Noliktavas

Drukāt

Profi Logistiks, SIA

Dzirnieku 18, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi: ✓ Gaisa transports; ✓ Starptautiskie autopārvadājumi; ✓ Dzelzceļa kravu pārvadājumi; ✓ Ekspedīcijas pakalpojumi Baltijas valstu ostās; ✓ Noliktavas pakalpojumu kompleksa nodrošināšana preču importam un eksportam; ✓ Kravu piegādes organizēšana mūsu klientiem ar visiem transporta veidiem;

Cran-Ex, SIA

Katlakalna 8, Rīga, LV-1073
Produkcija: ✓ Ķēžu stropes, štropes ✓ Sintētiskās stropes, Štropes ✓ Trošu stropes, Štropes ✓ Elektriskie telferi, telferis ✓ Tilta celtņi, celtnis ✓ Palešu ratiņi ✓ Hidrauliskie ratiņi, ROHLA ✓ Hidrauliskie domkrati ✓ Celtņu radio vadāmība ✓ Telferu pultis ✓ Buka celtņi, buka celtnis

CMA CGM Latvia, SIA

Skanstes 50a, Rīga LV-1013
Apraksts:

CMA CGM ir viena no pasaules vadošajām jūras un multimodālo kravu pārvadājumu grupām.

Piedāvā pilnu servisa ciklu – konteineru kravu pārvadājumus, piegādes no/līdz durvīm, kravu apdrošināšanu u.c. Baltijas reģionā kompānija ir pārstāvēta jau vairāk nekā 30 gadus, šo gadu laikā nodrošinot klientiemn iespēju nosūtīt un saņemt kravas no vairāk nekā 420 ostām visā pasaulē.

Negabarīta kravu pārvadājumi, pilno kravu pārvadājumi, mūsdienīga e-komercijas platforma ļauj izsekot savu sūtījumu 24/7 no jebkuras vietas pasaulē.

Klientu ērtībām kravu apstrāde iespējama visos Rīgas terminālos.

Kravu pārvadājumo un/no Ķīna, Indija, Brazīlija, Argentīna, Eiropa, Āfrika, Austrālija, Ziemeļamerika, Krievija, Vācija, NVS, SNG, Belģija, Lielbritānija.

Raben Latvia, SIA, Starptautiskie kravu pārvadājumi

Dreiliņi, Garā 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Pakalpojumi:: ✓ Loģistika ✓ Noliktavu pakalpojumi ✓ Vietējie un starptautiskie salikto kravu sūtījumi ✓ Svaigu produktu pārvadājumi ✓ Pilnas kravas transporta pakalpojumi un kombinētā transporta risinājumi ✓ Kravu pārvadājumi pa gaisu un jūru uz jebkuru pasaules valsti ✓ Vadošais loģistikas nodrošinātājs

PLATFORMAS.LV, industriālās kāpnes un pārvietojamās platformas

Brīvības gatve 403, Rīga, LV-1024
Iespējamais papildaprīkojums:: ✓ Pakāpienu apzīmējums ✓ Drošības ķēdīte ✓ Divpusēji veramas durvis ✓ Noņemams konteiners ar instrumentiem Ievietojamas margas ✓ Pretslīdes margas ✓ Centrālās bremzes ar manuālo sviru ✓ Skārda paliktnis netīrumiem ✓ Gumijas elements aizsardzībai pret sitieniem

Loģistikas risinājumi, SIA

Buļļu 45a, Rīga LV-1067
Apraksts:

Mēs orientējamies uz to, kas ir svarīgs mūsu klientam – ātrums, precizitāte, drošība un cena. No šiem faktoriem bieži vien ir atkarīgs tas, kādu kravu pārvadājuma veidu mēs piedāvāsim attiecīgajā situācijā.

Gosselin Mobility Baltics, SIA

Jūrkalnes 15/25, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ Mājsaimniecības mantu pārvadāšana ✓ Globāls autotransports ✓ Mājdzīvnieku pārvadājumi visā pasaulē ✓ Ceļojošās izstādes ✓ Pārcelšanās pakalpojumi vēstniecībām un diplomātiem ✓ Pārcelšanās ar bērniem Par uzņēmumu:

Personīgo mantu un iedzīves pārvietošanās pakalpojumi Baltijas valstīs, Eiropā un visā pasaulē. Biroju arhīva, mēbeļu un iekārtu pārvešana. Kravu uzglabāšana. Starptautiskais transports. Muitas formalitātes. Apdrošināšana. Pārcelšanās, pārvākšanās serviss. Moving Services. Movers. Insurance. Relocation. Pet move. Storage.

