Noliktavas, visā Latvijā

Drukāt

GP Recruitment, SIA, GPR, Darbs ārzemēs

Brīvības 101-1, Rīga, LV-1001
Darbs loģistikas centros, noliktava, rūpnīca, fabrika, noliktavas , rūpnīcas, fabrikas, strādnieki, dārzniecība

Steel Tech, SIA, Metālu tirdzniecība

Ganību dambis 24a, Rīga LV-1005
Metāla tirdzniecība, metāla izstrādājumi, metāltirdzniecība, metāls, melnā metāla velmējumi, melno metālu tirdzniecība, metālu vairumtirdzniecība, nopirkt metālu, metāizstrādājumi, metālkonstrukcijas, metāla piegāde, griešana, tērauds, nerūsējošais tērauds, alumīnijs, nopirkt alumīniju, kvadrātveida profila caurules,

Baltex Group, SIA

Leņķa 9, Rīga LV-1006
Apraksts: SIA „Baltex Group” ir 2010. gadā dibināts uzņēmums, kas nodarbojas ar projektēšanu un nodrošina pilnas komplektācijas būvprojektu izstrādi - arhitektūras risinājumus, inženiertīklu projektēšanu, topogrāfisko uzmērīšanu, ēku tehnisko apsekošanu un būvprojektu vadību. Uzņēmuma darbības laikā ir tapuši kultūras centri, skolas, bērnudārzi, pašvaldību administratīvās ēkas, noliktavas, stadioni un citas ēkas, kā arī veikti labiekārtošanas darbi.

Zenico projekts, SIA

Brīvības 80, Rīga LV-1001
Arhitektūra, projektēšana, projekti, skiču projekts, tehniskais projekts, dzīvojamo ēku projektēšana, ražošanas ēku projektēšana, publisko ēku projektēšana, slimnīcu projektēšana, banku biroju ēku projektēšana, privātmāju projektēšana, labiekārtojumu projektēšana, pilsētbūvniecība, projektu ekspertīze, būvprojektu vadīšana,

Lat Čiek, SIA, Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija, Jūrmala

Jūrmala
Pakalpojumi:: ✓ Dezinfekcija ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija Dezinfekcija un deratizācija:

Mēs iznīcināsim grauzējus un kukaiņus, kā arī dezinficēsim telpas no vīrusiem. 

Bezmaksas konsultācijas, strādājam arī brīvdienās ar steidzamiem izbraukumiem. 

Atbrīvojam no kukaiņiem 1 stundas laikā!

Lat Čiek, SIA, Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija, Jelgava

Jelgava LV-3007
Dezinsekcija, Dezinfekcija, Deratizācija. Līdzekļi pret grauzējiem. Deratizācija, dezinsekcija, Žurku indēšana, peļu indēšana,  grauzēju indēšana, kaitēkļu indēšana, kukaiņu indēšana,  posmkāju indēšana, prusaku indēšana, tarakānu indēšana, blusu indēšana,  blakšu indēšana, skudru indēšana, melno skudru

Lat Čiek, SIA, Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija, Ogre

Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumi:: ✓ Dezinfekcija ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija Dezinfekcija un deratizācija:

Mēs iznīcināsim grauzējus un kukaiņus, kā arī dezinficēsim telpas no vīrusiem. 

Bezmaksas konsultācijas, strādājam arī brīvdienās ar steidzamiem izbraukumiem. 

Atbrīvojam no kukaiņiem 1 stundas laikā!

Lat Čiek, SIA, Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija, Salaspils

Salaspils, Salaspils nov.
Dezinsekcija, Dezinfekcija, Deratizācija. Līdzekļi pret grauzējiem.  Deratizācija, dezinsekcija, Žurku indēšana, peļu indēšana,  grauzēju indēšana, kaitēkļu indēšana, kukaiņu indēšana,  posmkāju indēšana, prusaku indēšana, tarakānu indēšana, blusu indēšana,  blakšu indēšana, skudru indēšana, melno skudru

Lat Čiek, SIA, dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija

Deratizācija, Dezinsekcija, Dezifekcija Latvijā !
Višķu 13-29, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:: ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija ✓ Dezinfekcija Dezinfekcija un deratizācija:

Palīdzēsim atbrīvoties no kukaiņiem (blusām, tarakāniem, blaktīm, mušām, odiem, kodēm, lapsenēm) un grauzējiem (pelēm, žurkām) jebkura veida telpās. Visi darbi tiek veikti ar profesionāliem un sertificētiem līdzekļiem. Padarītajam darbam ir GARANTIJA! Iespējams kā vienreizējs pakalpojums, tā arī līgums uz pastāvīgu telpu apstrādāšanu! Slēdzot līgumu uz vienreizēju pakalpojumu, uz 12 mēnešiem, jeb uz komplekso telpu apstrādi, tiek piemērotas atlaides! Mūsu speciālisti strādā Rīgā, Rīgas rajonā, Olainē, Jelgavā, Bauskā, Jūrmalā, Salaspilī, Ķekavā, Ādažos, Carnikavā, Garkalnē, Vecāķos, Mārupē, Vidzemē, Kurzemē, Zemgalē, Latgalē, Ogrē, Aizkrauklē, Cēsīs, Kuldīgā, Limbažos, Madonā, Saldū, Smiltenē, Talsos, Tukumā, Valkā, Valmierā, Ventspilī.

