Medikamenti, visā Latvijā

Drukāt

Dr. Leopolds, SIA

Z.Meierovica prospekts 5-1, Jūrmala LV-2015
Dr.Leopolds, comsi, amicos, kerelast, avepin, dezemol, kosmētika, krēms, ziede, gels, sprejs, aerosols, produkti ādas veselībai, kosmētikas līdzekļi, Latvijā ražota kosmētika, dabīgi produkti, produkti pēdu ādas kopšanai, gels pēdām, gels nagiem, produkti nagiem, sausai ādai, kāju svīšanas mazināšanai, kāju sēnītei, pirmā palīdzība, mājas

Cortex, SIA, Veterinārā klīnika, aptieka un dzīvnieku frizētava

Plūdoņa 36-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
aksesuāri,  dzīvnieku kopšanas piederumus, būdas kaķu transportēšanai,  pretblusu līdzekļui, medikamenti
ZL.LV iesaka

Bīstamo atkritumu serviss, SIA

Teātra 19, Daugavpils LV-5401
riepu, autoriepu pieņemšanas punkts, Luminiscējošas lampas, Filtri, akumulatori, Baterijas, Azbests, medikamenti

Klivet, Veterinārā klīnika Ķengaragā

Lokomotīves 100, Rīga LV-1057
Piedāvājam visu veidu dzīvnieku ārstēšanu (arī dekoratīvo grauzēju ārstēšanu, sesku ārstēšanu):: ✓ Terapija un ķirurģija, operācijas ✓ Vakcinācijas un konsultācijas ✓ Mājas vizītes Rīgā un tās rajonā ✓ Analīzes un citas diagnostikas metodes ✓ Fitoterapija un lāzerterapija ✓ Zobu tīrīšana ar ultraskaņu, zobu raušana ✓ Mutes dobuma slimību ārstēšana ✓ Medikamenti, labāko pasaules firmu dzīvnieku profesionālās un ārstnieciskās barības, našķi ✓ Dzīvnieku kopšanas līdzekļi un aksesuāri ✓ Dzīvnieku iemidzināšana, morgs-saldētava ✓ Suņu frizieris ✓ Kaķu cirpšana

Bērsones L. ģimenes ārsta prakse

Brīvības gatve 430, Rīga LV-1024
Ārsta praksē iespējams saņemt tādus veselības aprūpes pakalpojumus kā:: ✓ pirmreizēja un atkārtota ārsta apskate slimības dēļ ✓ profilaktiskā apskate ✓ apskate darbam 27. forma ✓ medicīniskā izziņa par veselības stāvokli braucienam uz ārzemēm ✓ medicīniskās izziņas izsniegšana svešvalodā ✓ medicīnas dokumenta dublikāta izdošana nozaudēšanas gadījumā ✓ ērču encefalīta vakcīna bērniem un pieaugušajiem ✓ medikamentu inhalācija ārsta praksē un ārpus tās ✓ asins analīžu noņemšana ārsta praksē un mājās pie pacienta ✓ ērču izņemšana ✓ potēšanas pases izrakstīšana ✓ ārsta apskate pirms vakcinācijas ✓ mājas vizīte

Andra Zemīša ārsta osteopāta prakses vieta Saulkrastos

Ainažu 34, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Kas ir osteopātija? Osteopātija ir medicīniskās diagnostikas un ārstēšanas sistēma. Tās pamatā ir filozofija par struktūras (anatomiskā uzbūve) un funkcijas (fizioloģija) vienotību, kā arī cilvēka ķermeņa spēju pašatjaunoties un pašdziedināties. Kā strādā ārsts osteopāts? Galvenais ārsta osteopāta instruments ir rokas. Diagnostiku veic maigi, nesāpīgi palpējot (pieskaroties ķermenim). Diagnostikā izmanto virkni neiroloģisku, ortopēdisku un specifisku osteopātisku testu. Paralēli vispārpieņemtajai medicīniskai diagnozei, ārsts osteopāts uzstāda savu, osteopātisku diagnozi, un saistībā ar šo diagnozi izvēlas ārstēšanas taktiku.

