Pašizgāzēja pakalpojumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

DLL-Transports, SIA, Auto kravas no/uz Vāciju, MEGA treileru pakalpojumi

Emburga, "Vēzīši" , Cieceres pagasts, Saldus nov. LV-3851
evakuācija Saldus, auto evakuācija Brocēni, auto evakuācija Saldus novads, ekskavatori, ekskavatoru pakalpojumi , , pašizgāzējs, pašizgāzēja pakalpojumi , Saldus, Brocēni, Saldus novads, Kurzeme, pārvadāšana ar treileriem
  • 1 Kravu pārvadājumi: auto

BK Grupa, SIA, Mežizstrāde

"Pēterupe BK" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov. LV-2162
Mežu un cirsmu pirkšana: "BK GRUPA" nodarbojas ar cirsmu un meža zemju pirkšana īpašumā visā Latvijā! Īpašumu novērtēšana un dokumentu sagatavošana. Dastošana. Stigošana. Taksācija. Mērīšana. Uzņēmuma apraksts:

"BK GRUPA" veic mežizstrādi, cirsmu izstrādi. Sniedz hārvestera, forvardera pakalpojumus. Ekskavatora pakalpojumus. Pērk mežus, cirsmas. lepērk, pērk mežu, mežu cirsmas, un meža īpašumus visā Latvijā! Pašizgāzēja pakalpojumi, būvtehnikas pakalpojumi, būvgružu izvešana, melnzeme, grants, smilts piegāde, tirdzniecība. Strādājam Vidzemē, Latgalē, Zemgalē, Kurzemē www.mezizstradebkgrupa.lv.

Pērkam - Cērtamu un daļēji izcirstu mežu, mežus, mežu īpašumus, cirsmas.

Pārdod - sijāta melnzeme, smiltis.

 

Komanda24, SIA, Beramo kravu piegāde

Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
1-3 m3 beramo kravu piegāde bez starpniekiem no Pierīgas karjeriem:: ✓ Smiltis (pieberamās/ skalotās/ sijātās) ✓ Melnzeme (sijāta/ nesijāta) ✓ Šķembas (0-4/ 2-8/ 8-16/ 20-40/ 40-70/ 0-40) ✓ Grants (apmešanai, betonēšanai, mūrēšanai, estrich grīdām) ✓ Oļi (8-16/ 16-32) ✓ Pašizgāzēju, furgonu un treileru noma

Asaru krogs, ZS

Augšlīgatne, Nītaures 3, Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
Kokvedēja pakalpojumi , pašizgāzējs, frontālais iekrāvējs, ekskavatora pakalpojumi ., , evakuatora pakalpojumi , mini iekrāvējs, pacēlāju noma.
ZL.LV iesaka

IR auto, SIA

Draudzības 15b, Bauska, Bauskas nov.
Pakalpojumi:: ✓ Pašizgāzēji ✓ Beramie materiāli ✓ Treilera pakalpojumi ✓ Pārvadājumi ✓ Kravas auto serviss ✓ Hostelis/dienesta viesnīca Par uzņēmumu:

IR AUTO – autotransports, autopārvadājumi, beramie materiāli, kravas auto serviss, naktsmājas Bauskā.

 

Kravauto, SIA

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "Kravauto" piedāvā pakalpojumus ar savu tehniku, ko iespējams arī iznomāt. Tie ir traktori, ekskavatori, autokrāni, universālie pašizgāzēji beramo un konteinera kravu pārvadāšanai celtniecības un labiekārtošanas darbu veikšanai. Kravu pārvadājumi Rīgā, Rīgas rajonā un visā Latvijā.

Varu AR, SIA

Packules ciems, "Ceļmalnieki" , Tārgales pagasts, Ventspils nov. LV-3621
Apraksts:

SIA "Varu AR" ir transporta uzņēmums, kas piedāvā kravu pārvadājumus un dažādus transporta pakalpojumus Baltijā un Skandināvijā. Uzņēmums ir nodrošinājis augstas kvalitātes pakalpojumus daudzām juridiskām un fiziskām personām, piedāvājot kravu pārvadājuma pakalpojumus. Darbojamies transporta nozarē kopš 2012. gada, izpelnoties droša un stabila partnera reputāciju. Profesionālā pieredze, pārbaudīti kravas pārvadājuma maršruti, kā arī izdevīgi sadarbības līgumi ar Latvijas un ārvalstu kravu pārvadātājiem nodrošina stabilu pamatu mūsu darbam ar klientiem. Kravas tiek apdrošinātas atbilstoši CMR atbildības ietvariem. Komanda sastāv no nozares profesionāļiem, kuri spēj īstenot uzņēmuma mērķus un uzdevumus. Šo mērķu un uzdevumu veiksmīga īstenošana ir atkarīga no mūsu darbinieku pieredzes, aktivitātes un lojalitātes, kuri savā ikdienas darbā risina ar transporta pakalpojumiem saistītos jautājumus, tādējādi veidojot kompānijas vērtību sistēmu, darbinieku un sadarbības partneru labklājību.

