Materiāli zobārstniecībai, visā Latvijā

Drukāt

MADY DENTAL LAB, zobu tehniskā laboratorija

Apguldes 5, Rīga LV-1004
Zobu tehnika, zobu tehniķis, zobu tehniķa vakances, zobu tehniskā laboratorija, zobu tehniskā laboratorija Rīgā, zobu implanti, implanti, zobu implantēšana, zobu protezēšana, zobu protezēšanas cenas, cirkonija zobu kronis, cirkonija kronis, presētā keramikas kronis, presētā keramika E. max, venīri, zobu venīri, zobu plāksnītes, keramiskās

DDA Orthopaedics, SIA

Baložu 32-2, Rīga LV-1048
Tehniskā ortopēdija, Tehniskie palīglīdzekļi, Konsultācijas, Rehabilitācija, Protezēšana, Protēzes bērniem, Roku protēzes, 3D print, Kāju protēzes, Peldprotēzes, Protēzes sportam, Sēdēšanas sistēmas, Individuāli izgatavotas, Kompresijas apģērbs, Apdegumi, Limfostāzes, Ortozes, Cietās, AFO, KAFO, DAFO, Mīkstās, Denisa Brauna šinas,

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
Urīna stripi, Spirometri, Alkohola testeri, Oksimetri, Asins spiediena mērītāji/Tonometri, Pārsienamie materiāli , Mikroskopa segstikliņi, Vienreizējās lietošanas spermatozoīdu skaitīšanas kameras, Plastmasas laboratorijas materiāli

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga LV-1055
Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļi. Dezinfekcija. Dezinficējošo līdzekļu tirdzniecība. Innocid. Higiēnas papīra izstrādājumi. Tualetes papīrs. Papīra dvieļi. Roku dvieļi. Roku salvetes. Industriālais papīrs. Vienreizlietojami palagi. Flizelīns. Individuālie aizsardzības līdzekļi. Cimdi. Maskas. Respiratori. Vienreizlietojami

Industriālās tehnoloģijas, SIA

Brīvības gatve 224b, Rīga LV-1039
, ALBOMED, INAMI, NIDEK, ALLGAIER, MERAN, VOLK, lēcas, SML, Šariott lēca, add-on lēcas, pārsienamie materiāli , viskoelastiskais materiāls, visko, nātrija hialuronāts, kapsulas gredzens, kapsulas riņķis, acu operāciju materiāli

SIA BF ESSE STOMATOLOĢIJAS CENTRS

Brīvības gatve 369 k.2, Rīga, LV-1024
Stomatoloģijas centra priekšrocības: Augsti kvalitatīvi materiāli zobārstniecībai un protezēšanai, kas balstīti uz zinātniskajām inovācijām nozarē, pieredzējuši ārsti, moderna ārstniecības un diagnostika aparatūra un laipna apkalpošana nodrošina kvalitatīvus pakalpojumus pieaugušajiem un bērniem.

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197b, Rīga LV-1046
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Internetveikals ✓ Noliktavu plaukti ✓ Garderobes skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Metāla plaukti Par mums: „AJ Produkter” AB ir starptautisks tiešā pasta tirdzniecības līderis Eiropā ar 40 gadu pieredzi. Koncerna pamatdarbība ir attīstīta tā, lai ikviens klients ērtā veidā varētu pasūtīt biroja, darbnīcu un noliktavu preces vienuviet, kā arī mēs spētu maksimāli ātri un ērti preces piegādāt un nodrošināt to montāžu. Ievērojot augstās zviedru kvalitātes prasības, „AJ Produkter” AB rūpnīcās saražo vidēji 40% no visām mūsu katalogos piedāvātajām precēm. Ikdienā uzsvaru liekam ne tikai uz teicamu klientu apkalpošanas servisu, pasūtot preces, tās piegādājot vai montējot, bet garantējam arī augstu preču kvalitāti, kas secīgi nodrošina mūsu piedāvāto preču ilgmūžību. Mūsu solījums – augsts apkalpošanas serviss, preces, kas atbilst augstākajām Skandināvijas kvalitātes prasībām, un spēja piedāvāt plašāko biroja, noliktavu un darbnīcu preču sortimentu vienkopus.

