Pārtika, visā Latvijā

Drukāt

Skrīveru emociju fabrika

Skrīveri, Daugavas 82, Skrīveru pagasts, Aizkraukles nov., LV-5125
Skrīveru emociju fabrika, skrīveru saldumi, skrīveru gotiņa, skrīveri, gardākie saldumi, gardumi, našķi, piena konfekte, konfektes, firmas veikaliņš, radošā darbnīca, spēles, krustvārdu mīklas, īpaša attieksme, degustācijas, sacensības, skolēni, ģimene, draugi, radi. Ekskursijas, ekskursijas Skrīveros, Radošā darbnīca, radošā

SIA “Linas Agro” Noliktava “Iecavas bāze”

"Iecavas bāze", Iecavas pagasts, Bauskas nov., LV-3913
Pieņem: kvieši, kviešus. Graudu pieņemšana, uzpirkšana, iepirkšana no audzētājiem, Graudu pirmapstrādes, kaltes pakalpojumi. Graudu cenas. Graudaugu, pākšaugu, zālāju sēklas, vasarāju sēklas. Dotnuva Seeds sēklas. Graudu audzēšana. Rapša, rapšu audzēšana. Agronoma konsultācijas. Sēklu materiāls: ziemas kvieši, mieži, tritikāle,

SIA “Linas Agro” Graudu centrs

"Jaunsalieši", Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Pieņem: kvieši, rapsis, mieži, zirņi. Graudu pieņemšana, uzpirkšana, iepirkšana no audzētājiem Jēkabpilī, Krustpilī, Aizkrauklē, Viesītē, Salē, Atašienē, Pļaviņās, Līvānos, Jaunkalsnavā, Aiviekstē, Neretā. Graudu cenas. Graudaugu, pākšaugu, zālāju sēklas, vasarāju sēklas. Dotnuva Seeds sēklas. Rapša, rapšu audzēšana. Agronoma

SIA “Linas Agro” Graudu centrs

Klusā 20, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Pieņem: kvieši, kviešus, miežus. Graudu pieņemšana, uzpirkšana, iepirkšana no audzētājiem Skrundā, Aizputē, Liepājā, Saldus, Pumpuros, Vaiņodē, Nīgrandē, Rudbāržos, Kazdangā, Vārmē, Pampāļos, Kurzemē. Graudu pirmapstrādes, kaltes pakalpojumi. Graudu cenas. Graudaugu, pākšaugu, zālāju sēklas, vasarāju sēklas. Dotnuva Seeds sēklas.

SIA “Linas Agro” centrālais birojs

"Baltijas Ceļš", Brankas, Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3043
Pieņem: kvieši, rapsis, mieži, zirņi. Graudu pieņemšana, uzpirkšana, iepirkšana no audzētājiem Iecavā, Zemgalē, Bauskā, Misā, Dzimtmisā, Garoza, Emburga, Baldonē, Daugmalē, Ķekavā. Graudu pirmapstrādes, kaltes pakalpojumi. Graudu cenas. Graudaugu, pākšaugu, zālāju sēklas, vasarāju sēklas. Graudu audzēšana. Rapša, rapšu audzēšana.

Linas Agro Graudu centrs “Grobiņa”

"Jaunstūrīši" , Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Pieņem: kvieši, kviešus. Graudu pieņemšana, uzpirkšana, iepirkšana no audzētājiem Grobiņā, Liepājā, Priekules, Durbes, Bernātiem, Nīcas, Vaives, Āizputes, Saraines, Škēdes, Ziemupes, Padures, Pāvilostas, Rucavas, Virgas, Kurzemē. Graudu pirmapstrādes, kaltes pakalpojumi. Graudu cenas. Graudaugu, pākšaugu, zālāju sēklas, vasarāju

SIA ”Linas Agro” Graudu centrs

Noliktavu 14, Rēzekne, LV-4604
Pieņem: kvieši, kviešus. Graudu pieņemšana, uzpirkšana, iepirkšana no audzētājiem Rēzeknē, Dagdā, Ludzā, Maltā, Aglonā, Riebiņos, Viļānos, Varakļānos, Audriņos, Rogovkā, Kārsavā, Zilupē, Preiļos, Rundēnos, Pasienē, Latgalē. Graudu pirmapstrādes, kaltes pakalpojumi. Graudu cenas. Graudaugu, pākšaugu, zālāju sēklas, vasarāju sēklas.

