Pasākumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Ziedu salons Fantāzija, SIA, Salons

Bērzu 4, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Ziedi, ziedu salons, puķes, ziedu tirdzniecība, ziedu piegāde, ziedu pasts. Telpaugi, griezti ziedi, puķupodi. Florists, floristi, florista pakalpojumi. Kāzu auto dekorēšana, auto noformēšana ar ziediem, telpu dekorēšana pasākumiem, kāzām u.c. Līgavu pušķi, sēru pušķi, bēru vainagi, kroņi, vainags, sēru lentas, lentes, ziedu pušķi, konfekšu

Svētā Jāņa palīdzība, Specializētās darbnīcas

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ Speciālistu atbalsts personām darbspējīgā vecumā darba prasmju un iemaņu attīstīšanā ✓ Ēdināšana ✓ Darba prasmju attīstīšana personām ar garīga rakstura traucējumiem ✓ Soc. darbinieka un speciālistu konsultācijas ✓ Brīvā laika pasākumi ✓ Grupu nodarbības ✓ Informēšanas un izglītošanas pasākumi ✓ Sociālo prasmju attīstīšana, uzturēšana un pilnveidošana

Svētā Jāņa palīdzība, Specializētā transporta dienests cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Zandartu 2a, Rīga, LV-1015
Specializētā transporta pakalpojumi:

Piedāvājam specializētā transporta pakalpojumus personām ar īpašām vajadzībām, kustību traucējumiem, kā arī gulošiem pacientiem Rīgā, Latvijā un ārpus tās robežām

Specializētais transports – mikroautobusi ir aprīkoti ar liftiem/pacēlājiem vai uzbrauktuvēm, ir speciālas drošības jostas ratiņkrēslu un sēdošu klientu nostiprināšanai un pielāgoti stiprinājumi nestuvēm gulošu pacientu transportēšanai.

Saulessvece, dienas aprūpes centrs personām ar garīga rakstura traucējumiem

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ Speciālistu atbalsts ✓ Uzraudzība ✓ Atbalsts pašaprūpē ✓ Brīvā laika pavadīšanas iespējas ✓ Ēdināšana ✓ Pastaigas un fiziskas aktivitātes ✓ Sociālā darbinieka un citu speciālistu konsultācijas ✓ Informatīvi izglītojoši pasākumi

Ozolaine, dienas aprūpes centrs personām ar demenci

Zandartu 2a, Rīga, LV-1015
Pakalpojumi:: ✓ Uzraudzība ✓ Atbalsts pašaprūpē ✓ Ēdināšana ✓ Svētku svinēšana ✓ Soc. darbinieka konsultācijas ✓ Vingrošana ✓ Grupas nodarbības ✓ Mūzikas terapija ✓ Kultūras pasākumu apmeklēšana ar pavadoni Dienas aprūpes centrs:

Biedrības "Svētā Jāņa Palīdzība" dienas aprūpes centrā personām ar demenci "Ozolaine" ir iespēja saņemt profesionālus sociālās aprūpes un rehabilitācijas pakalpojumus, būt sabiedrībā un saturīgi pavadīt savu brīvo laiku.

Personām ar demenci nodrošināt darba dienās dienas laikā sociālā darba, sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumus, veicinot sociālo prasmju (iemaņu) uzturēšanu un saglabāšanu, kā arī veikt klientu izglītošanu par sabiedriski nozīmīgiem procesiem, piedāvāt lietderīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas, kā arī nodrošināt psihosociālo atbalstu.

security.lv, DARBA AIZSARDZĪBA

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013

Darba aizsardzība:

✓ Riska novērtējums un drošības plānošana ✓ Darba drošības un veselības aizsardzības politikas izstrāde ✓ Darbinieku apmācība un izglītošana drošības jautājumos ✓ Darba aizsardzības pasākumu uzraudzība un ieviešana

Drošības pakalpojumi:

✓ Fiziskās drošības novērtējums un plānošana ✓ Objektu apsardze un monitoringa sistēmu uzstādīšana ✓ Drošības personāla apmācība un uzraudzība ✓ Notikumu reaģēšana un krīzes pārvaldība

Darba tiesības:

✓ Darba līgumu un dokumentu izstrāde un pārskatīšana ✓ Darba tiesību konsultācijas un atbalsts ✓ Strīdu risināšana un sarunu vadīšana ar darbiniekiem ✓ Darba tiesību pārkāpumu novēršana un novērtēšana

Datu aizsardzība:

✓ GDPR (Vispārējās datu aizsardzības regulas) ievērošanas audits ✓ Datu risku novērtējums un analīze ✓ Politiku un procedūru izstrāde datu aizsardzības jomā ✓ Personāla apmācība un izglītošana par datu aizsardzību

Šie pakalpojumi palīdz uzņēmumiem nodrošināt drošību, atbilstību tiesību aktiem un likumīgu darba vidi, veicinot ilgtermiņa uzņēmējdarbības stabilitāti un attīstību.

