Mārupes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Auru 9b, Rīga LV-1069
Veterinārija. Veterinārārsts. Labs vetārsts Rīgā, Babītē, Pinķi, Pārdaugava, Veterinārā aptieka, Dzīvnieku barība, Veterinārie medikamenti, Vetārsts. Veterināraptieka, vetaptieka, vetārsta izsaukums uz mājām, izbraukuma vizītes. Sesku, seskiem, trušu, jūras cūciņu, grauzēju, kāmīšu, kāmīši, papagailīšu, putnu, kāmīšu ārstēšana,

Urbšanas centrs, SIA

Babīte, Rožu 20, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Artēziskās akas. Dziļurbumu aka. Dziļie artēziskie urbumi. Artēzisko aku urbšana. Artēzisko aku ierīkošana, artēziskās akas, dziļurbumu remonts, dziļurbuma attīrīšana, urbumu likvidēšana, ģeoloģiskā izpēte, gruntsūdeņu izpēte, grunts piesārņojuma izpēte, grunts izpēte, inženierģeoloģiskā izpēte, grunts monitoringa veikšana. Urbumu

ATN, SIA, Biroja krēsli

Antenas 3, Rīga, LV-1004
Mēbeles birojam, mēbeļu komplekti ofisam, biroja krēsli, biroja galdi, ofisa krēsli, mēbeļu komplekti birojam, mēbeļu komplekti birojiem, mēbeļu komplekts. Ekskluzīvas kabinetu mēbeles, mēbeles kabinetam, mēbeles kabinetiem, kabinetu mēbeles, mēbeles darba telpām, darba telpu mēbeles, mēbeļu tirdzniecība, ekskluzīvo mēbeļu

Mariņas, SIA, Autokapsēta Mārupē

Lielā 76, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Auto utilizācija, Lietotas auto detaļas. Auto šrots. Autokapsētas. Autokapsēta. Auto rezerves daļas. Lietotu auto rezerves daļas. Šrots. Lietotas rezerves dajas. Lietotu auto rezerves dalu tirdzniecība. Auto detaļas. Virsbūves. Motori. Ātrumkārbas. Auto lukturi, lukturi, riepas, diski, lietoti auto stikli, auto durvis, automašīnu spārni,

VRR auto, SIA, Autoserviss

Turpinām strādāt klātienē!
Skārduciems, "Burkānu pagrabs" , Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Autoserviss. Auto remonts. Antikorozijas apstrāde. Vecvagara autoserviss. VRR Auto sporta auto remonts un apkope. Komercauto remonts un apkope. Pretrūsas apstrāde, pretkorozijas apstrāde. Komerctransporta remonts. Mikroautobusu remonts. Kravas automobiļu remonts, apkope līdz 4, 5 t. Reno rezerves daļas. Lietotas, mazlietotas Renault

Skursteņu serviss, SIA

J.Asara 6a, Rīga LV-1009
Sertificēts skursteņslauķis, skursteņslaucītāji, skursteņslauķi, skursteņslaucītājs. Izbraucam uz Rīgas piepilsētām: Rīgas rajons, apkārtne, Pierīga: Zvejniekciems, Skulte, Saulkrasti, Carnikava, Vecāķi, Ādaži, Jūrmala, Ogre, Garciems, Garupe, Rīga, Ķengarags, Dārziņi, Salaspils, Saulkalne, Latgales priekšpilsēta, Grīziņkalns.

Aivars, IK, granīta kapu pieminekļu izgatavošana

Turpinām strādāt klātienē!
Dārziņu 11. līnija 41, Rīga LV-1063
Sējas novads, Siguldas pagasts, Stopiņu novads, Carnikavas novads, Mores pagasts, Inčukalna novads, Mārupes

Mārupes zieds, SIA, Ziedu veikals

Biķernieku 43a, Rīga LV-1039
Apraksts:

Ātra ziedu piegāde Rīgā un Rīgas rajonā no "Mārupes zieds" veikaliem. Klientiem piedāvājam augstākās kvalitātes ziedus par vislabāko cenu!

Līva AB Nord, SIA, Sertificēto durvju ražošana

Ražots Latvijā!
"Lagatas L" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Produkcija: ✓ Iekšdurvis ✓ Durvis rentgena kabinetiem ✓ Ugunsdrošas durvis ✓ Stikla sienas ✓ Skaņu izolējošas durvis ✓ Pret uzlaušanu izturīgas durvis ✓ Durvis alumīnija kārbās Apraksts: Uzņēmums ir specializējies durvju ražošanā. Līva AB Nord izgatavo durvis pēc pasūtījuma un atbilstoši klientu vajadzībām un vēlmēm. Uzņēmumā tiek ražotas uguns drošas, skaņu izolējošas, rentgenstarus aizturošas, kā arī pret ielaušanos izturīgas durvis. Līva AB Nord ražotie produkti ir sertificēti atbilstoši ES prasībām. Uzņēmumā izgatavo arī dažāda stila stikla sienas un bīdāmās durvis.

Ekopluss, Gaisa siltumsūkņi, kondicionieri

Balasta dambis 1 k.2, Rīga, LV-1048
Siltumsūkņi: Mēs piedāvājam gaisa siltumsūkņus, kas ir ekoloģiska un ekonomiski izdevīga apkures sistēma, atbilstoša Latvijas klimatam. Gaiss-gaiss tipa siltumsūkņi piemērota privātmājām, dzīvokļiem, vasarnīcām, birojiem, veikaliem, kafejnīcām, tehniskajām telpām. Šāda apkure ir moderna, salīdzinoši vienkārši uzstādāma, ērta, droša un ekonomiski izdevīga.

