Matrači, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Laktators, Termofori, Nintendo, Moser, Sencor, Mēbeles, Skapji, Kumodes, Saliekamās gultas, Sekcijas, Matrači

GUMI, SIA

Tīraines 9a, Rīga LV-1058
nojumes, tenta angārs, angāri, nojume cena, konsoļu plaukti, moduļu plaukti, noliktavas plaukti, Garāžas plaukti, metāla plaukti, metāla plauktu sistēmas, tenti, palešu plaukti, plauktu sistēmas, PVC angāri, akcijas plaukti, metāla plaukts, pasākumu telts, plauktu sistēmas.

Troll Smiltene, SIA

Rīgas 18, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Latvijā ražotas bērnu koka mēbeles:: ✓ Bērnu gultiņas ✓ Transformējamās gultiņas ✓ Zīdaiņu gultiņas, šūpulīši ✓ Pārtinamie galdi, kumodes ✓ Pārtināmā virsma ✓ Koka mēbeļu komplekti ✓ Skapji ✓ Mantu kastes ✓ Koka drošības sētiņas ✓ Mēbeļu riteņu komplekti ✓ Pusaudžu gultas ✓ Barošanas krēsliņi ✓ Bērnu tekstilizstrādājumu ražošana Latvijā ✓ Bērnu istabas piederumi ✓ Veļas komplekti bērnu gultiņām ✓ Gultas veļas komplektu izgatavošana ✓ Palags ar gumiju ✓ Frotē palagi ✓ Gultas veļas komplekti ✓ Palagi bērnu gultiņai ✓ Tekstila piederumi priekš pārtīšanas ✓ Pārtinamais matracis ✓ Bērnu tekstils ✓ Zīdaiņa ligzdiņa ✓ Matracis ar kokvilnas pārvalku ✓ Matrači ar stepētu kokvilnas pārvalku ✓ Kokosa matracis ar stepētu kokvilnas pārvalku ✓ Spilveni un segas no dabīga materiāla ✓ Bērnu gultas aizsargapmales ✓ Bērnu gultiņu aizsargspilveni ✓ Rotaļu baseins

Big dizains, SIA, skapji un virtuves, iebūvējamās mēbeles

Dzelzavas 72-1.st., Rīga LV-1082
Mēbeles pēc pasūtījuma:

Izvēloties iegādāties mēbeles pēc pasūtījuma, ir jābūt gataviem ieguldīt laiku, pavadot ar dizaineriem, sākotnējām konsultācijām un pirmajām projecēšanām, lai noteiktu konkrētu redzējumu un virzienu jūsu projektam. Pilnīgs dizaina plāns nenozīmē, ka tajā vēlāk arī nedrīkstēs ieviest izmaiņas, ja būs vēlme, taču tas noteikti palīdzēs veiksmīgi un savlaicīgi attīstīt projektu, kā arī sniegs pārliecību procesā klientam.

Bembi, bērnu preču - rotaļlietu veikals

Ainažu 20, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
tirdzniecība, bērnu preču vairumtirdzniecība, sedziņas, spilveni, spilventiņi, palagi, paladziņi, baldahīni, matrači , skrituļslidas, bērnu sētiņas, bērnu manēža, bērnu ratiņi, sporta ratiņi, šūpoles, gultas gultiņas, bērnu matrači

Zepter International Baltic, SIA

Krišjāņa Barona 32 - 2, 2.st., Rīga, LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

Paklāju ekspresis, SIA

Ieriķu 5, Rīga LV-1084
Tīrīšanas pakalpojumi: ✓ Paklāju tīrīšanas pakalpojumi ✓ Paklāja seguma ķīmiskā tīrīšana ✓ Mīksto mēbeļu un ādas mēbeļu ķīmiskā tīrīšana ✓ Paklāju, paklāja segumu un mēbeļu impregnēšana Paklāju maiņa un noma - Produkti: ✓ Klasiskie paklāji ✓ Kokvilnas paklāji ✓ Krāsainie paklāji ✓ Paklāji ar logotipu ✓ Kleen Thru (Komfort ) - komforts un drošība ✓ Kushion-Koil – paklāji, kas samazina nogurumu ✓ Kleen-Scarpe - universālais darba vietu paklājs

General Cleaning, SIA

Zālītes 10, Krustkalni, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Linoleja tīrīšana, vaskošana ✓ Logu mazgāšana ✓ Mīksto mēbeļu tīrīšana ✓ Telpu ikdienas uzkopšana ✓ Grīdu vaskošana ✓ Specializētā virsmu tīrīšana ✓ Ārējās teritorijas uzturēšana un kopšana

Legno LL, SIA, krāsas, lakas

Duntes 11, Rīga LV-1013
Produkti:: ✓ Poliuretāna lakas ✓ Akrila lakas ✓ Poliestera lakas ✓ NC lakas ✓ Ūdens apdares materiāli ārdarbiem ✓ Ūdens apdares materiāli iekšdarbiem ✓ UV lakas ✓ Beices ✓ Patina Misija:: LegnoLL misija ir viennozīmīga – piedāvāt vietējiem koka meistariem labāko, t.i., kvalitatīvas poliuretāna lakas un krāsas koka apdarei, lai klientu produkti iegūtu labāko vizuālo, funkcionālo un estētisko izskatu.

AT Latvia, SIA

Brīvības 180, Rīga LV-1012
Apraksts: AT Latvia tehniskās ortopēdijas centrs ir dibināts 2001. gadā. AT Latvia koncentrējas uz funkcionālu terapiju ortopēdijā un sporta medicīnā. Plašā klāstā piedāvājam ortozes, protēzes un dažādus tehniskos palīglīdzekļus, kas nodrošinās lielāku pacienta neatkarību un atvieglos ikdienu. Ar plašu ieskatu mūsu preču un pakalpojumu klāstā varat iepazīties mūsu mājaslapā.

