Noliktavas, visā Latvijā

Drukāt

TOODE SIA, tērauda jumtu ražotne, noliktava, veikals

Turpinām strādāt klātienē!
Krustkalni, "Gailenes" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Jumta segumi, Jumti, Jumts, Jumta, Skārda jumti, Metāla jumti, Skārdnieku darbi. Tērauda jumti, Jumti Rīgā, Jumiķu darbi, Ūdens noteksistēma, Metāla jumts. Celtniecība, Noteksistēmas, Jumtam, jumts, jumti, jumtu segumi, jumta segums, jumta materiāli, jumtu ražošana, metāla jumtu ražošana, jumta seguma materiāli, jumta segumi metāla, metāla

Timberlift, SIA

Augšlīgatne, "Riekstiņi" , Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
SIA “TIMBERLIFT” LATVIJAS TIRGŪ PĀRSTĀV:: ✓ "Groeneveld-Beka" - automātiskās centrālās eļļošanas sistēmas traktortehnikai, lauksaimniecības mašīnām, būvtehnikai, transportam, industriālajām iekārtām, u.c. ✓ "GöteneUfo" - kvalitatīvs aprīkojumu frontālajiem iekrāvējiem un ekskavatoriem t.sk. kausi dažādam pielietojumam, dakšas, ātrās sakabe u.c. ✓ "Clark" - auto iekrāvēji ar celtspēju no 1,5- 8 tonnām, darbināmi ar dīzeļdegvielu, gāzi un elektrību. "Clark" noliktavas aprīkojums t.sk. mehāniskie un elektriskie palešu ratiņi, krautņotāji u.c. ✓ "Raniero" - auto iekrāvēju ražotājs, kas piedāvā elektriski darbināmus auto iekrāvējus ar celtspēju līdz 25 tonnām, piemērotus ekspluatācijai visdažādākajās tautsaimniecības nozarēm ✓ "Auer" - mežsaimniecības un lauksaimniecības tehnika, t.sk. kokmateriālu hidromanipulators trīspunktu uzkabei darbam ar traktortehniku ar jaudu no 50ZS. ✓ "Volvo" frontālo iekrāvēju serviss un remonta darbi. Piedāvājam jaunas un lietotas / atjaunotas rezerves daļas ar garantiju.

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
BARJERAS:

Automātiskās barjeras

Veramo vārtu automātika

Bīdāmo vārtu automātika

Garāžas vārtu automātika

Dārza apgaismojums

Transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēmas

Autostāvvietu tablo

Stāvvietu barjeras

Ātruma slāpētāji

Guļošie policisti

Auto riepu atdures

Joslu atdalītājbarjeras

Stabiņi ar ķēdi

Atstarojoši plastmasas stabiņi

Sienu un stūru aizsargi

Vadu un kabeļu aizsargi

Bolardi, ātruma slāpētāji

Drošības, sfēriskie spoguļi

Vienreizējās lietošanas un aizsardzības preces

Konusi, tenakonusi

Pie sienas stiprināmas barjeras

Barjeru stabiņi ar izvelkamu lentu

Auto riteņa bloķētāji, turētāji

Apmales, uzbrauktuves, nobrauktuves

Uzmanības zīmes

Roja furnitura, SIA, Mēbeļu furnitūra

Ropažu 19a, Rīga LV-1039
Furnitūras preces: ✓ Rokturi ✓ Pakaramie āķi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Izbīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra birojam ✓ Izbīdāmie grozi ✓ Virtuvju aksesuāri ✓ Apgaismojuma aprīkojums ✓ Uzkares mehānismi Mēbeļu furnitūras uzņēmums:

Mūs interesē produkcijas kvalitāte un klientu prasības, mēs cenšamies piedāvāt preci ar optimāli samērotu cenu un kvalitāti. Tādējādi mūsu piedāvātās produkcijas plašais sortiments atbilst tirgus prasībām un kalpo mūsu klientu pašu pārdrošāko ideju realizācijai. Kvalitatīvai apkalpošanai mēs pievēršam tādu pašu uzmanību kā mūsu produkcijas kvalitātei. Mūsu uzņēmuma augsti kvalificētie speciālisti palīdzēs jums orientēties vadošo ražotāju produkcijas plašajā sortimentā. Jūs vienmēr būsiet laipni gaidīti mūsu vairumtirdzniecības noliktavā - Rīgā, Ropažu 19a. Būsim ļoti priecīgi, ja arī turpmāk mums būs iespēja piegādāt jūsu uzņēmumam mūsu produkciju.