Meldra , Floristika, ziedi, davanas

Rīgas 67-4, Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
Apraksts:

"Meldra" ziedu un dāvanu saloniņā ir ziedi ikviena gaumei. Padariet savus svētkus un ikdienu krāšņākus! Grieztie ziedi, pušķi un pušķīši, kā arī sirsnīgas dāvanas. Florista pakalpojumi: kāzu floristika, svētku floristika, sēru floristika. Personīga pieeja Jūsu vēlmēm!

ALTAS IT, SIA

Brīvības gatve 221, Rīga LV-1039
Apraksts:

ALTAS IT, SIA ir viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas Baltijas valstīs sāka piedāvāt inovatīvas tehnoloģijas transporta un IP videonovērošanai.

Šobrīd esam oficiālie vadošo videonovērošanas un drošības risinājumu ražotāju

✓ Mobotix, ✓ Hanwha Vision, ✓ Digifort, ✓ Emitlight, ✓ STid Security, ✓ Flasheye, ✓ Sorhea, ✓ Vanderbilt, ✓ Genetec pārstāvji Baltijas valstīs.

Pateicoties mūsu prasmīgajiem darbiniekiem, uzticamajiem partneriem un inovatīvajiem risinājumiem, mēs palīdzam rast unikālus tehnoloģiskos risinājumus, kas pielāgoti klienta vajadzībām. Sniedzot atbalstu arī pēcpārdošanas procesā un drošības speciālistu apmācības, esam nodrošinājuši vadošo pozīciju tirgū, kas garantē ne tikai augstu kvalitāti, bet arī godīgumu un lojalitāti pret saviem sadarbības partneriem.Kopā ar Lietuvas kolēģiem esam uzkrājuši lielu pieredzi šajā jomā un ieguvuši izcilu reputāciju. "ALTAS IT" ietilpst "ALTAS" uzņēmumu grupā, kas ir vadošā transportlīdzekļu aprīkojuma un drošības risinājumu nozarē, ar uzņēmējdarbības pieredzi kopš 1992. gada. Savukārt "ALTAS IT" Latvija savu darbību uzsāka 2011. gadā.

Madonas pilsētas kultūras nams

Raiņa 12, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Ēka savulaik būvēta kā Aizsargu nams (arhitekts V.Vitands), tas atklāts 1935. gadā. Par tā laika vajadzībām joprojām atgādina virs ieejas durvīm esošais karavīra cilnis (tēlnieks K.Zemdega). Tolaik Madonas aizsargu nams bijusi apjomīgākā Latvijas jaunbūve ārpus Rīgas. Vērienīgus pārbūves darbus nams piedzīvojis pēc 2005. gada, kad janvāra vētras laikā vējš ēkai norāva jumtu. Šajā laikā radās ideja par ēkas paaugstināšanu un papildus stāva būvniecību, ideja veiksmīgi tika realizēta. Šobrīd ēkā mājo Madonas kultūras nams, dzimtsarakstu nodaļa un bērnu un jauniešu centrs. Madonas kultūras nams ir mājvieta ap 20 amatiermākslas kolektīviem, tautas mākslas studijai un ir pilsētas centrālā kultūras notikumu vieta.

Madonas novadpētniecības un mākslas muzejs

Skolas 12, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Madonas muzejs, viens no vecākajiem Vidzemes muzejiem, 2009. gadā atzīmēja 65 gadu pastāvēšanas jubileju (dibināts 1944. gada 20. septembrī). 2003. gada nogalē krātuve tika pārcelta uz jaunām telpām Skolas ielā 12. Tās atklāja valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga. Muzejs atrodas Madonas - bijušās Biržu muižas vēsturiskajā centrā - izstāžu zāles klētī, krātuve - Dzirnavu vietā. Uz 2010. gada 1. janvāri muzeja krājumā ir 123 391 vienība.

