Pārtika, visā Latvijā

Drukāt

RP BŪVE, SIA

Krustpils 54e, Rīga LV-1057
RP WOOD gatavais šķīdums ir šķidrs preparāts ar aizsargiedarbību pret insektiem, kokgrauzējiem, sēnītēm, kas bojā koku pretsausā puve, pelējumu, lai aizsargātu koka elementus un celtnes, jumta un ēkas konstrukcijas, iekštelpās un ārā Profesionāla profilaktiska aizsardzība kokam. Plaša spektra profesionāls, koncentrēts un ilgstošas

Home & You

Brīvības gatve 372, Rīga, LV-1006
Mājas un interjera preces, Aksesuāri, Aizkari, Drēbju pakaramie. LED virtenes, gaismiņas. Mājdzīvnieku mājas. Matu stīpiņas, gumijas. Naudas maki. Piezīmju klades. Pildspalvas, zīmuļi, somas. Bērnistaba. Bērnu spilveni. Kakla spilveni. Krājkasītes. Pledi bērniem. Rotaslietu kastītes. Termofors bērniem. Ēdamistaba. Galda paliktņi.

ALTAS IT, SIA

Brīvības gatve 221, Rīga LV-1039
Video novērošana, Video novērošanas kameras, video novērošanas sistēmas, novērošanas kameras cena, IP kameras, IP video novērošana, termokameras, Mobotix kameras, domofoni, signalizācijas sistēmas, drošības sistēmas, temperatūras mērīšana, piekļuves kontrole, dezinfekcijas stendi, dezinfekcijas iekārtas, dezinfekcijas vārti,

Little Love, veikals

Rīgas 23, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Bērnu preces, preces zīdaiņiem, bērnu bižutērija, bērnu apģērbi, apavi, rotaļlietas bērniem, rotaļlietas zīdaiņiem, bērnu šūpoles, bērnu rotaļlietu leļļu rati, lelles, mīkstās rotaļlietas, bērnu spēles, trīsriteņi, skrejriteņi, skrituļslidas, bērnu lego, konstruktori, bērnu svētku tērpi, bērnu pludmales rotaļlietas, velosipēdi

Little Love, veikals

Vienības 7, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Bērnu preču tirdzniecība

Kuldīga Taxi, IK HIL

Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: "HIL" taksometru pakalpojumus sniedz kopš 2018. gada Kuldīgā un Kurzemes reģionā. Pasažieru pārvadājumi uz citām vietām Latvijā - pēc pieprasījuma un iepriekšējas vienošanās. Kuldīgā veicam arī kurjeru, ziedu un pārtikas piegādes pakalpojumus. Pēc vajadzības aizvedīsim mazgabarīta preces. Esam atbildīgi, precīzi un ar lielu profesionālu šoferu pieredzi. Jūsu zvanu gaidīs Inese.

Taxi Kuldīga

Sūru 2, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Piedāvājam kvalitatīvus taksometra pakalpojumus ar ilggadēju pieredzi. Profesionāli un laipni šoferīši, iepriekš vienojoties, jūs nogādās jebkurā Latvijas nostūrī, kā arī piedāvājam kurjera pakalpojumus (pārtiku, sīkpaku, ziedu utt.), piegādi jūsu norādītajā laikā un vietā. Uz tikšanos!!!

Color, SIA

Latgales 20, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Zoopreču veikals Rēzeknes centrā. Daudzveidīga dzīvnieku barība Jūsu mīlulim. Piedāvājumā dažādu ražotāju kvalitatīva dzīvnieku barība.

ZL.LV iesaka

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā aptieka

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
Apraksts:

Lai pēc veterinārārsta apmeklējuma Jūs varētu pagūt nopirkt visu dzīvniekam nepieciešamo, veterinārās aptiekas darba laiks ir garāks nekā veterinārajai klīnikai. Darba dienās aptieka strādā no plkst. 9.00 līdz plkst.19.00, savukārt sestdienās un svētdienās no plkst.10.00 līdz plkst.16.00.

ZL.LV iesaka

Ozolnieku aptieka, SIA

Ozolnieki, Skolas 6a, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Par aptieku:

Ozolnieku aptieka turpina rūpēties par jūsu veselību jaunā vietā. Ozolnieku aptieka pēc 23 gadiem pārcēlās uz jaunām, gaišām un plašākām telpām Skolas ielā 6A, Ozolniekos. Aptiekā var iegādāties medikamentus, homeopātiju, uztura bagātinātājus un biokosmētiku. Aptiekā gatavojam zāles pret ārsta izrakstītām receptēm. Bez maksas piedāvājam ”apotheka.lv” klienta kartes, ar kurām nodrošinām īpaši izdevīgus piedāvājumus. Katru mēnesi ir akcijas bezrecepšu medikamentiem un citām precēm, kas priecē klientus ar speciāliem piedāvājumiem. Aptiekas farmaceiti sniedz kvalitatīvu farmaceitisko aprūpi un konsultācijas par zāļu lietošanu augstā līmenī. Paldies, ka uzticaties mums! Rūpējoties par Jūsu veselību! Ozolnieku aptiekas kolektīvs. Sniedz konsultācijas augstā līmenī. Aptiekā mēra asinsspiedienu.

