Pārtika, visā Latvijā

Drukāt

Kristīnes picērija un beķereja

Turpinām strādāt klātienē!
Tērvete, "Pagasta ēka" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
Kafejnīca, pica, picas, picērija, picu cepšana, ēdināšana, pusdienas, uzkodas, picas līdzņemšanai, līdznešanai, ēdieni, pusdienas, pusdienu piedāvājums, dzērieni, sulas, kafija, tēja, picu pasūtīšana, vakariņas, konditorejas izstrādājumi, uzkodas, svaiga maize, medus, kliņģeri, tortes, smalkmaizītes, dzērieni, eklēri, kūkas, cepumi,

Inese Kurzemniece, jurists

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

 

Juridiskās konsultācijas Jums izdevīgā vietā un laikā. Juridisku dokumentu sagatavošana. Pārstāvniecība Latvijas Republikas tiesās, kā arī dažādās valsts un pašvaldību iestādēs. Juridiskā palīdzība klātienē un attālināti - konsultācijas, dažādu dokumentu (iesniegumi, prasības, sūdzības, paskaidrojumi u.c.) sastādīšana, dokumentu izstrāde jauna uzņēmuma reģistrēšanai vai izmaiņu veikšanai. Paškontroles sistēmas (HACCP) izstrāde mazajiem pārtikas ražotājiem un mājražotājiem. Projektu izstrāde ES fondu līdzekļu piesaistei. Namu apsaimniekošanas biedrības.

Alerģisko slimību izmeklēšanas un ārstēšanas centrs, medicīnas sabiedrība

Turpinām strādāt klātienē!
F.Sadovņikova 20-217, Rīga LV-1003
Apraksts: Alerģisko slimību diagnostika un ārstēšana pieaugušajiem un bērniem. Konsultācijas sniedz sertificēti alergologi: vadītājs dr. med. V.Lozovskis, dr. A.Beķere, dr. S.Rezņikova, dr. I.Pakalna, dr. S.Puriņa, dr. Geletko, dr. R.Pakalne, dr. M.Selicka, dr. M.Poga, dr. V.Arnīte. Ir līgums ar NVD (Nacionālo veselības dienestu). Centrā veic pacientu ārstēšanu (alergēnu vakcīnas, autoserums u.c.) un dažādus izmeklējumus, nosakot specifiskās alergēnu iedarbības. Klīnisku medikamentu pētījumi.

Serpentīns, kafejnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Strazde , Strazdes pagasts, Talsu nov., LV-3291
Par kafejnīcu:

Kafejnīca Talsos, pie Talsiem, Talsi, šosejas malā, kolosāla atpūta brīvā dabā, laba virtuve, banketi, dzīvā mūzika. Pusdienas, kafija pie dabas, šosejas malā. Pieejama bērnu ēdienkarte, rotaļu stūrītis, kā arī telpas svinībām un banketiem. 

Tea Gardens, SIA

Stirnu 33-4, Rīga LV-1084
Kompānijas plašais tēju klāsts atspoguļo neatvairāmas vietas un garšas:: ✓ TEA GARDENS SIA ar tējas tirdzniecību nodarbojas no 2016. gada, saviem klientiem piedāvājot daudz un dažādas tējas, akcentu liekot tieši uz to kvalitāti. Šobrīd piedāvājam vairāk nekā 150 nosaukumu tējas no dažādiem pasaules reģioniem - pie mums atradīsiet gan klasiskās zaļās un melnās tējas, gan šo tēju maisījumus, vairāku veidu Oolong, Ķīnas pu-erh, Dienvidāfrikas rooibos un Dienvidamerikas mate, matcha pulveri, augļu tējas, fitotējas un zāļu tēju maisījumus, šķīstošo cigoriņu dzērienu un kakao pulveri. ✓ Mūsu sadarbības partneri ir tējas ražotājkompānijas Ceilonā (Šrilanka), Krasnodarā (Krievijas Federācija), Vācijā.