Madonas pilsētas sporta centrs

Gaujas 13, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Madonas pilsētas sporta centrs ir sporta komplekss ar plašām iespējām, kā aktīvi pavadīt savu brīvo laiku, kā arī piedāvājam iespējas rīkot sacensības un sporta pasākumus lielākām grupām. Organizējam dažādas sacensības gan Latvijas līmenī, gan starptautiskās vairākos sportos. Pie mums ir pieejamas tādas aktivitātes kā basketbols, futbols, florbols, fitnesa zāle, alpīnistu siena, vieglatlētikas stadions un daudzi citi sporta veidi. Bez sporta aktivitātēm pie mums pieejams arī medicīnas kabinets, sauna, konferenču zāle (100 vietas) un ēdināšana.

Multilines, SIA, Autobusu, mikroautobusu noma Latvijā

Madonas 10a, Rīga, LV-1084
Par uzņēmumu:

SIA "MultiLines" ir augstas klases tūrisma autobusu nomas uzņēmums Rīgā, kas pārvadā pasažierus Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Eiropā, Krievijā, NVS. Mikroautobusu un autobusu noma ar vadītāju. Transfērs no / uz Lidostu Rīga RIX. Auto transporta noma. Pasažieru, darbinieku, skolēnu, tūristu, kāzu viesu, korporatīvo pasākumu organizatoru pārvadājumi.

Juglas ezers, veterinārā klīnika, SIA Anivet

14.04.2022 no 8:00 līdz 18.00, bet 15.04 ,16.04, 17.04,18.04 būs brīvdienas
Juglas 51, Rīga LV-1064
Pakalpojumi:: ✓ izziņu izsniegšana ✓ vakcinācija ✓ dažādas procedūras ✓ medikamentu ievadīšana ✓ brūču apkope ✓ ķirurģiskās operācijas ✓ periālo dziedzeru tīrīšana ✓ citas procedūras ✓ analīzes, diagnostika ✓ eitanāzija ✓ stacionārs ✓ mājas vizītes u.c.

Pļavnieki, veterinārā klīnika, SIA Anivet

Darba laiks Lieldienās- 14.04.- 8.00-18.00. 15.04.-18.04.- brīvdienas!
J.Vācieša 1c, Rīga LV-1021
noņemšana ar ultraskaņu, zobu pulēšana, mikročips, mikročipēšana, Eiropas pase, iemidzināšana, profilakses, pasākumi

KŪP bbq, kafejnīca

Atmodas bulvāris 6a, Liepāja LV-3414

"Kūp BBQ" strādā pēc pieprasījuma banketos, pasākumos un festivālos.

Ēdiens līdzņemšanai Wolt pakalpojumos.

Apraksts:

"KŪP BBQ" brīvdabas kafejnīca un bārs atrodas kultūrvietā "Atmodas Dārzs". "Kūp BBQ" ir vieta, kur brīvā atmosfērā var nogaršot sātīgus gaļas ēdienus ar piedevām. Mūsu ēdienkarte ir balstīta uz autentisko bārbekjū ēdiena pagatavošanas procesu. Mūsu gaļa ir lēni kūpināta un gatavināta, tādējādi nezaudējot sulīgumu.

Piedāvājam banketu sortimentu, galdu klāšanu, dalību ar pārvietojamo “food truck” festivālos, pasākumos, publiskās un privātās svinībās.

Kafejnīca darbojas vasaras sezonā, pirmdienā un otrdienā atpūšamies! Izbraukuma banketus nodrošinām visu gadu!

O!Bistro, kafejnīca

Brīvības 164, Liepāja LV-3401
Piegāde:

Privātpersonām pakalpojums pieejams tikai Liepājas pilsētas teritorijā;

Juridiskās personas apkalpojam Liepājā un ārpus tās, pēc iepriekš vienošanās;  

Ēdiens līdzņemšanai, piegāde, uzņēmumu ēdināšana

Apraksts:

Atrodamies veikala K-SENUKAI telpās. Kafejnīca “O!Bistro” nodrošina kvalitatīvu pusdienu piedāvājumu, sniedzot plašu izvēli karstajiem, aukstajiem un saldajiem ēdieniem. Par fiksētu cenu pieejams komplekso pusdienu piedāvājums “Sātīgais” un “Veselīgais”. Pusdieno uz vietas vai pasūti ēdiena piegādi, zvanot uz 63431717.  Pasūtījumus pieņemam 9:00 - 14:00.

Forstward, SIA

Austrumu 10, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pagaidu ceļi un laukumi:

Ceļa plāksnes ir lielisks veids, kā ātri un ekonomiski nocietināt un aizsargāt virsmu no bojājumiem. Tās ir vieglas, bet ļoti izturīgas un labi pielāgojas zemei. To stingrā struktūra nostiprina un stabilizē virsmu ļaujot pārvietoties pa šādu virsmu līdz pat 100 tonnu smagai tehnikai.

