Metāla konstrukcija, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

JH Industry, SIA, Metālapstrāde

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Metālapstrāde - ražojam/ metinam: ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Kāpņu margas un trepes ✓ Margas balkoniem ✓ Terašu konstrukcijas ✓ Metāla plauktus, skapjus, u.c. ✓ Dažādus metāla izstrādājumus pēc Jūsu vēlmēm ar dažādiem dizaina risinājumiem

MontMet, SIA

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
SIA MontMet nodrošina dažāda veida pakalpojumus:: ✓ Metāla margu izgatavošanu ✓ TIG metināšanu ✓ Pulverkrāsošanu ✓ Detaļu karsto cinkošanu ✓ CNC virpošanu, virpotas detaļas ✓ Tīrīšanu ar smilšu strūklu, smilšstrūkla ✓ Skrošu strūkla Apraksts:

SIA "MontMet'' pēc individuāla pasūtījuma projektē un izgatavo metāla izstrādājumus, kā arī veic to montāžu. Pēc pasūtījuma nodrošinām arī karsto cinkošanu un pulverkrāsošanu. Visu savu produkciju izgatavojam pēc visaugstākajiem standartiem un, nepieciešamības gadījumā, nodrošinām arī dokumentāciju.

Izgatavojam metāla karkasus, kāpnes, margas un citus metāla izstrādājumus. Sadarbības partneris SIA MetMaster https://metmaster.lv/

WMT Baltic, SIA

A.Deglava 166b, Rīga LV-1021
Profesionāls pašlīmējošo ruļļu materiālu piedāvājums:: ✓ ruļļu materiāli un pašlīmējošās plēves dažādām nozarēm: reklāma, dekors, dizains, interjers, biroja telpas, izglītības iestādes, valsts aģentūras, tirdzniecības vietas, izstāžu zāles, pasākumi ✓ specializētās pašlīmējošās plēves: iekšējā apdare, mēbeles, arhitektūras risinājumi.  ✓ materiāli virsmas aizsardzībai, auto aizsardzībai  ✓ pašlīmējošie materiāli auto aplīmēšanai, auto aizsardzībai, auto reklāmai  ✓ magnētiskās plēves un materiāli ātrai informācijas maiņai, izglītības iestādēm, tirdzniecības centriem u.c. ✓ termopārneses tehnoloģija: termoplēves tekstilizstrādājumiem, termopreses, griešanas ploteri

Flama, SIA

Zasas 7, Rīga, LV-1057
Apraksts: Metālapstrāde, virpošanas un frēzēšanas darbi, metināšana - darba veids, kas būtu uzticams tikai profesionāļiem, kas nodarbojas šajā jomā ne pirmo gadu. Pārāk dārga var būt cena par kļūdām. Rezultāts tikai tad atbilst jūsu cerībām pēc izmaksām un gala produkta kvalitātes, kad ar metāla apstrādi nodarbojas speciālizētie uzņēmumu speciālisti un profesionāļi.

WURTH, SIA

Lubānas 143, Rīga LV-1021
SIA WURTH piedāvā plaša spektra produktu klāstu:: ✓ Rokas instrumenti ✓ Darba apģērbs ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Abrazīvi ✓ Urbji ✓ Celtniecības un auto ķīmija ✓ Skrūves, stiprinājumi ✓ Ķīmijas preces pārtikas ražošanai ✓ Akumulatoru un elektroinstrumenti ✓ Stendi

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401a, Rīga LV-1024
Piegāde:

Preču piegāde tiek veikta Rīgas robežās bez papildus maksas, pasūtījumam sasniedzot 121,- euro. Parasti pasūtījums tiek izpildīts 1 vai 2 dienu laikā.

Privātuma politika:

Privātuma politika sniedz informāciju par to, kā "Fermeris ITF" vāc, apstrādā, glabā, kopīgo, dzēš un aizsargā Klienta personas datus, tādējādi nodrošinot, ka Klienta personas dati tiek apstrādāti likumīgi, godprātīgi un Klientam pārredzamā veidā. Aktuālā privātuma politikas versija tiek publicēta Fermeris mājas lapā www.fermeris.lv, sadaļā Privātuma politika.

Ryterna Latvija, SIA, garāžu vārtu ražošana, vairumtirdzniecība

Bieķensalas 14, Rīga LV-1004
Privātmāju garāžu vārti: ✓ Toprib vārti ✓ Rievoti vārti ✓ Divrievu vārti ✓ Gludie vārti ✓ Filings ✓ Koka rievoti vārti ✓ Koka divrievu vārti ✓ Koka filings ✓ Mikrorievas vārti ✓ Makrorievas vārti ✓ Slick vārti ✓ TLT - ventilācijas vārti ✓ Panorāmas vārti ✓ TL - SP pilnā polikarbonāta vārti ✓ Bīdāmie vārti ✓ Retro vārti

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

DFDS Seaways, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

Konkas, SIA

Angāri, nojumes, pergolas, paviljoni!
Pērnavas 25, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmuma „Konkas” galvenie darbības virzieni ir angāri, nojumes, pergolas, paviljoni un to aprīkojums. Mēs izstrādājam un realizējam dažādas sarežģītības projektus.