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika

Zebra Cargo, SIA, Pārcelšanās serviss

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-1053
Apraksts: Kaut arī Zebra Cargo – pārvietošanās serviss speciālisti ir dibināta 1998. gadā, mūsu komanda, kas ir uzsākuši, vada un strādā šajā kompānijā ir ar ļoti bagātu pieredzi personīgo un biroja mantu pārvadāšanas biznesā ! Iespējams, ka mūsu darbiniekiem ir visbagātākā pārvešanas pieredze, jo lielākā daļa ir tie, kas 90. gadu sākumā Latvijā sāka piedāvāt klientiem šādu pārvietošanās servisu. Zebra Cargo augstu novērtē ikvienu pārcelšanās darbu. Attieksme ir balstīta, lai pārvietošanās darba rezultātā klients saņemtu vairāk, nekā sākumā ir gaidīts. Mēs gribam patīkami pārsteigt klientus. Mēs katru pārvietošanās darbu vēlamies paveikt pēc iespējas kvalitatīvāk un labāk. Mēs uzskatām, ka kvalitāte nav piedāvājama, bet gan tai ir jābūt praktiski piegādājamai.

THERMO KING, saldēšanas iekārtas, tehniskais serviss, SIA TTE (Truck & Trailer equipment)

Mazjumpravas 47, Rīga LV-1063
"THERMO KING" un "FRIGOBLOCK" - GARANTIJAS remonts.:

Aukstumu iekārtu, saldēšanas iekārtu, kondicionieru (tai skaitā kabīnes kondicionieru), autonomās apsildes iekārtu, kravas liftu apkope un remonts. Piedāvājam visa veida kravas virsbūves un to remontu. Veicam mikroautobusu pārbūvi un termoizolāciju ierīkošanu.

ZL.LV iesaka

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Mūsu misija::

1. Nodrošināt nemainīgi augstu kvalitāti. Mēs saviem klientiem garantējam godīgu servisu, nodrošinot pēc pieprasījuma piegādes atrunātā laikā.

2. Vienmēr uzņemties atbildību. Katru kravas pārvadājumu veicam precīzi un atbildīgi.

3. Pielāgoties specifiski Klienta vēlmēm. Mums svarīgs ir klients, par prioritāti nosakot katra klienta vēlmes un vajadzības.

TIMEX, Muitas deklaranti

Ropažu 24-11, Rīga LV-1039
Apraksts: Uzņēmums piedāvā pilnu muitas formalitāšu servisu! SIA "TIMEX” piedāvā muitas procedūru un kravas pavaddokumentu noformēšanas pakalpojumus.

Kuehne+Nagel, SIA, Noliktavas pakalpojumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Par mums: Kuehne + Nagel grupa ir uzņēmums ar veiksmīgu 125 gadu pieredzi loģistikā un Latvijā darbojas kopš 1992. gada. Pieredzējuši loģistikas speciālisti, globālais tīkls ar vairāk nekā 1300 birojiem visā pasaulē, unikāli IT risinājumi sūtījumu izsekošanai un 14000 m2 noliktavu platību Latvijā vien padara Kuehne + Nagel par uzticamu partneri visa veidu loģistikas risinājumiem Latvijā un ārpus tās. Ar mērķtiecīgu pieeju darbam esam viens no lielākajiem ekspeditoriem gaisa, jūras un sauszemes pārvadājumos.

Kuehne + Nagel, SIA, Kravu pārvadājumi, loģistika, noliktavu pakalpojumi

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
KN EuroDirect un KN EuroLink:

KN EuroDirect

✓ Mūsu panākumu pamatā ir katra klienta individuālo vēlmju izpilde, mūsu specifiskās zināšanas un mūsu darbinieku pieredze. Jūs varat paļauties uz viņu uzticamajiem loģistikas un transportēšanas risinājumiem (kuri ir pielāgoti dažādu uzņēmējdarbības nozaru prasībām), kuri kļūs par jūsu atvērtajiem vārtiem uz visas Eiropas tirgu.

KN EuroLink

✓ KN EuroLink pietuvina Jūs Jūsu klientiem, nodrošinot ātrus, uzticamus un ekonomiskus komplektēšanas risinājumus visā Eiropā. Ar vairāk nekā 180 Kuehne + Nagel filiālēm un centriem, mūsu Eiropas sauszemes kravu pārvadājumu tīkls nodrošina plašu pārklājumu un augstu pārvadājumu blīvumu. Mūsu labi apmācīto vietējo ekspertu komandas piedāvā visaptverošu loģistikas prasmju klāstu. Mēs vienmēr spēsim Jums piedāvāt individuālus Eiropas mēroga risinājumus neatkarīgi no tā, kādi transportēšanas vai loģistikas pakalpojumi ir jums nepieciešami.

