Ortopēdija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Helga-Med, SIA, Medicīnas centrs

A.Kalniņa 8-2, Rīga, LV-1050
rehabilitācija, visa veida zobu ārstēšana, higiēna, terapeitiskā stomatoloģija, estētiskā stomatoloģija, ortopēdija

Ikaross, veterinārā klīnika

Lilijas 28, Rīga, LV-1055
Pakalpojumi:: ✓ Vispārējā dzīvnieku veselības pārbaude; ✓ Vakcinācija, mikročipošana, mājdzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā (LDC); ✓ Higiēnas procedūras dzīvniekiem – cirpšana, nagu griešana, peri-anālo dziedzeru tīrīšana, zobu tīrīšana, raušana; ✓ Mājas vizītes Rīgā, Rīgas rajonā; ✓ Pilna klīniskā izmeklēšana, terapijas nozīmēšana un veikšana; IDEXX asins laboratorija (asins izmeklēšana uz vietas), ķirurģiskās operācijas, ortopēdijas operācijas; ✓ klīnika aprīkota ar augstas klases aparatūru FILLIPS 15, USG, rentgens, inhalācijas aparāts, monitors ar elpošanas, sirds un spieduma kontroli, skābekļa aparāts; ✓ Eksotisko dzīvnieku izmeklēšana, konsultācija, terapeitiskās un ķirurģiskās manipulācijas; ✓ aktīva sadarbība ar LABOKLIN, ARTUVETRIN, BIOR laboratorijām ✓ konsultācija ar vadošiem speciālistiem Austrijā, Vācijā, Nīderlandē, Krievijā ✓ Dienas stacionārs – pastiprinātai dzīvnieku novērošanai, terapijas koriģēšanai, ilgstošu šķīduma terapijas veikšanai.

Jelgavas Pils aptieka, SIA, Sadarbībā ar BENU Aptieka

Akadēmijas 2-1a, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"Jelgavas Pils Aptieka" piedāvā plašu medikamentu, aptiekas kosmētikas, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāstu. Piedāvājam ortozes un ortopēdiskās preces, vēnu zeķes un zeķu bikses. Iespējama zāļu izgatavošana uz vietas, kā arī vakcīnas. Piedāvājam arī dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālas atlaides dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm un nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana.

Jelgavas Pils aptieka, SIA, Valgundes filiāle

Valgunde, Celtnieku 41, Valgundes pagasts, Jelgavas nov., LV-3017
Aptieka, aptiekas, internetaptieka, homeopātija. Gatavās homeopātiskās zāles, bezrecepšu zāles, medikamenti, zāles, medikamentu tirdzniecība, recepšu zāles, fitopreparāti, uztura bagātinātāji, speciālā pārtika, ekokosmētika, aptiekas kosmētika, preces seksuālai veselībai, zāļu tējas, medicīnas preces, dabas produkti,

Kamenes aptieka Vircavā

Vircava, Jelgavas 4, Vircavas pagasts, Jelgavas nov. LV-3020
Aptieka, aptiekas, zāles, bezrecepšu zāles, medikamenti, medikamentu tirdzniecība, recepšu zāles, fitopreparāti, uztura bagātinātāji, speciālā pārtika, ekokosmētika, aptiekas kosmētika, preces seksuālai veselībai, zāļu tējas, medicīnas preces, dabas produkti. Farmaceita konsultācijas. Farmaceitiskā aprūpe un ekspresdiagnostika.

Klimecas V, ārsta prakse traumatoloģijā un ortopēdijā

K.Valdemāra 2-1a, Daugavpils, LV-5401
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Klīnika DiaMed, SIA

Brīvības gatve 214, Rīga, LV-1039
operāciju zāli, klīnika ar dienas stacionāru, neiroķirurģija, mugurkaula ķirurģija, traumatoloģija, ortopēdija

Klīnika DiaMed, SIA, Filiāle

Bruņinieku 5 k.17, Rīga, LV-1001
klīnika ar operāciju zāli un dienas stacionāru, Neiroķirurģija, Mugurkaula ķirurģija, Traumatoloģija un ortopēdija

Kārsavas slimnīca, SIA, Dienas stacionārs

Vienības 52, Kārsava, Ludzas nov. LV-5717
Apraksts:

