Logi

Drukāt
Banner 1050x80

Kamil Pluss, SIA, Būvmateriālu-santehnikas veikals Varakļānos

Daugavpils 2, Varakļāni, Varakļānu nov. LV-4838
Būvmateriāli Varakļānos. Būvmateriālu veikals Varakļānos. Santehnika Varkļānos, Viļānos, Murmastienē, Stirnienē, Kokaros, Stirnienē, Dekšārē, Barkavā, Atašienē, Lubānā. Metāla jumti Varakļānos, jumts, jumti, jumtu materiāli, jumtu papildmateriāli, SHINGLAS bitumena dakstiņi, materiāli plakanajiem jumtiem, lēzenajiem jumtiem

Depoks būve, SIA

Harmonijas 7 k-1 - 3, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Žogi: žoga izbūve, sieta žogs, stieples žogs, metinātā sieta žogs, paneļu žogs, 3D paneļu žogs, 2d paneļu žogs, metāla paneļu žogi, betona žogs, paneļu žogs betona kājā ar pasētu, kaltie žogi, nestandarta žogu risinājumi, betona stabi, betona pasētas, koka žogs ar betona stabiem, koka žogs ar metāla stabiem, visu veidu žoga un vārtu izbūve – montāža,

Propus, SIA

Varšavas 48, Daugavpils, LV-5404
Darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, darba aizsardzības līdzekļi, darba apģērbi Latgalē, darba apģērbi Daugavpils, darba apģērbi Rēzekne, darba apģērbi Krāslava, darba apģērbi Valmiera, darba apģērbi Rīga, darba apģērbi Prieļi, darba apģērbi Kuldīga, darba apģērbi Līvāni, darba apģērbi Ventspils, darba apģērbi Liepāja, darba apģērbi

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Frēzēšana, virpošana, CNC, frēzes, virpas, kompjūtervadība, ЧПУ, metāla apstrāde, plastikātu apstrāde, ražošana, izgatavošana, ražotājs, rūpnīca, darbagaldi, CNC vadība, CNC darba centri. PTFE, ePTFE, teflons, ftoroplasts, fUM lentes, blīves, blīvju aploksnes, FEP, ftoroplasts, ftoroplasti, teflona loksnes, ptfe stieni, ptfe caurules,
ZL.LV iesaka

Valdo konferenču centrs

Bauskas 58A, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "Valdo" piedāvā plašu konferenču telpu nomu A klases VALDO biroju centrā Rīgā, Bauskas ielā 58a. Biznesa centrā ir pieejamas divas aprīkotas konferenču zāles. Abas zāles ir izvietotas ēkas 2. stāvā. Telpu logi visas sienas garumā nodrošina izcilu dabisko apgaismojumu, kas padarīs patīkamu un mājīgu Jūsu viesu uzturēšanos konferences vai semināra laikā. Mazā zāle ir piemērota līdz 20 cilvēku lielu grupu apmācībām, sapulcēm un prezentācijām. Lielajā zālē ir patiesi ērti organizēt lielus seminārus un prezentācijas, kā arī vērienīgas degustācijas un banketus līdz 100 cilvēku lielām grupām. Zālei ir atsevišķa garderobes telpa, virtuve un zona kafijas pauzēm. Atbilstoši klientu vēlmēm pieejams 4 veidu krēslu un galdu izkārtojums.

Pilnstikla studija, SIA

Pērles 12, Alderi, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts:

PILNSTIKLA STUDIJAS 18 gadus krātā pieredze ļauj realizēt skaistus, interesantus un konstruktīvi sarežģītus projektus, kuros izmantojam stiklu visdažādākajās variācijās .PILNSTIKLA STUDIJA ir dinamisks un strauji augošs ALUMĪNIJA un STIKLA konstrukciju ražotājs,  kas saviem klientiem piegādā augstas kvalitātes būvniecības risinājumus plaša spektra ēkām un objektiem.PILNSTIKLA STUDIJA lepojas ar savu pieredzi, reputāciju un dažādu sarežģītu projektu īstenošanā Latvijas un Eiropas tirgos. Mēs nepārtraukti sekojam jaunākajām tendencēm nozarē un turpinām meklēt inovatīvus risinājumus, lai nodrošinātu mūsu klientiem augstākās kvalitātes risinājumus un veicinātu nozares produktivitāti un izaugsmi. Varam sevi saukt par ekspertiem ALUMĪNIJA  un STIKLA konstrukciju projektēšanā un ražošanā, tieši pateicoties gadu gaitā iegūtai pieredzei. Visa mūsu produkcija ir sertificēta atbilstoši Eiropas standartiem.Specializējoties būvniecības nozarē, mēs strādājam ar daudziem celtniecības un būvniecības  uzņēmumiem, piegādājot savu ražoto produkciju.

