Pārtika, visā Latvijā

Drukāt

”ĶEPA RAW FOOD” svaigbarības koncepta veikals Āgenskalnā

Nometņu 64, Rīga, LV-1002
Sabalansēta, porcionēta svaigbarība, dehidrēti, kaltēti zivju, mājlopu izstrādājumi, beziepakojuma sveramā barība, veselīgi gardumi suņiem, kaķiem, piegāde uz mājām, sūtījumi ar pakomātu, gardumi suņiem, graužamsiers suņiem, svaigbarības piedevas, (mencu gaļas milti, dārzeņu pulveris ar nātrēm, ar pienenēm) dehidrēti zivju produkti,

WSP, SIA, Noliktavu, metāla plaukti Rīgā

Mežāres, "Alejas" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101
Metāla plaukti, Noliktavu plaukti, Noliktavu aprīkojums, Arhīvu plaukti, Garderobes skapji Noliktavu plaukti, noliktavas plaukti, metāla plaukti, arhīva plaukti, konsoļu plaukti, gara laiduma plaukti, long-span plaukti, daudzstāvu noliktavas, vairāklīmeņu noliktavas, daudzstāvu noliktava, vairāklīmeņu noliktava, mezonīni, mezonīns,

Saldus pārtikas kombināts, SIA

Lielā 9a, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Konditorejas izstrādājumi, konfekšu ražošana. Konfektes "Gotiņa", marmelādes konfektes. Kūkas, tortes uz pasūtījumu. Šerberts, īriss, ruletes, rulete, dāvanas, pīrādziņi, īriss, konfekšu krēms, marmelāde. Konditorejas ražošana, konditorejas tirdzniecība, Konditorejas izstrādājumu ražošana. Pasūtījumi pēc klientu vēlmēm.

RBI, SIA

Margrietas 7, Rīga LV-1046
Apraksts: “RBI” ir ilggadējs pārtikas rūpniecībā izmantojamo augu taukvielu (sarkanā palmu eļļa, palmu eļļa, palmu kodolu eļļa, kokosriekstu eļļa), kā arī kakao importētājs. “RBI” ir oficiālais “Carotino” tirdzniecības pārstāvis Baltijas valstīs. Uzņēmums turpina pasaulē sen zināmas un augstu novērtētas, sarkanās palmu eļļas “Carotino” piedāvājumu mazumtirdzniecībai.

Montas gardumi

Lenču 44c, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Produkti:: ✓ Kūkas ✓ Vegānu kūkas ✓ Saldie gardumi ✓ Sāļie gardumi ✓ Kliņģeri ✓ Pīrādziņi Par mani:: "Montas gardumi" piedāvā papildināt jūsu svētku galdu ar dažādiem gardumiem - cepu mājas kūkas un citus gardumus jūsu svētkiem, kas gatavoti no svaigiem un dabīgiem produktiem! Iepriecini sevi! :)

Istaba, krodziņš

J.Čakstes bulvāris 7, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Krodziņā savus viesus sagaida mājīgās un omulīgās telpās. Pieejamas divas zāles viesu ērtībai (mazākā - biznesa pusdienām, darījumu slēgšanai, kā arī romantiskai laika pavadīšanai).

Pieejama daudzveidīga ēdienu izvēle, dažādām gaumēm (vistas, liellopu gaļas, cūkgaļas, zivju ēdieni, omletes, dažādas pankūkas, pelmeņi, kā arī veģetārie ēdieni.) Iespējams apkalpot banketus līdz 50 personām. Pieejamas ērtas autostāvvietas.

Krodziņā "Istaba" var gardi paēst un pavadīt laiku jaukā atmosfērā. Ir iespēja telefoniski iepriekš pasūtīt ēdienu, zvanot pa tālruni 63025909.

T B I, SIA

Mālu 28, Rīga, LV-1058
Apraksts: LLDPE Stretch ietinama plēve, Polietilēna LDPE, HDPE maisi, Maisi granulām, Atkritumu maisi, Termosarukuma plēve, Līmlente, Burbuļplēve, Putu plēve, Pretslīdēšanas loksnes, Mēbeļu kartons, Iepakojums, iesaiņošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Iepakojuma materiāli. Rīga, Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale. Valmiera, Jelgava, Liepāja, Ventspils, Saldus, Rēzekne, Daugavpils, Ogre.