Kuehne+Nagel, SIA, Avio pārvadājumu loģistika

Lidosta Rīga , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
Mūsu pakalpojumi: Kuehne + Nagel pakalpojumi ietver inovatīvus un nozarei unikālus risinājumus, tostarp: ✓ Darbība saskaņā ar transporta nozarē vadošajiem Cargo iQ kvalitātes standartiem; ✓ Garantēts piegādes laiks; ✓ Faktisko un plānoto kustību izsekošana un pārraudzība; ✓ Automātiska kopējās cenas aprēķināšana (neiekļaujot izmaksas, kas ir ārpus mūsu kontroles, piemēram, drošības pārbaudes izmaksas, pārvadātāju piemērotās degvielas un drošības piemaksas). ✓ Precīza un standartizēta faktūrrēķinu izrakstīšanas kārtība. Piedāvājam integrētus loģistikas risinājumus visā piegādes ķēdē, kurus Jums nodrošina viens partneris – Kuehne + Nagel. Mūsu filozofija ir sniegt visaptverošus loģistikas pakalpojumus, kas lieliski iekļaujas Jūsu piegādes ķēdē un piešķir tai pievienoto vērtību. Mēs sniedzam Jums savas profesionālās zināšanas, aktīvu savstarpējo komunikāciju un daudzveidīgu produktu piedāvājumu, lai Jūs varētu visu uzmanību veltīt savam biznesam, kamēr mēs nodrošinām pārvadājumus un noliktavu risinājumus.

ARS loģistika, SIA, avio kravu pārvadājumi

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 18, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
Par mums:

SIA "ARS Loģistika" ir aģents aviokompānijām: AIR Baltic, Lufthansa, SAS, FIN Air, Austrian Airlains. Avio un jūras kravu pārvadājumi, kā arī loģistikas risinājumi. Starptautiskie kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi un muitas noliktavas ar dzelzceļa pievadu. Sniedzam konsultācijas transporta, muitas un loģistikas jautājumos.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tehnika: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Dārzkopības tehnika ✓ Komunālā tehnika ✓ Vides kopšanas tehnika ✓ Piemājas dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Kardāni ✓ Jauna tehnika noliktavā ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas ✓ Tehnika mežam

Nērings, SIA, Autoserviss un auto rezerves daļas

STARTERI⚙ĢENERATORI🚗TURBĪNAS🚀 SPRAUSLAS🛠👍
Silmaču 64, Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
Preces: ✓ Turbīnas ✓ Turbīnu rezerves daļas (CHRA jeb turbīnu kārtridži, elektronikas, ģeometrijas u.c.) ✓ Starteri ✓ Starteri tehnikai, kravas auto un motocikliem ✓ Starteru rezerves daļas (bendiki, ievilcēji, enkuri, traversi) ✓ Ģeneratori ✓ Ģeneratori traktoriem un kravas auto ✓ Ģeneratoru rezerves daļas (releji, diodes, muftas) ✓ Sprauslas ✓ Dīzeļdegvielas sūkņi ✓ Stūres mehānismi ✓ Hidrosūkņi ✓ Kondicioniera sūkņi ✓ Stūres pastiprinātāja sūkņi ✓ Kondicioniera kompresori

Luning Shop Fitting, SIA

Inovatīvas, izturīgas preču noformējuma sistēmas🏬
Valdlauči, Mazā Rāmavas 5, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Pie mums ir pieejams:: ✓ Tirdzniecības iekārtas ✓ Veikalu aprīkojums ✓ Veikala projekts ✓ Veikala interjera dizaina izstrāde ✓ Apgaismes tehnika veikala interjerā ✓ Veikalu plaukti ✓ Veikalu plauktu sistēmas ✓ Plauktu dalītāji ✓ Letes veikaliem ✓ Stendi ✓ Vitrīnas ✓ Grozi ✓ Metāla āķi ✓ Mēbeļu furnitūra ✓ Mēbeļu vairumtirdzniecība ✓ Noliktavu plauktu sistēmas ✓ Metāla plaukti

 

Telpu iznomātāji, preču pārvadātāji un pārvākšanās servisa uzņēmumi piedāvā noliktavu un muitas noliktavu pakalpojumus, ieskaitot ģenerālo un temperatūras kontrolēto (+ 2 + 6 C, -18-21 C) kravu uzglabāšanu, akcīzes preču uzglabāšanu un konteineru uzglabāšanu apsargājamā teritorijā. Muitas noliktavas piedāvā veikt kravu deklarēšanu un dokumentu noformēšanu. Savukārt uzņēmumu noliktavām tiek piedāvāta iekraušanas un izkraušanas tehnika, noliktavu sistēmas.