Loģistika

Drukāt
Banner 1050x80

Kurbads, Kravas auto serviss

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Kravas auto, auto serviss, remonts, apkope, kravas auto rezerves daļas, smago automašīnu serviss, kravas smago auto apkope, kravas autocentrs, kravas autoserviss, smago auto sagatavošana tehniskajai apskatei, kravas automašīnu sagatavošana tehniskajai apskatei. Kravas auto ritošās daļas apkope, agregātu remonts. Reduktori, ātrumkārbas,

LEAnD, SIA, Grāmatvedības birojs

Lāčplēša 88 k.1, Rīga LV-1003
un administrēšana, Veicam grāmatvedības pakalpojumus šādās nozarēs: būvniecības un ražošana nozarē, loģistika

Ursus Forwarding, SIA

Raunas 44 k.1, Rīga LV-1039
Par uzņēmumu:

SIA "Ursus Forwarding" ir 2007. gadā Latvijā dibināts loģistikas pakalpojumu uzņēmums, kas savus klientus nodrošina ar dažādiem loģistikas risinājumiem visā pasaulē. 2012. gadā, paplašinot uzņēmuma darbību, durvis vēra mūsu Igaunijas filiāle Ursus Forwarding OÜ. Ikdienas darbā notiek aktīva sadarbība starp Latvijas un Igaunijas filiāļu pārdošanas un transporta nodaļām, tādēļ ar lepnumu varam teikt, ka līdz ar Igaunijas filiāles atklāšanu esam kļuvuši par starptautisku uzņēmumu. Ursus Forwarding komanda apvieno labākos nozares speciālistus ar iespaidīgu pieredzi visdažādākās sarežģītības kravu pārvadājumu organizēšanā un koordinēšanā. Tie ir profesionāļi, kuri lieliski orientējas loģistikas procesos, pārzina nozares likumdošanas aktus un kravas transporta tehniskās nianses.

Trago, SIA

Ozolciema 44, Rīga, LV-1058
Kravu pārvadājumi visā Eiropā:

Multifunkcionāls loģistikas uzņēmums ar plašu piedāvāto pakalpojumu klāstu un individuāli pieeju katram klientam vai maršrutam!

Latvijas Biznesa gada pārskats

Pērses 9/11-5.st., Rīga, LV-1011
Apraksts: Izdevumā Latvijas biznesa gada pārskats ir apkopota informācija par Latvijas „Top uzņēmumiem” un to apgrozījumu. Veiksmīgāko uzņēmēju un nozaru ekspertu atziņas, sniedzot pārskatu par esošo uzņēmējdarbības situāciju, iezīmējot nākotnes tirgus tendences.

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

Baltic Tractor, SIA

Krustpils 4, Rīga LV-1073
Mūsu mērķis: Palīdzēt Jums atrast ne tikai piemērotāko risinājumu Jūsu vajadzībām, iegādājoties jaunu vai lietotu tehniku, bet arī vienmēr sniegt individuālu atbalstu arī nākotnē – visā tehnikas darba mūža garumā, uzturot tās darbaspēju pēc iespējas augstākā līmenī. Mēs zinām, cik liela nozīme ir kvalitatīvam tehniskajam atbalstam jebkurā darba procesā, lai netiktu samazināta darba produktivitāte un uzstādītie mērķi. Kvalitatīvu, atbildīgu un kompetentu – šādu atbalstu mēs vēlamies sniegt katram savam sadarbības partnerim. Mēs būsim gandarīti, ja varēsim Jums sniegt šādu atbalstu ceļā uz Jūsu mērķiem.

Trio logistika, SIA

Upesciems, "Cirīši" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Loģistika , ekspedīcijas pakalpojumi, pārvadājumi pa Eiropas Savienības valstīm, pārvadājumi pa Krieviju, kravas pārvadājumi cenas, loģistikas speciālists, noliktava, starptautiskie pārvadājumi, transporta loģistika

Tek Logistika, SIA

Rītausmas 23, Rīga, LV-1058
Kravu pārvadājumi: auto

Victoria, profesionālā vidusskola

Meža 3, Rīga, LV-1048
studiju programmas, viesnīcu pakalpojumi, interjera dizains, administratīvie un sekretāra pakalpojumi, loģistika

IM Loģistika, SIA

Baltezers, Liepkalnu 4, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-2164
Kravu loģistika . Salikto un pilno kravu pārvadājumi. Transporta pakalpojumi, pārvadājumi.
Uzņēmēji piedāvā transporta loģistikas pakalpojumus materiālu un gatavās produkcijas pārvešanai pa sauszemi, jūru, dzlzceļu, avio. Optimāla transporta un maršruta izvēle ļauj samazināt transportēšanas izmaksas, kā arī - saglabāt preces un materiālu nemainīgu kvalitāti līdz to nonākšanai pie saņēmēja.