SIA KF DENTAL, Siguldas reģionālā zobārstniecība

Zinātnes 1, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Zobārstniecībā pieejamie pakalpojumi:: ✓ Bērnu zobārsts ✓ Zobu ārstēšana un atjaunošana ✓ Mutes dobuma higiēna ✓ Zobu raušana ✓ Protezēšana

Esat laipni gaidīti mūsu zobārstniecības klīnikā Siguldā!

Apraksts:

SIA "KF DENTAL" ir zobārstniecības klīnika visai ģimenei, kas sniedz augsti kvalitatīvus zobārstniecības pakalpojumus, izmantojot modernākās iekārtas un jaunākās paaudzes zobārstniecības materiālus.

Smaida līnija, SIA

Ropažu 96, Rīga, LV-1006
Apraksts: Klīnika „Smaida līnija” piedāvā visu veidu nepieciešamos zobārstniecības pakalpojumus par saprātīgām cenām no 2007. gada. 2015. gadā zobārstniecības klīnika tika renovēta, mainīts valdības un ārstu sastāvs. Klīnika „Smaida līnija” 2021. gadā aprīkota ar modernām iekārtām un materiāliem, tādējādi nodrošinot augstu aprūpes kvalitāti. Pie mums strādā mūsdienu zobārstniecības skolas speciālisti, kuri ir saņēmuši modernu medicīnisko izglītību un pārzina aktuālās ārstēšanas tehnoloģijas, pastāvīgi paaugstinot savu kvalifikāciju. Tas garantē pozitīvus ārstēšanas rezultātus. IR VIDES PIEEJAMĪBA PERSONĀM AR FUNKCIONĀLIEM TRAUCĒJUMIEM.

Daugavpils zobārstniecības poliklīnika, SIA

Lāčplēša 12, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Zobu slimību diagnostika ✓ Profesionālā higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Ķirurģiskie pakalpojumi ✓ Zobu protezēšana ✓ Periodonotologa pakalpojumi ✓ Zobu implantācija ✓ Zobārstniecība bērniem Par mums::

Poliklīnikai ir kapitālsabiedrības statuss, 100% kapitāla pieder pilsētas domei. Ir mūsdienīgi zobārstniecības kabineti, kur pacientiem sniedz palīdzību zobārsti, zobu higiēnistes un zobārstniecības māsas.

Pieejamas cenas ļauj izmantot iedzīvotājiem ar dažādu ienākuma līmeni zobārstniecības palīdzību.

Visi zobārsti, zobu higiēnistes, zobu tehniķi un zobārstniecības māsas ir sertificēti.

✓ Sniedzamo pakalpojumu kvalitāti poliklīnikā kontrolē kabinetu vadītāji un kabinetu vecākās zobārstniecības māsas. Medicīnas personāls darba procesa laikā izmanto vienreizējās lietošanas maskas un cimdus.  Divas reizes gadā tiek veikta  medicīnas instrumentu sterilitātes mikrobioloģiskā analīze.

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
BARJERAS:

