Paklāju tīrīšana, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Profilakse, SIA, uzkopšanas serviss un sanitārais dienests

Brīvības gatve 223, Rīga LV-1039
atkritumu vada dezinfekcija, knišļu atbaidīšana, zemes vēžu apkarošana, zemesvēži, skudru apkarošana, tīrīšana , , kurmju iznīdēšana, iršu iznīdēšana, pagraba tīrīšana , sanitārie dienesti, žurku iznīcināšana, deratizācijas

Baltic Color, SIA, pulverkrāsošana, skrošu strūkla, smilšu strūkla

Lēdurgas 3, Rīga LV-1034
, virsmu apstrāde ar skrošu strūklu, abrazīvā tīrīšana , metālkonstrukciju tīrīšana ., Tīrīšana , Fosfotācija. Ilgmūžīgs, noturīgs pulverkrāsas pārklājums.

Baltijas Ceļdaris, SIA

Mazjumpravas 3, Rīga LV-1063
, sniega izvešana, teritoriju tīrīšana no sniega, ceļa attīrīšana no sniega, jumtu tīrīšana no sniega, , grāvju attīrīšana no kokiem, ietvju tīrīšana , grāvju izpļaušana, trubu tīrīšana , noteksistēmu tīrīšana

Gelacks, SIA, Pulverkrāsošana, smilšu strūkla

Rāmuļu 8, Rīga LV-1005
Virsmu pretkorozijas apstrāde, aizsardzība, abrazīvā tīrīšana ., Metālkonstrukciju tīrīšana , krāsošana. Izbraucam pie klienta. Ēku sienu, fasāžu tīrīšana .

BG Cranes, SIA, Būvniecības kompānija

Rīga
Privātmāju, ražošanas ēku, komercbūvju pilna cikla būvniecība, renovācija, pārbūve, rekonstrukcija, iekštelpu izbūve un apdare, eko fasādes siltināšanas darbi, Telpu iekšdarbi, elektroinstalācijas darbi, Zemes darbi, Ēku pamatu un betonēšanas darbi, Gāzbetona, keramzīta, keraterm mūra darbi, Jumiķu darbi, Ūdens un kanalizācijas darbi,

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
tīrīšana , jumta tīrīšana , noteksistēmu, jumtu tīrīšana no sūnām, noteku tīrīšana , bruģa tīrīšana , metāla, , bruģakmens tīrīšana , betona tīrīšana , virsmas tīrīšana , tīrīšana asfalts, asfalta tīrīšana , akmens

MINT Textile Management, pieņemšanas punkts

Strēlnieku 2, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Pakalpojumi: ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu mazgāšana ✓ tekstilizstrādājumu ķīmiskā tīrīšana ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu noma ✓ telpu un teritoriju uzkopšana un tīrīšana (ikdienas uzkopšanas serviss, ģenerālā tīrīšana, paklāju, grīdu tīrīšana, logu mazgāšana, vaskošana, mīksto mēbeļu tīrīšana, pēcremonta uzkopšana) ✓ preču tirdzniecība (darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, sadzīves ķīmija, tekstilizstrādājumi, rūpnieciski atjaunoti ieejas paklāji, individuālās aizsardzības līdzekļi, vairumtirdzniecība) ✓ darba apģērbu remonts ✓ darba apavu serviss ✓ darba cimdu serviss ✓  emblēmu serviss (logo uz darba apģērba, marķēšana)

MINT Textile Management VEIKALS UN PAKALPOJUMU CENTRS

Piedrujas 7, Rīga, LV-1073
Pakalpojumi.: ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu mazgāšana ✓ tekstilizstrādājumu ķīmiskā tīrīšana ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu noma ✓ telpu un teritoriju uzkopšana un tīrīšana (ikdienas uzkopšanas serviss, ģenerālā tīrīšana, paklāju, grīdu tīrīšana, logu mazgāšana, vaskošana, mīksto mēbeļu tīrīšana, pēcremonta uzkopšana) ✓ preču tirdzniecība (darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, sadzīves ķīmija, tekstilizstrādājumi, rūpnieciski atjaunoti ieejas paklāji, individuālās aizsardzības līdzekļi, vairumtirdzniecība) ✓ darba apģērbu remonts ✓ darba apavu serviss ✓ darba cimdu serviss ✓ emblēmu serviss (logo uz darba apģērba, marķēšana)

Deppo, SIA, saimniecības preču noliktava

Latgales 449, Rīga LV-1063
Apraksts: Profesionālās saimniecības preces. Profesionāli uzkopšanas līdzekļi, tirdzniecība, vairumtirdzniecība.