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.

Kudrjavceva Z., šūšanas pakalpojumi

Mārupes 19, Rīga, LV-1002
Tentu, visa veida tentu ražošana, šūšana, izgatavošana. Mašīnu, kuteru, piekabju, puspiekabju, nojumju remonts, nojumju, tūrisma inventāra, pārklāju, čeholu, mugursomas, mugursomu, tekstila, sporta, mūzikas instrumentu, brezenta, matraču, nojumes, izstrādājumi, izstrādājumu, salonu, jahtu, inventāra, piekabju, puspiekabju, markīzu,

Bērnu preču veikals MIMIKID

Turpinām strādāt klātienē!
Blaumaņa 5, Rīga, LV-1011
bērnu apģērbi, rati divi vienā, Hesba, Baby expert, Erbesi, Picci, Julius Zollner, Noppies, baldahīni, matrači

Spilvenu serviss, SIA, Spalvu, dūnu spilvenu un segu tīrīšana, izgatavošana

Turpinām strādāt klātienē!
Ģertrūdes 103, Rīga LV-1009
Spilvenu un segu šūšana: ✓ šūšana pēc jūsu pasūtījuma ✓ izvēlēties lielumu un biezumu ✓ izvēlēties kvalitatīvu spalvu audumu ✓ apšūt ar savu audumu SIA "Spilvenu serviss" pakalpojumi:

20 gadu pieredze spalvu un dūnu tīrīšanā. Pāršūsim, izgatavosim spilvenus un segas pēc individuāla pasūtījuma. Jūsu spilvens un sega būs kā jauns. No jūsu vecā spilvena vai segas varam uztaisīt jaunas. Spalvas tiek iztīrītas, dezinficētas, atsijātas un iepildītas jaunā pārvalkā. Pieejami dažādi kokvilnas audumi (tiks).

Green Clean Latvia, SIA

Lokomotīves 78-25, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:: ✓ Dīvānu ķīmiskā tīrīšana ✓ Automašīnu salonu tīrīšana ✓ Krēslu ķīmiskā tīrīšana ✓ Matrača ķīmiskā tīrīšana ✓ Ieklāto paklāju ķīmiskā tīrīšana ✓ Paklāju ķīmiskā tīrīšana Par uzņēmumu:

SIA "Green Clean Latvia" piedāvā kvalitatīvus un ātrus mēbeļu ķīmiskās tīrīšanas pakalpojumus. 

ENR Group Plus, SIA

Dzeņu 8-76, Rīga LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar zoopreču tirdzniecību internetā. Pamatdarbība ir pārdot dažādus dzīvnieku barības, aprūpes un citus produktus, kas nepieciešami mājdzīvnieku īpašniekiem tiešsaistē.

Uzņēmums specializējas šajā nozarē un piedāvā plašu produktu klāstu dažādu dzīvnieku aprūpei. Tas var ietvert pārtiku, lelles, rotaļlietas, gultiņas, ķermeņa kopšanas produktus, dzīvnieku izklaides iekārtas un daudz ko citu. Uzņēmuma sortiments tiek pastāvīgi atjaunināts, lai nodrošinātu klientiem jaunāko un labāko produktu piedāvājumu.

Mūsu mērķis ir nodrošināt klientiem ērtu veidu, kā iegādāties dzīvnieku preces. Tādēļ tā tiek veikta tiešsaistē, kur klienti var apskatīt un salīdzināt produktu piedāvājumu, veikt pasūtījumu un saņemt to piegādi uz norādīto adresi. Uzņēmums piedāvā arī dažādus maksājuma veidus.

Uzņēmuma misija ir nodrošināt augstas kvalitātes preces, kas atbilst dzīvnieku aprūpes prasībām.  

Mīksto mēbeļu un paklāju tīrīšana

Rīga
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus tīrīšanas pakalpojumus privātpersonām, uzņēmumiem un valsts iestādēm. Par tīrību mūsu klientu īpašumos rūpējamies jau vairāk kā 8 gadus, šī pieredze un zināšanas, mums ļauj sasniegt augstāko tīrības pakāpi, katrā tīrīšanas reizē. Mēs ikdienā apkalpojam klientus Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī izbraucam pie klientiem visā Latvijā. Garantējam vieglu un patīkamu pieredzi, un labāko rezultātu katrā tīrīšanas reizē.

Anytime Profesionālais Serviss

Rīga
Logu mazgāšana, Mīksto mēbeļu tīrīšana, paklāju tīrīšana, augstspiediena mazgāšana, dīvānu tīrīšana, gultas matraču tīrīšana, matraču tīrīšana, logu mazgāšana dzīvokļiem, logu mazgāšana privātmājām, jumta tekņu tīrīšana, noteku tīrīšana, logu mazgāšana ar teleskopisko sistēmu, logu mazgāšana birojiem, biroja mēbēļu tīrīšana, biroja
ZL.LV iesaka

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Auto riepas, preces automašīnām ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apkure, kondicionieri, klimatiskā tehnika ✓ Sadzīves tehnika, elektronika ✓ Mobilie telefoni/Sakaru tehnika ✓ Santehnika ✓ Atpūtai un sportam ✓ Datortehnika ✓ Dārzam, mājai un mežam ✓ Preces bērniem ✓ Žogi un vārtu automātika u.c. preces