Automātiskās barjeras

Veramo vārtu automātika

Bīdāmo vārtu automātika

Garāžas vārtu automātika

Dārza apgaismojums

Transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēmas

Autostāvvietu tablo

Stāvvietu barjeras

Ātruma slāpētāji

Guļošie policisti

Auto riepu atdures

Joslu atdalītājbarjeras

Stabiņi ar ķēdi

Atstarojoši plastmasas stabiņi

Sienu un stūru aizsargi

Vadu un kabeļu aizsargi

Bolardi, ātruma slāpētāji

Drošības, sfēriskie spoguļi

Vienreizējās lietošanas un aizsardzības preces

Konusi, tenakonusi

Pie sienas stiprināmas barjeras

Barjeru stabiņi ar izvelkamu lentu

Auto riteņa bloķētāji, turētāji

Apmales, uzbrauktuves, nobrauktuves

Uzmanības zīmes

Sky Dream Clinic, SIA, Zobārstniecības un estētiskās medicīnas klīnika

Bērzaunes 7, Rīga LV-1039
Mēs saviem pacientiem nodrošinām:: ✓ individuālu pieeju ārstēšanā; ✓ komfortablu un mājīgu atmosfēru; ✓ personīgā laika ekonomiju; ✓ visu specialitāšu zobārstu – ķirurgu, implantologu, ortodontu, entodontu (zobu kanālu ārstēšana zem jaunākās paaudzes mikroskopa), bērnu zobārstu un higiēnistu, – pakalpojumus; ✓ pārdomātu cenu politiku.

Lauma Medical, SIA

Ziemeļu 19, Liepāja LV-3405
"Lauma Medical" produkcija:: ✓ Elastīgās medicīniskās jostas; ✓ Elastīgās medicīniskās saites; ✓ Kompresijas izstrādājumi; ✓ Elastīgie pārsēji; ✓ Izstrādājumi topošām un barojošām māmiņām; ✓ Stājas korektori; ✓ Ortozes. "Lauma Medical" produkcija atšķiras ar augstu kvalitāti:

Lauma Medical izstrādājumi atšķiras ar augstu kvalitāti. Izstrādājumu ražošanā izmanto tikai sertificētus un kvalitatīvus materiālus, galvenokārt dabīgā kokvilna un vilna. Pateicoties lielai darba pieredzei medicīnas izstrādājumu ražošanā, modernām tehnoloģijām, speciālistu ieteikumiem un klientu vajadzībām, augstas kvalitātes produkti Lauma Medical ir ieguvuši vadošās pozīcijas attiecīgā produktu kategorijā Baltijas valstīs, Krievijā, Ukrainā, Kazahstānā, Gruzijā un citās valstīs.

Elizabete klīnika, zobārstniecība un lāzerterapijas klīnika Rīgas centrā

Elizabetes 31, Rīga, LV-1010
Ārstēšanas metodes: ✓ Zobu ārstēša ✓ Protezēšana ✓ Higiēna ✓ Implanti ✓ Mākslinieciskā restaurācija ✓ Balināšana ✓ Vector ✓ Lāzerterapija ✓ BEZMAKSAS zobārstniecības pakalpojumi BĒRNIEM līdz 18 gadiem: zobu ārstēšana, zobu higiēna 

 

Metroks, SIA, Flīžu un grīdas segumu salons

Metroks flīzes, fasādes, grīdas segumi
Brīvības gatve 323, Rīga LV-1006
"Metroks" salons:

Mūsu salons atrodas Brīvības gatvē 323, Rīgā. Vairāk nekā 500 m2 platībā ir izvietotas flīžu, vinila, parketa, lamināta un paklāju ekspozīcijas, lai klienti varētu ērtā veidā izvēlēties un sakomplektēt sev nepieciešamos materiālus.

3D Vizualizācija:

Piedāvājam vizualizēt jūsu topošo vannasistabu. Vienas telpas vizualizācija - 50 eur. Vairāk par pakalpojuma nosacījumiem varat uzzināt pie mūsu konsultantiem. Pierakstieties uz 3D vizualizāciju jau tagad, sūtot e-pastu uz dizains@metroks.lv vai zvanot 28007787.