Komunāltehnika Z, SIA

Alejas 2, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

SIA "KOMUNĀLTEHNIKA Z" - transporta pakalpojumi un kravu pārvadājumi: 

✓ puspiekabes ar tentu (13,62 m); ✓ vaļējās platformas (13,62 m); ✓ pašizgāzēji MB un IVECO; ✓ Iveco, MAN ar manipulatoru; ✓ dažāda lieluma racēji, ✓ frontālie iekrāvēji: buldozers, ķēžu ekskavators, treilera pakalpojumi, autopacēlājs ar grozu 34m augstumā; ✓ negabarīta kravu pārvadājumi Baltijas valstu robežās (mazgabarīta kravas, beramās kravas).

Grants, smilts, melnzemes piegāde. Smago automašīnu remonts.

GV-96 Service, SIA

Akmens 3, Kandava, Tukuma nov. LV-3120
Apraksts: Transporta, celtniecības tehnikas, ekskavatora noma, pakalpojumi visā Latvijā, Zemgalē, Vidzemē, Latgalē

Vērsītis, SIA, Veikals

Atmodas 26, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Apraksts:

SIA "Vērsītis" jau vairāk nekā 14 gadus ir viens no lielākajiem tirdzniecības un transporta pakalpojumu sniedzējiem Aizputē un Aizputes novadā. Nodrošinām ar mežizstrādes, lauksaimniecības un zivju audzētavas pakalpojumiem. Kazdangā ir mūsu kravas un vieglo auto serviss. Ar prieku sniedzam palīdzību gan privātām, gan juridiskām personām.

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Mūsu pakalpojumi: ✓ Azbests un Azbesta utilizācija ✓ Demontāža un Demontāžas darbi ✓ Metāllūžņu pieņemšana – uzpirkšana ✓ Automašīnu uzpirkšana ✓ Bezmaksas metāllūžņu izvešana Par mums: Mūsu darbības pamatprincips ir atbildība par vides aizsardzību un dažādu otrreizējo izejvielu – videi kaitīgo preču atkritumu un metāllūžņu apsaimniekošanu videi draudzīgā veidā. Veicot šo apsaimniekošanu, mūsu uzņēmums rūpējas par to drošu un videi nekaitīgu uzglabāšanu un apstrādi, līdz to nogādāšanai otrreizējai pārstrādei. Šādas darbības rezultātā mēs sniedzam ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā un vienlaikus nodrošinām apsaimniekoto materiālu nonākšanu otrreizējās pārstrādes apritē.

Komanda24, SIA, Furgonu, pašizgāzēju, autotorņu un mikroautobusu noma

Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
"Komanda24" - furgonu, mikroautobusu un pašizgāzēju noma.:

"Komanda24" - furgonu, pašizgāzēju, autotorņu un mikroautobusunoma. Mazlietoti auto teicamā tehniskā un vizuālā stāvoklī, ir ļoti kompakti manevrētspējīgi un vadāmi ar B kategorijas autovadītāja apliecību. Minimālais nomas termiņš 2-3 dienas.

Komanda24, SIA, Latvijā lielākais pārvākšanās serviss

Laba cena – kvalitatīvs pakalpojums – Komanda24🤝
Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
"Komanda24" nodrošina pilnu risinājumu ciklu, ātru darbu izpildi un izdevīgas cenas.: ✓ Bezmaksas konsultācijas un cenu plāna sastādīšana. ✓ Pārvākšanās serviss privātpersonām, uzņēmumiem, ražošanas uzņēmumiem un birojiem. ✓ Pārvākšanās serviss arī brīvdienās klientam izdevīgākajā laikā. ✓ Pārvākšanās serviss gan Latvijā, gan visā Eiropā. ✓ Pilns risinājumu cikls: plānošana, risinājumu izstrāde, nepieciešamās dokumentācijas kārtošana, krāvēju pakalpojumi, demontāža un montāža, mantu iepakošana, kā arī transporta pakalpojumi. ✓ Ļoti uzmanīga attieksme pret jebkuru klienta mantu, kuru nepieciešams transportēt. ✓ Izdevīgas cenas. ✓ Individuāla pieeja katrai situācijai.

Izvēloties Komanda24 pārvākšanās servisa pakalpojumus, jūs varat būt droši, ka pakalpojumus sniedz profesionāļu komanda, kurai pieejami labākie tehniskie risinājumi.

TransElekt, SIA, Autoevakuators24

Pilskalna 5a, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Apraksts: TransElekt, SIA - uzticama un droša diennakts auto evakuācija Valmierā un Vidzemes apkaimē.  Sadarbojamies ar vadošajām apdrošināšanas kompānijām. Ierodamies ātri un atrodam risinājumus jebkurā situācijā - tai skaitā varam transportēt ne vien jūsu vieglo automašīnu, mikroautobusus, motociklus, bet arī kravas auto, nodrošināt būvniecības tehnikas transportēšanu, kokmateriālus un visu citu, ko iespējams uzlikt uz auto vedēja platformas. Mūsu modernais aprīkojums ļauj mums pārvietot arī stipri sistus auto, ar bloķētiem riteņiem, bez atslēgām, varam izvilkt no grāvjiem, purviem, pļavām. Transporta pakalpojumi, kravu pārvadājumi, birstošās kravas, pašizgāzēja pakalpojumi. Bāzes vietas Smiltenē un Gulbenē, pakalpojumus sniedzam pa visu Eiropu.

