Mīkstās mēbeles, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

MINT Textile Management VEIKALS UN PAKALPOJUMU CENTRS

Piedrujas 7, Rīga, LV-1073
Veļas mazgātava, veļas mazgāšana, tekstilizstrādājumu mazgāšana, ķīmiskā tīrītava, ķīmiskā tīrīšana, telpu uzkopšana, teritoriju uzkopšana, uzkopšanas serviss, ķīmiskā tīrītava Cēsīs, ķīmiskā tīrītava Rīgā, ķīmiskā tīrītava Daugavpilī, ķīmiskā tīrītava Limbažos, ķīmiskā tīrītava Siguldā, ķīmiskā tīrītava Vidzemē, veļas mazgāšana

Tirasmebeles.lv, Mīksto mēbeļu tīrīšana

Sinagogas 4, Ventspils LV-3601
Lokāla tīrīšana: īpaša uzmanība tiek veltīta atsevišķiem mēbeles gabaliem, kuriem ir noturīgi netīrumi

Mīksto mēbeļu un paklāju tīrīšana

Rīga
Logu mazgāšana, Mīksto mēbeļu tīrīšana, paklāju tīrīšana, augstspiediena mazgāšana, dīvānu tīrīšana, gultas matraču tīrīšana, matraču tīrīšana, logu mazgāšana dzīvokļiem, logu mazgāšana privātmājām, jumta tekņu tīrīšana, noteku tīrīšana, logu mazgāšana ar teleskopisko sistēmu, logu mazgāšana birojiem, biroja mēbēļu tīrīšana, biroja

Logu Mazgāšanas Eksperti, SIA

Brīvības gatve 195, Rīga LV-1039
Logu mazgāšana, Mīksto mēbeļu tīrīšana, paklāju tīrīšana, augstspiediena mazgāšana, dīvānu tīrīšana, gultas matraču tīrīšana, matraču tīrīšana, logu mazgāšana dzīvokļiem, logu mazgāšana privātmājām, jumta tekņu tīrīšana, noteku tīrīšana, logu mazgāšana ar teleskopisko sistēmu, logu mazgāšana birojiem, biroja mēbēļu tīrīšana, biroja

Mīksto mēbeļu atjaunošana

Slokas 63b, Rīga, LV-1007
Par mēbeļu remontdarbnīcu:: Iespēja pārvilkt mēbeles pie nozares speciālistiem ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi. Audumu, ādu vai ādas aizstājēju izvēlies pie meistariem vai atved savējo! Mīksto mēbeļu atjaunošana:: ✓ auduma ✓ ādas ✓ mākslīgās ādas ✓ eko ādas Mīksto mēbeļu atjaunošanas darbnīcā iespējams pārvilkt mēbeles:: ✓ dīvāni, sofas, gultas ✓ krēsli, atpūtas krēsli ✓ profesionālas mēbeles frizieriem ✓ kušetes kosmetologiem ✓ krēsli stomatologiem ✓ skaistumkopšanas salonu mīkstās mēbeles ✓ mēbeles kafejnīcām, restorāniem ✓ sporta trenažieru mīksto daļu atjaunošana

Apavu darbnīca Tip-Top, Atslēgu pievīlēšana Valmiera

Stacijas 26, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Apavu remonts, atslēgu pievīlēšana, nomaiņa, ielikšana Valmierā. Dīvānu, krēslu pārvilkšana. Batutu remonts Cēsīs, Limbaži, Valka, Smiltene.

Mēbeļu restaurācija, mēbeļu restaurācijas darbnīca, SIA Intarsija

Mēbeļu restaurācijas darbnīca
Lepšas, "Lepšukalni" , Rundāles pagasts, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts:

Sertificēti restauratori. Kvalitatīva mēbeļu atjaunošana, arī kultūras pieminekļu restaurācija ar autentiskām darba metodēm. Apzeltīšanas darbi, būvgaldniecības elementu restaurācija u.c. profesionāli restauratora darbi. Vēsturisku mēbeļu kopiju izgatavošana.

