Pakāpieni, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

FIA, SIA

Rīga
grīdas segumi, grīdas segumu ieklāšana, grīdas dēļu ieklāšana, parketa ieklāšana, grīdas restaurācija, grīdas dēļu restaurācija, parketa restaurācija, linoleja ieklāšana, trepju restaurācija, kāpņu restaurācija, parketa apkope, parketa vaskošana, linoleja tīrīšana, linoleja vaskošana, grīdas sliekšņu profila montāža, eposksīda grīdu

AN Dizains, SIA

Viskaļu 22, Rīga LV-1026
, koka pakāpieni , oša pakāpieni , ozola pakāpieni , sarkankoka pakāpieni , riekstkoka pakāpieni , cēlkoka, pakāpieni , masīvkoka pakāpieni , finierēta saplākšņa pakāpieni , stikla pakāpieni , akmens pakāpieni , margu

Betons un Dizains, SIA

"Beikas" , Vircavas pagasts, Jelgavas nov. LV-3020
izstrādājumu ražošana, mazo arhitektūras formu ražošana, betona sētas stabi, betona pasētas, betona pakāpieni

AG Wood, SIA

Pils 13A, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Piedāvājam:

Mēbeles mājas labiekārtošanai un biroja praktiskumam. Mēbeļu komponenti un interjera elementi. Ozola, bērza, priedes, dižskābarža, kā arī MDF, KSP un lamināta materiāli ar dažādām apdarēm un īpašībām, iepakoti kastēs nosūtīšanai klientam. Virtuves mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, izgatavošana un uzstādīšana.

Izgatavojam dažadu veidu mazu koku formu izstrādājumus no masīvkoka.

Piemēram salvešu riņķus, dažādus dekorus ar lina aukliņu, dāvanu kastes kā arī piedāvājam dekoru apdruku vai gravēšanu.

ZĀĢMATERIĀLI.

Bērza koksnes ēvelētas vai neēvelētas sagataves, kas sastāv no fiksēta vai garumā audzēta garuma; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

IEKŠTELPU MATERIĀLI.

Ozola, oša, dižskābarža, priedes un apses koksnes līmēti pakāpieni un palodzes, kuru malas ir iespējamas ar rundējumu, kā arī roku balsti un reliņi. Pakāpieni no veselām vai garumā audzētām sagatavēm; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

Priedes koksnes logu apdares paneļi, kājlīstes, durvju apdares līstes.

Produktus iespējams nokrāsot ar ūdens bāzes krāsu.

KURINĀMAIS.

Kvalitatīva alkšņa un bērza koksnes kamīnmalka.

Ziemeļu akmens, šķelts akmens

"Lejasplošas darbnīcas" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov. LV-5011
Ziemeļu AKMENS ražojumi, produkcija:: ✓ Neregulāras granīta apdares plāksnes ✓ Stūrakmeņi ✓ Granīta bruģakmens ✓ Taisnstūra / kvadrāta granīta plāksnes ✓ Akmens šķembas (gabions) ✓ Šķelti laukakmeņi ✓ Dekoratīvie akmeņi ZIEMEĻU AKMENS::

Nodarbojas ar šķeltu Latvijas laukakmens apdaru plākšņu, granīta bruģakmeni, stūrakmeņu un akmens šķembu (gabionu) ražošanu un tirdzniecību. Latvijā un ārvalstīs klienti arvien vairāk sāk izmantot dažādus granīta izstrādājumus, jo novērtē akmens materiālu dabīgo skaistumu, kā arī tā ilgmūžību, fizikālās īpašības un tā estētiskumu. Latvijas laukakmens ir unikāls ar to, ka tas ir daudzkrāsains, un vienā akmenī var būt pat vairākas krāsu gammas. Akmens ir ilgmūžīgs un izturīgākais materiāls kopš senatnes, līdz ar to uzņēmums var droši teikt, ka, pateicoties akmens fizikālajām īpašībām, tas ir vienreizējs materiāls, uz kuru var paļauties, ka tas, piemēram, pēc 5 gadiem nesadrups vai arī krasi nemainīs savas fizikālās īpašības.

JMJ Tirdzniecības Grupa, SIA

Krustpils 6, Rīga LV-1073
Metāla izstrādājumi:

SIA "JMJ Tirdzniecības Grupa" ir viens no vadošajiem uzņēmumiem savā nozarē. Uzņēmums nodarbojas ar metāla izstrādājumu vairumtirdzniecību jau kopš 2002.gada. Uzņēmums piedāvā tādus materiālus kā: metinātie metāla platformu režģi, presētie metāla platformu režģi ,  profilētie režģi, kāpņu pakāpieni, kāpnes, cirsti vilktie sieti, pītie sieti, metinātie sieti, paneļu žogi,   perforētas loksnes, rievotās loksnes  un ceļu barjeras.       Mūsu priekšrocības ir – plašs noliktavas sortiments, ātras piegādes un konkurētspējīgas cenas ne tikai Latvijas mērogā. Mūsu uzkrātā pieredze un profesionālās zināšanas ļauj nodrošināt šo profesionālo servisu un konkurētspējīgo cenu politiku. Ar mūsu piedāvāto produkciju ir pazīstams ikviens uzņēmums, kurš cenšas panākt sava gala produkta augstāko kvalitāti par labāko cenu.       Ikviens klients vienmēr būs laipni gaidīts Mūsu birojā un noliktavā - Krustpils ielā 6, Rīgā.