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Precīzi svari – obligāta prasība vairākās nozarēs:: Lai arī šķiet, ka pāris gramu neko daudz nenozīmē, tomēr ir nozares, kurās ir jāievēro rūpīga precizitāte. Pāris gramu neprecizitāte varētu šķist tāds sīkums, bet iedomājieties, ja, pērkot recepšu medikamentus, jums pateiktu, ka aktīvās vielas daudzums kapsulā nav precīzi zināms? Ministru kabineta noteikumi Nr. 210 "Neautomātisko svaru atbilstības novērtēšanas noteikumi" nosaka nozares, kurās ir obligāti jāizmanto tikai verificēti svari. Tirdzniecībā un ražošanā verificēti svari ir obligāti jāizmanto masas noteikšanai komercdarījumos un maksas aprēķinam tirdzniecībā un preču fasēšanā. Medicīnā un farmācijā kalibrēti svari ir jāizmanto masas noteikšanai, lai pagatavotu zāles pēc receptes, medicīnisko izmeklējumu un farmācijas laboratorijās, kā arī ķermeņa masas noteikšanai ārstniecībā, lai novērtētu un novērotu pacientu fizisko attīstību, diagnosticētu slimību un noteiktu ārstēšanu.

Zobārstniecība ILLUMIDENT

Cēsu 31 k.3, Rīga LV-1012
Apraksts:

Profesionālā ILLUMIDENT komanda piedāvā augstākās kvalitātes zobārstniecības pakalpojumus. Izmantojot jaunākās zobārstniecības tehnoloģijas, augstākās klases materiālus un uzticamas metodes un pieredzi, ko mūsu ārsti ir ieguvuši savas prakses laikā, mēs palīdzēsim iegūt skaistu, dabīgu un veselu smaidu. Ikviena procedūra un ārstēšana mūsu klīnikā, no implantācijas, porcelāna kroņiem un venīriem, līdz profesionālai zobu higiēnai un zobu balināšanai ar jaunāko “Fläsh” balināšanas iekārtu, katrā etapā tiek veikta, ņemot vērā Jūsu zobārstniecības vajadzības un mērķi.

Mūsu klīnika ir koncentrēta uz Jūsu komfortu un ērtībām, kas Jūsu vizīti padarīs maksimāli patīkamu. ILLUMIDENT piedāvā komplekso zobārstniecības pakalpojumu klāstu, kas var atrisināt praktiski visas zobārstniecības problēmas gan lieliem, gan maziem pacientiem. Mūsu ārstu pieredze bērnu ārstēšanā liek aizmirst iepriekšējo negatīvo pieredzi zobārstniecības krēslā.

 

Lāzers-optima, SIA

Ūnijas 12, Rīga, LV-1084
Apraksts: SIA "Lāzers optima" jau 25 gadu galvenais darbības virziens - gravēšana, gravējumi, lāzergravēšana ar dažādām virsmām, lāzera iekārtu tirdzniecība.

Mīksto mēbeļu atjaunošana

Slokas 63b, Rīga, LV-1007
Par mēbeļu remontdarbnīcu:: Iespēja pārvilkt mēbeles pie nozares speciālistiem ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi. Audumu, ādu vai ādas aizstājēju izvēlies pie meistariem vai atved savējo! Mīksto mēbeļu atjaunošana:: ✓ auduma ✓ ādas ✓ mākslīgās ādas ✓ eko ādas Mīksto mēbeļu atjaunošanas darbnīcā iespējams pārvilkt mēbeles:: ✓ dīvāni, sofas, gultas ✓ krēsli, atpūtas krēsli ✓ profesionālas mēbeles frizieriem ✓ kušetes kosmetologiem ✓ krēsli stomatologiem ✓ skaistumkopšanas salonu mīkstās mēbeles ✓ mēbeles kafejnīcām, restorāniem ✓ sporta trenažieru mīksto daļu atjaunošana

ZK Dina, SIA

Diakonāta 4-5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Mutes dobuma diagnostika ✓ Ķirurģiskā stomatoloģija ✓ Terapeitiskā stomatoloģija ✓ Endodontija ✓ Mutes dobuma higiēna ✓ Bērnu zobārstniecība

 

Apraksts:

Zobārstniecība Valmierā. Lai nodrošinātu labāko rezultātu saviem pacientiem, izmantojam tikai labākos materiālus un tehnoloģijas. Mūsu zobārsti un zobu higiēnisti spēs Jums palīdzēt ātri un kvalitatīvi. Gaidīsim Jūs ciemos!