Aktis, SIA, Rēzeknes filiāle

Rēzekne LV-4600
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes

Bidfood Latvia, SIA

Lubānas 125a-12, Rīga, LV-1021
Apraksts: SIA “Bidfood Latvia” ir daļa no Bidcorp starptautiskā koncerna. Kopš dibināšanas 1989. gadā Bidcorp ir izaudzis no uzņēmuma Dienvidāfrikā līdz globālam koncernam ar pārstāvniecību 30 valstīs piecos kontinentos. Kompānija Bidfood Latvia ir viens no vadošajiem pārtikas produktu vairumtirgotājiem HoReCa sektorā, kas Latvijas teritorijā strādā kopš 2009. gada. 10 gadu laikā esam auguši un mainījušies līdz ar tirgus tendencēm. Neskatoties uz to, ka mūsu klienti ir pieraduši mūs atpazīt kā zivju un jūras velšu piegādātāju un ražotāju, mūsu lielākās produktu grupas pašlaik ir piena produkti, gaļa un bakaleja, kam seko dārzeņi un ogas, maizes un konditorejas izstrādājumi. Saviem klientiem mēs nodrošinām pilnu apkalpošanas servisu: ar klientu menedžeriem, kas palīdzēs piemeklēt labāko produktu klāstu; jaunu produktu meklēšana Eiropas un pasaules Bidfood noliktavās; preču piegāde un tehniskais nodrošinājums; katram klientam garantējam individuālu pieeju.

VITRUM servisa centrs, SIA

Berģi, Jaunā Līgo 31, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
VITRUM servisa centrs:

Nodrošina profesionālo virtuves un aukstuma iekārtu uzstādīšanu, apkopi un remontu, apkalpošanu garantijas un pēcgarantijas periodā.

Take the Bake, picērija

Atmodas 31, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts:

Ģimenes uzņēmuma Take the Bake, picērija Aizputē. Mūsu gardās, malkas krāsnī gatavotās picas var nobaudīt mūsu picērijā-restorānā Giardino di Napoli vai uzaicinot mūs uz savu dzimšanas dienu vai pasākumu. Mūsu veikalā atradīsiet dažādas itāļu pārtikas preces kā miltus un olīveļļu, kā arī dažādus piederumus, kuri izpalīdzēs picas gatavošanai mājās!

WiseMakers Collections

Viskaļu 36, Rīga, LV-1006
Apraksts:

WiseMakers Collections produkti ir izgatavoti no Baltijas bērza saplākšņa. Piedāvājumā ir izveidotas 3 kolekcijas: puķu podi, grozi un lampas un tām visām pamatā ir 4 izmēri, kas perfekti satilpst viens otrā. Produktu detaļu izgatavošanai tiek izmantota CNC frēzēšana, bet to apstrāde, krāsošana un sastiprināšana ir roku darbs. Katrs produkts tiek apstrādāts ar antiseptisku pārklājumu, lai pasargātu koksni no mitruma un netīrumiem, savukārt, pārtikas grozi ir apstrādāti ar pārtikai drošu pārklājumu. Ņemot vērā koksnes raksturu, katrs produkts nedaudz atšķirsies viens no otra. Nav divu vienādu, bet visi ir izgatavoti ar rūpību!

Transport Partners, SIA

Brīvības gatve 224B, Rīga, LV-1039
Apraksts: "Transport Partners" ir ārpakalpojumu sauszemes pārvadājumu kompānija, kas nodrošina kravu, sūtījumu piegādes pakalpojumos Latvijā un Baltijā ilgtermiņa sadarbības partneriem, kuri izvēlas samazināt savu esošo autoparku vai atteikties no tā uzturēšanas.

fon REKE vet, SIA

Raiņa 104, Jūrmala, LV-2016
Apraksts:

Veterinārā klīnika "fon REKE vet" Jūrmalā ir Reķu veterinārā prakse. Piedāvājam katram pacientam atrast zinošu, iejūtīgu, ieinteresētu ģimenes ārstu. Piedāvājam terapijas, ķirurģijas pakalpojumu. Sniedzam konsultācijas par dzīvnieka ēdināšanu, sastādām fizioloģiski piemērotu ēdienkarti. Nāc un iepazīsties. Lai dzīvnieki veseli un saimnieki laimīgi.