Dzintara veterinārā klīnika, SIA

Dzintaru 8, Liepāja, LV-3401
Veterinārie pakalpojumi: ✓ Terapija ✓ Ķirurģija ✓ Stomatoloģija ✓ Rentgens ✓ Laboratorijas izmeklējumi ✓ Cilmes šūnu terapija suņiem Veterinārā klīnika: Sniedzam veterinārmedicīniskos pakalpojumus mīļdzīvniekiem. Atsevišķa sterilo operāciju zāle. Iespēja izmantot inhalācijas anestēziju. Silta pēcoperācijas telpa. Zobakmens tīrīšana, zobu pulēšana. Digitālais rentgens. Suņu un kaķu ikdienas un ārstnieciskās barības. Medikamentu tirdzniecība. Plašs pretblusu un pretērču preču klāsts.

Osko, SIA

"Vilbrūži" , Piltenes pagasts, Ventspils nov. LV-3620
Par uzņēmumu:

Osko tortes, kūkas un banketi, izbraukuma banketi, kūkas un tortes uz pasūtījuma, visām dzīves situācijām un individuālām vēlmēm. Visas tortes top tikai no īstas biskvīta mīklas, dabiskā putukrējuma un ievārījuma. 

Vivasan Baltija, SIA

Elizabetes 51-12c, 6.st., Rīga LV-1010
Piedāvājumā:: ✓ Vitamīnu un minerālu komplekss ✓ Pretnovecošanās kosmētika ✓ Dekoratīvā kosmētika ✓ Kosmētika sejas ādas kopšanai ✓ Zāļu krēmi ✓ Ēteriskās eļļas ✓ Ķermeņa kopšanas līdzekļi Dabīgie ārstnieciski - kosmētiskie līdzekļi:

"Vivasan" ir vairāku vadošo Šveices firmu ģenerālais pārstāvis starptautiskajā tirgū. Tie ir ārstnieciski - kosmētiskie līdzekļi, kas ražoti uz augu bāzes, ēteriskās eļļas, bioloģiski aktīvas pārtikas piedevas, ķermeņa un matu kopšanas līdzekļi, vairāk kā 250 nosaukumu.

Vivasan Baltija, SIA, Filiāle

Kūrmājas prospekts 7-2.st., Liepāja LV-3401
Produkti:: ✓ Vitamīnu un minerālu komplekss ✓ Pretnovecošanās kosmētika ✓ Dekoratīvā kosmētika ✓ Kosmētika sejas ādas kopšanai ✓ Zāļu krēmi ✓ Ēteriskās eļļas ✓ Ķermeņa kopšanas līdzekļi Dabīgie ārstnieciski - kosmētiskie līdzekļi: "Vivasan" ir vairāku vadošo Šveices firmu ģenerālais pārstāvis starptautiskajā tirgū. Tie ir ārstnieciski - kosmētiskie līdzekļi, kas ražoti uz augu bāzes, ēteriskās eļļas, bioloģiski aktīvas pārtikas piedevas, ķermeņa un matu kopšanas līdzekļi, vairāk kā 250 nosaukumu.

Māsa bārs Dobelē

Brīvības 22, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Piedāvājumā:: ✓ Kafija ✓ Alus ✓ Kokteiļi ✓ Uzkodas ✓ Banketi Par "Māsa":

Vieta, kur atpūsties kopā ar draugiem, ģimeni, mīļajiem

Dragon sushi, restorāns

Lielā 8, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Jaunais, stilīgais Āzijas restorāns Liepājā - "Dragon Sushi", piedāvājumā gardākie Sushi Liepājā. Vienmēr svaigi un garšīgi. Pieejama piegāde, kā arī saņemšana uz vietas. Laipni gaidīti!

Rasa, restorāns

Turpinām strādāt klātienē!
Uzvaras 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Par kafejnīcu:

Mūsu mājīgā kafejnīca “RASA” atrodas Dobelē, ceriņu un sniegavīru galvaspilsētas centrā. Tā ir jauka tikšanās vieta, kur Jūs kopā ar ģimeni un draugiem labprāt pavadīsiet laiku. Piedāvājam visa veida banketu galdu klāšanu līdz 150 personām (3 zāles) pie mums un ārpus mūsu telpām.