A & B, SIA

Āne, Celtnieku 32, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Pakalpojumi: ✓ Ceļu, ielu būvdarbi; ✓ Ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu būvdarbi; ✓ Sociālo un rūpniecības objektu būvdarbi; ✓ Siltumapgādes sistēmu izbūve; ✓ Tehnikas noma; Tehnikas noma: Piedāvājam transporta pakalpojumus un nomu. Mūsu rīcībā ir: pašizgāzēji, ekskavatori, buldozers, manipulators un cita tehnika.

Skandibus, SIA

Cesvaines 8a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Viss hidraulikas vajadzībām!: ✓ Augstspiediena šļūtenes; ✓ Uzgaļi, savienojumi, piederumi; ✓ Hidrosūkņi un cilindri; ✓ Hidrocaurules un to savienojumi; ✓ Hidrocilindru remonts. SIA "Skandibus" piedāvā plašu pakalpojumu klāstu:: ✓ Serviss/veikals - hidraulika un rezerves daļas smagajām automašīnām; ✓ Transports un loģistika; ✓ Kravas auto serviss.

“Otaņķu Dzirnavnieks”, SIA, kravu pārvadājumi, loģistika, lauksaimniecības pakalpojumi, graudu pārstrāde, produkti. Gudrie Graudi

Turpinām strādāt klātienē!
"Dzirnavnieks" , Otaņķu pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3475
Produkti un pakalpojumi: ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Lauksaimniecības pakalpojumi ✓ Lauksaimniecības produkti ✓ Graudu pārstrāde Par uzņēmumu:

Mēs esam vieni no vadošajiem lauksaimniecības pakalpojumu sniedzējiem Baltijas valstīs un Eiropas Savienībā. Līderis graudu pārvadājumos Latvijā, organiskā mēslojuma, pārtikas un lopbarības produktu ražotājs – sertificēts daudznozaru uzņēmums, kas veiksmīgi darbojas jau vairāk nekā 25 gadus. 

Javekss, SIA

Valmiermuiža, Alejas 12/3, Valmieras pagasts, Valmieras nov. LV-4219
Pakalpojumi:: ✓ Mežizstrādes pakalpojumi ✓ Tehnikas pakalpojumi ✓ Ekskavatora pakalpojumi ✓ Izvedējtraktori mežizstrādei ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Auto evakuatora pakalpojumi ✓ Telpu noma

 

Apraksts:

SIA "Javekss" dibināts kā mežizstrādes un kokapstrādes uzņēmums. Laikam ejot, uzņēmums ir attīstījies līdz loģistikas, mežu un citu nekustamo īpašumu finansēšanas, apsaimniekošanas, izstrādes un loģistikas uzņēmumam. Uzņēmumam ir pašam savas tehnikas vienības mežizstrādei, pārvadājumiem, pārkraušanai un citai kravu loģistikai. Piedāvājam autoevakuatora un ekskavatora pakalpojumus. Iznomājam noliktavu un ražošanas telpas Valmierā un citviet Latvijā. SIA "JAVEKSS" pērk mežus, cirsmas un zemi visā Latvijā.

Ugo Auto, SIA, KOGEL OFICIĀLAIS DĪLERS, KOGEL PĀRSTĀVNIECĪBA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
Nomai tiek piedāvātas:: ✓ TIR tenta puspiekabes ✓ gardīņu tenta puspiekabes ✓ refrižeratoru puspiekabes ✓ konteineršasijas ✓ pašizgāzēju puspiekabes Nomas cenā iekļautie pakalpojumi:: ✓ remontdarbu veikšana un organizēšana ✓ remontdarbu veikšana un organizēšana arī ārzemēs ✓ tehnisko apkopju veikšana un organizēšana ✓ riepu nodilums un riepu maiņa ✓ puspiekabes KASKO apdrošināšana, KASKO gadījumu administrēšana ✓ puspiekabes OCTA apdrošināšana ✓ TIR sertifikācija ✓ FRC sertifikācija ✓ ikgadējā transporta nodeva ✓ ikgadējā tehniskā apskate ✓ aizvietošanas transporta līdzeklis ✓ jaunums - GPS maršruta kontrole

Manrok, SIA

O.Kalpaka 40a, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

SIA "Manrok" piedāvā autoceltņa un autogroza pakalpojumus ar celtspēju 20, 30 un 50 tonnas, kā arī piedāvājumā celtniecības mašīnu noma Liepājā, būvniecības aprīkojums, iekraušanas un izkraušanas darbi, teleskopiskie iekrāvēji un pacēlāji, demontāžas darbi.