Lopbarība, visā Latvijā

Drukāt

Laktro, SIA

Dzirnavu 4b, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Piena lopkopības tehnikas iekārtas, slaukšanas iekārtas, kūts aprīkojums, barības piedevas, barība, lopbarības sagatavošanas materiāli, barības maisītāji - izdalītāji, kūtsmēslu izvākšanas, uzkrāšanas aprīkojums, lopkopības piederumi, piena dzesētāji, rezerves daļas, serviss, remonts. Barības piestumšanas robots.

Rumeks NNZ, SIA

Ganību 78, Jelgava, LV-3007
BIG BAG, tīkliņmaisi dārzeņiem, PP maisi cukuram, miltiem, lopbarībai, kartupeļu maisi, burkānu, kāpostu maisi. Rumeks nnz, rumex. Iepakojumi, Iepakojums, maiss, somas, maisi, maisiņi, maisiņi ruļļos, maisi ruļļos, pP Maisi, polipropilēna maisi, papīra maisi. Tīkla, ventilējami, tīkla maiss, tīkla maisi, tīklu, leno, tīkliņu, tīkla, palešu

Atvases RK, SIA

"Ceriņi" , Viesturu pagasts, Bauskas nov. LV-3927
SIA "Atvases RK" piedāvājumā ir augstas kvalitātes lauksaimniecības tehnika paredzēta tieši mūsu apstākļiem:: ✓ Rauch – inovators minerālmēslu izkliedētājos ✓ Agrio – ekskluzīvs profesionālis miglotāju ražošanā ✓ Multiva – somu kvalitāte augsnes apstrādē ✓ Novag – notill tehnoloģiju līderis ✓ Ovlac – speciālists arklu ražošanā ar vairāk kā 85 gadu pieredzi ✓ Lely – inovators lopbarības sagatavošanas tehnikā ✓ Twose – industriālās grāvju pļaujmašīnas un dziļirdinātāji lauksaimniecībai ✓ Bellota / Soldbjerg – augstākās kvalitātes dilstošās daļas

Rats, SIA, Metālapstrādes darbnīca Sauleskalnā

Sauleskalns, Kārļa 3, Bērzaunes pagasts, Madonas nov. LV-4853
Apraksts: Darbnīcās patlaban remontē vai izgatavo rezerves daļas siena sagatavošanas tehnikai, labības novākšanas kombainiem. - Lielākoties tā ir vecā tehnika, kam SIA "Rats" darbnīcās sametina vai izgatavo nepieciešamās daļas. Lūk, pārlūzis veca kombaina heders, ko nevar nekur dabūt, mēģināsim līdzēt. Tikpat kā no jauna vajadzēja izgatavot siena preses pacēlāju, - stāsta SIA "Rats" vadītājs !

Imlitex Latvija, SIA

Daugavgrīvas 83, Rīga LV-1007
IZEJVIELAS PĀRTIKAS RŪPNIECĪBAI: ✓ Sāls (rupjais, smalkais), dzeramā soda, kartupeļu ciete ✓ Sojas izolāts ✓ Cukurs un saldinātāji ✓ Tomātu pasta ✓ Pārtikas eļļas un tauki ✓ Želatīns SASTĀVDAĻAS PĀRTIKAS UN FARMĀCIJAS RŪPNIECĪBAI: ✓ Garšvielas un aromatizētāji ✓ Garšas un smaržas pastiprinātāji ✓ Konservanti un stabilizatori ✓ Emulgatori ✓ Cukurs un saldinātāji ✓ Viskozitātes palielinātāji un cietinātāji ✓ Skābuma regulētāji

Birzes, ZS

"Birzes" , Vadakstes pagasts, Saldus nov. LV-3895
Par mums:

Saimniecības pamatnodarbošanās ir lauksaimnieciskā ražošana: lopkopība un graudkopība, bez tam tā nodarbojas ar mežizstrādi un šķeldas materiāla sagatavošanu. JCB traktors, universāls iekrāvējs.

Bevel Gear, SIA, zobratu izgatavošana

Smaidu 12a, Ulbroka, Ropažu nov.
Apraksts: SIA „Bevel Gear” ir uzņēmums, kas specializējas šaurā un specifiskā metālapstrādes nozarē – konisko un hipoidālo spirālzobratu projektēšanā un izgatavošanā, ražošanā. Atšķirībā no lielajiem ražotājiem, mūsu darbība pamatā ir orientēta un pielāgota individuālu pasūtījumu veikšanu, sākot ar viena zobratu komplekta , līdz pat vairāku desmitu eksemplāru izgatavošanai. Zobratus izmanto kā alternatīvu oriģinālajām rezerves daļām lauksaimniecības tehnikā un agregātos, dažāda veida industriālajās iekārtās, darbagaldos, traktortehnikā un mežizstrādes tehnikā, kur tiek izmantoti konisko spirālzobratu, kā arī, atsevišķos gadījumos, konisko taisnzobu zobratu pārvadi. Zobratu izgatavošanas tehnoloģijas pamatā ir vācu uzņēmuma Klingelnberg, kurš ir pasaules vadošais līderis šajā nozarē. Zobrati izgatavoti Vācijā un Šveicē ražotiem Klingelnberg – Oerlikon darbagaldiem. Konkrētajiem eksemplāriem un katram pasūtījumam tiek veikta kalkulācija individuāli.

