Psihologi, visā Latvijā

Drukāt

Barboleta, attīstības centrs

Atmodas 9, Jelgava, LV-3001
Produkti: ✓ Līdzsvara platforma (var iegādāties ikviens lietotājs. Līdzi saņem lietošanas instrukciju) ✓ Speciālistu konsultācijas platformas lietotājam individuālām vajadzībām. ✓ Speciālistu apmācības profesionāļiem, piemēram, psihologiem, logopēdiem, speciālajiem pedagogiem, skolu pedagogiem ir iespējams kļūt par metodes speciālistiem, apmeklējot apmācības un nokārtojot pārbaudes darbu. ✓ Kartītes. Īpaši izstrādātas lietošanai ar Barboleta līdzsvara platformām. ✓ Konsultācijas attīstības centrā. Konsultācijas bērniem pie speciālistiem: logopēds, psihologs, speciālais pedagogs. Nodarbības pie: fizioterapeita (vingrinājumi ūdenī), baseina trenera peldētapmācībai.

Paturskas I. ģimenes veselības centrs, SIA

A.Saharova 3a, Rīga LV-1082
Apraksts: 2005.g. 3.janvārī pašā Purvciema centrā atvēra savas durvis mūsu centrs, kur tiek piedāvāts plašs ārstniecisko un rehabilitācijas pakalpojumu klāsts. Mēs piedāvājam komplekso apkalpošanu individuālajiem klientiem, ģimenēm un organizācijām. Slimību profilakse, ārstēšana un rehabilitācija, obligātas veselības pārbaudes, vakcinācijas, bērnu aprūpe.

REBUS veselības studija

Atbrīvošanas aleja 128, Rēzekne LV-4601
Liels pakalpojumu klāsts:

REBUS piedāvā vairāk nekā 85 pakalpojumus. No veselības līdz saldumam, no siltuma līdz miera sajūtām.

Atmosfēra, komforts un dizains:

Mēs pārdomājam katru dizaina elementu. Gaidīšanas laiku var izmantot lietderīgi, piemēram, lasot grāmatas no Rebus bibliotēkas vai baudot tasi tējas.

ARS Veselības centrs

Blaumaņa 11/13, Rīga, LV-1011
Apraksts: Klīnika "Medicīnas centrs ARS" dibināta 1988. gadā un ir viena no lielākajām un novērtētākajām medicīnas klīnikām Latvijā, kas pulcē valsts vadošos medicīnas speciālistus un izmanto jaunākās tehnoloģijas, inovācijas un aktuālākos zinātnes atklājumus gan pašā Rīgas centrā, gan filiālēs.

Jurkovska A., psihologs

Poruka 1-3.st., Madona, Madonas nov., LV-4801
Psihologa, psihiatra un psihoterapeita pakalpojumi