; ✓ Starptautiskie autopārvadājumi; ✓ Dzelzceļa kravu pārvadājumi; ✓ Ekspedīcijas pakalpojumi Baltijas valstu ostās; ✓ Noliktavas pakalpojumu kompleksa nodrošināšana preču importam un eksportam; ✓ Kravu piegādes organizēšana mūsu klientiem ar visiem transporta veidiem;

Villa TS, SIA

Murjāņi, "Svilpji" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2142
Serviss, garantija un remonts: Sadarbībā ar servisa partneriem nodrošinām tehnisko apkopju un remontu veikšanu mūsu un citai tehnikai, kā arī sniedzam tehniskās konsultācijas tehnikai un aprīkojumam. Apkopes, remontus un rezerves daļu nomaiņu iespējams veikt servisā vai pie klienta ar speciāli aprīkotām servisa automašīnām klienta bāzē jebkura remonta veikšanai. Tehnikai tiek nodrošināts garantijas, pēcgarantijas remonts un serviss. Visai tehnikai ir iespēja iegādāties arī rezerves daļas un aksesuārus no pasaulē pazīstamiem ražotājiem.

StrongPoint, SIA

Ulbrokas 30, Rīga LV-1021
Mūsu risinājumi::

Mazumtirdzniecība:

✓ Produktivitāte veikalā ✓ Maksājumu risinājumi ✓ Kases efektivitāte

E-tirdzniecības loģistika:

Produkti:

✓ Mazumtirdzniecības vadības sistēmas ✓ POS Sistēmas ✓ Svari ✓ Mobilie datori ✓ Svītrkodu skeneri ✓ Uzlīmju printeri ✓ Piegādes risinājumi

 

Dadsons, SIA

Atpūtas 4, Rīga LV-1002
Apraksts: Kokmateriālu imports, eksports. Timber import, export. Latvija, Latvia, in Latvia, Letonia. Timber sale. Koka māju ražošana Latvijā.

SwanGifts, SIA, reklāmas suvenīri

Vētras, Putnu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SwanGifts ir prezentreklāmas uzņēmums, kurš specializējas īpaši pielāgotudāvanu un suvenīru izveidē. Mēs izceļamies ar savu personīgo attieksmi pret klientu darbības specifiku un vajadzībām, kā arī izvēlēto risinājumu pielāgošanas un izpildes ātrumu.  Kopš 2007. gada esam palīdzējuši daudziem simtiem uzņēmumu pārsteigt savus darbiniekus, partnerus un klientus ar atmiņā paliekošām un personificētām dāvanām. Savas darbības laikā, esam sastrādājušies ar klientiem visdažādākajās industrijās - telekomunikācijā, izglītībā, finansēs, būvniecībā, loģistikā, valsts institūcijās un citur.

Lai nemitīgi attīstītos, SwanGifts darbinieki katru gadu apmeklē prezentreklāmas izstādes Eiropā, tiekās ar sadarbības partneriem, lai uzzinātu par jaunāko nozarē, un meklē jaunus ražotājus arī Āzijas valstīs. Uzņēmuma galvenās vērtības ir pieredze un īpaši rūpīga pieeja savu klientu pasūtījumiem. Mēs vienmēr iedziļināmies klienta vēlmēs un cenšamies radīt to labāko. Priecīgi, apmierināti klienti sniedz lielāko gandarījumu.

Jau izsenis zināms, ka labas personīgās attiecības ir svarīgs aspekts ne tikai personīgās dzīves harmonizēšanā, bet arī veiksmīga biznesa uzsākšanā un turpināšanā. Mainoties vērtībām pasaules tirgos, pieaug darbinieku vērtība, kas tieši ietekmē uzņēmuma sasniegtos rezultātus.

Iekšējās un ārējās labsajūtas kultivēšana savstarpējās attiecībās ir kļuvusi par vienu no uzņēmējdarbības pamatblokiem, un tieši šī ir kategorija, kurā esam kļuvuši par ekspertiem. SwanGifts ar prieku ir gatavs palīdzēt ikvienam uzņēmam kļūt personīgākam un ietērpt savu pateicību darbiniekiem un klientiem ne tikai vārdos, bet arī skaistās dāvanās.

Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība, SIA - ūdensapgāde, namu apsaimniekošana, atkritumu izvešana, celtniecības tehnikas noma Līvānos

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 2b, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Pakalpojumi: ✓ Dzīvokļu saimniecība ✓ Atkritumu apsaimniekošana ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija ✓ Labiekārtošana un apzaļumošana Par uzņēmumu:

SIA "Līvānu Dzīvokļu un komunālā saimniecība" ir Līvānu novada pašvaldības kapitālsabiedrība, kura nodibināta 2004. gadā. Tās mērķis ir nodrošināt Līvānu novada pašvaldības funkciju izpildi dzīvokļu apsaimniekošanas un komunālo pakalpojumu sfērā.

JD Mārketings, SIA

Rītausmas 2, Rīga LV-1058
Mēs piedāvājam šādus nomas un pārdošanas pakalpojumus:: ✓ Fasādes sastatnes ✓ Modulārās sastatnes ✓ Pārvietojamie torņi ✓ Mobilais žogs ✓ Pagaidu jumti ✓ Skatuves un tribīnes ✓ Sieti un plēves ✓ Montāža un demontāža ✓ Kāpņu torņi
Uzņēmēji piedāvā transporta loģistikas pakalpojumus materiālu un gatavās produkcijas pārvešanai pa sauszemi, jūru, dzlzceļu, avio. Optimāla transporta un maršruta izvēle ļauj samazināt transportēšanas izmaksas, kā arī - saglabāt preces un materiālu nemainīgu kvalitāti līdz to nonākšanai pie saņēmēja.