Baltic Agro Machinery, SIA, Tehnikas tirdzniecības un servisa centrs Rīgā

Tīraines 15, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās, mežizstrādes un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Mūsu speciālisti ir pieredzējuši un palīdzēs atrast vislabāko risinājumu!

Baltic Agro Machinery, SIA, Reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Jēkabpilī

"Asniņi" , Krustpils pagasts, Jēkabpils nov. LV-5204
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos.

Baltic Agro Machinery, SIA, Zemgales reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Jelgavā

Rubeņu ceļš 46c, Jelgava LV-3002
Lauksaimniecības tehnika. Lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība. Lauksaimniecības tehnikas rezerves daļu tirdzniecība. Lauksaimniecība: Traktori: Claas, Graudu kombaini: Claas. Arkli: Lemken. Sējmašīnas. Pļaujmašīnas. Rituļu preses, rulonu ietinēji. Minerālmēslu izkliedētājs, (izkliedētāji). SIA Baltic Agro Machinery

Baltic Agro Machinery, SIA, Latgales reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Rēzeknē

"Pirmās upmalas" , Lejas Ančupāni, Rēzeknes nov.
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Rēzeknes servisa centrs ir atvērts 2018. gada sākumā. Laipni lūdzam!

Baltic Agro Machinery, SIA, Vidzemes reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Valmierā

Mūrmuižas 5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecība

Baltic Agro Machinery, SIA, Kurzemes reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Kuldīgā

"Tornīši" , Rumbas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos.

Deksme, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ labiekārtošana; ✓ ceļu būve; ✓ beramkravu piegāde; ✓ starptautiskie un iekšzemes pārvadājumi. Apraksts:

Kopš 2012. gada SIA "Deksme" specialitāte ir labiekārtošanas darbi, bruģēšana un ceļu būve. Mūsu darba stils ir mūsu vizītkarte. Strādājam ar aizrautību un esam iepriecinājuši ļoti daudz klientu šo gadu laikā. Mūsu autoparkā ir dažāda izmēra kravas pašizgāzēji beramkravu pārvadājumiem, lai katram klientam piemeklētu optimālāko risinājumu kravas piegādei. Beramkravu materiāls (šķembas, smilts, melnzeme u.c.). Uzņēmumam attīstoties tiek piedāvāti arī starptautiskie un iekšzemes kravu pārvadājumi ar tenta kravas automašīnām.

Leroko, SIA

Turpinām strādāt!
Ēdoles 54a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: „Leroko” – Lauksaimniecības tehnikas un rezerves daļu tirdzniecība. Automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība. Piegādes, garantijas, konsultācijas. Celtniecības un būvniecības pakalpojumi. Uz vietas plašā klāstā traktori, kombaini, meža tehnika, arkli, augsnes apstrādes tehnika, piekabes, riepas u.c. Plašā klāstā lietotas rezerves daļas traktoriem.

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana Par uzņēmumu:

Ražojam un uzstādām vieglo automašīnu motoru nodalījuma triecienizturīgos aizsargus no kompozītmateriāla, kas pasargā arī no dubļiem, sniega, sāls, mitruma nokļūšanas dzinēja nodalījumā. Izstrādājam pēc individuāla pasūtījuma. Konstruējam un ražojam arī dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus, notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un to sastāvdaļas, ekopagrabus, nestandarta būviekārtas, kā arī veicam dažādu tilpņu, baseinu un hidrotehnisko būvju remontu un atjaunošanu. 

RITO R, riepu centrs un lauksaimniecības tehnikas laukums Madonā

Rūpniecības 45, Madona, Madonas nov. LV-4801
Riepu tirdzniecība Madonā. Vieglo auto riepas, vieglo automašīnu riepas, vieglo auto riepas. Riepu radžošana. Riepu radzes. Motociklu riepas. Moto riepas. Vasaras riepas. Ziemas riepas. Industriālās riepas. Riepu vulkanizācija. Motociklu riepas. Balansēšana motoriepu. Riepu remonts. Moto riepu balansēšana. Traktoru riepas.

Agrotehnika, SIA

Planīcas 67, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Darbības sfēras: ✓ Lauksaimniecības tehnikas rezerves daļas ✓ Ford automašīnu rezerves daļas, akumulatori ✓ Dārzkopības un lopkopības preču tirdzniecība Apraksts:

SIA „Agrotehnika” Kuldīga, Kuldīgas novads, dibināta 1992. gadā kā privātuzņēmums, 1994. gadā pārveidota par SIA „Agrotehnika”. Darbības sfēras: lauksaimniecības tehnikas rezerves daļas, Ford automašīnu rezerves daļas, akumulatori, dārzkopības un lopkopības preču tirdzniecība.

Barkavas arodi, LPKS, graudu pirmapstrādes komplekss

Barkava, "Dzirnavas" , Barkavas pagasts, Madonas nov. LV-4834
Apraksts: GRAUDI, GRAUDU UZPIRKŠANA, MINERĀLMĒSLU TIRDZNIECĪBA