Mobiline, veikals

Atbrīvošanas aleja 141A, Rēzekne, LV-4604
Apraksts: IU "Vlaveals" ar 15 gadu pieredzi, piedāvā saviem klientiem plašu pakalpojumu spektru. LMT dīleris, pārdodam un apkalpojam "Reversa Osmosa" ūdens attīrīšanas sistēmas. Sadarbojamies ar Latvijas tūrisma operatoriem TEZ TOUR, NOVATOURS, ALIDA TŪRS, IMPRO, ATG, Goadventure, Mouzenidis travel, VRK travel, Kidy TOUR, ITAKA. iRobot - grīdu uzkopšanas robotu tirdzniecība, piegāde, apkalpošana.

GM Engineering, SIA, industriālās tehnikas dzinēju remonts, serviss

Akmeņu 41, Ogre, Ogres nov. LV-5001
GM Engineering SERVISA pakalpojumi :: ✓ Industriālās tehnikas apkopes ✓ Industriālās tehnikas kapitālais remonts ✓ Traktortehnikas remonts ✓ Ekskavatoru remonts ✓ Buldozeru remonts ✓ Frontālo iekrāvēju remonts ✓ Asfaltēšanas tehnikas remonts ✓ Hidraulisko sūkņu remonts (Bosch Rexroth hidrauliskie sūkņi un citi) ✓ Dīzeļdzinēju remonts ✓ Dzinēju diagnostikas, hidraulikas, elektroiekārtu un ritošās daļas diagnostika ✓ Rezerves daļu iegādi, tirdzniecību ✓ Mobilais izbraukuma serviss, remonts pie klienta visā Latvijā, Baltijā

Rev.eko uzkopšanas serviss, SIA

Meldriņu 35, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Profesionāla biroja un ražošanas telpu ikdienas uzkopšana, ģenerālā tīrīšana, logu mazgāšana Mārupē, Jaunmārupē, Tīrainē, Rīgā, Babītē u.c. Individuāla pieeja katram klientam.

Aicinām uz sadarbību!

vissklimatam.lv

Baltā 1B, Rīga, LV-1055
Apraksts:

Uzņēmums piedāvā klimata risinājumus dzīvojamās telpās, ofisos, rūpnieciskos objektos, tirdzniecības centros. Konsultējam, projektējam un uzstādam. Speciālisti palīdzēs izvēlēties piemērotāko aprīkojumu un atbildēs uz visiem interesējošiem jautājumiem.

Leonids Prihodko, IDV

Rīga
Apraksts:

Pieredzējis meistars ar brigādi veic pilna cikla būvniecības darbus- no pamatiem līdz atslēgai. Profesionāla ttieksme, kvalitatīvs darbs, pieņemamas cenas. Aicinām sadarboties!

ZL.LV iesaka

Voza Tekstils, SIA, izšūšanas, apdrukas pakalpojumi

Tēraudlietuves 11, Rīga, LV-1026
Izšūšana: Mūsu uzņēmums specializējas datorizšūšanā, kas ir viens no perspektīvākajiem zīmējumu uzklāšanas paņēmieniem. Izmantojam unikālas pēdējās paaudzes "Melco" firmas 16 krāsu izšūšanas lieljaudas amerikāņu "Amaya" iekārtas. Piedāvājam jebkuras sarežģītības pakāpes augsti kvalitatīvas automatizētas mašīnu izšūšanas pakalpojumus.

I.R.Saimnieks, SIA

Tallinas 73, Rīga LV-1009
Apraksts:

"I.R. Saimnieks" sniedz saviem klientiem iespēju vienuviet iegādāties kvalitatīvus celtniecības un remontdarbu materiālus. Uzņēmums piedāvā plašu materiālu klāstu - sākot no fasādes un apdares materiāliem līdz skrūvēm, dībeļiem un naglām.

Andrejs Nikolajevs, IDV

Lēpju 9, Rīga LV-1016
Apraksts:

Veicam visa veida būvniecības darbus, kuri saistīti ar reģipsi, gan vienlīmeņu, gan daudzlīmeņu. Liekam starpsienas, kā arī visa veida norobežojumus, veidojam padziļinājumu kārbas instalācijām, mēbeļu ievietošanai, demontējam logu un durvju rāmjus. Aicinām sadarbībā ikvienu, kas vēlas kvalitatīvu un oriģinālu dizainu savam īpašumam.

