Logi

Drukāt
Banner 1050x80

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k-1 - 14, Rīga, LV-1013
Jumta tīrīšana no sniega, Jumta tīrīšana no ledus un lāstekām, Industriālais alpīnisms, Logu mazgāšana, Krasošanas darbi augstumā, Fasādes mazgāšana, Jumtas mazgāšana, Jumtas krasošana, Fasādes krasošana, Fasādes remonts, Tekņu uzstādīšana, Tekņu demontāža, Tekņu tīrīšana, Tekņu apsilde uzstādīšanā, Metāla konstrukcija montāža un

security.lv, APSARDZE

Pasargā nopelnīto!
Tomsona 39 k-1 - 14, Rīga, LV-1013
Apsardze, Video monitorings, Pults apsardze, Videonovērošana, Tehniskā apsardze, Apsardzes dienesti, Apsardzes pakalpojumi, Signalizācija, Apsardzes firma, Fiziskā apsardze, Ugunsdrošības signalizācija, Apsardze aizsargierīces sistēmas videonovērošana, Dzīvokļu apsardze, videonovērošana mājā, dzīvoklī, iekštelpās, Trauksmes

Elks AK, SIA, Vārtu pasaule, Gārāžu un paceļamie vārti

"Pīlēns", Nītaure, Nītaures pagasts, Cēsu nov., LV-4112
Paceļamie vārti var būt komplektēti ar:: ✓ logiem ✓ personāla durtiņām ✓ automātiku ✓ manuālo ķēdes reduktoru ✓ stiprības ribām ✓ dubultajām eņģēm ✓ garajiem rullīšiem

WSC, SIA, Darba drošība Cēsīs

Vilku 1, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Piedāvājumā preces darbam un darba drošībai:: ✓ Darba cimdi ✓ Darba apavi ✓ Darba apģērbs ✓ Ugunsdrošība (ugunsdzēsības aparāti, absorbenti, drošības zīmes, evakuācijas plāni), UGUNSDZĒSĪBAS APARĀTI ✓ Individuālās aizsardzības līdzekļi (austiņas, brilles, ķiveres, respiratori, aizsargmaskas, filtri, darbam augstumā) ✓ Darba drošības pakalpojumi

Tie Alpīnisti

Rīga
Apraksts:

Pieredzējusi komanda veic plaša spektra rūpnieciskā alpīnisma darbus. Aicinām sadarbībai ikvienu, kam vajadzīgs kvalitatīvi izpildīts darbs augstumā!

Jēkabsonu autodaļu veikals

Brīvības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts: Jēkabsoni – kvalitatīvas auto un motociklu rezerves daļas, izgatavojam bremžu caurules uz vietas. Universālās stabilizatoru atsaites, pusass šarnīru tripoīdi, sakabes cilpas, BMW dīzeļu ieplūdes kolektoru klapes (SWIRL FLAPS), F23 OPEL kulises bukses.

Master Glass, SIA, Darbnīca

Medemciems, Pastermuižas 7, Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127
Stiklinieku darbi:

Spoguļu un stikla izgatavošana pēc pasūtījuma.

✓ Izgatavošana, piegāde, uzstādīšana, montāža ✓ Griešana, pulēšana, slīpēšana, urbšana, metināšana ✓ Facete, plēvju, aizsargplēvju līmēšana, rāmēšana ✓ Zīmējumi uz spoguļa vai stikla ar smilšu strūklu ✓ Stikla paketes
ZL.LV iesaka

SANDERS, Prezentreklāmas aģentūra, SIA

Oriģināla prezentreklāma un aktuāli piedāvājumi!
Braslas 29A - 2, Rīga, LV-1084
Apraksts:

Individuāli izstrādātas biznesa dāvanas, reklāmas suvenīri. 24 gadu pieredze prezentreklāmā, profesionāla un aizrautīga komanda.

Kristers Pukšto, IDV

Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

Veicam dažāda veida kvalitatīvus būvdarbus par pieņemamām cenām, galvenokārt Ziemeļvidzemē no piejūras līdz Valkai. Sadarbībai atvērti.

Ards, SIA, Autoserviss

"Draudzībnieki" , Novadnieku pagasts, Saldus nov. LV-3801
Produkti:: ✓ Tilta piekare. Riteņa piekares vadošā sistēma. Amortizācija. ✓ Bremžu sistēma. Kluči. Diski. ✓ Eļļas filtrs, gaisa filtrs. Degvielas filtrs. ✓ Riteņi. Riepas. ✓ Aizdedzes sistēma. ✓ Dzinējs. Sajūgs. Stūres mehānisms. ✓ Ģenerators. Akumulators. Elektrība. ✓ Siksnu pievads. Zobsiksna. Ķīļsiksna. ✓ Virsbūves detaļas, auto spoguļi. ✓ Riteņu piedziņas mehānisms. ✓ Degvielas padeve. ✓ Logu tīrītāji. ✓ Auto Dzesēšana. ✓ Izplūdes gāzes sistēma. ✓ Gaisa kondicionēšana automašīnām. ✓ Auto apsilde, ventilācija. ✓ Auto pneimatiskā sistēma. Pneimatika.