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

CPM Trading, SIA

Skolas 9-6, Rīga LV-1010
Iepazīstieties ar mūsu uzņēmuma "Garant Metiz Invest" aparatūras produktu klāstu::

- Zema oglekļa tērauda stieple

- Leģētā tērauda stieple

- Oglekļa tērauda stieple

- Vads sadzīves vajadzībām

- Cinkota metināta sieta

Kvarcīts metalurģijai un dekoratīviem nolūkiem::

PJSC "Tolkachevsky GOK" produkti apmierina dažādas vajadzības, tostarp kubveida akmeņus. Pieejams šādās frakcijās: 4-6 mm, 5-10 mm, 5-20 mm, 10-20 mm un 20-40 mm. Izmanto betona ražošanā, ceļu būvē, ainavu projektēšanā un ainavu veidošanā. Kvarcītam ir rozā nokrāsa, kas piešķir īpašu vērtību jūsu dekoratīvajiem risinājumiem. Piegādāts lielos maisos pa 1,0 un 0,5 tonnām.

Sazinieties ar mums jau šodien, lai apspriestu savas vajadzības un iegūtu augstākās kvalitātes produktus, kas atbilst jūsu standartiem.

Pļavnieki, veterinārā klīnika, SIA Anivet

Darba laiks Lieldienās- 14.04.- 8.00-18.00. 15.04.-18.04.- brīvdienas!
J.Vācieša 1c, Rīga LV-1021
Pakalpojumi:: ✓ izziņu izsniegšana ✓ vakcinācija ✓ dažādas procedūras ✓ medikamentu ievadīšana ✓ brūču apkope ✓ ķirurģiskās operācijas ✓ periālo dziedzeru tīrīšana ✓ citas procedūras ✓ analīzes, diagnostika ✓ eitanāzija ✓ stacionārs ✓ mājas vizītes u.c.

Juglas ezers, veterinārā klīnika, SIA Anivet

14.04.2022 no 8:00 līdz 18.00, bet 15.04 ,16.04, 17.04,18.04 būs brīvdienas
Juglas 51, Rīga LV-1064
Dzīvnieku ārstēšana, diagnostika, terapija, vakcinēšana, ultrasonogrāfija, morga pakalpojumi, eitanāzija, mājas vizītes, konsultācijas, ķirurģija, palīdzība dzemdībās, kastrācija, sterilizācija, inhalācijas, narkozes aparāts, veterināro izziņu noformēšana, žetonu izsniegšana, suņu frizēšana, kaķu frizēšana, veterinārās diētas,
ZL.LV iesaka

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā klīnika

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
Kolektīvs:

Mūsu darba kvalitāti pierāda 29 gadu pieredze mazo dzīvnieku veterināro pakalpojumu tirgū. SIA "Hīrons" strādā pieredzējuši sertificēti veterinārārsti, veterinārfeldšeri un veterinārārstu asistenti. Kopējais darbinieku skaits firmā šobrīd ir 12 cilvēki. Jaunie speciālisti, ienākot kolektīvā, tikuši ilgstoši apmācīti un kontrolēti, pirms uzsākuši patstāvīgu darbu ar klientu dzīvniekiem. Tas nodrošina, ka katrs mūsu klīnikas speciālists ir apmācīts veikt ārstēšanai nepieciešamo procedūru kopumu, pieņemt lēmumus un strādāt patstāvīgi. Klīnikas darbības principi nosaka, ka arī laikā, kad veterinārārsti nav darbā, viņi saņem informāciju par savu pacientu un piedalās lēmumu pieņemšanā gadījumos, kad pacienta veselības stāvoklis ir nopietns.

Union Med, SIA, Aptieka

Nākotnes 2, Trikāta, Trikātas pagasts, Valmieras nov. LV-4731
Medicīnas preces, medikamenti, zāles, uztura bagātinātāji, bērnu preces, higiēnas preces, bērnu pārtika

JJStudio, SIA

Šmerļa 3, Rīga LV-1006
Apraksts:

Kas ir "Purisim" kolagēna peptīdi ar apelsīnu garšu? Kolagēns ir uztura bagātinātājs, kura galvenais uzdevums ir uzlabot ādas, matu, nagu un locītavu veselību. "Purisim Collagen Peptides", kas ir izgatavots no liellopu olbaltumvielām, proti, tajā ir liellopu gaļas kolagēna peptīdi, un tas ir lieliski. Turklāt produkts satur pamatvitamīnu kompleksu – C, E, B1, B2, B6, B9, D 3, kas cilvēkam ir nepieciešami imunitātes uzturēšanai un palīdz asimilēt kolagēnu. Preparāts satur arī glikozamīna sulfātu, hondroitīnu un metilsulfonilmetānu (MSM), kas veicina muskuļu un skeleta sistēmas veselību. Izrādās, šis produkts ir nevis divi, bet pat trīs vienā, un vairs nav papildus jāiegādājas vitamīni, ja kādam tas ir nepieciešams. Kas ir "Purisim" kolagēna peptīdi ar apelsīnu garšu sastāvā? "Purisim" sastāvā ir liellopu kolagēna peptīdi un 7 vitamīni, kā arī glikozamīna sulfāts, hondroitīns un MSM. Kāda tipa kolagēns Jums ir un no kā tas ir iegūts? Mūsu produktā ir pirmā un trešā tipa liellopu kolagēns. Kāda ir ieteicamā dienas deva un cik mg ir vienā porcijā? Ieteicamā dienas deva ir 13 g pulvera jeb pilna mērkarotīte.   Vai mērkarotīte arī nāk klāt pasūtījumam? Jā, katrā "Purisim" iepakojumā atrodas speciāla mērkarotīte, kas palīdzēs nomērīt nepieciešamo kolagēna pulvera devu.   Kad vislabāk ir lietot kolagēnu? Kolagēnu vari lietot jebkurā dienas laikā, bet "Purisim" sastāvā esošo vitamīnu dēļ to ieteicams lietot pirmajā dienas pusē.   Ar kādiem dzērieniem drīkst lietot kolagēnā pulveri? Kolagēnu var lietot ar jebkura veida dzērieniem, iemaisot to tajos iekšā. Drīkst lietot gan ar ūdeni, gan sulu, gan pienu gan karstiem dzērieniem.   Cik ilgi ir ieteicams lietot kolagēnu? Kolagēnu var lietot visu laiku, katru dienu. Redzamiem un jūtamiem rezultātiem, vēlams to lietot bez apstājas vismaz 3 mēnešus. Cik ilgam laikam paredzēts viens iepakojums? Vienā iepakojumā ir 390g (30 porcijas) kas pietiks 30 dienām, lietojot ieteicamo dienas devu 13g (pilnu mērkaroti). Vai kolagēnu drīkst lietot grūtnieces vai ar krūti barojošas māmiņas? Nav paredzēts lietošanai grūtniecēm un sievietēm, kas baro bērnu ar krūti.

Kids Top Cars, SIA Kids World

Dārzaugļu 1B, Rīga, LV-1012
Apraksts:

SIA “Kids World” darbojas kopš 2018. gada un ir lielākais bērnu elektromobiļu piegādātājs Latvijā. Mēs piedāvājam stabilu pēcpārdošanas atbalstu un pilnu rezerves daļu klāstu visiem mūsu automobiļiem. Mūsu importētajām automašīnām ir visi nepieciešamie drošības sertifikāti, kas atbilst Eiropas Savienības standartiem. Šos augstas kvalitātes produktus izgatavo licencēti un sertificēti inženieri, kas būvē īstus automobiļus saskaņā ar automašīnu ražotāja vadlīnijām. Tātad mēs zinām, ka mēs piedāvājam Jums augstas kvalitātes modeļus, kas ir aprīkoti ar visām iespējamām ekstrām budžeta cenu klasē. Mēs esam pārliecināti, ka mūsu elektomobiļu klāsts atbilst visām prasībām par labāko cenu un labākajā kvalitātē.

berniem.lv, Attīstošas spēles, attīstošas rotaļlietas, sporta spēles bērniem, Montessori rotaļlietas Egle RIS, SIA

Ilgas 4A, Jūrmala LV-2008
berniem.lv, interneta veikals:

Piedāvātās attīstošās spēles un rotaļlietas veicina bērnam piemītošās pozitīvās iezīmes: spontanitāti, prieku, radošumu, atvērtību jaunām idejām, izziņas aizrautību.

Mācību līdzekļi un materiāli, bērnu sporta preces, rehabilitācijas inventārs un multisensorās iekārtas – ir pielāgotas bērnu iespējām, viņu vajadzībām, vecāku vēlmēm un mācību programmām.

Gatavojam: individuālus piedāvājumus, tehniskās specifikācijas publiskajiem iepirkumiem un cenu aptaujām.

Mums sagādā gandarījumu apmierināti pircēji un priecīgi bērni.

Galvenie produktu bloki:

Attīstošās spēles bērniem Montessori spēlesSmilšu terapijas figūrasSpēles lomu rotaļām Kluči un konstruktori Sensorās attīstības spēlesLogopēdiem Multisensorās istabas

ZL.LV iesaka

Darba spars, SIA

Slokas 55, Rīga, LV-1007
Mēs piedāvājam metālapstrādes pakalpojumus, pielietojot sekojošas tehnoloģijas:: ✓ Virpošana; frēzēšana, štancēšana, izvilkšana, valcēšana; ✓ Visu veidu metināšana; ✓ Smilšu un skrošu strūklas virsmu apstrāde; ✓ Gatavo izstrādājumu pulverkrāsošana, slapja krāsošana; ✓ Emaljēšana; ✓ Teflona (pretpiedeguma) pārklāšana; ✓ Lāzera gravēšana.