Andra Zemīša ārsta osteopāta prakse Rīgas centrā

Brīvības gatve 221, Rīga, LV-1039
Apraksts: Kas ir osteopātija? Osteopātija ir medicīniskās diagnostikas un ārstēšanas sistēma. Tās pamatā ir filozofija par struktūras (anatomiskā uzbūve) un funkcijas (fizioloģija) vienotību, kā arī cilvēka ķermeņa spēju pašatjaunoties un pašdziedināties. Kā strādā ārsts osteopāts? Galvenais ārsta osteopāta instruments ir rokas. Diagnostiku veic maigi, nesāpīgi palpējot (pieskaroties ķermenim). Diagnostikā izmanto virkni neiroloģisku, ortopēdisku un specifisku osteopātisku testu. Paralēli vispārpieņemtajai medicīniskai diagnozei, ārsts osteopāts uzstāda savu, osteopātisku diagnozi, un saistībā ar šo diagnozi izvēlas ārstēšanas taktiku.

Akrona 12, SIA

Vecmīlgrāvja 5.līnija 26, Rīga LV-1015
Pakalpojumi:: ✓ Konsultācijas ✓ Minesotas programma ✓ Pēc ārstēšanās psiho-terapeitiskās nodarbības ✓ Individuālās vai ģimenes konsultācijas Apraksts:

"Akrona 12" nodarbojas ar alkoholiķu, narkomānu, azartspēlmaņu ārstēšanu pēc Minesotas programmas soļiem. Klīnikā strādā 2 no ārstiem, kuri pirmie Latvijā šo metodi apguva no tās ieviesējiem ASV.

Alerģisko slimību izmeklēšanas un ārstēšanas centrs, medicīnas sabiedrība

Turpinām strādāt klātienē!
F.Sadovņikova 20-217, Rīga LV-1003
Apraksts: Alerģisko slimību diagnostika un ārstēšana pieaugušajiem un bērniem. Konsultācijas sniedz sertificēti alergologi: vadītājs dr. med. V.Lozovskis, dr. A.Beķere, dr. S.Rezņikova, dr. I.Pakalna, dr. S.Puriņa, dr. Geletko, dr. R.Pakalne, dr. M.Selicka, dr. M.Poga, dr. V.Arnīte. Ir līgums ar NVD (Nacionālo veselības dienestu). Centrā veic pacientu ārstēšanu (alergēnu vakcīnas, autoserums u.c.) un dažādus izmeklējumus, nosakot specifiskās alergēnu iedarbības. Klīnisku medikamentu pētījumi.

Dzintara veterinārā klīnika, SIA

Dzintaru 8, Liepāja, LV-3401
Veterinārie pakalpojumi: ✓ Terapija ✓ Ķirurģija ✓ Stomatoloģija ✓ Rentgens ✓ Laboratorijas izmeklējumi ✓ Cilmes šūnu terapija suņiem Veterinārā klīnika: Sniedzam veterinārmedicīniskos pakalpojumus mīļdzīvniekiem. Atsevišķa sterilo operāciju zāle. Iespēja izmantot inhalācijas anestēziju. Silta pēcoperācijas telpa. Zobakmens tīrīšana, zobu pulēšana. Digitālais rentgens. Suņu un kaķu ikdienas un ārstnieciskās barības. Medikamentu tirdzniecība. Plašs pretblusu un pretērču preču klāsts.

Talsu sieviešu un bērnu krīžu centrs

"Zibeņi" , Ārlavas pagasts, Talsu nov. LV-3260
Apraksts:

Sociālā rehabilitācija un uzturēšanās no vardarbības cietušām pilngadīgām personām. Pie mums var saņemt sociālo rehabilitāciju sievietes un vīrieši, kuri cietuši no vardarbības (fiziskas, seksuālas, ekonomiskas vai emocionālas vardarbības, fiziskas vai seksuālas vardarbības draudiem vai vardarbīgas kontroles). Kā pavadoņus var uzņemt nepilngadīgos bērnus. Pilngadīgā persona tiek uzņemta uz 30 diennaktīm. Pakalpojumu var pagarināt līdz 60 diennaktīm, ja uzsākts kriminālprocess vai administratīvā lieta. Šo pakalpojumu apmaksā valsts. Ir iespēja saņemt citus pakalpojumus - uzturēšanās krīzes situācijā, psihologu pakalpojumi, jurista pakalpojumi.

Lāce I., veterinārārste

Republikas 10-1, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Praktizējošā veterinārste Ina Lāce strādā mājas vizītēs pēc izsaukuma, kā arī sniedz attālinātas konsultācijas. Rūpīga, pacietīga un laba veterinārārste ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi, specializācija – mājas vizītes pēc izsaukuma un vienošanās.