Ceplis, Kafejnīca

Saules 5, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Mūsu kafejnīca piedāvā garšīgi paēst un izbaudīt katru brīdi, ko Jūs varat veltīt ģimenei un draugiem pie mūsu gatavotās maltītes.

Bīriņu Pils, viesnīca

Bīriņi , Vidrižu pagasts, Limbažu nov. LV-4013
Pils 2 lielās zāles, (2 x 100 m2) banketiem, prezentācijām, kāzām, romantiska atpūta divatā, romantiska atpūta, telpas korporatīviem pasākumiem, semināru telpas, telpas semināriem, svinībām, jubilejām, (līdz 200 pers. semināriem, (līdz 140 pers. Banketi, bankets. Kāzas. Semināri, seminārs. Ainavu parks, tūrisma pakalpojumi, pils parks,

Greta, SIA, sveču veikals

Braslas 24b, Rīga, LV-1035
Apraksts: Viena no lielākajām sveču vairumtirdzniecības firmām Latvijas tirgū. Tirdzniecībā aptuveni 500 dažādu krāsu, formas, smaržu sveces. SIA ”Greta” preču izvēles pamatā ir kvalitāte, jaunākās tendences, praktiskums. Pateicoties vairāku gadu laikā iekrātai pieredzei, ir rūpīgi atlasīts kvalitatīvs sortiments. www.greta.lv
ZL.LV iesaka

Endijas veterinārā klīnika

M.Ķempes 10, Liepāja LV-3407
Apraksts:

Sniedzu veterinārmedicīniskos pakalpojumus mīļdzīvniekiem, ārstēšana, vakcinācija, čipēšana, ķirurģiskā palīdzība, laboratoriskie pakalpojumi, ultrasonogrāfija, dermatoloģija. Dzīvnieku dokumentu sagatavošana izbraukšanai no valsts. Piedāvāju arī zobakmens tīrīšanu, zobu pulēšanu. Klīnikā var iegādāties suņu un kaķu ikdienas un ārstniecisko barību, nepieciešamos medikamentus, attārpošanas un atblusošanas līdzekļus, šampūnus, ausu tīrāmos līdzekļus.

''Medus veikals'', SIA Deiro

A.Kalniņa 1a, Rīga, LV-1050
Medus, medus produkti. Latvijas medus, šūnu medus. Medus un biškopības produktu tirdzniecība: Latvijā ievāktais medus, medus, ziedputekšņi, bišu maize, propoliss, peru pieniņš. Deiva bišu produkcija. 100 % bišu vaska sveces. Dabiski un veselīgi produkti: ziedes "Evija - bite", kosmētika, medus saldumi, bišu produkcija, augu tējas, dāvanas.

Pārsteigumu aģentūra, oriģinālas reklāmas dāvanas, SIA Win-Win

Prezentreklāmas dāvanas no visas pasaules!
A.Deglava 50-305, Rīga LV-1035
Par mums:

Izstrādāsim, izgatavosim uz vietas vai arī uz Jūsu pasūtījuma piegādāsim prezentreklāmu dāvanas no visas pasaules. Ātri un tieši - no ražotāja. Tikai "Pārsteigumu Aģentūra" piedāvā šādu unikālu produktu: šokolādes konfektes ar 22 karātu zelta pārklājumu! Pateicoties grauzdētajiem riekstiem konfektes vidū, šī delikatese ir bauda ne tikai acīm, bet arī vēderam. Turklāt šāda dāvana satur simbolisku vēstījumu, ja vēlaties, lai dāvanas saņēmējs sajustu, ka jūsu acīs viņš vai viņa ir vērtīgāks par zeltu. Piedāvājam dažādus iepakojumus, kurā pasniegt šīs konfektes.  Greznas dāvanas īpašiem cilvēkiem. Individuālas dāvanas, dāvanas lielās tirāžās un apjomos. Logotipi, izstrādājam firmas logo. Dizains, dizaina darbi, autordarbi. Iepakojums, iesaiņošana Jūsu firmas stilā, dāvanu lentes ar logo un jūsu firmas simboliku, vai arī jebkādu Jūsu piedāvātu attēlu. 