Valhalla Wine & Coffee, kafejnīca

Jūras 24, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Visi laipni gaidīti stilīgajā kafejnīcā, kur pazudīs laiks un ir tik labi un jauki. Gaidīti ne tikai pilsētas viesi, bet arī vietējie liepājnieki, baudīt gardus ēdienu un dzērienus. Ienāc, atvelc elpu vasaras kafejnīcā un baudi Liepāju!

Tik un Tā..., restorāns

Ēdiens līdzņemšanai Bolt vai Wolt pakalpojumos.
E.Veidenbauma 8, Liepāja LV-3401
Informācijai:

Darba laiks Liepājas restorānam "Tik un Tā...": Mīļie restorāna viesi un Draugi! Biznesa pusdienu bezmaksas piegāde Liepājā darba dienās no 12.00 līdz 17.00, sestdienās no 13.00 līdz 20.00, svētdienās slēgts. Pieņem pasūtījumus līdzņemšanai jebkurā laikā.

Cienījamie liepājnieki un pilsētas viesi!:

Pagatavosim ar mīlestību svētku ēdienus Jūsu galdam! Izvēlaties mūsu piedāvājumu! Pasūtījumu tālr. 29 239 111

Bukstiņš, bistro

Darba laiks svētku dienās - 10:00-16:00!
Smilšu 20, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Bistro "Bukstiņš" atrodas pilsētas centrā, kur var ātri un labi paēst. Galvenokārt bistro piedāvā tradicionālos latviešu ēdienus, tostarp putras (bukstiņu putra ar speķi, zirņu biezenis, grūbas u.c.), saldos ēdienus (maizes zupa ar putukrējumu), smalkmaizītes (speķa pīrādziņi, biezpiena un ābolu rausis, sklandrauši u.c.). Šeit varēsiet ēdienu paņemt arī līdzi. Uzņēmums specializējas arī galdu klāšanas mākslā, kā arī piedāvājam izbraukuma ēdināšanu, piemēram, nometnēs, brīvdabas pasākumos u.c.

Biolat, AS

Rīgas 111, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Produkti:: ✓ ho-fi® original ✓ Silvasept® original, Silvasept® Strong, Silvasept® Immuno, Silvasept® kakla aerosols ✓ Poliprenols® D3 original plus kapsulās; ✓ Poliprenols® D3 original eļļā ✓ Silbiols® ✓ Egles ēteriskās eļļas ✓ Fitoekols®-K 40

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30b, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA “Sārmi 4” dibināts 1999. gadā un ir viens no lielākajiem mājsaimniecības preču vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā - vairāk nekā 5 000 dažādu preču sortiments tiek importēts no Vācijas, Šveices, Spānijas, Itālijas, Čehijas un Polijas, kā arī no citām Eiropas un Tālo Austrumu valstīm. 

Tikai pie mums varēsiet atrast visplašāko mūsu pārstāvēto zīmolu sortimentu, kā arī augstāko apkalpošanas servisu. 

Katram klientam tiek piedāvāta individuāla pieeja, profesionāla apkalpošana, precīzs un ātrs pasūtījumu izpildījums, un piegāde visā Latvijas teritorijā.

Preces tiek tirgotas no noliktavas Rīgā, Ganību dambī 30B, kurā ir ierīkota plaša preču demonstrācijas zāle, kas mūsu klientam sniedz iespēju preci aplūkot klātienē, izvērtēt tās pielietojumu ikdienā un sanemt to uzreiz, jo visas preces ir pieejamas uz vietas!

Rudais Ūsiņš, kafejnīca

Sērene, "Tiltnieki 1" , Sērenes pagasts, Aizkraukles nov., LV-5123
Garšīgi paēst, ēdināšana, pusdienas uz pasūtījumu, bēru galdi, bēru pusdienas, banketi. Pusdienas ceļā.

Pireka, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
KIMBERLY CLARK higiēnas preces, higiēnas risinājumi, roku dvieļi, roku salvetes, tualetes papīrs, wc salvetes, putu ziepes, ziepes, roku dezinfekcija, dezinfektants, AQUARIUS, dozatori, turētāji, Airflex, Kleenex, Scott, Hostess, Slimroll, Nonstop. WYPALL, drānas slaucīšanai, bezpūku drānas, nepūkojošas salvetes, bezšķiedru.