Medicīna, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Rehad, SIA

Juglas 20, Rīga LV-1079
Tehniskā ortopēdija, ortozes, apavi, cietās ortozes, mīkstās ortozes, ortopēdiskie apavi, rehabilitācija, Gundars Rusovs, dakteris Rusovs, mugurkaula deformācija, rehabilitologs, skolioze, fizioterapija, koriģējošās korsetes, Katrīnas Šrotas skoliozes ārstēšanas metode, Šrotas metode, tehniskais ortopēds.
ZL.LV iesaka

Dental Medical Rīga, Zobārstniecība Rīgas centrā

Turpinām strādāt klātienē!
Marijas 2, Rīga, LV-1050
Zobārstniecība, protezēšana, implantoloģija, mutes higiēna, bērnu zobārsts Rīgā. Zobārsts bērniem. Higiēnists, zobārsti. Stomatoloģija, zobu implantācija, implantologs, entodontija, protezēšana, ķirurģija, terapija, smaganu ārstēšana, rentgens. Ortodontija. Zobārsts Rīgas centrā. Implants, ortodonts, tiltveida protēzes, zobu
ZL.LV iesaka

Dental Medical Majori

Lienes 7, Jūrmala, LV-2015
Zobārstniecība, protezēšana, zobu protezēšana, protezēšana zobu, implantoloģija, higiēna, zobārstniecība bērniem, bērnu zobārstniecība, bērnu zobārsts Rīgā, bērnu zobārsts Sarkandaugavā, bērnu zobārsts, zobārsts bērniem, higiēnists bērnu, bērnu higiēnists, bērnu zobārstniecība Rīgā, bērnu zobārstniecība Sarkandaugavā,

Latvijas Samariešu apvienība

Katoļu 22, Rīga, LV-1003
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

Elīnas Putraševicas Podologa privātprakse

Ausekļa 5, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Podologa kompetencē ir problemātiskās un / vai bojājuma skartas pēdas novērtēšana, aprūpe un rehabilitācija, kas ietver pēdas apstrādi, lokālu medikamentozu pielietošanu un individuālu palīglīdzekļu izgatavošanu, pielāgošanu. Pakalpojumā izmanto autoklavētus instrumentus. Autoklāvs ir iekārta, kurā pie 121 – 134 grādiem karstā tvaikā, zem spiediena tiek sterilizēti pakalpojumā izmantojamie instrumenti. Instrumentu komplektu skaits ir pielāgots apmeklētāju daudzumam vienā dienā. Tas nozīmē, ka katram klientam ir individuāli sagatavots instrumentu komplekts. Pārējie dezinfekcijas veidi: (virsmām, iekārtām, ādai pirms un pēc manipulācijas) atbilst normatīvajiem aktiem un sanitārajām prasībam.

Harmonijas Oāze

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Esmu Diplomēta Spa specialiste ,profesionaāla masiere ar ilgstošu darba pieredzi. Zināšanas apgūtas dažādās starptautiskās skolās   un semināros gan Latvija, gan ārzemēs. Ir  ITEC  Kvalifikācija, ITEC diploms. Turpinu mācities  un pilnveidoju savas zināšanas un prasmes.  7 gadu  pieredze Latvijā un  SPA  centros  Eiropas valstīs.

Ineses Kreicas ārstes prakse otolaringoloģijā, SIA

Stirnu 8-324, Rīga LV-1082
Apraksts:

Sertificēts otorinolaringologs (LOR). Bērnu un pieaugušo ausu, kakla un degunu slimību diagnostika un ārstēšana. Veic LOR manipulācijas un mazinvazīvas deguna, deguna blakusdobumu, kakla, kā arī auss operācijas. Deguna blakusdobumu iekaisumu izmeklēšana un ārstēšana. Ilgstošu iesnu izmeklēšana un ārstēšana. Deguna blakusdobumu US izmeklēšana. Deguna asinsvadu piededzināšana. Balss saišu stāvokļa novērtējums (endoskopija). Apmeklējumu rekomendējam saskaņot ar reģistratūru vai personīgi ar ārstu.

