Metāla konstrukcija, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Arilans, SIA

Ulbroka, Dauguļu 5, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Betons, betona ražošana un piegāde, transportbetons, transportbetona piegāde, betona ražošana un betona piegāde, betona piegāde, betons ar piegādi, piegāde betona piegāde objektā ar mikseri un telpisko sūkni, fundamentālo pamatu bloki, fundamentālā pamata bloki, ekskavators, pašizgāzējs, samosvals, puspiekabes, puspiekabe, betona

Trutzi Baltic, SIA

Daugavgrīvas 83, Rīga LV-1007
Produkcija:: ✓  Metāla caurules ✓ (SHS) kvadrātveida caurules ✓ (RHS) taisnstūrveida caurules ✓ (CHS) Apaļās caurules ✓ Ūdensvadu caurules ✓ Cinkotas caurules ✓ Taisnstūrveida caurules ✓ Kvadrātstieņi ✓ Tērauda sijas (HEA, HEB) ✓ Dubult-T sijas ✓ U-profila sijas (IPN, IPE) ✓ Metāla loksnes ✓ Kvadrāts ✓ Plakandzelzs ✓ Apaļdzelzs ✓ CD profils ✓ UD profils ✓ Metāla produkti ✓ Metāls celtniecībai ✓ Metāla velmējumi ✓ Kalumi ✓ Leņķdzelzs ✓ Armatūra ✓ Bīdāmo vārtu furnitūra ✓ Žogi un stabi ✓ Lamiles žogiem ✓ Metālapstrādes palīgmateriāli

Techno ABC, SIA

Miera 30, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Apraksts: "TECHNO ABC" darbības galvenais virziens ir metālapstrāde, metāla būvkonstrukciju izgatavošana. Izgatavojam visu veidu metāla būvkonstrukcijas, būvkonstrukciju detaļas, komponentes un citus metāla izstrādājumus. Kvalitātes sertifikāts CE EN 1090-2+A1:2011.

TAJU, SIA, CNC Machining company Latvia

Uriekstes 1c, Rīga, LV-1005
Apraksts: Augstas precizitātes metālapstrādes uzņēmums Latvijā, Rīgā. Metāla detaļu cnc frēzēšana un cnc virpošana pēc individuālā pasūtījuma no nerūsējoša tērauda, alumīnija, misiņa, bronzas, plastmasas.

Metālizstrādājumu izgatavošana. Nestandarta detaļas rūpnieciskajām iekārtām, automatizācijai, konveijeru sistēmām pārtikas rūpniecībai, metālapstrādes un kokapstrādes darba galdiem. Eksports.

 

TAJU darbības sfēras:

    Metālapstrāde Latvijā;

    CNC frēzēšana;

    CNC virpošana;

    POM apstrāde;

    Plastmasas apstrāde;

    Alumīnija frēzēšana;

    Tērauda frēzēšana;

    Misiņa frēzēšana;

    Bronzas frēzēšana;

    Metāla zāģēšana;

    Ciparvadības darbgaldi.

Profcentrs, SIA

Ventspils 63a, Rīga, LV-1046
Produkcija: ✓ CERESIT

Flīžu līmes, šuvju pildvielas, fasāžu apdare, apmetumi, gruntis, krāsas, hidroizolācijas materiāli, hermētiķi

✓ DEN BRAVEN

Montāžas putas, hermētiķi, līmes, blīvmateriāli, celtniecības plēves, krāsas, mastikas, putu pistoles, instrumenti

✓ FLUGER

Krāsas sienām un griestiem, krāsas metālam un kokam, fasādes krāsas, gruntis un gruntskrāsas, eļļas, lakas un beices, špakteļtepes, hermētiķi, līmes, krāsotāju instrumenti, krāsotāju apģērbs

✓ MEFFERT

Emulsijas krāsas, krāsas tonēšanai, fasādes krāsas, lakas, līmes, gruntis, hermētiķi, līmes, špakteles, dekoratīvie apmetumi, koka virsmu apstrādes līdzekļi

✓ NMC

Griestu plāksnes, putuplasta līstes, dekoratīvās rozetes, izolācijas materiāli, līme

✓ EJOT

Dībeļi, cokola profili, profili, stikla šķiedras sieti, deformācijas lentes

✓ MARKOFLEX

Poliuretāna montāžas putas, hermētiķi

✓ VINCENTS

Būvķīmija hidroizolācijai, būvķīmija betonam, būvķīmija remontam, būvķīmija kokam, līdzekļi saunai, lineļļas krāsas un beices

Klikshop, SIA

Rēzeknes 3a, Rīga LV-1073
Preču sortiments:

Plašs PREČU SORTIMENTS ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai, DIZAINAM. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu,DIZAINA, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Ražotājs JNF piedāvā saskaņot rokturus ar durvju apdari, piedāvājot tādas iespējas kā varš, misiņš, porcelāns, tērauds, koks, āda. Pārkāpjot savas iztēles robežas.