Loks, SIA

E.Melngaiļa 5, Rīga, LV-1010
Apraksts:

SIA “LOKS” piedāvā videonovērošanas, ugunsdrošības, kontroles un sarunu sistēmas, kā arī apskaņošanas un apsardzes sistēmas. Pateicoties lielai preču noliktavai Rīgā un attīstītai loģistikas sistēmai, SIA “LOKS” nodrošina gan plašu un pieejamu preču sortimentu par izdevīgākajām cenām, gan ātru preču piegādi. Ērta atrašanās vieta un apsargājama automašīnu stāvvieta ikvienam klientam radīs patīkamu iespaidu par vizīti pie mums.

Piedāvājam iekārtas un aprīkojumu, lai nodrošinātu māju, dzīvokļu, biroju un citu objektu drošību. Jūsu ērtībām pārdodam apsardzes, signalizācijas un videonovērošanas komplektus. Mūsu piedāvājumā ir arī citas noderīgas preces mājai, piemēram, rokas instrumenti, barošanas bloki, akumulatori un baterijas.

 

Onninen, SIA, Tirdzniecības birojs

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

ZL.LV iesaka

Flīžu tirdzniecība, SIA Oši Ltd.

Stacijas 19a, Stende, Talsu nov. LV-3257
Apraksts:

Mūsu partneri ir Spānijas flīžu ražotāji ar plašu un kvalitatīvu flīžu piedāvājumu!   Stendes noliktavā vismaz 10 000 m2 flīžu var nopirkt bez iepriekšēja pasūtījuma. 

Katram klientam palīdzam izdarīt pareizo flīžu izvēli, atbilstoši to lietojumam, aprēķinām nepieciešamo flīžu daudzumu.  Sezonas izpārdošanas un laimīgās stundas pirkuma cenas iepriecinās ekonomisko projektu realizētājus.  Nozares profesionāļiem piedāvājam iepazīties ar jaunākajām flīžu kolekcijām, flīžu paraugiem un nepieciešamo informāciju projektu realizācijai. 

Mēs palīdzam meklēt to, kas interesē jūs, un piedāvājam to, ko esam atraduši mēs.  Mūsu galvenais mērķis ir: profesionāla un abpusēji izdevīga sadarbība.

 

Valdo konferenču centrs

Bauskas 58a, Rīga, LV-1004
Apraksts: SIA Valdo piedāvā plašu konferenču telpu nomu A klases VALDO biroju centrā Rīgā, Bauskas ielā 58a. Biznesa centrā ir pieejamas divas aprīkotas konferenču zāles. Abas zāles ir izvietotas ēkas 2. stāvā. Telpu logi visas sienas garumā nodrošina izcilu dabisko apgaismojumu, kas padarīs patīkamu un mājīgu Jūsu viesu uzturēšanos konferences vai semināra laikā. Mazā zāle ir piemērota līdz 20 cilvēku lielu grupu apmācībām, sapulcēm un prezentācijām. Lielajā zālē ir patiesi ērti organizēt lielus seminārus un prezentācijas, kā arī vērienīgas degustācijas un banketus līdz 100 cilvēku lielām grupām. Zālei ir atsevišķa garderobes telpa, virtuve un zona kafijas pauzēm. Atbilstoši klientu vēlmēm pieejams 4 veidu krēslu un galdu izkārtojums.

Balvu enerģija, AS

Bērzpils 30, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Pakalpojumi: ✓ Tehniskie noteikumi jauna objekta pieslēgšanai centralizētai siltumapgādes sistēmai ar siltumtīklu un ISM izbūvi; ✓ Tehniskie noteikumi siltumtīklu un/vai ISM rekonstrukcijai. Darbība: Pašreiz Balvu pilsētas siltumtrases ir pilnībā rekonstruētas - rekonstruēto siltumtrašu garumi sastāda kopējo summu 8974,45 metri - Stekentavā 2'141.55 metri un pilsētā 6'832.9 metri. Pagājušā gadsimta sešdesmitajos-septiņdesmitajos gados būvēto siltumtrašu rekonstrukcijas darbi tika paveikti no 1998. gada līdz 2007. gadam.Centralizētajai siltumapgādes sistēmai Balvos ir pieslēgti 121 objekti, tai skaitā: dzīvojamās mājas - 62 (2300 dzīvokļi ar kopējo apsildāmo platību 107961 m2); privātmājas, sabiedriskās ēkas - 59 objekti. Visas ēkas ir pieslēgtas pēc 2-cauruļu pieslēgumu shēmas un tajās ir izbūvēti individuālie siltummezgli. Visos objektos ir uzstādīti siltumenerģijas skaitītāji.

TEDS, SIA

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi. SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS, SIA, filiāle

Pasta 21, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Logi-durvis-vārti, SIA, Filiāle

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Rīgas birojs

Brīvības gatve 271, Rīga, LV-1006
Plastmasas logi, koka logi, alumīnija logi, durvis, lodžiju stiklošana, balkonu stiklošana, automātiskās durvis, PVC logi, PVC plastikāta, PVC durvis, koka durvis, metāla durvis, durvju montāža, logu montāža, durvju uzstādīšana, logu uzstādīšana, pieckameru profils, stiklotas durvis, starpsienas, plastikāta ārdurvis, koka ārdurvis,