Krasts A, SIA, Universālveikals Saulkrastos

Ainažu 20-2.st., Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
, bērnu mēbeles , rakstāmgaldi, plaukti, apakšveļa, bērni, sieviešu, vīriešu preces, bižutērija, rotaslietas, , blūzes, krekli, brendi, zīdaiņu preces, vīriešu apģērbi, apģērbi mazuļiem, suvenīri, rotaļlietas, mīkstās

Carolina LV, SIA

Skrundas 31a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Pakalpojumi:: ✓ Logu tīrīšana ✓ Teritoriju un telpu uzkopšana ✓ Cieto grīdas segumu tīrīšana ✓ Mīksto grīdas segumu un mēbeļu tīrīšana Apraksts:

Jau vairāk kā 10 gadus strādājot ar profesionāliem līdzekļiem un iekārtām, spējam nodrošināt plašu telpu uzkopšanas pakalpojumu klāstu - sākot ar logu mazgāšanu, beidzot ar dažāda veida grīdas segumu un mēbeļu tīrīšanu.

Your Caring Dad, SIA

Rīga
Apraksts:

 

Standarta tīrīšana

Standarta tīrīšana paredz kvalitatīvu, ātru un efektīvu telpu tīrīšanu, putekļu noņemšanu no mēbelēm un tehnikas.

Galvenā tīrīšana

Izvēloties vispārējo tīrīšanu, jūs saņemsiet maksimāli pilnīgu tīrīšanu jūsu telpām. Vispārējā tīrīšana ietver grīdu mazgāšanu, santehnikas tīrīšanu, trauku un virtuves iekārtu mazgāšanu, paklāju un mīkstās mēbeles apstrādi no nelieliem netīrumiem, logu mazgāšanu. Mēbeļu apstrāde ar speciāliem līdzekļiem.

Logu mazgāšana

Standarta logu mazgāšana (~1,6 m2) ietver stiklu mazgāšanu gan iekšpusē, gan ārpusē, neizmantojot papildu mehānismus (pacēlājus un kāpnes). Logu rāmju, palodzes un palodzīšu mazgāšana.

Neliela remonta darbi mājā - stundas cena.

Mazais remonts mājā - remonts iekštelpās vai ārpus tām, kas nenorāda uz vairāk nekā divu darbinieku iesaistīšanu un speciālās tehnikas izmantošanu, izņemot rokas instrumentus. Pirmā stunda - 56 eiro, katra nākamā stunda - 19 eiro.

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija - izbraukšana uz objektu par standarta tarifu 56 eiro. Tieši uz objekta sastādīšana darbu plāna ar pasūtītāju. Saskaņā ar izveidoto plānu, tiek veikta darbu kalkulācija un darbu plāna sagatavošana.

Aizmugurējais pagalms

Dārza tīrīšana jūsu mājas pagalmā, zāliena un krūmu apgriešana, nezāļu izrāvēji. Pēc grillēšanas veikta rūpīga tīrīšana, mantaļu un grila tīrīšana. Garāžas un šķūņa uzkopšana. Malkas sakārtošana. Mazie apjomi tiek apmaksāti - pirmā stunda 56 eiro, turpmākās stundas pa 19 eiro. Lieli apjomi - pēc vienošanās.

Cits

Visas citas darbības, kuras jāveic jūsu mājās, bet jūs neatradāt tās sarakstā. Mēs izpildīsim praktiski jebkuru jūsu lūgumu. Darba novērtējums un samaksa notiks tieši uz objekta. Turklāt mēs varam jums izrakstīt rēķinu pēc vienošanās un darbu pabeigšanas, un jūs varat veikt maksājumu ar jums ērtu veidu.

 

RP BŪVE, SIA

Krustpils 54e, Rīga LV-1057
Koksnes aizsardzības līdzekļi:

Koksnes aizsardzība ir atbildīgs lēmums, no kura lielā mērā atkarīgs, cik ilgi tā kalpos. Izvēle jāizdara pareiza – lai koksne tiktu aizsargāta, labi izskatītos un būtu apstrādāta ar videi draudzīgu līdzekli, bez īpaši lieliem izdevumiem. Koksnes aizsardzības līdzekļi “RP WOOD”

Semko, SIA, korpusa mēbeles pēc pasūtījuma

Lubānas 78E, Rīga, LV-1073
Apraksts: Kompānija SIA "SEMKO" darbojas metālapstrādes un mēbeļu nozarē kopš 1995. gada. Galvenie uzņēmuma virzieni ir dvieļu žāvētāju ražošana no nerūsējoša tērauda un vara, kā arī dažādi komplektējošie un aksesuāri no tērauda un koka Jūsu mājai, birojam, veikaliem un viesnīcām. Lai veiksmīgi attīstītu un ražotu augstas kvalitātes produktus, mums ir mūsdienīgi ātrgaitas CNC virpošanas un frezēšanas centri MAZAK. Mūsu uzņēmumam ir EN442 ES sertifikāts, kas apstiprina mūsu produktu kvalitāti. Elektriskiem dvieļu žāvētājiem piešķirta aizsardzības pakāpe IP54. Mēs piedāvājam saviem klientiem lieliskus sadarbības nosacījumu; plašu gatavo izstrādājumu klāstu; iespēju pasūtīt dažādu formu, izmēru un krāsu izstrādājumus; individuālu pieeju katram klientam. Plašāka informācija atrodama mūsu mājas lapā: www.rosela.lv
ZL.LV iesaka

