Pasažieru pārvadājumi, adresē Rīga

Drukāt

Berenbergs, SIA

Dzelzceļa 4, Rīga, LV-1004
Pasažieru pārvadājumi

Bus Group, SIA

Brīvuļu 2, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164

Busiņš, SIA

Rīgas 2D, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316

CATA, AS, Saulkrastu filiāle

Zvejniekciems, Akācijas 7, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov., LV-2160

CHARTERBUS RIGA, IK

Malienas 70 - 44, Rīga, LV-1064
Par uzņēmumu:

CHARTERBUS ir autobusu noma Rīgā, kas darbojas kopš 2016. gada, nodrošinot saviem klientiem komfortablus transporta pakalpojumus ar autobusiem un mikroautobusiem Latvijā un ārvalstīs. Vietējie  un starptautiskie pasažieru pārvadājumi pa Latviju, Eiropu, Baltiju. Auto noma, auto īre. Autobusi skolēnu, studentu ekskursijām. Komfortablu mikroautobusu, autobusu busu, busiņu, minivenu noma. Autobusu tūres. Autobusu nomas centrs. Darbinieku, skolēnu pārvadājumi. Transports kāzām, bērēm, jubilejām, konferencēm, korporatīvajiem pasākumiem ,ilgtermiņa nomai. Sportistu pārvadājumi. Transports bērnu ballītēm. Pasākumu nodrošinājums ar auto transportu. Transfēra pakalpojumi. Transfērs uz lidostu un no lidostas. VIP transports. Mercedes Luksusa klases autobusi.

DFDS Seaways, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Katlakalna 9A, Rīga LV-1073
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

Datris, SIA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-1057
pārvadājumi , tūristu autobusi, autobusu ekskursijas, autobusu ekskursijas pa Eiropu, ceļojumi pa Latviju, , pasažieru pārvadājumi Latvijā, pasažieru pārvadājumi Baltijā, pasažieru pārvadājumi Eiropā, ceļojumi