Ideāli piemērotas lietošanai būvlaukumos, piebraucamajiem ceļiem, pagaidu autostāvvietām, lai aizsargātu pret bojājumiem augsni ar vāju nestspēju un saglabātu brauktuvi lietojamu.  Plašas izmantošanas iespējas būvniecībā, lauksaimniecībā, mežsaimniecībā, zemes darbos, kalnrūpniecībā, karjeros, komunālo un inženierbūvju darbos un apkopēs, avārijas piekļuvei, militārās bāzēs, sporta un izklaides pasākumu laukumiem un celiņiem, stāvlaukumiem u.c.

Ražošanai izmantotais materiāls ir 100% pārstrādāts un videi draudzīgs. To raksturo augsta izturība un elastība, kā arī izturība pret ekstremāliem laikapstākļiem. Plāksnes var lietot daudzus gadus, un pats galvenais, nepieciešamības gadījumā tās var pārvietot visur kur nepieciešams.

F-Man, SIA

E.Smiļģa 2a, Rīga LV-1048
"F-Man", SIA pakapojumi:: ✓ Ugunsdrošības dokumentācijas izstrāde/aktualizēšana (evakuācijas plāni, ugunsdrošības instrukcijas, rīkojumi); ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu projektēšana/apkalpošana/montāža; ✓ Praktiskās un teorētiskās nodarbības (instruktāža) ugunsdrošības jomā; ✓ Objektu ugunsdrošības audits; ✓ Ugunsdrošības risinājumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi.

Madonas mūzikas skola

Blaumaņa 16, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts: Jāņa Norviļa mūzikas skola piedāvā unikālu mūzikas izglītību kopš 1945. gada. 2018./2019. mācību gadā Jāņa Norviļa Madonas mūzikas skolā mācības uzsāk 297 audzēkņi. Skolā strādā 33 skolotāji, 6 tehniskie darbinieki. Skola lielu uzmanību velta kolektīvās muzicēšanas formām. Šobrīd skolā aktīvi darbojas koris, kamerorķestris, pūtēju orķestris, pūtēju orķestra studija, koklētāju ansambļi, akordeonistu ansamblis, saksofonu kvartets, divi stīgu trio, vijolnieku ansamblis. Jaunās skolas koncertzāles akustika ir atzīta par pirmklasīgu un to iecienījuši valsts mēroga mākslinieki, meklējot iespējas tajā koncertēt. Tas ne tikai mūzikas skolas kolektīvam rada iespēju klausīties profesionālu mākslinieku muzicēšanu, radot iespēju audzēkņiem gūt spilgtus mākslinieciskus iespaidus, skolotājiem celt profesionālo kvalifikāciju, bet bērnu vecākiem un pilsētas sabiedrībai rada augstu kultūras vērtību pieejamību, tā veidojot Madonas pilsētu par vienu no aktīvajiem valsts mūzikas dzīves centriem.

Madonas novada pašvaldība, Vestienas pagasta pārvalde

Vestiena, "Pagastmāja" , Vestienas pagasts, Madonas nov., LV-4855
Vestienas pagasta pārvaldes iestādes:: ✓ Vestienas bibliotēka ✓ Vestienas pamatskola ✓ Vestienas pamatskolas pirmsskolas izglītības iestāde ✓ Vestienas tautas nams ✓ Vestienas feldšerpunkts Apraksts:

Vestienas pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā rietumos. Robežojas ar sava novada Bērzaunes, Aronas un Liezēres pagastiem, Ērgļu novada Sausnējas, Ērgļu un Jumurdas pagastiem, kā arī Pļaviņu novada Vietalvas pagastu. Mūsu pagastā atrodas arī Natura 2000 teritorija (ietilpst dabas parks Gaiziņkalns, dabas liegums Ilziņa ezers un Kāla ezera salas, ģeoloģiskais veidojums Bolēnu Acu avots un Vestienas muižas aleja). Vestienas pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā rietumos. Robežojas ar sava novada Bērzaunes, Aronas un Liezēres pagastiem, Ērgļu novada Sausnējas, Ērgļu un Jumurdas pagastiem, kā arī Pļaviņu novada Vietalvas pagastu. Vestienas pagasts organizē arī Muzikālo pasākumu "Kāla ezera skaņas". Augļu un ogu dārzs – z/s "Jāņkalni" ar iespēju sezonas laikā lasīt, degustēt un iegādāties šo produkciju.