Onkologs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

Headline, privātklīnika, LU MF studiju centrs

Pieņemam pacientus klātienē !
Kalnciema 98-16, Rīga LV-1046
Ārsti: ✓ Benita Krūmiņa. Absolvējusi RMI Ārstniecības fakultāti, klīnisko ordinatūru otolaringoloģijā ✓ Elina Eliasa-Vīgante. Ārste absolvējusi RSU, rezidentūru otolaringoloģijā LVU ✓ Gundars Bākulis. Ārsta profesiju apguvis RMI, otolaringologs-onkologs ✓ Kaspars Peksis. LU Medicīnas fakultātes lektors ✓ Līva Šperla-Skritņika. LU Medicīnas fakultātē ieguvusi ārsta grādu, otolaringoloģe ✓ Valdis Miglāns. Absolvējis RMI, iegūstot ārsta grādu, otolaringologs ✓ Aldis Puķītis - gastroenterologs ✓ Laura Čekstere - anest. ✓ Krista Apšeniece - anest. ✓ Ilona Kurkliete – anest. ✓ Ineta Blumberga – anest. ✓ Agnese Dobele – otolaringologs ✓ Svetlana Koņuhova – otolaringologs ✓ Kristīne Ridere – fizioterapeite ✓ Terēze Gulmane - audiologopēde
  • 1 Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

iVF Riga, neauglības ārstēšanas un reproduktīvās ģenētikas klīnika

Zaļā 1-2.st., Rīga LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Neauglības diagnostika un ārstēšana ✓ Auglības saglabāšana - KRIO ✓ Vīriešu neaugulības diagnostika un ārstēšana ✓ Ģenētiskā testēšana ✓ Laboratorija / Manipulācijas ✓ Donoru programmas ✓ Vīriešu veselība ✓ Ambulatorais centrs ✓ Cilmes šūnu centrs ✓ Anti-age medicīna ✓ Ginekoloģija ✓ Operācijas ✓ Pakalpojumi grūtniecēm

iVF Riga Ģenētikas centrs

Zaļā 1-3.st., Rīga, LV-1010
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Ārsta-ģenētiķa konsultācijas (profesionālu palīdzību pacientiem ar ģenētiskiem saslimšanām un reproduktīvās funkcijas traucējumiem sniedz ārsti-ģenētiķi Dr. Liene Korņejeva, Dr. Ieva Grīnfelde); ✓ Onkologa – ķīmijterapeita konsultācijas; ✓ Padziļināta ģenētiskā izmeklēšana (t. sk. neauglīgiem pāriem): Pirmsimplantācijas ģenētiskā testēšana embrijiem hromosomālā un gēnu līmenī (PGT-A/ PGS un PGT-M/PGD); ✓ Kariotipa noteikšana; ✓ Molekulāri-ģenētiskā izmeklēšana - Trombofilijas molekulārā testēšana, neinvazīva augļa Rēzus faktora noteikšana grūtniecēm, fragilās X hromosomas testēšana, Y hromosomas testēšana (AZF faktors), HLA-tipēšana, KIR-tipēšana, pārtraukušās grūtniecības materiāla ģenētiskā izmeklēšana, pārmantoto audzēju testēšana, pārmantoto recesīvo saslimšanu testēšana; ✓ Ģenētiskie testi kompleksas sieviešu/vīriešu neauglības izmeklēšanai; ✓ Jaundzimušā ģenētiskās pases sagatavošana; ✓ Dzīves stila ģenētiskie testi Viva Genomics.

Ava-Clinic, vadošā ginekoloģijas un reproduktoloģijas klīnika

Baznīcas 20/22-5.st., Rīga LV-1010
Uzņēmums piedāvā: ✓ Neauglības pārbaudes. ✓ Mākslīgā apaugļošana. ✓ Ģenētiskā materiāla sasaldēšana. ✓ Ginekoloģija. ✓ Grūtniecības aprūpe. ✓ Pediatrija. ✓ Kļūšana par donoru. ✓ Valsts apmaksātas medicīniskās apaugļošanas procedūras.

Medicīnas centrs, ARS

Skolas 5, Rīga, LV-1010
Apraksts: Klīnika "Medicīnas centrs ARS" dibināta 1988. gadā un ir viena no lielākajām un novērtētākajām medicīnas klīnikām Latvijā, kas pulcē valsts vadošos medicīnas speciālistus un izmanto jaunākās tehnoloģijas, inovācijas un aktuālākos zinātnes atklājumus gan pašā Rīgas centrā, gan filiālēs.