MDG Serviss, SIA

Silikātu 7f, Rīga LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Metālapstrādes darbgaldu iepirkšana un pārdošana ✓ Iekārtu remontdarbi uzņēmuma noliktavā vai pie klienta ✓ Kvalitatīva iekārtu montāža vai demontāža ✓ Darbgaldu piederumu un rezerves daļu tirdzniecība ✓ Detaļu piegāde no ražotāja ✓ Hidroabrazīvā ūdens griešana

ASPTR, SIA

Kāvu 1, Rīga, LV-1015
Par SIA "ASPTR":

Ūdenslīdēju uzņēmumam "ASPTR" ir ilgu gadu veiksmīga darba pieredze gan ar Latvijas, gan ar ārvalstu klientiem. Piedāvājam Jums veikt savus darbus kvalitatīvi, par saprātīgu cenu, neatkarīgi no gadalaika un visā diennaktī. Sadarbojamies gan ar pašvaldībām, gan ar individuālajiem klientiem.

Askomet, SIA

Dārzciema 60-211, Rīga LV-1073
Apraksts:

SIA "Askomet" nodarbojas ar metāla tirdzniecību. Plašā piedāvājumā metāla loksnes, profili, režģi, stieņi un caurules. Operatīva piegāde. Metāla konstrukciju izgatavošana pēc pasūtītā projekta. Veicam arī metāla griešanu, locīšanu, metināšanu. Krāsainā metāla izstrādājumu tirdzniecība.

3mt.lv

Slokas 52g, Rīga, LV-1007
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Būvelementu ražošana no metāla ✓ Metāla izstrādājumu ražošana ✓ Mēbeļu un interjera priekšmetu ražošana no metāla ✓ Metāla izstrādājumu remonts, modifikācija, pēcapstrāde ✓ Metināšanas pakalpojumi ✓ Metālapstrādes pakalpojumi

 

 

Metalinvest, SIA

Pildas 16b, Rīga LV-1035
Apraksts:

Mūsu uzņēmums nodarbojas ar dažādu metāla konstrukciju projektēšanu, ražošanu un uzstādīšanu, tostarp arī konstrukciju no nerūsējošā tērauda, kurās var izmantot koku un stiklu, proti:

✓ kāpnes ✓ margas ✓ žogi ✓ režģi ✓ vārti ✓ nojumes ✓ lūkas ✓ pandusi.

Stamars Iekšdurvju-ārdurvju tirdzniecības noliktava

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
✓ Polipropilēna durvis ✓ Krāsotas durvis ✓ Ekofinierētas durvis ✓ PVC durvis

 

Apraksts:

Uzņēmums vairāk nekā desmit gadus Latvijas tirgū piedāvā tirdzniecībā iekšdurvis un ārdurvis plašā sortimentā un dažādās cenu kategorijās. Durvis plašā izvēlē iespējams gan iegādāties uzreiz, gan pasūtīt. Salons pārdod iekšdurvis, ieejas durvis, otrās ieejas durvis. Noliktavā pieejamas vairāk nekā 50 durvju modeļu kombinācijas, kuras iespējams nopirkt uzreiz vai pasūtīt piegādi/uzstādīšanu. Salonā apskatāmi vairāk nekā 100 durvju modeļi, un katalogos apskatāmi pāri 200 modeļu kombinācijām.

ZL.LV iesaka

Gamma-Serviss, SIA, metāla pulverkrāsošana, smilšu strūklas apstrāde

Pulverkrāsošana, Smilšu strūklas apstrāde.
Čiekurkalna 5.šķērslīnija 3, Rīga LV-1026
PULVERA PĀRKLĀJUMS: ✓ Tas ir mūsdienu tehnoloģijas no metāla izstrādājuma, ņemot vērā ķīmijas un fizikas atklājumus. Tas ir augstas kvalitātes paraugs. ✓ Pulverkrāsošana ļauj ne tikai nokrāsot dažādas krāsas, bet arī palielina metāla izturību pret ārējiem faktoriem. ✓ Pulvera pārklājums ļauj taisīt dažas krāsas, ko nevar iegūt ar citādām krāsām (šķidrām krāsām). ✓ Tas ievērojami bagātina krāsu paleti un toņus. ✓ Pulvera pārklājums lieliski pasargā izstrādājumus no vides, pateicoties tā izcilajām īpašībām, ir augstas kvalitātes un aizstās tradicionālo pārklājumu.

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.

AP metals, SIA

Jaunolaine , Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Par uzņēmumu:

SIA "AP Metals" izgatavo metāla vārtus, žogus un citas metāla konstrukcijas. 

I.R.Saimnieks, SIA

Tallinas 73, Rīga LV-1009
Apraksts:

"I.R. Saimnieks" sniedz saviem klientiem iespēju vienuviet iegādāties kvalitatīvus celtniecības un remontdarbu materiālus. Uzņēmums piedāvā plašu materiālu klāstu - sākot no fasādes un apdares materiāliem līdz skrūvēm, dībeļiem un naglām.