Projektēšana, adresē Jelgava

Drukāt
Banner 1050x80

NAS Engineering PRO, SIA

Līduma 17, Jelgava LV-3001
Iespiedplašu montāža, elektronisko iekārtu projektēšana , nestandarta elektronisko iekārtu projektēšana

Namejs pluss, SIA

K.Barona 17, Jelgava, LV-3001
Apraksts:

"Namejs Pluss" piedāvā būvprojektus dzīvojamām ēkām, kā arī rūpnieciskām, industriālām, publiskām ēkām un sporta būvēm. Veicam arī ēku, būvju renovācijas projektus. Industriālie, rūpnieciskie, individuālie projekti. Būvkonstrukciju projektēšana ar pilnu projekta saskaņošanu. Nodarbojamies arī ar tāmju sastādīšanu. Projektēšana, projektēšanas birojs. Arhitektu birojs Jelgavā.

Neoprojekts, SIA

Peldu 7, Jelgava, LV-3002
Sabiedrisko ēku projektēšana un būvniecība- bērnudārzi, sociālās mājas, skolas, sporta laukumi un citas, Lauksaimniecības objektu projektēšana un būvniecība, Govju kūtis, cūku kūtis, vistu kūtis, aitu kūtis

OZO Energo, SIA

Iecēni, Amoliņu 9, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Elektromontāža, elektromontāžas darbi, elektroinstalācija, elektroinstalācijas ierīkošana, elektroapgāde, elektromērījumi, zibensaizsardzība, elektriskie mērījumi un pārbaudes, elektroinstalācijas izolācijas pretestības mērījumi, zemējuma ietaišu un pārejas pretestības mērījumi, aizsardzības nostrādes mērījumi cilpa fāze -

P. Alkšņa projektu grupa IK

Jelgavas 7-4, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

IK “P. Alkšņa projektu grupa” savu darbību veic no 2002. gada marta būvuzraudzības jomā. 

Ir iegūta liela darba pieredze pašvaldību un meža autoceļu būvprojektos, pilsētu un citu apdzīvoto vietu ielu, veloceliņu un gājēju celiņu, autostāvvietu un uzņēmumu teritoriju labiekārtošanas objektu būvuzraudzībā. Būvuzraudzību esam veikuši arī valsts autoceļu tīkla objektos. 

Jau ilglaicīgi mums izveidojusies sadarbība ar partneriem – dažādu komunikāciju un tiltu projektētājiem, tā kā varam savos projektos iekļaut šādas projektu daļas. 

Tā kā atrodamies Saldū, mūsu darbības reģions ir Kurzeme un Zemgale apmēram 100 km rādiusā. Līdz šim esam strādājuši visos apkārtējos novados, arī Liepājā un Jelgavā, arī turpmāk esam gatavi izskatīt visus piedāvājumus šajā reģionā.

Profe, AS

Jelgavas 31, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Katlu māju projektēšana . Katlu māju nestandarta risinājumi. Industriālās apkures iekārtas., Apkures iekārtu projektēšana .

Project Design, SIA

Jāņa 4, Jelgava LV-3001
Arhitektūra, projektēšana

Rafaero, SIA

Aviācijas 49, Jelgava, LV-3004
Ultravieglā aviācija, ultravieglo lidaparātu modelēšana, projektēšana , ražošana.

Ramans un partneri, SIA

Tērvetes 91b, Jelgava LV-3008
Apkures sistēmas, autonomā gāzes apgādes sistēma, apkure ar gāzes baloniem, konsultācija un projektēšana

Rears, SIA

Dārza 8, Jelgava, LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība; ✓ Sertificēta skursteņslauķa pakalpojumi; ✓ Zibensaizsardzība; ✓ Drošības, vājstrāvas sistēmas; ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope; ✓ Darba aizsardzība un drošība Serviss: Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība, apkope un serviss. Zibensaizsardzība – projektēšana, montāža. Veicam sistēmu apkalpošanu un montāžu.

Sapņu mēbeles

Dobeles šoseja 2, Jelgava, LV-3007
istabas iekārtas, mīksti mēbeļu komplekti, dizaina izstrādāšana, griestu, galda lampas, mēbeļu furnitūra, projektēšana

Sunergia, SIA

Gaujas 27, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Pakalpojumi: ✓ Saules paneļu parka ierīkošana ✓ Saules paneļu parka apkope ✓ Saules paneļu parka finansēšana ✓ Saules enerģija uzņēmumiem ✓ Saules enerģija mājsaimniecībām ✓ Saules paneļu jumts ✓ Saules paneļu nojumes automašīnām Saules paneļu risinājumi:

"SUNERGIA" ir atjaunojamās enerģijas risinājumu uzņēmums, kas plāno, projektē un uzstāda saules enerģijas parkus uzņēmumiem un mājsaimniecībām. Esam uzstādījuši neskaitāmus saules paneļu parkus Baltijas valstīs un esam gatavi parūpēties arī par jūsu saules paneļu parka par uzstādīšanu. Mēs sagatavosim visu nepieciešamo dokumentāciju, izprojektēsim saules paneļu parku, uzstādīsim to un parūpēsimies, lai jūs iegūtu vislabāko cenas un kvalitātes attiecību ar maksimālu jaudu. Pasaulē lielākie saules enerģijas risinājumu ražotāji mums ir uzticējuši tos pārstāvēt Baltijas un Skandināvijas valstīs. Tas ļauj mums piedāvāt labākas cenas un zemākas uzstādīšanas izmaksas mūsu klientiem.

Svētes Ūdri, SIA

"Vecūdri" , Svētes pagasts, Jelgavas nov. LV-3008
Koka trepju, kāpņu projektēšana , izgatavošana.

Toode, SIA, Jelgavas filiāle

Lietuvas šoseja 2, Jelgava, LV-3001
Produkti:: ✓ Jumtu un sienu profili ✓ Konstruktīvie profili ✓ Taisnais skārds ✓ Lietus ūdens noteksistēmas ✓ Papildelementi ✓ Dūmvadi ✓ Jumta logi ✓ Jumta plēves ✓ Jumta tilti ✓ Jumta un fasādes kāpnes ✓ Skārdnieku instrumenti ✓ Skrūves ✓ Sniega barjeras ✓ Ventilācijas izvadi

Trust Con, SIA

J.Čakstes bulvāris 13-4, Jelgava LV-3001