Mikroautobusi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Autovilma, autoserviss

Valdeķu 15a, Rīga LV-1004
Autoserviss, auto servis, auto serviss, autoservis. Auto diagnostika. Ziepniekkalnā, Imantā. Automašīnu tehnisko apkopju veikšana, auto remonta pakalpojumi, autoservisa pakalpojumi, Motors, dzinējs, pārbaude, remonts. Aizdedzes diagnostika, remonts. Dīzelis, dīzeļa remonts. Dzesēšanas sistēmas remonts, ūdenssūkņi, radiatori, eļļas

Autovilma, autoserviss

Krustpils 71, Rīga LV-1057
Savirzes regulēšana Pļavnieki, Purvciems, Šķirotava, metināšanas darbi. Autoserviss, auto servis, auto serviss, autoservis. Auto diagnostika. Automašīnu tehnisko apkopju veikšana, auto remonta pakalpojumi, autoservisa pakalpojumi, Motors, dzinējs, pārbaude, remonts. Aizdedzes diagnostika, remonts. Dīzelis, dīzeļa remonts.

Car Point, SIA

Viskaļu 20, Rīga, LV-1026
Apraksts: Autoserviss Automeistars.lv. Rīgā, Viskaļu ielā 20. Vieglo automašīnu, mikroautobusu serviss, kā arī autoevakuatora pakalpojumi. Automeistars.lv sniedz plašu remonta pakalpojumu klāstu vieglajām automašīnām un mikroautobusiem. Mūsu autoservisā ir daudzveidīgs darba un speciālo instrumentu aprīkojums, kurš visu laiku tiek papildināts, tādējādi paplašinot pakalpojumu sortimentu un uzlabojot darba kvalitāti.

Ards, SIA, Autoserviss

"Draudzībnieki" , Novadnieku pagasts, Saldus nov. LV-3801
Produkti:: ✓ Tilta piekare. Riteņa piekares vadošā sistēma. Amortizācija. ✓ Bremžu sistēma. Kluči. Diski. ✓ Eļļas filtrs, gaisa filtrs. Degvielas filtrs. ✓ Riteņi. Riepas. ✓ Aizdedzes sistēma. ✓ Dzinējs. Sajūgs. Stūres mehānisms. ✓ Ģenerators. Akumulators. Elektrība. ✓ Siksnu pievads. Zobsiksna. Ķīļsiksna. ✓ Virsbūves detaļas, auto spoguļi. ✓ Riteņu piedziņas mehānisms. ✓ Degvielas padeve. ✓ Logu tīrītāji. ✓ Auto Dzesēšana. ✓ Izplūdes gāzes sistēma. ✓ Gaisa kondicionēšana automašīnām. ✓ Auto apsilde, ventilācija. ✓ Auto pneimatiskā sistēma. Pneimatika.

LM Auto, SIA, autoserviss Talsos, Kurzemē

Dundagas 61, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Autocentrs Talsos. LM Auto ir pilnvarots KIA un PEUGEOT pārstāvis. Nodarbojamies ar auto remontu, apkopi, krāsošanu un rezerves daļu tirdzniecību Talsos. Apkalpojam visu marku automašīnas. Mūsu pakalpojumu klāsts iekļauj virsbūves darbus, auto dzinēju labošanu, ritošās daļas remontu un citus remontdarbus.

DGCars, SIA

Liepājas 52b, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Apraksts: Autoserviss Preiļos. Vieglo, kravas automašīnu remonts. Smilšstrūklas apstrāde. Ritošās daļas remonts. Autokapsēta.

L un V, SIA, Autoserviss Rīgā, Imantā

Turpinām strādāt klātienē!
Skandu 11, Rīga, LV-1067
Servisa pakalpojumi: ✓ Datora diagnostika ✓ Dzinēju remonts ✓ Pārnesumkārbu remonts ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Gāzes iekārtu uzstādīšana ✓ Riteņu ģeometrija ✓ Bremžu sistēmas remonts ✓ Riepu balansēšana ✓ Metināšanas darbi ✓ Virsbūves krāsošana

BKL, SIA

Brīvības 2b, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Riepu serviss:

Pilns riepu serviss, sākot ar montāžu un beidzot ar balansēšanu, kā arī vulkanizāciju. Pieejams arī autoserviss. Eļļas maiņa, riepu remonts, balansēšana, riepu montāža. Jaunu un lietotu riepu tirdzniecība.

