Ortopēdija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Ģimnastikas 1, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Bukultu 1, Rīga, LV-1005
Medicīnas tehnika, instrumenti, preces un piederumi

Tonus Elast, SIA

Grīnvalti, "Pilskalni" , Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3473
Par uzņēmumu:

SIA "TONUS ELAST" ir Latvijas uzņēmums, kas ražo medicīniskos elastīgos izstrādājumus:

✓ kompresijas zeķes un zeķubikses; ✓ muguras balsta jostas; ✓ grūtnieču jostas; ✓ stājas korektorus; ✓ ortozes locītavām; ✓ elastīgās saites.

Īpašu atzinību mediķu aprindās ir ieguvuši mūsu kompresijas trikotāžas izstrādājumi – kompresijas zeķes, zeķubikses un piedurknes. Medicīniskie kompresijas izstrādājumi tiek ražoti profilakses, pirmajā un otrajā kompresijas klasē. Tas nozīmē, ka produkti ir piemēroti gan vēnu saslimšanas risku mazināšanai, gan ārstēšanai, gan pēcoperācijas laikā. TONUS ELAST kompresijas izstrādājumu efektivitāti atzīst pasaules līmeņa eksperti, tie atbilst stingrākajiem standartiem, un produkcijas atbilstība kompresijas klasēm ir starptautiski sertificēta. Jostas un korektori ir TONUS ELAST otra lielākā produktu grupa. Mūsu pieredzējušie inženieri izstrādājuši gan sarežģītas pēcoperācijas jostas, gan jostas un stājas korektorus ikdienas labsajūtai. Īpašu uzmanību esam veltījuši grūtnieču jostu izstrādei un jauno māmiņu produktiem. Populārākie produkti šajā grupā ir grūtnieču jostas un veļa jaunajām māmiņām. TONUS ELAST ražotne atrodas pie Liepājas, un tajā strādā ap 180 darbinieku. Katru gadu TONUS ELAST inženieri un tehnologi izstrādā jaunus produktus, kas atbilst moderna tirgus prasībām. Jau kopš 1995. gada mēs rūpējamies par savu klientu labsajūtu un esam lielākais elastīgo medicīnas preču ražotājs Baltijā.

Traumatoloģijas un ortopēdijas attīstības centrs, SIA

Jumaras 195, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīca, SIA, Traumpunkts

Duntes 22, Rīga, LV-1005
Medicīniskā palīdzība: ātrā, neatliekamā

Veterinārā ambulance Toto, IK

Slokas 134a, Rīga, LV-1069
Apraksts:

"Veterinārā ambulance Toto" atrodas Imantā, Rīgā. Mēs piedāvājam veterinārārsta pakalpojumus, konsultācijas, dzīvnieku diagnostiku, izmeklēšanu, ārstēšanu, vakcinēšanu, ķirurģiju, kā arī dzīvnieku barību, barību suņiem un kaķiem. Plague off Animal - barības piedevas. Gigi produkti (kaulaudu attīstībai, ādas veselībai, gremošanas trakta darbības normalizācijai suņiem un kaķiem). Extra port piedevas muskuļu masas palielināšanai un sportiskās kondīcijas nodrošināšanai.

Zvirgzdiņa S., veterinārārste

Aleksandra 1, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
ProPlan, Advance, PRONATURE, Specific, Hill”s, ārstnieciskā barība, terapija, ķirurģija, veterinārā ortopēdija

Zēbolda, S., ārsta prakse

Katrīnas dambis 10, Rīga LV-1045
labs ķirurgs Rīgā, ķirurģija, ķirurgs Zēbolds, ārsts ortopēds, ortopēds, labs ortopēds, ortopēds Rīgā, ortopēdija

Ārsta Viktora Vestermaņa privātprakse, IK

K.Barona 93, Rīga LV-1001
Mēs specializējamies:: ✓ vertebroloģijā ✓ ortopēdijā ✓ kaulu, locītavu slimību ārstēšanā ✓ muguras sāpju ārstēšanā ✓ mugurkaula ķirurģijā ✓ algoloģijā Veicam sāpju iemesla diagnostiku, piedāvājam ārstēšanu un dažādus palīglīdzekļus, kas palīdz novērst locītavu un muguras sāpes. 

Ārstnieciskās rehabilitācijas centrs Valeo, SIA

Stirnu 8, Rīga LV-1082
Ģimenes ārsti, zobārstniecība, ortopēdija , ārstniecība, ārstēšana, ārsti, ārsts, rehabilitācija.

Šmites L. zobārstniecības prakse

Raiņa 5, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Apraksts: Šmites L. zobārstniecības prakse piedāvā plaša spektra zobārstniecības un stomatoloģijas pakalpojumus Lielvārdē. Pie mums iespējama plombēšana, zobu raušana, ķirurģija, protezēšana un citi pakalpojumi.