Alūksnes primārās veselības aprūpes centrs, SIA

Vidus 1, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts: SIA ”Alūksnes primārās veselības aprūpes centrs” ir izveidojis mājaslapu, lai nodrošinātu informācijas pieejamību par sniegto pakalpojumu veidiem un regulāri informējot par izmaiņām ārstniecības personu darba laikos, kā arī lai nodrošinātu atgriezenisko saiti ar pacientiem - ierosinājumi, aizrādījumi, t.i., ir iespēja veidot dialogu.
ZL.LV iesaka

LUC MEDICAL, SIA

Rīgas 54a, Daugavpils LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Uroloģija ✓ Nefroloģija ✓ Hemodiālīze ✓ Ķirurģija ✓ Bērnu ķirurģija ✓ Proktoloģija ✓ Ginekoloģija ✓ USI diagnostika ✓ Kardioloģija ✓ Endokrinoloģija ✓ Onkoloģija ✓ Fizioterapija ✓ ĶĪmijterapija ✓ Mamoloģija ✓ Laboratorija ✓ Anestezioloģija

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

K.Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga, LV-1010
Apraksts:

Klīnika Alma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991. gadā, tās dibinātājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju). Šobrīd mūsu klīnikā ir kvalificēti ārsti un speciālisti – ģimenes ārsti, pediatrs, ginekologi, neirologs, bērnu neirologs, ķirurgs, endokrinologs, dermatologs, acu ārsts, gastroenterologs, zobārsti un fizioterapeiti. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu. Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem. Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, tātad jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā speciālista, negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās. Klīnikā ievēro visas sanitārās prasības. 

Rolava Videga - ģimenes ārsta, internista un onkologa ķīmijterapeita prakse

Slimnīcas 3, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Apraksts:

Videgas Rolavas - ģimenes ārsta, internista un onkologa ķīmijterapeita prakse Saldū.

Veselības centru apvienība, AS, Liepājas Medicīnas centrs

Brīvības 95, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Diagnostika ✓ Ārstniecība ✓ Rehabilitācija ✓ Profilakse un veselības pārbaudes ✓ Grūtnieču un bērnu veselība Apraksts:

Veikt veselības pārbaudes VCA poliklīnikās ir ātri, kvalitatīvi un patīkami – visi nepieciešamie speciālisti vienuviet Jūsu ērtībām un labsajūtai. Kvalitatīvas veselības aprūpes viens no svarīgākajiem priekšnosacījumiem ir ātra un precīza slimības diagnostika. Mēs piedāvājam sertificētus medicīnas speciālistus, kas ir pieredzes bagāti un zinoši dažādās medicīnas nozarēs un savā darbā izmanto modernas un augstas kvalitātes tehnoloģijas. Medicīniska rehabilitācija ir nepieciešama, lai samazinātu pārejas posmu no slimības uz iespējami pilnīgāku veselības atgūšanu, kā arī ikvienam, kurš vēlas rūpēties par savas veselības profilaksi.

 

ARS Diagnostikas klīnika

J.Asara 3, Rīga, LV-1009
Krūts vēža diagnostikas centrs: ✓ Mamogrāfija ar tomosintēzi ✓ Krūts dziedzeru ultrasonogrāfija ✓ Magnētiskā rezonanse krūšu dziedzeriem ✓ Onkologa konsultācijas

Latvijas Onkologu asociācija

Hipokrāta 2, Rīga, LV-1079
Biedrības, nodibinājumi

LATVIJAS ONKOLOGU ĶĪMIJTERAPEITU ASOCIĀCIJA,

Pilsoņu iela 13 k-9, Rīga, LV-1002
Informācija no uzņēmumu reģistra

Erdmaņa R. onkologa ārsta prakse

Brīvības 95, Rīga, LV-1001
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Iecavas veselības centrs, pašvaldības aģentūra

Dzirnavu 1, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
poliklīnikas, Ģimenes ārsti, speciālisti, ginekologs, ķirurgs, neirologs, otorinolaringologs (ORL) onkologs

Medon, SIA

Rīga
ginekologs, otolaringologs, gastroenterologs, pediatrs, pediatrs - miega speciālists, urologs, traumatologs, onkologs

Vidzemes slimnīca, SIA, Ambulatorā daļa Valmierā, Konsultatīvais kabinets Bastionā

Bastiona 24, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Andris Zemītis - Osteopāts, (bērnu un pieaugušo) Jūlija Zepa – Reimatoloģe, Sergejs Beketovs - Urologs- onkologs

Reficio, SIA

Diakonāta 4-3, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Ārsta onkologa konsultācijas, ārsts onkologs , onkoloģija., , onkologs Ilze Lokmane.