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Kādas ir galvenās industriālā alpīnisma priekšrocības?:

Industriālais alpīnisms ar savu darbības veidu spēj nodrošina ātru un optimālu darbu. Ir iespēja bez sastatnēm, paaugstinājumiem, speciālām mašīnām pārvietoties telpā, lai aizsniegtu nepieciešamās vietas. Industriālais alpīnisms nodrošina arī to, ka brigāde var strādāt grūti pieejamās vietās, kur celtniecības tehnika nevar piekļūt, jo traucē būvju elementi, celtnes, komunikācijas vai  arī pacēlāja izmantošana pasūtītājam ir par dārgu. Industriālais alpīnisms sniedz to, ka ļoti ātri, pēc neilgas sagatavošanās un darba zonas norobežošanas, var uzsākt darbu ar minimālu laika patēriņu un tāpēc ekonomiskāk. Bieži vien daļu darbu augstumā izpildīt ar citiem paņēmieniem nav iespējams vai arī ir nerentabli. Industriālais alpīnisms ir darbs īpašos apstākļos, kas prasa noteiktas prasmes un zināšanas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 143 Darba aizsardzības prasības strādājot augstumā industriālais alpīnisms ir darbs iekārtā stāvoklī, kurā nodarbinātais par primāro drošības līdzekli, lai piekļūtu darba vietai, pozicionētu darba vietu vai nolaistos, izmanto virvi vai citus stiprinājumus, izveidojot fiksētu darba vietu augstumā. Industriālais alpīnisms ir darbību kopums, kur dažādu saimniecisku darbu izpildei tiek izmantotas un pielāgotas alpīnisma un klinšu kāpšanas tehnika un speciālais inventārs (ekipējums) . Tas plaši tiek pielietots veicot dažādus būvniecības un montāžas darbus ēkas, augstceltnēs, torņos, tiltos u.c.

Uldis Bērzkalns, IDV

Rīga
Apraksts:

Pieredzējis meistars ar darba stāžu vairāk kā 30 gadi ar savu būvbrigādi veic mūrēšanas, apmešanas, flīzēšanas, reģipša montāžas, demontāžas darbus. Visus darbus uzrauga būvinženieris ar darba pieredzi Viduseiropas, Ziemeļeiropas un arī Dienvideiropas valstīs. Kvalitāte paveiktajam darbam!

ZL.LV iesaka

Best Clean, SIA IMG Trading

Artilērijas 40 k.2-20, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Best Clean" – labākā mēbeļu ķīmiskā tīrīšana Rīgā, kas garantē augstu kvalitāti un doto uzdevumu ātru izpildi. Mēs strādājam ar itāļu tehniku, kas ir labākā pasaulē, un pašiem dārgākajiem mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļiem (ASV). Piedāvājam arī mēbeļu, matraču un paklāju žāvēšanu turpat jūsu dzīvesvietā. Profesionāli speciālisti izdarīs savu darbu ātri, kvalitatīvi un ar garantiju. Bet ķīmiskās tīrīšanas cenas jūs patīkami pārsteigs.

AKTIS, SIA, Deratizācija, dezinsekcija Rīgā, Vidzeme

Latgales 65-49, Rīga LV-1003
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Peļu, žurku un grauzēju iznīcināšana. Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana. Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā. Dezinsekcija ✓ Skudru, blakšu, prusaku, tarakānu, lapseņu, mušu, pārtikas kožu apkarošana Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā.