THERMO KING, saldēšanas iekārtas, tehniskais serviss, SIA TTE (Truck & Trailer equipment)

Mazjumpravas 47, Rīga LV-1063
"THERMO KING" un "FRIGOBLOCK" - GARANTIJAS remonts.:

Aukstumu iekārtu, saldēšanas iekārtu, kondicionieru (tai skaitā kabīnes kondicionieru), autonomās apsildes iekārtu, kravas liftu apkope un remonts. Piedāvājam visa veida kravas virsbūves un to remontu. Veicam mikroautobusu pārbūvi un termoizolāciju ierīkošanu.

Veterinārais centrs - aptieka AnRiVet, dzīvnieku viesnīca

Krāslavas 4, Rēzekne, LV-4601
klīnika, vet, vetārsti, konsultācijas, laboratoriskie izmeklējumi, ārstnieciskā barība, veterinārie medikamenti

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Precīzi svari – obligāta prasība vairākās nozarēs:: Lai arī šķiet, ka pāris gramu neko daudz nenozīmē, tomēr ir nozares, kurās ir jāievēro rūpīga precizitāte. Pāris gramu neprecizitāte varētu šķist tāds sīkums, bet iedomājieties, ja, pērkot recepšu medikamentus, jums pateiktu, ka aktīvās vielas daudzums kapsulā nav precīzi zināms? Ministru kabineta noteikumi Nr. 210 "Neautomātisko svaru atbilstības novērtēšanas noteikumi" nosaka nozares, kurās ir obligāti jāizmanto tikai verificēti svari. Tirdzniecībā un ražošanā verificēti svari ir obligāti jāizmanto masas noteikšanai komercdarījumos un maksas aprēķinam tirdzniecībā un preču fasēšanā. Medicīnā un farmācijā kalibrēti svari ir jāizmanto masas noteikšanai, lai pagatavotu zāles pēc receptes, medicīnisko izmeklējumu un farmācijas laboratorijās, kā arī ķermeņa masas noteikšanai ārstniecībā, lai novērtētu un novērotu pacientu fizisko attīstību, diagnosticētu slimību un noteiktu ārstēšanu.

Ārstu prakse Harmonija, SIA

Lāčplēša 27-20, Rīga LV-1011
Konsultācijas ietver::

• Profilaktisko izmeklēšanu • Ginekoloģisko saslimšanu diagnostiku, ārstēšanas plāna sastādīšanu, medikamentozās terapijas nozīmēšana • Konsultācijas ģimenes plānošanā, piemērotas kontracepcijas metodes izvēle • Konsultācijas neauglības diagnostikā un ārstēšana • Grūtnieču novērošana • Dzemdes kakla priekšvēža saslimšanu diagnostika • Menopauzes jautājumu risināšana • Konsultācijas pirms un pēc operatīvas izmeklēšanas

AAZOO, SIA

K.Baumaņa 9-42, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Pieredzes bagāts uzņēmums, kas nodarbojas ar veterināro pakalpojumu sniegšanu. Piedāvājam preces mīluļu barošanai, apkopšanai, izklaidei un veselībai. Savukārt klīnikas darbinieki parūpējas par negaidītām ķibelēm, kā arī regulārajām vakcinācijām un pārbaudēm. Pieejami arī friziera pakalpojumi dzīvniekiem.

AMI'S, SIA, Veterinārā klīnika

Tvaika 34, Rīga, LV-1005
Veterinārā klīnika. Veterinārs. Vet. Veterinārā aprūpe, palīdzība. Veterinārārsta (vetārsta) palīdzība. Sterilizācija. Dienas stacionārs, mājas vizītes, Veterinārsta pakalpojumi ārpus darba laika. Ķirurģija, ķeizargrieziens u.c. terapija, oftalmoloģija, stomatoloģija, rentgens, licencēta rentgena diagnostika, diagnostika,

Avicenna.LV, SIA

K.Barona 93, Rīga LV-1001
Produkcija:: ✓ Muguras ortozes ✓ Ortozes grūtniecēm ✓ Ortozes locītavām ✓ Bērnu ortozes ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Elastīgās muguras atbalsta ortozes ✓ Kakla daļas atbalsta ortozes ✓ Cietās muguras ortozes Apraksts:

"Avicenna" nodarbojas ar medicīnas preču vairumtirdzniecību. Plašā sortimentā tehniski ortopēdiskie palīglīdzekļi muguras un ekstremitāšu sāpju kompleksai profilaksei un ārstēšanai, korsetes, staigāšanas palīglīdzekļi. Piedāvājumā muguras, ceļgalu locītavu, pēdu un kakla ortozes. Augstas kvalitātes produkti ikviena vajadzībām- gan pacientiem, gan mediķiem.

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.