Baltās pūces, IK

Baltā 1B - 403, Rīga, LV-1055
Apraksts:

13 gadus psihologa pieredze, esmu sertificēta klīniskā un veselības psiholoģe, sertificēta smilšu spēles terapijas metode lietotāja, sertificēta konsultēšanas psiholoģe un sertificēta skolu un izglītības psiholoģe, strādāju ar bērniem no 3 gadu vecuma, sniedzu konsultācijas pusaudžiem un jauniešiem. Sniedzu atbalsta konsultācijas bērnu vecākiem. Konsultēju pieaugušos dažādos jautājumos – emociju regulēšana, atbrīvošanās no trauksmes, bailēm, dusmām, aizvainojuma, vainas apziņas, attiecību grūtības, krīzes situācijas, depresija, izdegšana, pārciestā vardarbība, atbrīvošanās no bērnībā pārciestām traumām,  pašvērtējuma pacelšana, sevis meklējumos, sevis iepazīšanā, savu resursu apzināšanās, savu talantu un spēju iepazīšana, savas lomas apzināšanās, dzīves jēgas atrašana, sevis iemīlēšana un daudzos citos jautājumos, kas pašam klientam ir svarīgi. Konsultēju klātienē un arī attālināti. Strādāju latviešu un krievu valodā.

Ar ģimenes ārsta norīkojumu ir iespējams saņemt 10 Valsts apmaksātas konsultācijas pie klīniskā psihologa.

RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledža

Jāņa Asara 5, Rīga, LV-1009
Par medicīnas koledžu: Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža ir RSU pārraudzībā esoša aģentūra. Koledža sniedz augsti kvalificētu medicīnisko izglītību, īstenojot kopskaitā četras pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmas - Ārstniecība (ārsta palīgs), Ārstniecība (neatliekamās medicīnas ārsta palīgs), Farmācija (farmaceita asistents) un Ārstnieciskā masāža (masieris), arodizglītības programmu Māszinības (māsas palīgs), kā arī profesionālās vidējās izglītības studiju programmu - Zobārstniecība (zobārsta asistents). Koledža piedāvā pilna laika klātienes studijas, budžeta un maksas vietas.

Aleksejevas I. zobārstniecības prakse

Brīvības 162-5, Rīga LV-1012
Zobārsts, zobārstniecība, zobārsts Rīgā, stomatologs, stomatoloģija, stomatologs Rīgā, zobu higiēna, higiēnists, higiēnists Rīgā, zobu protezēšana, zobu protēzes, protezēšana, izņemamās protēzes, zobu kroņi, kroņi, zobu tilti, tilti, loki, zobu restaurācija, zobu rentgens, zoba rentgens, zobārsts Inese Aleksejeva, zobārsts Aleksejeva,

Olgas Lobanovas ārsta ginekologa prakse

Emīlijas Benjamiņas 3-508, Rīga LV-1050
Ginekologs, ginekologi, ginekoloģe, ginekologa konsultācijas, ārsta privātprakse ginekoloģijā, ginekologa konsultācijas, grūtnieču aprūpe, sagatavošana dzemdībām, dzemdību speciālisti, konsultācijas, kontracepcija, menopause, ultrasonogrāfija, seksuāli transmisīvo slimību diagnostika, ārstēšana. Grūtnieču ultraskaņa,

Uro, SIA, Urologa konsultācijas

Bruņinieku 5 k-14, Rīga, LV-1001
Apraksts:

Ambulancē „Uro” urologs un kardiologs pieejami katru darba dienu. Ārsti – urologi veic visa veida stacionārās uroloģiskas operācijas Rīgas 1. slimnīcā. Pieejama laparoskopija, lāzerķirurģija, visa veida mazinvazīva nierakmeņu ārstēšana, operācijas pie urīna nesaturēšanas u.c.

Uro, SIA, Urologa konsultācijas

Lakstīgalas 13, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Urologa konsultācijas, urīnceļu slimību ambulatora izmeklēšana un ārstēšana, nierakmeņu slimība, prostatas slimības, urīnceļu infekcija, neauglība, sonogrāfija, endoskopiska izmeklēšana, biopsija, urodinamika, valsts apmaksātas un pacienta apmaksātas konsultācijas. Urologs, uroloģija. SIA "Uro", Tālivalža 2a, Rīga. Urofloumetrija,

SIA Andas Kariņas ģimenes ārsta prakse

Klostera 9/11-1, Rīga LV-1050
Apraksts:

Ģimenes ārsta prakse Rīgā. Veselības diagnostika, ārstēšana, vakcinācija, konsultācijas, medicīniskos izziņu izsniegšana u.c..