Kvarcīts, SIA, kapu pieminekļi

18. novembra 223, Daugavpils LV-5417
Pakalpojumi:: ✓ pieminekļu, kapa apmaļu, iežogojumu un soliņu izgatavošana; ✓ kapu teritoriju labiekārtošana; ✓ izstrādājumu uzstādīšana kapsētā; ✓ granīta galdu, virtuves virsmu, palodžu, kamīna plauktu, pakāpienu izgatavošana; ✓ granīta suvenīri ar kvalitatīvu gravēšanu; ✓ nestandarta individuālie pasūtījumi.

Upesmuiža, SIA

Sakas 4, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Apraksts:

SIA "Upesmuiža" pamatnodarbošanās ir blietētā betona izstrādājumu ražošana sausā betona tehnoloģijā. Ilgstoši darbojoties šajā nozarē, esam uzkrājuši bagātīgu pieredzi un zināšanas. Mūsu darbības lauks no Latvijas rietumu piekrastes pilsētas Pāvilostas ir paplašinājies līdz pašai tālākajai Latvijas austrumu pierobežai. Mēs strādājam, lai paplašinātu ne vien ģeogrāfiskās, bet arī savu iespēju un līdzšinējās pieredzes robežas. Vienmēr esam atvērti jauniem izaicinājumiem. Mūsu moto – sniegt katra klienta vajadzībām labāko risinājumu, panākt izpildījuma kvalitāti katrā detaļā. Piedāvājam dažādus betonēšanas pakalpojumus un žogu, vārtu uzstādīšanas darbus. Betona elementi, izstrādājumi, pakāpieni.

A A darbnīca, akmens apstrāde

Ezermalas 9, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Akmens apstrādes “AA Darbnīca” profesionāli akmeņkaļi Rihards un Armands nodrošina jebkura klienta vēlmei un gaumei dabīga akmens izstrādājumus mājai un dārzam. Akmens izstrādājumi kapu labiekārtošanai. Gravēšana.

Mana Galdniecība, SIA

"Dreimaņi", Padures pagasts, Kuldīgas nov. LV-3321
Apraksts: Latviešu talants ir māksla radīt skaistas un noderīgas lietas. Viens no šādiem sava talanta meistariem ir Māris Stepanovs, saimnieks Kuldīgas novada paša izveidotajā galdniecībā "Mana galdniecība", kur tiek izgatavoti logi, durvis, mēbeles, kāpnes un citi koka izstrādājumi. 2016. gadā "Mana galdniecība" tika nominēta balvai Gada jaunais uzņēmums. "Manas galdniecības" produkcija ir rūpīgs roku darbs un tiek izgatavota pēc individuāla pasūtījuma. Te ir iespējams realizēt jebkuru vēlmi - gan standarta, gan nestandarta, izmantojot gan koku, gan laminātu. Jebkurš produkts iziet pilnu ražošanas ciklu. Radīšanas procesā piedalās arī klients ar savu vīziju par to, kādam ir jāizskatās galaproduktam. Uzņēmums turpina augt un attīstīties, seko līdzi jaunākajām modes tendencēm dizainā. Uzņēmumam ir CE sertifikāts logu un durvju ražošanā.

Kāpnes un kāpnes, UAB Laiptas

Beržu g 9, Šiauliai
Uzņēmums "Laiptas" UAB izgatavo un uzstāda visu veidu kāpnes, tādējādi tas nozīmē, ka::

• Pie mums ir pieejamas jebkura izmēra kāpnes – sākot ar pašām mazākajām (daži pakāpieni), beidzot ar vislielākajām (kāpnes debesskrāpjiem); • jūs varat pasūtīt kāpnes no jebkuras koksnes, kura Jums iepatīkas; • plašā izvēlē ir pieejami tipveida modeļi, kuri var tik pielāgoti īpaši Jūsu projektam; • pēc Jūsu vēlmēm mūsu izgatavos Jums individuālu kāpņu projektu.

Garants LZ, SIA

"Vējrozes", Tārgale, Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Par uzņēmumu:

SIA "Garants LZ" kopš 1994. gada nodrošina visa veida bruģēšanas darbus ar garantētu kvalitāti. Apkalpojam gan juridiskās, gan privātpersonas. Lietus ūdens un kanalizācijas izbūve. Dīķu rakšana un apkārtnes labiekārtošana. Ekskavatoru pakalpojumi - grāvju rakšana, zemes rakšanas darbi u.c.

CNCart, SIA

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts: Mūsu devīze - apmierināts un pastāvīgs klients. SIA "CNCart" nodarbojas ar CNC frēzēšanu un gravēšanu, bet, laikam ejot, kā papildus nozari 2016. gadā izveidojām galdniecību.

Pakāpieni, misija

Rīgas 41, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Biedrības, nodibinājumi

Pakāpieni, SIA Attīstības centrs

Raiņa iela 89, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Informācija no uzņēmumu reģistra

Projekts Pakāpieni, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Rēzeknes nov., Ozolmuižas pag., Spundžāni, "Akmentiņi 1", LV-4633
likvidets

PAKĀPIENI, Preiļu rajona Preiļu pagasta zemnieku saimniecība

"Pakāpieni", Litavnieki, Preiļu pag., Preiļu nov., LV-5301
Informācija no uzņēmumu reģistra

CERĪBAS PAKĀPIENS,

Tirgus iela 3 – 54, Seda, Valmieras nov., LV-4728
Informācija no uzņēmumu reģistra

PAKĀPIENS, Biedrība

"Pūņu pamatskola", Pūņas, Valdgales pag., Talsu nov., LV-3253
Informācija no uzņēmumu reģistra