Mikroautobusu noma

Drukāt

Gerkors, IK, manipulatora pārvadājumi

Tilta 24, Rīga LV-1005
Kravu pārvadājumi ar manipulatoru, Manipulatora pakalpojumi, vietējie kravu pārvadājumi, kravas transports ar manipulatoru, auto ar manipulatoru, kravas kaste, transporta pakalpojumi, Kravas buss, mikroautobuss, mēbeļu furgons, mēbeļu un mantu pārvadājumi, būvmateriālu un konstrukciju pārvadājumi un iekraušana.

Riepulis Rent a Car, SIA, auto noma Rīgā

Lubānas 22, Rīga LV-1019
Auto noma Jūrmala, auto noma Rīga, Rīgas centrs, auto noma Jelgava, auto noma Ogre, auto noma Pārdaugava, Kravas busu noma . Mikroautobusu noma (īre).

Amata, tūrisma klubs

Brīvības 111, Rīga LV-1001
Apraksts:

"Amata", tūrisma klubs - rīkojam ekspedīcijas un izstrādājam tūrisma maršutus. Mikroautobusu noma.

Kurbads, Kravas auto serviss

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Kravas automašīnu remonts un apkope:: ✓ Automašīnas sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Ritošās daļas remonts un apkopes ✓ Agregātu remonts (reduktori, ātrumkārbas, dzinēji, sajūgi) ✓ Augstspiediena sūkņu un sprauslu remonts ✓ Hidraulikas remonts, apkopes un diagnostika ✓ Kravas automašīnu liftu remonts, apkopes un diagnostika ✓ Datordiagnostika (TEXA) ✓ Auto elektriķa pakalpojumi; ✓ Detaļu atjaunošana (metināšana, virpošana) ✓ Agregātu mazgāšana ✓ Pēc avārijas defektācija, tāmēšana un remonts, krāsošana ✓ Virsbūvju remonts un krāsošana ✓ Alumīnija metināšana ✓ Gaisa kondicionēšanas sistēmas pārbaude un uzpilde ✓ Izbraukuma remonti

Kurbads un Ko, SIA, Auto transportēšana, pārvadāšana

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Papildus pakalpojumi: ✓ automašīnu, auto novērtēšana un inspekcija ✓ jaunu automašīnu, auto prezentēšana un sagatavošana izstādei ✓ uzņēmuma autoparka pārvaldīšana ✓ automašīnu, auto mazgāšana, tīrīšana ✓ stiklu, sēdekļu remonts, mehāniskie un virsbūves darbi ✓ komerctransporta pārbūves darbi ✓ auto apkopes un garantijas darbi

JIK autoevakuators, IK, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Ausekļa 3, Rīga LV-1010
Apraksts: AUTOEVAKUATORS 24/7! Vietai nav nozīmes. Evakuēsim no jebkuras vietas, visos laikapstākļos, par draudzīgām cenām. LICENCĒTS auto evakuācijas pakalpojumu sniedzējs, auto evakuācijas APDROŠINĀŠANA, komerciālo kravu pārvadātājs. Sadarbojoties ar mums, varat aizmirst par stresu, kurš rodas, kad lai tiktu uz evakuatora ir jābrauc pa laipām ar risku, ka auto var nokrist, bamperis netiks sabojāts vai norauts, auto apakša tiek skrāpēta un bojāta, tam uzsēžoties uz evakuatora lafetes. Ar mūsu lafeti, šādi brīnumi nebūs jāpiedzīvo, viss notiks droši, ātri un saudzīgi.

Bigi, SIA, Mikroautobusu noma

Veczariņu 5a, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Autobusu, mikroautobusu noma

Interbus, SIA

Laidzes 7, Rīga, LV-1002
Mikroautobusu noma , mikroautobusu serviss, mikroautobusu pārdošana, noma un tehniskā apkope, serviss,

AM noma, SIA

"Pīpenes" , Baldones pagasts, Ķekavas nov., LV-2125

CHARTERBUS RIGA, IK

Malienas 70-44, Rīga LV-1064
Informācija no uzņēmumu reģistra

BUSSDEAL, SIA

"Jaunkleņģernieki" , Iecavas pagasts, Bauskas nov. LV-3913
Autobusu, mikroautobusu noma

Ceļavējš-ATP, SIA

Murmastiene, Muižas 2, Murmastienes pagasts, Varakļānu nov. LV-4835

Grano JG, SIA

Bērzu 9 k.2-54, Baloži, Ķekavas nov., LV-2112

Prime Auto Rent, SIA

Grostonas 12-46, Rīga LV-1013
rezervācijā, kvalitāte, kvalitatīvi pakalpojumi, uzticami partneri, uzticama kompānija, uzticams uzņēmums, mikroautobusu , noma , kravas mikroautobusu noma , autonoma ar izpirkuma tiesībām.

Noirex, SIA

Ulbrokas 12 k.1, Rīga LV-1021

Astroauto, SIA

Zīļu 5b, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121

Hebro, IU, Autobusu noma

Skolas 8-84, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Vizinies bez raizēm! Privātpersonām un organizācijām - kāzām, semināriem vai ekskursijām iespējams nomāt ērtus dažādas ietilpības busiņus ar vai bez vadītāja. Vietu skaits no 8 līdz 20. Iespējama īstermiņa un ilgtermiņa noma. Pieejami arī dažādas kravnesības kravas mikroautobusi.