Best Clean, SIA IMG Trading

Artilērijas 40 k.2-20, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Best Clean" – labākā mēbeļu ķīmiskā tīrīšana Rīgā, kas garantē augstu kvalitāti un doto uzdevumu ātru izpildi. Mēs strādājam ar itāļu tehniku, kas ir labākā pasaulē, un pašiem dārgākajiem mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļiem (ASV). Piedāvājam arī mēbeļu, matraču un paklāju žāvēšanu turpat jūsu dzīvesvietā. Profesionāli speciālisti izdarīs savu darbu ātri, kvalitatīvi un ar garantiju. Bet ķīmiskās tīrīšanas cenas jūs patīkami pārsteigs.

Koka elementi, SIA, Gateris

Koka celtniecības materiāli💯kvalitāte
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Produkti: ✓ Apdares dēļi ✓ Vagondēļi ✓ Spundētie dēļi ✓ Iekšējās un āŗējās apdares dēļi ✓ Blockhouse dēļi Zāģētava:

Zāģētava " Koka Elementi" iepērk zāģbaļķus un apaļkokus. Piedāvā Zāģēšanas, ēvelēšanas un impregnēšanas pakalpojumus.

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

AB Transystems, SIA

Latgales 227, Rīga LV-1019
Mūsu specializācija:: ✓ furnitūra un mēbeļu un industriālie riteņi ✓ dažādu metāla konstrukciju furnitūra ✓ antivibrācijas buferi

Lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu konsultāciju: info@abtransystems.lv, vai apmeklējiet birojus!

DHS, SIA

Salamandras 1 k.2-8, Rīga, LV-1024
Apraksts: SIA "DHS" ir oficiālais Somijas uzņēmuma Soft Protector Oy pārstāvis Latvijā. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes inovatīvus produktus "SOFTCARE", "HYGISOFT" un "DESISOFT". Mūsdienu ķīmiskajā pasaulē arvien vairāk pieaug pieprasījums pēc produktiem, kas nesatur kaitīgus piejaukumus. Kā izplatītājs kopā ar ražotājiem, mēs esam par dabai un patērētājiem draudzīgiem produktiem un vēlamies parādīt ceļu uz tīru vidi un drošu šo produktu lietošanu.

Ticians, SIA, Aizkaru salons

Stabu 47, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Interjera audumi; ✓ Tapetes; ✓ Aizkaru stangas; ✓ Spilveni un šūtie aksesuāri; ✓ Paklāji/mīkstie grīdas segumi; ✓ Mēbeles; ✓ Sēžammaisi Ticians:

"TICIANS" - vārds, kas raisa asociācijas ar vēlīnās renesanses smalko toņu meistaru, venēcieti Ticiānu Večelio un viņa gleznām. Večelio ir viens no retajiem vecmeistariem, kura talants tika atzīts jau viņa dzīves laikā. Ne velti arī mūsu interjera audumu salonam esam izvēlējušies nozīmes ziņā ietilpīgu un spēcīgu vārdu - TICIANS. Jo audumus mēs uztveram kā mākslas darbus. Audumus, kuri ietver sevī izcilas vizuālās, sajūtu un komforta kvalitātes. Audumus, kuri sevī nes gan laikmetīgās tendences, gan kultūrvēsturisko tradīciju mantojumu. Ar audumiem līdzīgi kā ar gleznām var veidot personisku sarunu. Pieskarties un sajust. Novērtēt niansētos pustoņus un krāsu sulīgumu, smalkus ornamentu zīmējumus un krāšņus izšuvumus, pārsteidzošus un nepieradinātus materiālu salikumus. Sajust, kā tas uzrunā un savaldzina.

Kaucminde, SIA

Katrīnas laukums 1, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

SIA “Kaucminde” pieredze kopš 2013. gada. Sniedz šādus pakalpojumus: ķīmiskā tīrīšana, uzkopšanas serviss, profesionālas sadzīves ķīmijas tirdzniecība. IRVE pieņemšanas punkts. Labsajūtas pamats ir tīra vide!!!