GG Trade, SIA, Karogu pasaule

Miera 105, Rīga, LV-1013
Produkcija:: ✓ Kompānijas karogi ✓ Valstu karogi ✓ Pludmales karogi ✓ Pilsētu karogi ✓ Karogu masti ✓ Roll Up stendi ✓ Galda karodziņi ✓ Stabu karogi ✓ Papīra karodziņi ✓ Auto karodziņi ✓ Aksesuāri Apraksts:

Karogs ir mūsdienīgs un efektīvs reklāmas nesējs. Karogs uzņēmumam sniedz iespēju par sevi informēt: akcentēt savu stabilitāti, vērīgu attieksmi pret tradīcijām, savas produkcijas īpatnībām, sava biznesa prestižu un pārliecību par nākotni.

ROLANDS L

Rīga
Apraksts:

Veic pilno cikla dzīvokļu, dzīvojamo ēku, palīgēku demontāžas darbus. Izvedam būvgružus ar busiņiem vai konteineriem. Darbiem pieņemamas cenas, kā arī garantējam kvalitāti.

Buildbest, SIA

Ganību dambis 36-6, Rīga, LV-1005
Apraksts:

Piedāvājam musdienīgu, kvalitatīvu un energoefektīvu māju celtniecību. Izgatavojam koka karkasa, paneļu un moduļu mājas. Komanda ar vairāk kā 15 gadu pieredzi būvniecībā. Veicam pilna cikla celtniecības darbus. Aicinām sadarbībā!

Kurland Door, SIA

"Purmaļi", Brūzis, Virbu pagasts, Talsu nov., LV-3292
Apraksts:

Piedāvājam uzstādīt augstākās kvalitātes sekciju tipa paceļamos, garāžu un industriālos vārtus, ar mehānisko vai automātisko vadāmību Gfa, Bft Vārti ir droši un izturīgi. Pēc nepieciešamības vārtos var iebūvēt logus, durvis, slēdzenes. Vārtu biezums nodrošina skaņas izolāciju un siltuma noturību. Piedāvājam krāsu dažādību, lai vārti saplūst ar apkārtējo interjeru (balts ral9002, brūns ral8014, alumīnija ral9006, kā arī koka imitācija vai arī jebkuru citu krāsu, kas atrodama RaL katalogā). Veicam arī remontu un apkopi. Strādājam gan ar fiziskām, gan juridiskām personām. Strādājam pa visu Latviju bez brīvdienām. Individuāla pieeja katram klientam un īpaši draudzīgas cenas. Cenā iekļauta 2 gadu garantija. Sīkākai informācijai par cenām, uzmērīšanu, izgatavošanu un uzstādīšanu - zvaniet mums pa tālruni.

BM2211, SIA

Rīga
Apraksts:

Mūsu uzņēmums veic pilna cikla privātmāju būvniecību saskaņā ar pasūtītāja vai būvvaldes pieprasījumiem. Visas nepieciešamās dokumentācijas iesniegšana BIS, veic attiecīgās jomas sertificēts būvspeciālists. Darbus veicam galvenokārt Vidzemē, pierīgā un Rīgā. Aicinām sadarbībā!

MBkrāsas, IK

Dārza 21, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Krāsošanas pakalpojumi. Krāsošana. Telpu un ēku kosmētiskais remonts. Sienu, fasāžu, žogu, jumtu krāsošana u.c. krāsošanas darbi. Meistars ar vairāk kā 10 gadu pieredzi palīdzēs pārvērst Jūsu krāsu idejas realitātē. Darbs tiek veikts manuāli vai izmantojot bezgaisa krāsošanas iekārtu, kas nodrošina ātru, kvalitatīvu un vienmērīgu krāsas uzklāšanu. Pakalpojumi pieejami visā Latvijā. Rīga, Rīgas rajons, Rīgas centrs, Mārupe, Jelgava, Dobele, Liepāja, Ventspils, Cēsis, Sigulda, Valmiera, Rēzekne, Daugavpils, Jēkabpils, Alūksne, Gulbene, u.c.

