Neirologi, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Fiziocentrs, SIA

Bruņinieku 49 k.2, Rīga, LV-1011
Fizioterapija, fizioterapeits, fizioterapijas klīnika, fizioterapeita konsultācijas, traumu, (t. sk. sporta) rehabilitācija, individuāla ārstnieciskā vingrošana, elastīgo saišu terapija, fizikālā terapija, teipings, teipošana, limfatiskā teipošana, limfas tūskas mazināšana, ārstnieciskā masāža, rehabilitācija, stājas korekcija,

Jūrmalas slimnīca, SIA, Slimnīca Jūrmalā

Vienības prospekts 19/21, Jūrmala LV-2010
Neatliekamā palīdzība, operācijas, bariatrija, bariatriskās operācijas, kuņģa samazināšana, kuņģa balons, intragastrālais balons, novājēšanas operācijas, uztura speciālists, dietologs, plastikas operācijas, plastikas ķirurgs, plastiskās operācijas, krūšu palielināšana, krūšu samazināšana, krūšu pacelšana, vēdera plastika, vēdera

Medicine.lv, Latvijas veselības portāls

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Medicīna, farmācija, rehabilitācija, veselība, ambulatorā palīdzība, ambulance, stacionārs, acu ārsts, ārstu komisijas, ārstu privātprakses, privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnika, poliklīnikas, veselības centri, dermatoloģija, diagnostika, elpceļu, plaušu slimības, endokrinoloģija, diabēts, fitoterapija,

Med Transports, SIA

Augusta Deglava 126-108, Rīga LV-1082
Gulošu cilvēku nešana, uznešana. Transportēšanas pakalpojumi kopā ar palīgiem un medicīnas darbiniekiem, Medicīniskā palīdzība transportēšanas laikā. Klienta pacelšana, nocelšana pa stāviem līdz dzīvoklim.Pārvadāšana pacientiem ar kustību traucējumiem. Komfortabls transports sēdošu un gulošu cilvēku pārvešanai:

Arho medicīnas serviss, SIA

Bruņinieku 28-7, Rīga LV-1011
Apraksts:

SIA "Arho Medicīnas Serviss" ir ārstniecības iestāde, kas savu darbību ir uzsākusi 2007. gada pavasarī un piedāvā rehabilitācijas pakalpojumus gan PIEAUGUŠAJIEM, gan BĒRNIEM pie zinošiem un pieredzes bagātiem speciālistiem – FIZIOTERAPEITIEM, NEIROLOGIEM, FIZIKĀLĀS MEDICĪNAS UN REHABILITĀCIJAS ĀRSTA.

Klientiem piedāvā arī rehabilitāciju pēc Covid-19, Lietišķo kustību neiroloģiju, kanisterapiju, fizioterapeita konsultāciju ar mājas rehabilitācijas plāna izstrādi. 

Arho medicīnas serviss, SIA, Filiāle

Blaumaņa 11/13-14, 5.st., Rīga, LV-1011
Apraksts:

SIA “Arho Medicīnas Serviss” ir ārstniecības iestāde, kas savu darbību ir uzsākusi 2007. gada pavasarī un piedāvā rehabilitācijas pakalpojumus gan PIEAUGUŠAJIEM, gan BĒRNIEM pie zinošiem un pieredzes bagātiem speciālistiem – FIZIOTERAPEITIEM, NEIROLOGIEM, FIZIKĀLĀS MEDICĪNAS UN REHABILITĀCIJAS ĀRSTA. Klientiem piedāvā arī rehabilitāciju pēc Covid-19, Lietišķo kustību neiroloģiju, kanisterapiju, fizioterapeita konsultāciju ar mājas rehabilitācijas plāna izstrādi. 

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

GK Neiroklīnika, ārstu neirologu privātprakse

Brīvības gatve 410, Rīga LV-1024
GK Neiroklīnika, ārstu neirologu privātparakse Ārsti neirologi , ārsts neirologs, ārstu neirologu privātprakse, Ārsts neirologs Rīgā, Neiroloģija, Neirologi , Neirogrāfija. Elektromiogrāfija.

DR.GAĻINAS ZUBKOVAS ĀRSTA-NEIROLOGA PRIVĀTPRAKSE, SIA

Vidrižu iela 4 – 5, Rīga, LV-1006
Informācija no uzņēmumu reģistra

Latvijas Neirologu biedrība

Pilsoņu 13, Rīga LV-1002
Medicīnas profesionālās sabiedriskās organizācijas: asociācijas, biedrības

Jansones R. ārsta neirologa prakse

Juglas 2, Rīga, LV-1024
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Vasiļjevas A. ārsta neirologa prakse

Brīvības 90, Rīga, LV-1001
Ārsts - neirologs. Līdzsvarota nervu sistēma un labs miegs. Galvas sāpes, muguras sāpes, sāpes, roku tirpšana, miega traucējumi, dedzinošas sajūtas pēdās, trokšņi ausīs, sirds klauves, sirdsklauves, baiļu sajūta, smadzeņu asinsrites traucējumi. Dr. Antonija Vasiļjeva.

Vivavit, SIA

Zaļenieku 14, Rīga, LV-1058
Dzīvnieku ārstēšana, terapija, neirologi , asins analīzes, radioloģiskie izmeklējumi, kardiologs, dermatologi