Otaņķu gardumi, SIA

Dzērves 15, Liepāja LV-3411
Piedāvājam:: ✓ Saldie un sāļie cepumi ✓ Plātsmaizes ✓ Pīrādziņi ✓ Kliņģeri ✓ Kūkas ✓ Tortes Par mums::

"Otaņķu gardumi" kafejnīcā iespējams iegādāties mājās ceptu maizi, raušus, smalkmaizītes un dažādu veidu cepumus, kas gatavoti no dabīgām izejvielām. Kafejnīcas "Otaņķu Gardumi" piedāvātā produkcija tiek gatavota svaiga ik dienu. Esam konditorejas izstrādājumu mājražotāji no Otaņķiem. Ražojam dažāda veida cepumus, plātsmaizes, bulciņas, kūkas, rupjmaizi, kā arī saldskābmaizi. Iespējams veikt pasūtījumus. Prenclavu vējdzirnavas celtas 1885. gadā un bijušas lielākās sešspārnu dzirnavas Latvijā. Laika gaitā dzirnavas palikušas bez spārniem, un nu dzirnavas ir valsts nozīmes kultūrvēsturiskais piemineklis un apskatāmas kā tūrisma objekts. Pēc nelielās ekskursijas piedāvājam mūsu konditorejas izstrādājumu degustāciju. Piesaki savu grupu, ģimeni vai draugu pulciņu.

The Oak Lounge, cigāru veikals-bārs

Jeruzalemes 10, Rīga LV-1010
Mēs piedāvājam::

Mēs piedāvājam plašāko cigāru klāstu Latvijā. Mēs piedāvājam iegādāties vairāk nekā 150 dažādu cigāru plašā garšu, stipruma un smēķēšanas ilguma diapazonā. Klienti var iegādāties cigārus līdzņemšanai vai – pat labāk – nobaudīt tos mūsu izcilajā bārā un cigāru salonā. Bārā iespējams nogaršot vairāk nekā 130 dažādu viskiju no visas pasaules, kā arī plašu augstas kvalitātes stipro alkoholisko dzērienu, portvīnu, vīnu un šampaniešu klāstu.

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Viesnīcas 1-3.st., Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Oriflame klientu apkalpošanas centrā tiek laipni gaidīti ne tikai jau esošie klienti, bet jebkurš interesents, kurš vēlas vairāk uzzināt par Zviedrijā radītiem produktiem skaistumkopšanā un dzīves kvalitātes uzlabošanai. Izmantojot modernas tehnoloģijas, iespējams katram klientam saņemt individuālas konsultācijas sejas kopšanā, veicot pilna spektra ādas analīzi ar API ādas testēšanas aparāta palīdzību, un veselības un pašsajūtas uzlabošanā, veicot Wellness testu un ķermeņa analīzi ar TANITA svariem. Ieteiktos produktus iespējams uz vietas izmēģināt. Klientu centrā iespējams uzzināt par Oriflame piedāvātajām iespējām lojālajiem klientiem, kā gūt papildus ienākumus vai veidot personīgo biznesu. Jaunajiem klientiem tiek nodrošinātas bezmaksas pamatapmācības. Ir iespējams apmeklēt sejas kopšanas meistarklases ar NOVAGE kolekciju produktiem.

Aktis, SIA, Valmieras filiāle

. , Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

Prenta, SIA, Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā

Dārgie klienti!Visas formalitātes var sakārtot attālināti!
Gustava Zemgala gatve 73, Rīga LV-1039
Apraksts:

SIA "Prenta" ir Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā. Ekskluzīva un klasiskā virtuves tehnika. Blanco izlietnes, jaucējkrāni, atkritumu šķirošanas sistēmas. InSinkErator pārtikas atkritumu smalcinātāji. Pando vīna skapju oficiālie pārstāvji Baltijā. Sadzīves tehnikas un virtuves aprīkojuma expozāle klientiem un salons Rīgā. Vadošo ražotāju Bosch, Snaige, Restart, Neff, AEG, Electrolux, Gorenje, Liebherr veikals.

Lācis, mednieku nams

Krūmu 54, Liepāja, LV-3405
Piedāvājam:: ✓ Pusdienas ✓ Vakariņas ✓ Banketi ✓ Telpas svinībām Mednieku nams:

Mednieku nams "Lācis" - pirmais medījumu restorāns Liepājā. Pusdienas, vakariņas, banketi, telpas svinībām.