ZL.LV iesaka

Multi Servis, SIA

Stacijas 129R, Daugavpils, LV-5401
Auto remonta materiāli:

SIA “Multi Servis” specializējas tehnisko eļļu, autotransporta eļļu, dzesēšanas šķidrumu, stiklu tīrāmo līdzekļu, autoķīmijas un autokrāsu vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā. SIA “Multi Servis” saviem klientiem piedāvā visdažādākos auto remonta materiālus: krāsas, lakas, cietinātājus, šķīdinātājus, špakteles, gruntis un fillerus, dažādus krāsu aerosolus, pretkorozijas līdzekļus un universālas smērvielas, līmes un hermētiķus, līmlentes, slīppapīrus un abrazīvos materiālus, pulēšanas pastas un ripas, auto kosmētiku, instrumentus un servisa aprīkojumu.

Fenikss-Ko, SIA, Metāla kalšana

Ulbroka, Acones 16, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Pakalpojumi: ✓ Metāla žogi ✓ Metāla vārti ✓ Metāla margas ✓ Metāla trepes ✓ Metāla lustru restaurēšana ✓ Metāla lējumi ✓ Metāla izstrādājumi ✓ Metālapstrāde Par mums:

Firma savas darbības laikā ir uzkrājusi lielu praktisko pieredzi. Mūsu darbus var apskatīt daudzās Latvijas pilsētās un ciemos, kā arī Igaunijā, Tallinā, Krievijā. Sadarbojamies ar daudzām lielām celtniecības firmām Latvijā, tādām kā SIA "RE&RE", "RBS SKALS", "Mūsu māja", "VELVE", "Montāžnieks-D", "RRB" u.c., kā arī darbojamies privātajā sektorā. Mūsu darbus var apskatīt: Vācu vēstniecība Tallinā, Mazā Ģilde Rīgā, ASV vēstniecība Rīgā, Baltkrievijas vēstniecība Rīgā, Franču vēstniecība Rīgā, viesnīca "Latvija", "Bergs", uzņēmums "Latvijas Balzams", Latvijas Banka, Nacionālais Teātris Rīgā, Ķīpsalas dzīvojamais rajons, Tirdzniecības centrs "Berga Bazārs", Centrālā dzelzceļa stacija Rīgā un citās vietās.

ZL.LV iesaka

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres", Codes pagasts, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.

Labi jumti, SIA

Pils 14-1, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Montāžas un uzstādīšanas darbi:: ✓ PVC logi,  ✓ metāla jumta segumi,  ✓ metāla žogi, ✓ saidingi,  ✓ ūdens noteku sistēmas,  ✓ metāla sienu segumi,  jumta logi, ✓ bēniņu kāpnes,  ✓ šindeļi un bezazbesta loksnes.

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
Apraksts:

Uzņēmums SIA "BauTop" piedāvā plašu būvniecībai nepieciešamo materiālu klāstu. Iespēja iegādāties visu būvniecībai nepieciešamo vienuviet. Piedāvājam kvalitatīvus būvmatetiālus un apdares materiālus kā arī piegādi. Viss nepieciešamais no pamatiem līdz jumtam.

ZL.LV iesaka

Jenotini.lv, Ogu aģentūra, SIA

Miera 39, Liepāja, LV-3411
Apraksts:

Veicam augstspiediena un zemspiediena mazgāšanas un tīrīšanas darbus.

Tīram un mazgājam: Jumtus (atbrīvojam no apauguma un netīrumiem), notekrenes, visa veida fasāžu mazgāšana un atjaunošana (ķieģeļu, betona, minerālā apmetuma, kompozītmateriālu, koka, stikla). Bruģa augstspiediena tīrīšana un mazgāšana, terašu un lapeņu mazgāšana un tīrīšana no aļģēm, ķērpjiem utt. Žogu tīrīšana, augstpiediena mazgāšana. Saules paneļu attīrīšana noapauguma un netīrumiem. Lāsteku likvidēšana no jumtiem (ziemā).

Visus darbus veicam izvērtējot katru gadījumu atsevišķi. Tāpēc izvēlamies saudzīgāko tehnoloģiju konkrētā darba veikšanai. Pārsvarā pēc visu darbu pabeigšanas tiek uzklāts papildus aizsargklājums, kurš samazina netīrumu atkārtotu veidošanos un aizkavē ķērpju, aļģu atkārtotu augšanu.

Jūsu logi nosaka ēkas kopējo energoefektivitāti. Piedāvājumā ir koka, koka pakešu, stikla pakešu, PVC un alumīnija logi, tomēr izvēloties logu veidu, jāņem vērā ventilācijas sistēmas veiktspēja, fasādes īpatnības, ēkas statuss. Logu ražotāji piedāvā izgatavot un uzstādīt arī stikla starpsienas, stiklotas fasādes un brīnišķīgus ziemas dārzus. Vitrīnas un skatlogi tiek projektēti un izgatavoti, pielāgojot tos konkrētām tirdzniecības vai ekspozīcijas platībām.