Auto stiklu maiņa un remonts Triplex, SIA

Katlakalna 3, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Plaisu remonts ✓ Auto stiklu remonts ✓ Vējstiklu remonts ✓ Autostiklu uzstādīšana ✓ Vējstiklu maiņa, nomaiņa ✓ Priekšējā stikla maiņa ✓ Lukturu pulēšana, restaurācija ✓ KASKO Auto stiklu un palīgmateriālu tirdzniecība: ✓ Auto stikli ✓ Kravas auto stikli ✓ Izgatavojam stiklus pēc izmēriem vai šablona ✓ Moldingi ✓ Klipši ✓ Auto stiklu uzstādīšanas instrumenti ✓ Ķīmija

Rezerve, Autocentrs, auto serviss

Esiet laipni gaidīti pie mums klātienē!
Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Auto servisa pakalpojumi:

Autocentra klientiem piedāvājam: tehniskās apkopes un remontus, a/m sagatavošanu tehniskajai apskatei CSDD, riepu montēšanu un balansēšanu, eļļas nomaiņu dzinējā un agregātos, elektrosistēmas diagnostiku un remontus, degvielas sistēmas diagnostiku un maiņu, a/m mezglu un agregātu maiņu, a/m piekares diagnostiku un remontus, a/m dzinēju, galvu remontu un maiņu, kondicionēšanas sistēmas pārbaudi, uzpildīšanu un apkopi, a/m izplūdes gāzu pārbaudi un regulēšanu, riteņu ģeometrijas pārbaudi un regulēšanu, amortizatoru efektivitātes pārbaudi, bremžu sistēmas pārbaudi un regulēšanu, automašīnu virsbūvju ģeometrijas atjaunošanu uz CAR-O-LINER stenda, virsbūves daļu remontu un/vai maiņu. Plastmasas detaļu remontu, vējstiklu maiņu, automašīnu virsbūvju vai to detaļu krāsošanu tam īpaši paredzētā krāsošanas kamerā ar SPIES HACHER ūdens bāzes krāsošanas materiāliem. Piedāvājam arī automašīnu evakuāciju uz servisu, auto nomas pakalpojumus, kā arī servisa maiņas auto.

Baltyre Latvia SIA, Riepas - diski - kameras / veikals - noliktava - serviss

Aviācijas 8, Jelgava, LV-3002
Apraksts:

SIA "Baltyre Latvia" ir viens no vadošajiem jaunu riepu, disku, kameru importētājiem un tirgotājiem Latvijā. Pie mums atradīsiet riepas:

✓ lauksaimniecības tehnikai un agregātiem; ✓ mežizstrādes tehnikai; ✓ industriālajai tehnikai; ✓ kravas mašīnām; ✓ vieglajām automašīnām un komerctransportam; ✓ motocikliem, kvadracikliem, mazajai dārza tehnikai.

Noliktavā Jelgavā pastāvīgi pieejams plašs preču sortiments, pieņemam individuālus pasūtījumus disku izgatavošanai atbilstoši jūsu tehnikai. Specializētā riepu servisā iespējams veikt riepu montāžu un remontu (arī vulkanizāciju) izmērā no 4" līdz 61". Preci ērti pasūtīt internetveikalā, nodrošinām piegādi Latvijā 1 darba dienas laikā.

Kardānu darbnīca, ALeven, SIA

Abulas 3, Rīga, LV-1026
Pakalpojumi:: ✓ Kardānu remonts ✓ Kardānu komponentu tirdzniecība ✓ Jaunu kardānu izgatavošana un tirdzniecība ✓ Izbraukšana pie klienta Par mums::

SIA "ALeven" ir lauksaimniecības un citas tehnikas darbnīca. Mēs specializējamies kardānu izgatavošanā un remontā. Piedāvājam kardānu izgatavošanu un remontu dažādām vajadzībām - zāles pļāvējam, kardāni kūdras purvu tehnikai, kardāni traktoriem, kardāni ceļu būves tehnikai, kardāni autobusiem.

Lāde, SIA

Airītes 8, Liepāja LV-3407
Apraksts:

SIA „Lāde” – oficiālais Peugeot, Bosch Car Service pārstāvis Liepājā. Pie mums:

✓ Autoserviss – jebkuras markas automašīnām. ✓ Auto tirdzniecība – Peugeot. ✓ Apsargāta autostāvvieta. ✓ Auto mazgātava – ar rokām, automātiskā mazgātava. ✓ Virsbūves remonts, krāsošana. ✓ Gāzes iekārtas.

Automātiskā mazgātava visu diennakti. Apmaksa Automātiskajā kases sistēmā, iebraukšana ar saņemto QR kodu.