Ironwill Steel, SIA, Latvijas metāls,metālu bāze

Latvijas metāls, metālu bāze
Cesvaines 15a, Rīga, LV-1073
Metāla sortiments:: ✓ Caurules ✓ Sijas ✓ Armatūras ✓ Armatūras sieti ✓ Apaļdzelzs ✓ Plakandzelzs ✓ Kvadrātdzelzs ✓ U–profili ✓ Loksnes Transports:: Sadarbībā ar SIA "IRW Serviss", lai atvieglotu klientiem saņemt savu pasūtījumu, tiek nodrošināta pasūtījuma piegāde uz norādīto adresi, bet tikai Latvijas teritorijā.

Realwindows, SIA

Biksēres 2, Rīga LV-1073
Apraksts:

Uzņēmums ar lielu pieredzi logu un durvju projektēšanā un uzstādīšanā, uzņēmums specializējas bezrāmju iestiklošanas projektos - stikla margas, kāpnes, biroju stikla bezrāmju starpsienas un durvis.

SKV Group, SIA, Lāzergriešana

"Ezīši" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
CNC metālapstrāde pēc individuāla pasūtījuma:

LĀZERGRIEŠANA:

✓ Strukturālas detaļas ✓ Metāla profili ✓ Caurules

CNC LOCĪŠANA:

✓ Metāla līstes ✓ Metāla profili ✓ Cauruļu locīšana

METINĀŠANA:

✓ Augstas kvalitātes metināšana ✓ TIG MAG ✓ MAG

RASĒŠANA:

✓ Tāmes sastādīšana 2 dienu laikā ✓ Ražošanas izmaksas ✓ Testa paraugs ✓ Preces kvalitātes atbilstības specifikācija

 

RUTO METĀLS, SIA

"Ģibi 3" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov. LV-2142
Par uzņēmumu:

Attīstībā esošs uzņēmums piedāvā kokapstrādes iekārtu ražošanu, restaurāciju, pārveidošanu, remontu, kā arī citus pakalpojumus. Nodarbojamies arī ar kvalitatīvu pulverkrāsošanu, izgatavojam dažādas metālkonstrukcijas, mēbeļu detaļas no metāla.  Aicinām sadarbībai! 

Jumets, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

Salamandras 1, Rīga, LV-1024
Apraksts:

SIA "JUMETS" nodarbojas ar metāllūžņu iepirkšanu Latvijā, pieņem krāsainos un melnos metāllūžņus pārstrādē. Visa veida metāllūžņu uzpirkšana par izdevīgām cenām.

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana Par uzņēmumu:

Ražojam un uzstādām vieglo automašīnu motoru nodalījuma triecienizturīgos aizsargus no kompozītmateriāla, kas pasargā arī no dubļiem, sniega, sāls, mitruma nokļūšanas dzinēja nodalījumā. Izstrādājam pēc individuāla pasūtījuma. Konstruējam un ražojam arī dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus, notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un to sastāvdaļas, ekopagrabus, nestandarta būviekārtas, kā arī veicam dažādu tilpņu, baseinu un hidrotehnisko būvju remontu un atjaunošanu. 

Estēts, SIA, apdares materiālu tirdzniecība

Jūrkalnes 1, Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Estēts" ir dibināts 2006. gadā. Esam profesionāļu komanda, un mums patīk skaistas lietas. Apdares un būvniecības materiāli veido mūsu apkārtni un sajūtas daudz vairāk, nekā mēs domājam. Mums ir nepieciešama piemērota vide gan mājās, gan darbā, un mēs gribam šo skaistumu arī radīt visapkārt. Piedāvājot jums vadošo būvniecības un apdares materiālu ražotāju sortimentu un augstu kvalitāti, mēs varam šo pasauli padarīt skaistāku. "Estēts" ir uzņēmums, kur jūsu idejas top par realitāti. Nāciet, un mēs palīdzēsim. Veidosim šo pasauli skaistāku kopā!

