Namu apsaimniekošana

Drukāt
Banner 1050x80

JB 23, SIA

Brīvības 92/94, Rīga, LV-1001
Namu apsaimniekošana

JD īpašumi, SIA

Mālkalnes prospekts 3, Ogre, Ogres nov., LV-5001

JGA, SIA

L.Paegles 2d, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101

JK Namu pārvalde, privatizējamā SIA

Andreja Pormaļa 39, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201

JMK Project, SIA

"Mazie Kangari" , Allažu pagasts, Siguldas nov., LV-2154

Jaunburtnieku ciems, SIA

Vīkuļi, Burtnieku 19, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107

Jaunkūlu 27

Jaunkūlu 27-3, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164

Jaunliepājas namsaimnieks, SIA

Friča Brīvzemnieka 28, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA “Jaunliepājas namsaimnieks” nekustamā īpašuma tirgū aktīvi darbojas no 1989. gada, specializējoties piejūras īpašumu tirdzniecībā, un ir viena no vecākajām kompānijām šajā jomā Latvijā ar stabilu klientūru un tradīcijām. Mūsu piedāvājumos ir dažādu platību zemes īpašumi ar ēkām un bez apbūves Liepājas rajonā un citur Latvijā pie jūras, rūpniecības un lauksaimniecības zemes, meži, ostas, kā arī dažādu profilu biznesu pārdošana. Turklāt SIA “Jaunliepājas namsaimnieks” izīrē/pārdod dzīvokļus, mājas, telpas birojiem Liepājas pilsētā. Piedāvājam pakalpojumus īpašumu legalizācijā, sniedzam konsultācijas ar nekustamajiem īpašumiem saistītos jautājumos, nodrošinām arhitektu, celtnieku/ inženieru un interjera dizaineru pakalpojumus. Mūsu vadmotīvi: profesionalitāte – mūsu darbinieki ir pieredzējuši speciālisti. Komforts – visas rūpes par jūsu darījumu ar nekustamo īpašumu uzņemsies mūsu darbinieki. Uzticamība – mēs cienām savus klientus un turam savus solījumus.

Jaunpils KS, SIA

"Valdnieki", Jaunpils, Jaunpils pagasts, Tukuma nov., LV-3145

Jaunsiši

Ulbroka, Institūta 1, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
Mājas īre, noma, Īre ar izpirkuma tiesībām, Īrē, nomā vienģimeņu mājas ilgtermiņā, Nekustamais īpašums, Namu , apsaimniekošana , Nekustamie īpašumi ārzemēs, Spānija, Privātmājas noma Spānijā, mājas Spānijā, Nekustamie
Dzīvojamo un nedzīvojamo ēku apsaimniekošanu veic sertificēti namu pārvaldnieki, atbrīvojot namu iedzīvotājus no rūpēm par komunālo pakalpojumu pieejamību, remontdarbiem, koplietošanas telpu uzkopšanu, kā arī - teritorijas uzkopšanu un apzaļumošanu. Tiek piedāvāti namu apsaimniekotāju konsultēšanas un sertificēšanas pakalpojumi.