MT fizioterapijas privātprakse

Kraujas 6, Ikšķile, Ogres nov. LV-5052
Komanda:

Mūsu lielākais lepnums ir komanda. Katrs no mūsu komandas dalībniekiem ir ar augsti kvalificētu izglītību savā jomā, sniedz augstākā līmeņa fizioterapijas un ārstniecības pakalpojumus, kuru efektivitāte ir balstīta zinātnē un daudzu gadu pieredzē.

Piedāvājam plašu fizioterapijas pakalpojumu klāstu profesionālu un sertificētu speciālistu vadībā:: ✓ Fizioterapija traumatoloģijā, ortopēdijā, neiroloģijā; ✓ Klasiskā masāža, sporta masāža , grūtnieču masāža; ✓ FIZIOTERAPIJA , fizioterapijas pakalpojumi bērniem, pieaugušajiem un senioriem; ✓ Teipošanas pakalpojumi, kinezioloģiskā teipošana; ✓ Rehabilitācijas programma, atveseļošanās procesa programmas sastādīšana pēc traumām; ✓ Traumu profilakse, rehabilitācija. Ārstnieciskā vingrošana; ✓ Mājas vizītes -  Ārstnieciskā vingrošana, fizioterapijas pakalpojumi bērniem, pieaugušajiem un senioriem.

VALIS, SIA, Zobārstniecība Rīgas centrā

Brīvības 167, Rīga, LV-1012
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ zobu higiēna ✓ zobu protezēšana ✓ entodontija ✓ ķirurģija ✓ implantoloģija ✓ periodontoloģija ✓ bērnu zobārstniecība ✓ zobu balināšana Priekšrocības:

Klīnikā tiek izmantotas modernākās stomatoloģijas tehnoloģijas, kas pilnībā atbilst visām starptautiskajām prasībām. Savukārt paši zobārsti regulāri papildina zināšanas un prasmes dažādos kursos kā Latvijā, tā ārpus tās. Vienlaikus, dažādu valstu labākie speciālisti no Vācijas Itālijas un Krievijas pastāvīgi viesojas klīnikā, sniedzot praktiskas sava darba demonstrācijas. Klīnika Valdeķu ielā ir izveidota, lai padarītu kvalitatīvus zobārsta un zobu higiēnista pakalpojumus vieglāk pieejamus arī Pārdaugavas iedzīvotājiem Ziepniekkalnā un Torņkalnā, kā arī Baložos, Titurgā un Mārupē.

Stars MB, SIA, Autoserviss un autosignalizāciju serviss

Jūrkalnes 44, Rīga, LV-1029
Par uzņēmumu:

STARS MB ir 23 gadu pieredze autosignalizāciju uzstādīšanā! Laipni lūdzam jaunajā autoservisā! Šeit jūs gaida viesmīlīgs kolektīvs, gatavs palīdzēt jums gan ar apkopi, gan arī ar jebkura modeļa Mercedes Benz automašīnu remontu. Mūsu devīze “Mēs Jums palīdzēsim” nozīmē, ka mēs centīsimies palīdzēt atrisināt jebkuras problēmas, kas radušās ar jūsu iemīļoto dzelzs rumaku (zirgu), kā arī palīdzēsim padarīt jūsu automašīnu individuāli pielāgotu.

Skava M, metālizstrādājumu darbnīca

Kursīšu 22, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Mākslinieciskā metālkalšana un metālapstrāde pēc individuālā pasūtījuma. Metālkalumi: vārti, logu restes, margas, žogi, gaismas ķermeņi, galdi, kamīnpiederumi, kamīnrestes, eņģes - durvīm, logiem, vārtiem, rokturi, karogturētāji, metāla galdi, krēsli, lampas, gaismekļi - sienas, griestu, lukturi - apaļi, kantaini, pakaramie, svečturi.

Watermelon, SIA, Reklāmas suvenīri

Durbes 10, Rīga, LV-1007
Apraksts: Reklāmas suvenīri, reklāma, prezentreklāma, biznesa dāvanas, reklāmas apģērbi, suvenīri. Rīga, Jūrmala, Jelgava, Ogre, Tukums, Vidzeme, Pārdaugava, Imanta, Iļģuciems, Vecrīga.

RemLAT, Jumta remonts, renovācija, ieklāšana, nomaiņa

Turpinām strādāt klātienē!
Krasta 86-901, Rīga LV-1019
Mūsu specializācijas: ✓ jumiķu darbi, jumtu darbi ✓ jumtu remonts, jumta remonts ✓ sīki jumtu remontdarbi ✓ jumtu maiņa un nomaiņa ✓ plakano, lēzeno jumtu ieklāšana un uzkausēšana ✓ jumta (jumtu) pieslēgumu remonts (skursteņa, sienu) Papildu jumtu remontdarbi Remontējam un ieklājam uzkausējamā ruļļmateriāla jumtus. Veicam jumtu siltumizolācijas darbus, veicam arī skursteņu un parapetu restaurāciju.

RemLat, logi, durvis, žalūzijas

Krasta 10, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Plastmasas, koka, alumīnija logi, durvis. Lodžiju, balkonu stiklošana. Durvju, logu montāža un uzstādīšana. Bīdāmās sistēmas, iebūvētie skapji, iebūvējamās mēbeles, virtuves mēbeles. Paceļamie un garāžu vārti.

 

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

Simba serviss, SIA, Kravas riepu serviss

Vienības gatve 179, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

Vieglo un kravas auto riepu tirdzniecība. Serviss, montāža, maiņa. Riepas komerctransportam, apvidus automobiļiem, kravas auto un autobusiem. Industriālās, meža un traktortehnikas riepas. Mainām eļļu vieglajiem automobiļiem, SUV 4X4 un komercbusiem.