Urbanoviča Edīte - audiologopēda prakse

Stirnu 8-351, Rīga LV-1082
Apraksts:

Edīte Urbanoviča, audiologopēds, logopēdija, privātprakse, audiologopēds Rīgā, sertificēts audiologopēds, audiologopēda konsultācijas un nodarbības, diagnostika, terapija, rehabilitācija, audiologopēds berniem, audiologopēds pieaugušajiem,  runas un valodas traucējumi, skaņu izrunas traucējumi, dzirdes traucējumi, miofunkcionālā terapija, lasīšanas un rakstīšanas traucējumi, stostīšanās, valodas attīstība, afāzijas, rīšanas traucējumi.

Transport Partners, SIA

Brīvības gatve 224B, Rīga, LV-1039
Apraksts: "Transport Partners" ir ārpakalpojumu sauszemes pārvadājumu kompānija, kas nodrošina kravu, sūtījumu piegādes pakalpojumos Latvijā un Baltijā ilgtermiņa sadarbības partneriem, kuri izvēlas samazināt savu esošo autoparku vai atteikties no tā uzturēšanas.

Psihoanalītiskais psihoterapeits Ilva Dandzberga, Praktisko psihologu grupa, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa 83-80, Jūrmala LV-2016
Apraksts:

Psihoterapeits Jūrmalā. Pakalpojumu klāstā, psihoanalītiskā psihoterapija, grupas psihoterapija, smilšu spēles terapija, konsultācijas. Palīdzība tādos gadījumos kā depresija, trauksme, bailes, psihosomatiskie traucējumi.

Mātes un bērna veselības aprūpes centrs, SIA

Aleksandra Čaka 91-3, Rīga LV-1011
Mūsu darbinieki::

Pediatre dr. Guna Deksne Bērnu aprūpes māsa Līga Kalniete Acu ārste dr. Marija Krūmiņa Masiere Meldra Lūse Gūžu ultrasonogrāfijas speciāliste Dr.Arta Bārzdiņa

Par mūsu centru:

Mūsu mazā medicīnas centra mērķis ir vesels bērns. Darbojamies jau vairāk kā 18 gadus. Mēs aprūpējam bērnus no dzimšanas brīža līdz 18 gadu vecumam, reizēm ilgāk. Pievēršam lielu uzmanību bērna profilaksei, izglītošanai lai nākotnē novērstu dažādas saslimšanas vai traumas, no kurām varētu izvairīties. Neliedzam arī savu padomu no personīgās pieredzes, kad audzinājām savus bērnus, mazbērnus. Mēģinām pieiet katram bērnam individuāli, jo katrs mazais cilvēciņš ir personība. Izvēlamies katram bērnam atbilstošu ārstēšanu, izmeklēšanu, profilaksi, vakcinācija kalendāru. Esam iepazinuši katra bērniņa niķus un stiķus, veselības stiprās un vājās puses. Mūsu dakterīte Guna Deksne ir sertificēta pediatre. Regulāri apmeklē dažādas pediatru konferences, tai skaitā Starptautisko bērnu infektoloģijas konferenci (ESPID) ārvalstīs. Gadu laikā uzkrātā pieredze lieti noder izvēloties katram bērnam individuālu profilaksi un ārstēšanu.

4 gadalaiki, veikals

Rīgas 6, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
Apraksts:

"4 gadalaiki" ir mūsdienīgs un stilīgs apģērbu un aksesuāru veikals, kurš piedāvā augstas kvalitātes modes izvēli visiem četrām sezonām. Mūsu veikals ir vieta, kur katrs var atrast savu unikālo stilu, neatkarīgi no tā, vai esat ieinteresēts ikdienas apģērbā, sporta tērpos vai eleganta vakara izskatā.

Estētiks, SIA

Kleistu 18A - 1, Rīga, LV-1067
Apraksts:

Mūsu klīnika "Estētiks" sniedz plaša spektra stomatoloģiskos pakalpojumus, izmantojot jaunākās zobu ārstēšanas un protezēšanas tehnoloģijas. Mūsu principi – darba kvalitāte un pacientu komforts. Mēs izveidosim individuālu ārstēšanas plānu tieši jums, ievērojot visas pacientu iespējas un vēlmes. Pie mums strādā draudzīgs kvalificētu speciālistu kolektīvs, kas zina un mīl savu darbu. Mūsu galvenie pakalpojumi: zobu ārstniecība; zobu protezēšana; estētiskā stomatoloģija; zobu higiēna; zobu balināšana; bērnu stomatoloģija; zobu ķirurģija; zobu implanti.