EMCO paklāji

Latgales 256A-3.stāvs, Rīga LV-1063
EMCO paklāji priekšrocības:: ✓ apstādina līdz 90% ielas netīrumu ✓ ļauj ietaupīt līdz 65% izdevumu telpu uzkopšanai ✓ pagarina kalpošanas ilgumu un saglabā pievilcīgu grīdas segumu ārējo izskatu ✓ samazina putekļu daudzumu gaisā ✓ izslēdz paslīdēšanas risku ✓ samazina uzkopšanas biežumu 2 – 3 reizes ✓ gaumīgs interjera priekšmets

ARI-VI, SIA

Pērnavas 35, Rīga, LV-1009
Priekšrocības:

SIA "ARI-VI" ir oficiālie pārstāvji Pasaules līderim riepu remonta materiālu ražošanā REMA TIP TOP (Vācija). Veiksmīga sadarbība jau daudzus gadus ir izveidojusies ar vadošajiem riepu ventiļu, riteņu balansēšanas atsvaru un aksesuāru ražotājiem ALLIGATOR VENTILFABRIK (Vācija), SCHRADER (Francija), ITALMATIC (Itālija), SALVADORI (Itālija), PREMA (Vācija),WEGMANN Automotive (Vācija), TIPTOPOL (Polija), SCASON (Somija), SITEK (Vācija), OKU (Vācija).

Electro Base, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Electro Base® piedāvā: ✓ LED apgaismojums ✓ Videonovērošanas sistēmas ✓ LAN datortīkli ✓ Drošības un apsardzes sistēmas ✓ Akumulatori ✓ Nepārtrauktas barošanas bloku UPS sistēmas ✓ 10" un 19" komutācijas un serveru skapji, sastatnes ✓ Koaksiālo kabeļu tīkli ✓ Optiskie datu tīkli ✓ Akustisko sistēmu kabeļi ✓ Telefonija ✓ Elektromateriāli ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Mēbeles un preces miegam

Pireka, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
, grīdu mazgāšanas, iekārtas, kombinētās mašīnas, viendiska mazgātāji, pulējamās mašīnas, pulētāji, paklāju

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produktu grupas: ✓ Asis, bremzes, stūres mehānismi ✓ Apgaismojums un elektroiekārta ✓ Ķīmiskie produkti, kopšanas līdzekļi, krāsas ✓ Pneimatikas un elektronikas detaļas ✓ Kabīnes detaļas, borta aprīkojums ✓ Automobiļa komponenti un kravas stiprināšana ✓ Atsperes, amortizatori ✓ Hidraulika ✓ Dzesēšana un kondicionēšana ✓ Motoru un un transmisijas detaļas ✓ Cisternu detaļas ✓ Darbnīcu un uzņēmumu aprīkojums ✓ Lauksaimniecībai

Homestory, SIA

Brīvības 148a-2, Rīga LV-1012
Pakalpojumi: ✓ Interneta veikals ✓ Aizkaru un žalūziju izgatavošana un uzstādīšana ✓ Aizkaru ķīmiskā tīrīšana ✓ Preces mājai: mājas aromāti, sveces, mājas tekstils, uzkopšanas līdzekļi Apraksts:

SIA "Homestory" - uzņēmums ar 30 gadu pieredzi, piedāvā saviem klientiem plaša spektra pakalpojumu klāstu - mājas tekstila šūšana, aizkaru izgatavošana mājai, aizkari komerctelpām, aizkari terasēm, visa veida žalūziju izgatavošana. Mūsu dizaineri atbrauks pie klienta uz nomērīšanu ar audumu paraugiem, palīdzēs izvēlēties labāko variantu tieši Jūsu telpai. Bezmaksas veiksim 3D vizualizāciju. Uz vietas ir pieejami vairāk kā 1500 audumi un uz pasūtījuma ir pieejami +10000 audumi. Garantējam izgatavošanu 14 dienu laikā ar 2 gadu garantiju visām mūsu ražotām precēm. Paši veicam piegādi un uzstādīšanu. Piedāvājam aizkaru un romiešu žalūziju ķīmisko tīrīšanu sākot ar 3eur/m2, ar izbraukšanu pie klienta, noņemšanu un uzstādīšanu.