Logi24, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
J.Vācieša 1 k.1, Rīga LV-1021
Produkti:

Žalūzijas mūsdienīgā interjerā pakāpeniski nomaina aizkarus – tās nevāc putekļus, ir ērtas tīrīšanā, praktiskas un ilgmūžīgas, tās nepiešķir smagnējuma sajūtu un atsvaidzina telpas, piešķirot tām izsmalcinātību un mājīgumu. Žalūzijas ir viens no logu aizdares veidiem, kas ir veidotas no regulējamām auduma, koksnes, plastmasas vai metāla loksnēm. Horizontālajām žalūzijām tiek izmantota tā saucamā pakāpju sistēma, kas ļauj atvērt vai aizvērt žalūzijas ar speciālu grozāmu mehānismu, pie tam tā pacelšanas ķēde ir nepieciešama žalūziju fiksācijai vajadzīgā stāvoklī, bet spieķis, lai grieztu apdares. Vadības sistēma spieķis-ķēde ir raksturīga standarta kolekciju žalūzijām. Mūsdienīgākās sistēmās vadība notiek ar vienas ķēdes mehānismu, kas atbild kā par to pagriezienu, tā arī par to kustību un pašfiksāciju.

Ingara Ozolnieka metālapstrādes darbnīca

"Krimuldas Pakalni" , Krimuldas pagasts, Siguldas nov. LV-2144
Metālapstrādes pakalpojumi: ✓ Virpošana un frēzēšana ✓ Urbšana ✓ Griešana ✓ Ēvelēšana ✓ Slīpēšana ✓ Metināšana ✓ Lodēšana ✓ Locīšana ✓ Kniedēšana ✓ Vītņu griešana Apraksts:

Pamat darba profils ir apkopes un remontdarbi lauksaimniecības tehnikai, galdniecības iekārtām, celtniecības un saimniecības tehnikai. Remontē, restaurē un izgatavo detaļas, mehānismus un iekārtas standarta un nestandarta vajadzībām. Dažādu metāla un industriālās plastmasas virpošana, frēzēšana, griešana un zāģēšana leņķos ar lentzāģi, ēvelēšana un urbšana. Tērauda un nerūsējošā tērauda metināšana, dažādu metālu lodēšana, nedaudz slīpēšana un presēšana ar hidropresi. Kā arī tiek sniegta konsultācija problēmu risināšanai.

Logi Durvis, SIA

Rīgas 1a, Madona, Madonas nov. LV-4801
Pakalpojumi: ✓ Meistara klātienes konsultācija / mērījums pirms darījuma uzsākšanas ✓ Precīzu tāmes sastādīšanu ✓ Veco konstrukciju demontāža ✓ Jauno logu kvalitatīva montāža (ar, bez hidroizolācijas lentēm) ✓ Logu aiļu apdare ar reģipsi vai apmetumu un siltināšanu – pelēkā apdare ✓ Logu aiļu apdare ar stūrīšiem, sietu, špaktelēšanu, slīpēšanu, krāsošanu – baltā apdare ✓ Būvgružu izvešana un utilizācija ✓ Garantijas apkalpošana ✓ Pēcgarantijas serviss

Terra SPS, SIA

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Apraksts: SIA "Terra SPS" ir poļu kompānijas ''MET-ROLL'' oficiālais pārstāvis Latvijā, kas specializējas projektēšanas un transportieru skrituļu un transportieru ierīču ražošanā. Pateicoties starpnieku neesamībai, varam piedāvāt produkciju par pašām izdevīgākajām cenām.

WSP, SIA, Noliktavu, metāla plaukti Rīgā

Mežāres, "Alejas" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101
Noliktavai:: ✓ Sīkpreču metāla plaukti ✓ Plastmasas kastes, konteineri ✓ Gara laiduma plaukti ✓ Konsoļu plaukti ✓ Daudzstāvu noliktavas palešu plaukti ✓ Transportēšnas aprīkojums ✓ Speciālie risinājumi ✓ Norobežojošie žogi un sieti ✓ Instrumentu paneļi un āķi ✓ Plastmasa paletes

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Ietvju un ceļu tīrīšana ✓ Jumtu un noteku tīrīšana ✓ Fasādes tīrīšana ✓ Industriālu objektu tīrīšana ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Rūpnieciskais alpīnisms ✓ Industriālais alpīnisms ✓ Demarķēšanas darbi uz ceļiem/ceļu līnijas, ceļu marķējumi

Pro Shop, SIA

Šampētera 2, Rīga LV-1046
Apraksts:

Ir iespējams iznomāt specifiskos namdara/celtniecības instrumentus. Instrumenti pieejami gan pneimatiski, gan ar bezvadu tehnoloģiju. Katram instrumentam uz vietas pieejami attiecīgie stiprinājumi no dažādiem ražotājiem. Jebkuru pneimatisko instrumentu piedāvājam nokomplektēt ar kompresoru un gaisa šļūteni. Pie mums uz vietas ir iespēja visus instrumentus izmēģināt darbībā. Vairumtirdzniecības cenas skrūvēm, būvkalumiem un citiem stiprinājumiem.