Pasākumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Buļļu 46, Diennakts Apbedīšanas birojs

Buļļu 46, Rīga LV-1055
Apbedīšana. Apbedīšanas pakalpojumi. Kapu pieminekļi. Kapu pieminekļu izgatavošana. Bēres, bēru organizēšana. Zārka, krusta, vainagu, drēbju u.c. rituālo piederumu piegāde. Kapa rakšana, Katafalks, aizgājēja nogādāšana no morga/uz morgu, uz baznīcu, uz kapsētu, uz krematoriju. Transports radiniekiem. Bēru orķestris. Civilā vai baznīcas

Dzintara veterinārā klīnika, SIA

Dzintaru 8, Liepāja, LV-3401
Profilakses pasākumi , profilakse.

Sanders, viesu nams

Ozolpils, "Zīles" , Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3133
Hotelis, istabiņas, numuriņi, tēja, kafija, velosipēdu noma, velosipēdu remonts, velosipēdi, jubilejas, pasākumi

Celmiņi, viesu nams, MP Plus, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
"Celmiņi" , Kūku pagasts, Jēkabpils nov. LV-5222
Pasākumi , viesības, sarīkojumi, laba atpūta, labi atpūsties, atpūtas komplekss. Viesu nami.

Artura Vaišļas Madonas juridiskais birojs

Rīgas 6, Madona, Madonas nov. LV-4801
piedāvājumu pārbaudei, Jūsu bērnu drošībai bērna kontaktu un laika pavadīšanas pārbaudei, arī internetā, Pasākumi

Skrivanek Baltic, SIA, Tulkojumu birojs

Lāčplēša 87c, Rīga LV-1011
Skrivanek, svešvalodas, angļu valodas tulkojumi, angļu valodā, anotācijas tulkošana, apliecināti tulkojumi, apliecību tulkošana, arābu valodā, armēņu valodā, atzinumu tulkošana, automātiskais tulkotājs, automātiskā tulkošana, ātri tulkojumi, bulgāru valodā, cena tulkojumi ar notariālu apstiprinājumu, cenas dokumentu tulkošana, cenas

Māsa bārs Dobelē

Brīvības 22, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
svinības, dzimšanas dienas svinības, vārda dienas svinības, vecpuišu ballītes, vecmeitu ballītes, svinīgi pasākumi

Zeltābele, privātais bērnudārzs

Miera 56, Rīga LV-1013
Privātais bērnudārzs Rīgas centrā, bērnudārzs Rīgas centrā, bērnudārzs Rīgas centrā. Privātie, privātā izglītības iestāde Rīgā, Rīgas centrā, Rīgas Domes, valsts līdzfinansējums privātajiem bērnudārziem, bērniem no 1,5 līdz 6 gadiem, mūzikas nodarbības, attīstošās nodarbības, dejošana, ritmika, strādājam vasarā, vasara, bērnu radoša

Rīgas veselības centrs, SIA

Spulgas 24, Rīga LV-1058
Veselības centrs, Rīgas veselības centrs, veselības centrs Rīgā, veselības centrs Pārdaugavā. Valsts kvotas, diagnostika, ginekologi, fizikālā terapija, ultrasonogrāfija, ginekoloģiskā ultrasonogrāfija, grūtnieču aprūpe, grūtnieču ultrasonogrāfija, ergoterapeits, logopēds, audiologopēds, fizioterapeits, masāža, ārstnieciskā

Vizo.lv, virtuālā tūre

Mazā Nometņu 31, Rīga, LV-1002
Pakalpojumi:: ✓ 360 telpu tūres izstrāde; ✓ Fotogrāfa pakalpojumi; ✓ Google biznesa lapas izstrāde; ✓ Google atsauksmes vērtējumu sistēma. Kādām biznesa nozarēm būs noderīgs 360° telpu tūres?: ✓ Viesnīcas un Apartamenti ✓ Restorāni un Bāri ✓ Kāzu norises vietas ✓ Viesu nami ✓ Veikali ✓ Skaistumkopšanas saloni ✓ Mākslas galerijas un izstādes ✓ Auto saloni

Bukstiņš, bistro

Darba laiks svētku dienās - 10:00-16:00!
Smilšu 20, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Bistro "Bukstiņš" atrodas pilsētas centrā, kur var ātri un labi paēst. Galvenokārt bistro piedāvā tradicionālos latviešu ēdienus, tostarp putras (bukstiņu putra ar speķi, zirņu biezenis, grūbas u.c.), saldos ēdienus (maizes zupa ar putukrējumu), smalkmaizītes (speķa pīrādziņi, biezpiena un ābolu rausis, sklandrauši u.c.). Šeit varēsiet ēdienu paņemt arī līdzi. Uzņēmums specializējas arī galdu klāšanas mākslā, kā arī piedāvājam izbraukuma ēdināšanu, piemēram, nometnēs, brīvdabas pasākumos u.c.

Sintija, Ziedu salons

Skolas 26, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Apraksts:

Ziedos slēpjas milzīgs dabas skaistums un enerģija. Tie apbur un padara gaišāku cilvēku ikdienu. Tie pauž sajūtas un mīlestību, ko noklusē vārdi. Atklājiet dāvāšanas prieku un pārsteidziet cilvēkus sev blakus ar mūsu ziedu piegādi vai arī skaistākajā jūsu dzīves brīdī mūsu floristes izveidos pušķus, noformēs pasākumu norises vietas atbilstoši pēdējām modes tendencēm.

