Pasažieru pārvadājumi, visā Latvijā

Drukāt

SmartLynx Airlines, SIA

"Mazrūdas" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Aviokompānijas, aviotransports

Smiltenes autoosta

Pils 1, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Sabiedriskais transports, pasažieru pārvadājumi .

Smārdes AL, SIA

Dzērvju 3, Smārde, Smārdes pagasts, Tukuma nov., LV-3129
Apraksts:

Autobusu, busu noma, tirdzniecība, remonts, gāzes, elektro metināšana Tukuma rajonā, Smārdē, Latvijā. Tūrisms, tūrisma maršrutu izstrāde, organizēšana. Pasažieru pārvadājumi ar autobusu.

Sofī Tūre, SIA, Ceļojumu tūroperators, aviobiļetes, privātie čarterlidojumi

Turpinām strādāt klātienē!
Tērbatas 73, Rīga LV-1001
Dāvanu karti vari izmantot, iegādājoties kādu no tūrisma aģentūras SOFI TŪRE pakalpojumiem:: ✓ Jebkurš kompleksais ceļojums (no Sofitūre, Novatours, Tez Tour, Alida Tour, Fiji-Travel,  Interlux travel, TUI, Coral travel Latvia) ✓ Jebkurš individuāls ceļojums, ✓ Privātie čarterlidojumi, lidmašīnu noma, ✓ Aviobiļetes uz visiem galamērķiem, ✓ Viesnīcu numuru rezervēšana visā pasaulē, ✓ Automašīnu nomas organizēšana, ✓ Transfēru nodrošināšana, ✓ Vīzas noformēšana, ✓ Ceļojumu apdrošināšana, ✓ Komandējumu organizēšana, ✓ Konferenču organizēšana.

Soldomirk, SIA

Rūdolfa Blaumaņa bulvāris 20, Cēsis, Cēsu nov.
Pasažieru pārvadājumi

Sos Taxi, IK, diennakts taksometrs

Sūru 2, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Diennakts taksometra pakalpojumi Kuldīgā un apkārtnē. Piedāvājam pasažieru pārvadājumus kvalitatīvos un jaunos auto. Pieredzējuši šoferi ar komfortu nogādās Jūs galamērķī precīzi paredzētajā laikā! Zvani!

Stalleks, SIA

Ulbroka , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130

Stena Line, SIA, Filiāle

Dārzu 6, Ventspils, LV-3601
Prāmis, prāmji, prāmju līnija, prāmju līnijas, prāmju satiksme, kuģu kravu pārvadājumi , kravu pārvadājumi , Vāciju, prāmis no Liepājas uz Vāciju, prāmis uz Vāciju no Liepājas, pasažieru pārvadājumi uz Vāciju,

T Kings, SIA, taksometru pakalpojumi Valmierā

Kārļa Baumaņa 6A, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
ZIP TAXI ir taksometru pakalpojumu aplikācija, kas kalpo kā ērts un ātrs taksometru nolīgšanas risinājums Latvijas mazpilsētu un reģionālo pilsētu iedzīvotājiem. www.ziptaxi.lv Par uzņēmumu:

Diennakts taksometra pakalpojumi Valmierā un tās apkārtnē.

TAXI Cēsis, SIA KarLux

Leona Paegles 8, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101

Diennaksts taksometru pakalpojumi Cēsis.

THERMO KING, saldēšanas iekārtas, tehniskais serviss, SIA TTE (Truck & Trailer equipment)

Mazjumpravas 47, Rīga LV-1063
"THERMO KING" un "FRIGOBLOCK" - GARANTIJAS remonts.:

Aukstumu iekārtu, saldēšanas iekārtu, kondicionieru (tai skaitā kabīnes kondicionieru), autonomās apsildes iekārtu, kravas liftu apkope un remonts. Piedāvājam visa veida kravas virsbūves un to remontu. Veicam mikroautobusu pārbūvi un termoizolāciju ierīkošanu.

Talse, SIA

Ābeļu 23, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150

Tasma, SIA

Brīvības 162-63, Rīga, LV-1012

Taxi E, SIA

Langstiņi, Langstiņmuižas 8, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-2137
Taksometru pakalpojumi

Taxi Kuldīga

Sūru 2, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Piedāvājam kvalitatīvus taksometra pakalpojumus ar ilggadēju pieredzi. Profesionāli un laipni šoferīši, iepriekš vienojoties, jūs nogādās jebkurā Latvijas nostūrī, kā arī piedāvājam kurjera pakalpojumus (pārtiku, sīkpaku, ziedu utt.), piegādi jūsu norādītajā laikā un vietā. Uz tikšanos!!!

Taxi Ventspils MS-VR IK

Turpinām strādāt klātienē!
Kuldīgas 5, Ventspils, LV-3601
Par uzņēmumu: Taksometru pakalpojumu nozarē mēs esam jau kopš 1997.gada. Veicam vieglo taksometru pārvadājumus Ventspils pilsētā, Ventspils novadā, kā arī izbraucam ārpus Ventspils novada, lai nogādātu mūsu klientus to izvēlētajā galamērķī. Šis galapunkts var būt jebkurā vieta Latvijā un arī ārpus Latvijas robežām.

Taxi online, SIA

Ulbroka, Institūta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130

Taxigaisma, SIA

Rīgas 26, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
taksometrs Valmieras novadā, Taxi, Taksis, Taksi, taksometra pakalpojumi Valmierā, Taksometra izsaukšana, Pasažieru , pārvadājumi , taksometrs uz diennakti, taksometrs uz dienu, taksometrs brīvdienās,   starppilsētu

Tikauto, SIA, autoevakuators, lietotas auto rezerves daļas, kravu pārvadājumi Kuldīgā

"Darbnīcas" , Rumbas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: ✓ Diennakts auto un traktortehnikas evakuācija. ✓ Atkritumu apsaimniekošana. ✓ Būvgružu izvešana, šķirošana. Konteineru noma. ✓ Pašizgāzēju pakalpojumi, kravu pārvadājumi. ✓ Auto likvidācija (licencēta norakstīšana) autokapsētā. ✓ Autotransports, kompjūterdiagnostika. ✓ Auto rezerves daļu tirdzniecība (jaunas un lietotas). ✓ Hidrokrāna, autokrāna (līdz 11t), ekskavatora, miniekskavatora pakalpojumi. ✓ Autogāze, autogāzes iekārtu uzstādīšana. ✓ Smilts, grants, šķembu, melnzemes piegāde un pārvadājumi.