LM Auto, SIA, autoserviss Talsos, Kurzemē

Dundagas 61, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Autocentrs Talsos. LM Auto ir pilnvarots KIA un PEUGEOT pārstāvis. Nodarbojamies ar auto remontu, apkopi, krāsošanu un rezerves daļu tirdzniecību Talsos. Apkalpojam visu marku automašīnas. Mūsu pakalpojumu klāsts iekļauj virsbūves darbus, auto dzinēju labošanu, ritošās daļas remontu un citus remontdarbus.

SETAUTO, SIA, lietotas auto rezerves daļas

Institūta 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Auto rezerves daļas:

Auto rezerves daļu veikals darbojas jau vairāk nekā piecus gadus, kuru laikā esam izveidojuši ciešu un uzticamu sadarbību ar individuāliem auto īpašniekiem un auto servisiem. Daudzi mūsu klienti pasūta auto daļas pa tālruni. Ar prieku paziņojam, ka sākam atbalstīt 3+ ģimenes karti (daudzbērnu ģimenes karte)! Mēs palīdzēsim jums ietaupīt un nepārmaksāt daudzbērnu ģimenēm ( 3+ ). Atlaides tiek piešķirtas individuāli.

SIA "SETAUTO" piedāvā iegādāties no mūsu plaša automašīnu rezerves daļu klāsta Jums nepieciešamo par pieņemamu cenu.

Your Caring Dad, SIA

Rīga
Apraksts:

 

Standarta tīrīšana

Standarta tīrīšana paredz kvalitatīvu, ātru un efektīvu telpu tīrīšanu, putekļu noņemšanu no mēbelēm un tehnikas.

Galvenā tīrīšana

Izvēloties vispārējo tīrīšanu, jūs saņemsiet maksimāli pilnīgu tīrīšanu jūsu telpām. Vispārējā tīrīšana ietver grīdu mazgāšanu, santehnikas tīrīšanu, trauku un virtuves iekārtu mazgāšanu, paklāju un mīkstās mēbeles apstrādi no nelieliem netīrumiem, logu mazgāšanu. Mēbeļu apstrāde ar speciāliem līdzekļiem.

Logu mazgāšana

Standarta logu mazgāšana (~1,6 m2) ietver stiklu mazgāšanu gan iekšpusē, gan ārpusē, neizmantojot papildu mehānismus (pacēlājus un kāpnes). Logu rāmju, palodzes un palodzīšu mazgāšana.

Neliela remonta darbi mājā - stundas cena.

Mazais remonts mājā - remonts iekštelpās vai ārpus tām, kas nenorāda uz vairāk nekā divu darbinieku iesaistīšanu un speciālās tehnikas izmantošanu, izņemot rokas instrumentus. Pirmā stunda - 56 eiro, katra nākamā stunda - 19 eiro.

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija - izbraukšana uz objektu par standarta tarifu 56 eiro. Tieši uz objekta sastādīšana darbu plāna ar pasūtītāju. Saskaņā ar izveidoto plānu, tiek veikta darbu kalkulācija un darbu plāna sagatavošana.

Aizmugurējais pagalms

Dārza tīrīšana jūsu mājas pagalmā, zāliena un krūmu apgriešana, nezāļu izrāvēji. Pēc grillēšanas veikta rūpīga tīrīšana, mantaļu un grila tīrīšana. Garāžas un šķūņa uzkopšana. Malkas sakārtošana. Mazie apjomi tiek apmaksāti - pirmā stunda 56 eiro, turpmākās stundas pa 19 eiro. Lieli apjomi - pēc vienošanās.

Cits

Visas citas darbības, kuras jāveic jūsu mājās, bet jūs neatradāt tās sarakstā. Mēs izpildīsim praktiski jebkuru jūsu lūgumu. Darba novērtējums un samaksa notiks tieši uz objekta. Turklāt mēs varam jums izrakstīt rēķinu pēc vienošanās un darbu pabeigšanas, un jūs varat veikt maksājumu ar jums ērtu veidu.

 

ZL.LV iesaka

Deppo, SIA, saimniecības preču noliktava

Latgales 449, Rīga, LV-1063
Apraksts: Profesionālās saimniecības preces. Profesionāli uzkopšanas līdzekļi, tirdzniecība, vairumtirdzniecība.
Jūsu logi nosaka ēkas kopējo energoefektivitāti. Piedāvājumā ir koka, koka pakešu, stikla pakešu, PVC un alumīnija logi, tomēr izvēloties logu veidu, jāņem vērā ventilācijas sistēmas veiktspēja, fasādes īpatnības, ēkas statuss. Logu ražotāji piedāvā izgatavot un uzstādīt arī stikla starpsienas, stiklotas fasādes un brīnišķīgus ziemas dārzus. Vitrīnas un skatlogi tiek projektēti un izgatavoti, pielāgojot tos konkrētām tirdzniecības vai ekspozīcijas platībām.