"Kārsavas slimnīca" veic veselības un sociālās aprūpes funkcijas. Slimnīca apkalpo Kārsavas novada iedzīvotājus no Kārsavas pilsētas un pagastiem: Salnavas, Mērdzenes, Mežvidu, Malnavas un Goliševas, kā arī blakus novadu iedzīvotājus. Kārsavas slimnīca ir patstāvīga saimnieciska vienība ar juridiskas personas tiesībām. Slimnīcas pakalpojumu sniegšanas teritoriālajā zonā - Kārsavas novadā - strādā 4 primārās veselības aprūpes ārsti. Pagastos darbojas feldšeru punkti, kuros pēc noteikta grafika ierodas uz pieņemšanu primārās veselības aprūpes ārsti. Vides pieejamība pacientiem ar īpašām vajadzībām.

LVSADA Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas arodorganizācija

Duntes iela 22, Rīga, LV-1005
Informācija no uzņēmumu reģistra

LaTi un kompānija, SIA

Grebenščikova 1-266, Rīga LV-1003
Apraksts:

Medicīnas sabiedrība "LaTi un Kompānija" ir ambulatora ārstniecības iestāde, kurā pieejami bērnu un pieaugušo ķirurģijas, traumatoloģijas un ortopēdijas speciālisti. 

Sabiedrība dibināta 1994. gadā.  Strādājot vienotā komandā, ar gandrīz divdesmit gadu pieredzi, mēs esam spējīgi palīdzēt visdažādākajās situācijās – arī komplicētu saslimšanu gadījumos. Mūsu mērķis ir nodrošināt profesionālu konsultāciju, diagnostiku un ārstēšanu.

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Veterinārā klīnika

K.Helmaņa 8, Jelgava LV-3004
Apraksts:

LBTU Veterinārā klīnika ir lielākā veterinārā klīnika Latvijā, kas sniedz veterināros pakalpojumus dažādu sugu dzīvniekiem suņiem, kaķiem, eksotiskajiem dzīvniekiem, zirgiem un lauksaimniecības dzīvniekiem. Veterināro pakalpojumu augstā kvalitāte tiek sasniegta, piesaistot Latvijā labākos veterināros speciālistus, izmantojot mūsdienīgas vizuālās diagnostikas un laboratoriskās izmeklēšanas metodes, kā arī uz pierādījumiem balstītu medicīnu. Sadarbojamies ar citām veterinārajām klīnikām Latvijā un Baltijā, sniedzot references pakalpojumus. Neatliekamā palīdzība tiek nodrošināta diennakts režīmā.

Latvijas Jūras medicīnas centrs, AS

Patversmes 23, Rīga, LV-1005
uroloģiskās operācijas, proktoloģiskās operācijas, (Londo, THD, hemoroīdu operācijas) Traumatoloģija un ortopēdija

Latvijas Jūras medicīnas centrs, AS, Konsultatīvā poliklīnika

Patversmes 23, Rīga, LV-1005
Ambulatorā aprūpe, dienas stacionārs, slimnīca, diagnostika, traumatologs, traumatoloģija, rehabilitācija, uroloģija, ginekoloģija, ķirurģija, ķirurgs, multiplā skleroze, ultrasonogrāfija, USG, kolonoskopija, magnētiskā rezonanse, kompjūtertomogrāfija, šaujamieroču atļaujas, autovadītāju medicīniskās atļaujas, (šoferu

Latvijas Jūras medicīnas centrs, AS, Vecmīlgrāvja primārās veselības aprūpes centrs

Melīdas 10, Rīga, LV-1015
uroloģiskās operācijas, proktoloģiskās operācijas, (Londo, THD, hemoroīdu operācijas) Traumatoloģija un ortopēdija

Latvijas Jūras medicīnas centrs, AS, Ziemeļu diagnostikas centrs

Vecmīlgrāvja 5.līnija 26, Rīga LV-1015
uroloģiskās operācijas, proktoloģiskās operācijas, (Londo, THD, hemoroīdu operācijas) Traumatoloģija un ortopēdija

Latvijas Traumatoloģijas un ortopēdijas māsu un māsu palīgu asociācija

Duntes 22, Rīga, LV-1005
Medicīnas profesionālās sabiedriskās organizācijas: asociācijas, biedrības

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.