ENR Group Plus, SIA

Dzeņu 8-76, Rīga LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar zoopreču tirdzniecību internetā. Pamatdarbība ir pārdot dažādus dzīvnieku barības, aprūpes un citus produktus, kas nepieciešami mājdzīvnieku īpašniekiem tiešsaistē.

Uzņēmums specializējas šajā nozarē un piedāvā plašu produktu klāstu dažādu dzīvnieku aprūpei. Tas var ietvert pārtiku, lelles, rotaļlietas, gultiņas, ķermeņa kopšanas produktus, dzīvnieku izklaides iekārtas un daudz ko citu. Uzņēmuma sortiments tiek pastāvīgi atjaunināts, lai nodrošinātu klientiem jaunāko un labāko produktu piedāvājumu.

Mūsu mērķis ir nodrošināt klientiem ērtu veidu, kā iegādāties dzīvnieku preces. Tādēļ tā tiek veikta tiešsaistē, kur klienti var apskatīt un salīdzināt produktu piedāvājumu, veikt pasūtījumu un saņemt to piegādi uz norādīto adresi. Uzņēmums piedāvā arī dažādus maksājuma veidus.

Uzņēmuma misija ir nodrošināt augstas kvalitātes preces, kas atbilst dzīvnieku aprūpes prasībām.  

ZL.LV iesaka

Konditoreja Melānija

Turpinām strādāt klātienē! Iespējama piegāde.
Gaismas 6 - 2, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Apraksts:

Visu veidu konditorejas izstrādājumi ir no dabīgām izejvielām! Kāzu kūkas, kūkas bērniem un citiem pasākumiem. Iespējams pasūtīt kūkas pēc individuāla pasūtījuma ar klienta izvēlētu zīmējumu.

ZL.LV iesaka

Kafejnīca Betija

Lāčplēša 14A, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Apraksts:

Atrodas Aizkraukles centrā, pie lielveikala “BETA”, Lāčplēša ielā 14a, Aizkrauklē. Piedāvājam garšīgus ēdienus jebkurai gaumei-ļoti gardas picas, karstos un aukstos ēdienus, saldos u.c. ēdienus. Iespējams rīkot dažāda veida pasākumus. Īpaši gaidām ģimenes ar bērniem!

Fotogrāfs Raivo Sarelainens

Ošu 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4202
Pakalpojumi:: ✓ Kāzu fotogrāfs ✓ Studijas fotosesija ✓ Grūtnieču fotogrāfs ✓ Bērnu fotosesija ✓ Ģimenes fotogrāfs ✓ Portretu fotosesija ✓ Individuālās fotosesijas ✓ Jubileju un svinību fotogrāfs ✓ Vecmeitu ballītes fotosesija ✓ Izbraukuma fotosesija ✓ Reklāmas fotografēšana ✓ Priekšmetu fotogrāfs ✓ Pārtikas produktu fotografēšana ✓ Arhitektūras un ainavu fotografēšana ✓ Reportāžas fotografēšana ✓ Foto apstrāde

4 gadalaiki, veikals

Rīgas 6, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
Apraksts:

"4 gadalaiki" ir mūsdienīgs un stilīgs apģērbu un aksesuāru veikals, kurš piedāvā augstas kvalitātes modes izvēli visiem četrām sezonām. Mūsu veikals ir vieta, kur katrs var atrast savu unikālo stilu, neatkarīgi no tā, vai esat ieinteresēts ikdienas apģērbā, sporta tērpos vai eleganta vakara izskatā.

4 gadalaiki, veikals

Rauna, Cēsu 2, Raunas pagasts, Smiltenes nov. LV-4131
4gadalaiki Valmierā, 4 gadalaiki, četri gadalaiki, apģērbu tirdzniecība Valmierā, apģērbi visai ģimenei, apģērbu veikals Valmierā, bērnu apģērbi Valmierā, apģērbi bērniem, apģērbi bērniem Valmierā, apģērbi Vidzemē, sieviešu apģērbi Valmierā, apģērbi sievietēm, apģērbi jauniešiem, Valmiera, JAUNA KOLEKCIJA, MODE UN STILS, drēbes, bērnu