BE Group OU, filiāle Latvijā

Piedrujas 7, Rīga, LV-1073
Apraksts: BE Group Latvijā ir daļa no „BE Group” – metāla tirdzniecības un pakalpojumu uzņēmuma, kas piedāvā plašu tērauda, nerūsējošā tērauda un alumīnija izstrādājumu klāstu. Tiešās piegādes, tirdzniecību no noliktavas galvenokārt celtniecības un mašīnbūves nozarē. „BE Group” ir aktīvi darbojusies kvalitātes nodrošināšanā jau kopš 1990. gadu sākuma. Grupas kvalitātes vadības sistēma ir SP sertificēta.

VIS BROKERHOUSE, SIA, Apdrošināšanas brokeri

Kārļa Ulmaņa gatve 2-6.st., Rīga LV-1004
Mūsu pakalpojumi:

VIS BROKERHOUSE piedāvā plašu pakalpojumu klāstu juridiskām un fiziskām personām:

✓  OCTA, KASKO, KASKO „BEDRES”; ✓ Starptautiskais apdrošināšanas līgums (Zaļā karte/Green Card); ✓ Veselības apdrošināšana; ✓ Civiltiesiskās atbildības apdrošināšana; ✓ Īpašuma apdrošināšana; ✓ Nelaimes gadījumu apdrošināšana; ✓ Ceļojumu apdrošināšana; ✓ Nodokļu optimizācija.

CityOffice biroja mēbeles, SIA Omega Ekspress

Attālinātas konsultācijas!
Lāčplēša 125, Rīga, LV-1003
Par uzņēmumu:

Mēs strādājam, lai veidotu funkcionālas un ērtas biroja telpas jūsu darbu procesiem. Maksimāla efektivitāte no jūsu investīcijām. Mūsu motto – kompetence un profesionālisms biroju, darba telpu un sabiedriskās zonas plānošanas, mēbelēšanas un iekārtošanas jautājumos ar mērķi nodrošināt ērtību, drošību, funkcionalitāti un estētiskumu darba un ar to saistīto procesu laikā. Mēs piedāvājam arī dažādus mēbeļu risinājumus publisko apmeklējumu vietām ar cilvēku masveida plūsmu: izglītības, medicīnas, kultūras, sporta, reliģiskas iestādes, kā arī termināļiem, t.i., ostas, stacijas, teātriem, koncertzālēm un citām līdzīgām vietām.

JD Mārketings, SIA

Rītausmas 2, Rīga LV-1058
Mēs piedāvājam šādus nomas un pārdošanas pakalpojumus:: ✓ Fasādes sastatnes ✓ Modulārās sastatnes ✓ Pārvietojamie torņi ✓ Mobilais žogs ✓ Pagaidu jumti ✓ Skatuves un tribīnes ✓ Sieti un plēves ✓ Montāža un demontāža ✓ Kāpņu torņi

VNT System, SIA

Katlakalna 11 k.5, Rīga LV-1073
Apraksts: Metāla vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība - armatūra, sijas, U-profila sijas, loksnes, caurules (kvadrātveida, taisnstūra, apļveida, elektriski metināti, bezšuvju, ūdens un gāzes vadu caurules), stūri, armatūras siets, stieples, kvadrātstieņi.. Kravu komplektācija no noliktavas un pēc pasūtījuma. Griešana un preces piegāde.