Stikluserviss.lv, Autostiklu serviss Valmierā

Valmiermuiža, Patversmes 27, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Pakalpojumi:: ✓ Tonēšana ✓ Kasko ✓ Stikla uzstādīšana ✓ Stikla remonts ✓ Auto stikli ✓ Lukturu pulēšana ✓ Lukturu aplīmēšana ar aizsargplēvi ✓ Stiklu izgatavošana spectehnikai Kasko:: Uzņēmums sadarbojas ar apdrošināšanas akciju firmām. Tā kā sadarbība ir ar visām firmām, tad mājaslapā pavisam vienkārši ir jāizvēlas savs apdrošinātājs, lai uzzinātu, kā internetā pieteikt negadījumu, protams, stikluserviss.lv komanda labprāt jūs konsultēs neskaidrību gadījumā, kā arī veiks transportlīdzekļa bojātās detaļas fotofiksāciju jūsu vietā.

AK12, SIA

Brandeļi, "Kalnmeijas" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Pakalpojumi: ✓ Riepu serviss; ✓ Bosch Car Service; ✓ BOSCH rokas elektroinstrumenti; ✓ Kravas auto serviss; ✓ Riepas agro un industriālajai tehnikai; ✓ Metālapstrāde un mašīnbūve Darbība: Mēs, SIA „AK12“, esam uzņēmums, kas rūpējas par vieglo un kravas automašīnu, kā arī industriālās un lauksaimniecības tehnikas pilnu servisa apkalpošanu, kā arī esam vieni no lielākajiem riepu piegādātājiem reģionā. 2017. gadā mūsu vieglo automašīnu serviss ir kļuvis par BOSCH CAR SERVICE – tas ir zīmols, kura augstie kvalitātes standarti un tehniskās iespējas ir pazīstami un augstu vērtēti visā Eiropā. Esam kļuvuši arī par BOSCH rokas elektroinstrumentu oficiālajiem tirdzniecības pārstāvjiem. Šobrīd „AK12“ ir paplašinājis savas kompetences robežas un atvēris metālapstrādes un mašīnbūves cehu, paplašinot servisa pakalpojumus ar izstrādes un ražošanas pakalpojumiem visa veida industriālajai tehnikai, tajā skaitā komunālajiem dienestiem, mežizstrādei un lauksaimniecībai.

AK12, SIA, Cēsu filiāle

Lapsu 17, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Riepu serviss, kravas auto riepas, vieglo automašīnu riepas, industriālās tehnikas riepas, lauksaimniecības tehnikas riepas, traktoru riepas, riepas Valmiera, riepas Cēsis, riepu serviss Valmiera, riepu serviss Cēsis, kravas auto riepu serviss, industriālo riepu serviss, agro tehnikas riepu montāža, traktoru riepu serviss, riepu remonts,

AutoClean, VIEGLO, SMAGO KRAVAS auto mazgāšana, auto salona tīrīšana, dezinfekcija

Akmeņu 45a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumu kvalitāte:

AUTOCLEAN MAZGĀTAVA

Dubultefekts - ĀTRI UN TĪRI!

ĀTRAIS EĻĻAS SERVISS OGRĒ. EĻĻAS MAIŅAS, NOMAIŅA OGRĒ.

ĀTRAIS AUTO RIEPU SERVISS, RIEPU MAIŅA , RIEPU MONTĀŽA OGRĒ.

IZPŪTĒJU MAZGĀŠANA

 

AKM Trans, SIA, auto transportēšana, pārvadāšana

Rumbula, Kaudzīšu 58, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
SIA AKM Trans pakalpojumi:: ✓ Automašīnu transportēšana no/uz Eiropas Savienības valstīm, Skandināviju, Baltijas un NVS valstīm ✓ Automašīnu piegāde no ražotāja vai noliktavas līdz klientam ✓ Transportējamo automašīnu apdrošināšana, izmantojot TIR Carnett un CMR apdrošināšanas ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Pilnīgu transportēšanas procesu vadīšana ✓ Maršrutu aprēķināšana pēc Map&Guide proffessional, Googlemaps un Auto route 2010 ✓ Automašīnu pirmspārdošanas sagatavošana ✓ Noliktavas pakalpojumi

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.

Autoevakuators LS Transports, SIA

Mūrmuižas 20, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi: ✓ Auto evakuatora pakalpojumi ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Autoserviss  Par uzņēmumu:

"LS transports", SIA pamatnodarbošanās ir auto evakuatora pakalpojumi 24/7 Valmierā, Vidzemē, Latvijā. Autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa. Auto SOS. Transporta pakalpojumi. Autoservisa pakalpojumi Valmierā.