Projektēšana, adresē Jelgava

Drukāt
Banner 1050x80

Būvprojektēšana, SIA

Skolas 15, Jelgava, LV-3001
Arhitektūra, projektēšana

Būvtēlnieks, SIA

Jelgavas 36, Rīga LV-1004
Kamīnu izbūve, kamīnu apdare, projektēšana , montāža, būvtēlniecība, dārza kamīni, kamīnu izbūve dārzam

DCK, SIA

Kooperatīva 10-12, Jelgava, LV-3003
letes, krēsli, žurnāla galdiņi, sekcijas, kumodes, vitrīnas, datorgalds, divstāvu bērnu gultas, mēbeļu projektēšana

Dekora Tev, SIA

Vītoliņi, Meža 20, Valgundes pagasts, Jelgavas nov. LV-3017

Demu, SIA

Jelgavas 1v, Daugavpils, LV-5404
Elektroapgāde, elektroinstalācija, projektēšana . Elektroapgāde, elektroinstalācija, projektēšana .

Detek, SIA

Raubēni, Rubeņu ceļš 62c, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3002
Metālapstrāde, metālizstrādājumi, mašīnbūve, iekārtu izgatavošana, ražošana. Prototipēšanas pakalpojumi. Metāla konstrukciju, iekārtu un to detaļu ražošana. Metāla konstrukciju virsmas apstrāde. Montāža un pārbaude ražotnē. Pakošana un piegāde. MIG/MAG metināšana, TIG metināšana, valcēšana, virpošana, zāģēšana, urbšana, vītņu
1

EH Arhitekti, SIA

Agroķīmiķu 25, Jelgava LV-3003
Arhitekts Rīgā, daudzdzīvokļu māju projektēšana , dzīvojamo māju projektēšana , savrupmāju projektēšana , , biroju ēku projektēšana , publisko ēku projektēšana , detālplānojumu projektēšana , lokālplānojumi, projektēšana
  • 1 Arhitektūra, projektēšana

Elektromontāžas serviss, SIA

Kazarmes 9, Jelgava, LV-3007
Elektromontāžas pakalpojumi: ✓ Elektroietaišu montāža ✓ Elektroietaišu izgatavošana un tirdzniecība ✓ Elektromontāža ✓ Elektroapgādes projektēšana ✓ Elektroietaišu labošana un uzstādīšana

Elpoli, SIA

Jelgavas 1v, Daugavpils LV-5404
Apraksts:

SIA "Elpoli" veic konsultāciju, saskaņošanu, montāžu, objektu nodošanu pilnīgā gatavībā, elektroiekārtu iestatīšanu, ekspluatāciju, remontu, tehnisko apkopi, izpilda pilnu elektromērījumu kompleksu. Veicam elektroiekārtu, zibensnovedēju un pārsprieguma aizsardzības sistēmu, zemējuma, elektroenerģijas uzskaites iekārtu, elektroskapju un sadales iekārtu montāžu, pārbaudi un objektu nodošanu ekspluatācijā.

Ervimar, SIA

Smilšu 3a, Jelgava LV-3001
Mēbeles, mēbeļu ražošana, izgatavošana, projektēšana , virtuves mēbeles, ofisa, biroja, korpusa, lamināta

Eva Deko, SIA

Jelgavas 74, Rīga, LV-1004
Projektēšana . Aizkari un dizaina elementi kafejnīcām, viesnīcām, bāriem, bērnudārziem, iestādēm.

G & J, SIA, Logu un durvju ražotne, galdniecība

Dobeles šoseja 2, Jelgava, LV-3007
Apraksts:

SIA “G&J” piedāvā pēc individuāla pasūtījuma ražotus logus, durvis, mēbeles, kāpnes u.c. Daudzo darba gadu laikā esam guvuši pieredzi un jaunas zināšanas, kas palīdz arī nestandarta projektu risināšanā. Esam zinoši savā nozarē un katru klienta pasūtījumu realizējam ar maksimālu atdevi, lai klientam sniegtu tikai to labāko. Mēs jūsu ideju spēsim pārvērst realitātē, tāpēc savus jautājumus uzticiet tikai profesionāļiem.

Glāzeri BT, SIA, Darbnīca

Jelgavas 74, Rīga LV-1004
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls; ✓ Digitāli printēts stikls; ✓ Krāsots stikls; ✓ Laminēts stikls; ✓ Ugunsdrošais stikls; ✓ Stikla paketes; ✓ Stikla vairumtirdzniecība; ✓ Stiklotas konstrukcijas. Stikla apstrādes uzņēmums:

SIA, "Glāzeri BT" Viena no lielākajām stikla apstrādes rūpnīcām Latvijā. Sekojot tendencēm stikla apstrādes jomā, mūsu kompānija kļuvusi par stabilu uzņēmumu ar augstu ražošanas kapacitāti un apkalpošanas līmeni. Esam ieguvuši atpazīstamību un reputāciju gan Latvijā, gan ārzemju klientu vidū, jo lielu daļu no saražotā apjoma mēs eksportējam.

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Jelgavas nodaļa

Brīvības bulvāris 1a, Jelgava LV-3002
Par uzņēmumu:

Divdesmit vienā filiālē visā Latvijā HANSA FLEX HIDRAULIKA nodrošina pilna servisa apkalpošanu hidraulikas jomā - atsevišķu detaļu un komponentu nodrošinājumu optimāliem risinājumiem, pieredzējušu hidraulikas speciālistu konsultācijas un atbalstu, kā arī vissarežģītāko hidraulisko iekārtu un staciju būvi sākot no projekta izstrādāšanas un beidzot ar montāžu un nodošanu ekspluatācijā. Uzņēmumam ir piešķirts kvalitātes vadības sertifikāts ISO 9001:2015.

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Jelgavas 2c, Daugavpils LV-5404
Produkcijā:: ✓ Metālapstrādes instrumenti ✓ Metāla griešanas un urbšanas darbarīki ✓ Mērinstrumenti ✓ Slīpēšanas darbarīki ✓ Rokas darbarīki ✓ Darbnīcu iekārtas ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Zāģlentes ✓ Industriālās mēbeles, 3D projektēšana, modelēšana ✓ Magnētiskās stiprināšanas tehnoloģijas ✓ Darbstacijas ✓ Uzglabāšanas risinājumi

Iekšdarbu meistars Briedis Edijs

Jelgava LV-3007
Par mums:

Piedāvājam pilna cikla iekšdarbus par pieņemamām cenām. Kvalitāti garantējam, iekļaujamies noteiktos termiņos, informējam klientu par izpildi gan tiešsaistē, gan klātienē. Sniedzam bezmaksas konsultācijas, palīdzēsim izvēlēties atbilstošus būvmateriālus ar piegādi objektā.