Ziedu Veikals

Dobeles šoseja 7, Jelgava LV-3007
Apraksts: Ziedu Veikals ar plašu ziedu izvēli visiem dzīves brīžiem! Piedāvājam arī dažādus floristikas pakalpojumus, ziedu noformēšanu īpašiem pasākumiem- kāzām, bērēm, jubilejām un citiem.

R & D akustika, SIA, Akustikas un skaņas mērījumi

K.Valdemāra 157, Rīga LV-1013
Apraksts:

SIA "R & D Akustika" dibināta 1993. gadā, akustikas laboratorija izveidota 2004. gadā, akreditēta atbilstoši LVS EN ISO/IEC 17025 prasībām. Laboratorijas rīcībā ir modernas iekārtas un prognozēšanai nepieciešamās datorprogrammas. Tas ļauj SIA "R & D Akustika" pašiem veikt akustisko parametru prognozēšanas, testēšanas un novērtēšanas pilnu ciklu, jaunu akustisko projektu izstrādē vai rekonstrukcijā. Novērtējam klientu vēlmes un iespējas, sniedzam optimālākos akustisko problēmu risinājumus. Veicam trokšņa, skaņas izolācijas, telpu akustikas mērījumus, būvakustikas ekspertīzes.

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Ķengaragā

Kaņiera 10a, Rīga LV-1063
Katru dienu tiek ievērots noteikts dienas ritms:: ✓ 7:30-8:20 Ierašanās ✓ 8:30-9:00 Brokastis ✓ 9:00-10:00 Rotaļnodarbības ✓ 10:00-11:30 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā ✓ 11:30-12:00 Pusdienlaiks ✓ 12:00-15:00 Saldo sapnīšu laiks ✓ 15:00-15:30 Ceļamies, klājam gultas un ģērbjamies ✓ 15:30-16:00 Launags ✓ 16:00-17:00 Rotaļnodarbības ✓ 17:30-19:00 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā

SIA LIRO, Ziepju virtuve

Turpinām strādāt!
Lāčplēša 31, Rīga LV-1011
Apraksts:

"Ziepju Virtuve" nodarbojas ar daudzveidīgu ziepju un kosmētikas produktu izgatavošanu un tirdzniecību. Izgatavošanas materiāli, izejvielu tirdzniecība - formas, bāzes, krāsvielas, ēteriskās eļļas un citi materiāli. Piedāvājam plašu dizainu un smaržu ziepes - gan cietās, gan šķidrās, kā arī bāzes šampūnam un dažādas krāsvielas.

ZL.LV iesaka

Mare, viesnīca

Roja, Selgas 1c, Rojas pagasts, Talsu nov. LV-3264
Par viesnīcu:

Viesnīca "Mare" atrodas skaistā un harmoniskā vietā, Rojā - jahtu piestātnes krastā, meža burvību var redzēt no terases un pludmale ir vien 500m attālumā. Šo īpašumu pārstāv ģimenes uzņēmums, kas to ir lolojuši jau daudzu gadu garumā. Viesnīca izveidota 2006. gadā, bet ik gadu tā tiek atjaunota un sapucēta mūsu viesiem. Arī terases un pārējās viesnīcas teritorijas labiekārtošana notiek katru gadu. Esam gatavi iepriecināt ikvienu ar gardu maltīti, izklaidēm, siltām un jaukām naktsmājām, būt kopā Jūsu īpašajos svētkos - kāzu svinībās, dzimšanas dienās, grupu un citos pasākumos. Kā arī pagatavot svētku maltīti un uzklāt Jūsu svētku galdu. 

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana Par uzņēmumu:

Ražojam un uzstādām vieglo automašīnu motoru nodalījuma triecienizturīgos aizsargus no kompozītmateriāla, kas pasargā arī no dubļiem, sniega, sāls, mitruma nokļūšanas dzinēja nodalījumā. Izstrādājam pēc individuāla pasūtījuma. Konstruējam un ražojam arī dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus, notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un to sastāvdaļas, ekopagrabus, nestandarta būviekārtas, kā arī veicam dažādu tilpņu, baseinu un hidrotehnisko būvju remontu un atjaunošanu. 

ZL.LV iesaka

Dieniņas, lauku māja

Bērzciems, "Dieniņas" , Engures pagasts, Tukuma nov. LV-3113
Apraksts: Izdarības un jautrība Zvejnieku sētā „Dieniņas” ekskursantiem. Degustācija un ekskursija pie jūras un sētā. Namiņš ir restaurēts, bet tajā saglabāts viss senlaicīgais – gan mēbeles, gan iekārtojums. Protams, tajā ir arī mūsdienīgas labierīcības. Atkarībā no sezonas “Dieniņās” tiek piedāvātas kaltētas butes, karsti kūpināti luči un zuši, karsti kūpinātas butes, sīgas, mencas, reņģes, brekši, salakas, vimbas, asari, uz oglēm ceptas brētliņas un citas vietējās zivis. Tāpat tiek iepirktas un gatavotas karpas, nēģi, siļķes, skumbrijas.

''EUROCASH1'', SIA

Citadeles 8, Rīga LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Biroju apsardze; ✓ Mājokļa apsardze; ✓ Fiziskā apsardze; ✓ Individuālo seifu noma; ✓ Drošības sistēmu montāža un apkalpošana; ✓ Tehnisko risinājumu izstrāde; ✓ Video novērošanas sistēmas; ✓ Tehniskās apsardzes sistēmas; ✓ Piekļuves kontroles sistēmas; ✓ Ugunsdrošības sistēmas; ✓ Attālinātā objektu video novērošana; ✓ Bezvadu drošības risinājumi.