Be Smart, SIA

Rīga
Apraksts: Be Smart ir pieaugušo apmācības un kvalifikācijas celšanas uzņēmums, kas organizē kursus un sniedz konsultācijas kravu transportēšanā un loģistikā, un kura galvenā specializācija ir apmācības avio kravu pārvadājumos. Be Smart ir pirmā mācību iestāde Latvijā, dibināta 2009.gada janvārī, kas apmāca gan avio kravu pārvadājumu pamatos, gan speciālo kravu – dzīvi dzīvnieki, bīstamie izstrādājumi – transportēšanā ar gaisa kuģiem. Programmas bīstamo vielu transportēšanā ir apstiprinājusi Latvijas Civilās Aviācijas Aģentūra (http://www.caa.lv/lv/informacija-un-uzzinas/bistamo-vielu-transporta-apmaciba).

Nortire, SIA

Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Nortire ir viens no vadošajiem riepu tirgotājiem Baltijā.

SIA Nortire – riepu rūpnīcas Global Rubber Industry (GRI Tires) tiešā pārstāvniecība Latvijā.

Pārstāvam zīmolus – GRI, Camso (Solideal, Camoplast), Maxam, Techking, Ceat, TVZ axles, Mefro, Räder-Vogel, Tellure Rota, Minitop, Traxter, Slyagro, Mclaren tracks.

Uzņēmums piedāvā riepas, diskus, ķēdes un to sistēmas, asis piekabēm un riepu hermētiķus

✓ lauksaimniecības tehnikai un agregātiem, ✓ celtniecības tehnikai, ✓ ceļu būves tehnikai, ✓ noliktavas tehnikai.

Pēc pieprasījuma izgatavojam diskus un disku gredzenus.

Pieejamas asis piekabēm ar vai bez – ABS / bremzēm / stūrēšanas funkciju.

Komanda24, SIA, Latvijā lielākais pārvākšanās serviss

Laba cena – kvalitatīvs pakalpojums – Komanda24🤝
Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
"Komanda24" nodrošina pilnu risinājumu ciklu, ātru darbu izpildi un izdevīgas cenas.: ✓ Bezmaksas konsultācijas un cenu plāna sastādīšana. ✓ Pārvākšanās serviss privātpersonām, uzņēmumiem, ražošanas uzņēmumiem un birojiem. ✓ Pārvākšanās serviss arī brīvdienās klientam izdevīgākajā laikā. ✓ Pārvākšanās serviss gan Latvijā, gan visā Eiropā. ✓ Pilns risinājumu cikls: plānošana, risinājumu izstrāde, nepieciešamās dokumentācijas kārtošana, krāvēju pakalpojumi, demontāža un montāža, mantu iepakošana, kā arī transporta pakalpojumi. ✓ Ļoti uzmanīga attieksme pret jebkuru klienta mantu, kuru nepieciešams transportēt. ✓ Izdevīgas cenas. ✓ Individuāla pieeja katrai situācijai.

Izvēloties Komanda24 pārvākšanās servisa pakalpojumus, jūs varat būt droši, ka pakalpojumus sniedz profesionāļu komanda, kurai pieejami labākie tehniskie risinājumi.

Specializētais basketbola preču veikals „PROBASKETBALL”

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 106, Rīga, LV-1001
Preču grupas:: ✓ basketbola apavi ✓ sporta ekipējums ✓ sporta apģērbs ✓ aksesuāri sportam ✓ preces brīvajam laikam WE DELIVER YOU PLAY Par uzņēmumu:: "ProBasketball" ir SIA "EM - JAY" piederošs, specializēts basketbola preču veikals, kas piedāvā iegādāties basketbola apavus, apģērbu, zeķes, inventāru un aksesuārus, kā arī brīvā laika apavus, apģērbu un aksesuārus. Preces tiek tirgotas gan veikalā Brīvības ielā 101, gan interneta veikalā. Uz konkurentu fona izceļas ar plašu sporta apavu piedāvājumu un ievērojamu ekipējuma klāstu, kurā ietilps basketbola bumbas, grozi, svilpes, tīkliņi un pārējā spēles atribūtika. Pieejamas arī somas, cepures un sporta medicīnas piederumi.

Demiurg, SIA

Rankas 2a, Rīga LV-1005
Skārda produkcija: ✓ Jumtu drošības produkti (jumtu kāpnes,tilti-laipas, barjeras) ✓ Nestandarta skārda izstrādājumi (dūmvada cepures, lūkas, skursteņa pieslēgumi) ✓ Elementu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Papildu elementi (kores, palodzes, vējdēļi, karnīzes) ✓ Konstruktīvie profili

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12a, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

Mērījumi, SIA, elektriskie mērījumi un tehniskā dokumentācija

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3, Rīga, LV-1067
Apraksts: Sertificēta inženiera dibināts uzņēmums, kura darbības virzieni ir elektriskie mērījumi un elektrotīkla izpilddokumentācijas sagatavošana, jaunizbūvētiem objektiem un ekspluatācijā nodotiem objektiem, atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem un Latvijas būvnormatīviem! Izpilddokumentācijai tiek pievienoti darba veikšanas tiesības apliecinoši dokumenti un mēraparātu kalibrēšanas sertifikāta kopijas, kā arī slēdziens par mērījumu rezultātiem un ieteikumi par elektrotīkla uzlabojumiem! Pakalpojumi tiek sniegti visā Latvijā. Rīgā.

Atverdurvis.lv, logi durvis Gulbene

Ozolu 1, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts: Uzņēmums SIA LD SERVISS ražo, montē, uzstāda PVC logus, koka logus, durvis, garāžu vārtus, metāla durvis, žalūzijas pēc individuālā pasūtījuma. Durvju, rokturu, eņģu iekšdurvju, ārdurvju interneta veikals, salons. Plastikāta, koka, PVC durvju logu izgatavošana, ražošana, montāža, uzstādīšana, serviss, logu aiļu apdare, slēdzeņu, atslēgu, furnitūras tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Gulbene, Jaunpiebalga, Vecpiebalga, Ranka, Alūksne, Cesvaine, Madona. Piegāde Gulbenē bez maksas. Logi durvis mājai, dzīvoklim ražotas galdniecībā.

ORMIX Electronics, SIA, Radio detaļu veikals

Ūnijas 11a, Rīga LV-1039
Piedāvājam:: ✓ Diskrētie pusvadītāji ✓ Pasīvie komponenti ✓ Integrētās shēmas ✓ Savienotāji ✓ Optiskie komponenti ✓ LED Apgaismojums ✓ Rezonatori un filtri ✓ Transformatori un ferita serdes ✓ Mehāniskās komponentes ✓ Pusvadītāju aksesuāri ✓ Ventilatori un režģi ✓ Skaņas avoti ✓ Kabeļi ✓ Maketēšanas plates un tekstolīts ✓ Lukturi ✓ Datoru aksesuāri ✓ Darbarīki ✓ Mēriekārtas ✓ Lodēšanas piederumi ✓ Automātika ✓ Programmatori

Baltic Bearing Company-Riga, SIA, Gultņu ražotājs Eiropā

Traleru 2c, Rīga LV-1030
Par mums:

LLC "BBC" saražotā produkcija – gultņi – tiek piegādāta dažādām rūpniecības nozarēm: automobiļu ražošanai, elektrotehnikas nozarei, mašīnbūvei, metalurģijai, lauksaimniecības tehnikas ražošanai, degvielas un enerģētikas kompleksam u.c.

Priecājamies sveikt esošos un topošos partnerus un piedāvājam plašu Latvijā ražotu zīmola "BBC-R" gultņu sortimentu. Aicinām jūs kļūt par mūsu partneri un apmeklēt mūsu ražotni Rīgā Latvijā!

Sporta sistēmas, SIA, Trenažieru veikals, trenažieri

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21, Rīga LV-1004
Pieejamas cenas un labs serviss: Izdevīgas cenas nodrošina uzņēmuma stratēģija iepirkt visu preču sortimentu tikai no ražotājiem, apejot starpniekus. Ar saviem piegādātājiem IF-Sports, Bodycraft, Spirit, PX-Sport un Insight strādājam, noslēdzot līgumus par ekskluzīvajām izplatīšanas tiesībām Latvijā un Baltijas valstīs, kas dod iespēju mūsu klientiem saņemt visaugstākās kvalitātes servisu un ražotāja garantijas.