Rēzekne, visā Latvijā

Drukāt

Siltumtehnika Rēzekne, veikals

Bukmuižas 10, Rēzekne, LV-4601
Santehnikas tirdzniecība, siltumtehnika apkures iekārtas Jēkabpils, apkures katli Rēzekne , santehnika

Siltumtehnika Saldus, veikals

Mazā 1, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Radiatori, santehnikas veikals, dūmvadi, centrometal, granulu katli, santehnika, boileri, apkures katli, kamīni, elektriskie apkures katli, siltums, siltumtehnika, siltumsūknis cena, akumulācijas tvertne, katlu, radiatori cenas, centrālapkures krāsnis, gaisasiltumsūknis, gaiss ūdens siltumsūknis, biokamīns, cirkulācijas sūknis,

Sintija, Ziedu salons

Skolas 26, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Ludza, Ludzā, ziedi, ziedu tirdzniecība, ziedu piegāde Ludzā, Rīgā, Rīga, Kārsavā, Zilupē, Zilupe, Rēzekne

Sintija, ziedu salons

Skolas 26, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Ziedi Ludza, Ludzā, Ziedu piegāde Ludza, Ludzā, ziedi, ziedu tirdzniecība, ziedu piegāde Ludzā, Rīgā, Rīga, Kārsavā, Zilupē, Zilupe, Rēzekne, Rēzeknē, Ziedu tirdzniecība, floristika, florists, Ludza, Ludzā, Ziedu piegāde, ziedi Ludzā, Ziedu kompozīcijas, ziedu salons, ziedu salons Ludza, Ludzā, Grieztie ziedi, Dekorēšana,

Sintija, ziedu salons

Vienības 72A-2, Kārsava, Ludzas nov. LV-5717
Kārsavā, Kārsava, ziedi, ziedu tirdzniecība, ziedu piegāde, Kārsavā, Zilupē, Zilupe, Gulbene, Gulbenē, Rēzekne

Skaistuma Templis, IK

Bērzpils 14-1, Balvi, Balvu nov. LV-4501
internetveikals Balvos, Skaistuma Templis Balvi, Gulbene, kosmētikas internetveikals Alūksne, Ludza, Rēzekne

Skarbaka, SIA

Ziemeļu 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
, Rīga, Valmiera, Sigulda, Cēsis, Limbaži, Valka, Smiltene, Alūksne, Madona, Gulbene, Balvi, Ludza, Rēzekne

Skrajānes L. zvērinātas advokātes privātprakse

Saules 13, Madona, Madonas nov. LV-4801
Juristi Rēzekne . Juristi Alūksne. Juristi Valmiera. Juristi Cēsis. Juristi Limbaži., Juristi Rēzekne . Juristi Alūksne. Juristi Valmiera. Juristi Cēsis. Juristi Limbaži.

Skrules A. ģimenes ārsta prakse

Vienības 52, Kārsava, Ludzas nov., LV-5717
Apraksts: Vides pieejamība pacientiem ar īpašām vajadzībām. Visā pārējā laikā nepieciešamības gadījumā griezties pēc palīdzības Rēzeknes slimnīca SIA, uzņemšanas nodaļa 64603367 ,, Neatliekamo situāciju gadījumos zvanīt „03” vai „112” vai ,,113 Gimenes ārstu konsultatīvs tālrunis ,,66016001 un NVD informatīvs tālrunis ,,80001234

Skārdnieku amata apvienība(LSA)

Amatu 5, Rīga LV-1050
Latvijas skārdnieku apvienība. Sertificēti skārdnieki Latvijā, Rīgā, Latvijā. Skārdnieku darbi. Skārda izstrādājumu izgatavošana. Skārdnieku darbnīcas. Ūdens notekas, lietus ūdens notekas. Skārda jumtu ieklāšana. Latvijas skārdnieku apvienība veica skārdnieku izglītošanu, apmācību jumiķu arodā: Veicam skārdnieku darbu, pasūtītāju

Sorms, SIA

Ziemeļu 2, Lejas Ančupāni, Vērēmu pagasts, Rēzeknes nov., LV-4604
Latgale, Rēzekne , Ludza, Daugavpils.

Spectra Baltic, SIA, Apsardzes, ugunsdrošības sistēmas

Ganību dambis 7 k-2, Rīga, LV-1045
Apraksts:

PARADOX apsardzes sistēmas. UNIPOS ugunsdrošības sistēmas. SOYAL piekļuves kontroles sistēmas. SUNELL videonovērošanas sistēmas. Mūsu darbinieki ir augsti kvalificēti un kompetenti profesionāļi, kas sniegs katram klientam individuālu attieksmi un pieeju, kā arī atbildēs un konsultēs par jebkuru jautājumu, kas skars drošības sistēmu jomu. Mēs rūpējamies par mūsu klientu ērtībām un vajadzībām, piedāvājot vairāk kā 25000 preču, no kurām izvēlēties tieši sev piemērotāko. Preces skatāmas ne vien mūsu mājaslapā, bet arī uz vietas mūsu veikalos. Darbošanās vietas: Rīga, Vidzeme, Zemgale, Kurzeme, Latgale, Latvija.

 

Spero SK, SIA

Aglona, Tartakas 1, Aglonas pagasts, Preiļu nov., LV-5304
Bīstamo koku novākšana, zāģēšana, arborists, arboristi, arborista pakalpojumi, arboristu darbi, bīstamo koku griešana kapos, kapu koku zāģēšana, koku zāģēšana pie mājām, celtnēm, bīstamo koku novākšana Latgalē, bīstamie koki Latgalē, Daugavpilī, Preiļos, Krāslavā, Rēzeknē, bīstamie koki Latvijā, bīstamo koku novākšana Latvijā, koku

Sprogas, ZS

"Sprogas", Jaunalūksnes pagasts, Alūksnes nov., LV-4301
Apraksts:

ZS "Sprogas" ir dārzkopības uzņēmums ar vairāk nekā piecdesmit gadu pieredzi stādu audzēšanā un augļkopības jomā. Šobrīd esam viens no vadošajiem uzņēmumiem vasaras puķu stādu un augļu koku stādu audzēšanā. Stādaudzētavā audzētie puķu stādi rotā vairāku pilsētu apstādījumus, kā arī lielāko tirdzniecības centru puķu dobes Rīgā un privātdārzos gan Latvijā, gan Igaunijā.

Stex, SIA

Dzelzceļnieku 21-3, Rēzekne, LV-4601
Video novērošanas sistēmas, ugunsdrošības sistēmas, signalizācijas izbūve, ekspluatācija, apkalpošana, videonovērošanas sistēmu uzstādīšana un apkalpošana, apsardzes un piekļuves sistēmu uzstādīšana un apkalpošana. Datoru tīklu izbūve. Iekšējie elektroinstalācijas darbi. Videonovērošanas sistēmas Rēzeknē, Latgalē, datoru tīklu

Stikluserviss.lv, Autostiklu serviss Valmierā

Valmiermuiža, Patversmes 27, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Pakalpojumi:: ✓ Tonēšana ✓ Kasko ✓ Stikla uzstādīšana ✓ Stikla remonts ✓ Auto stikli ✓ Lukturu pulēšana ✓ Lukturu aplīmēšana ar aizsargplēvi ✓ Stiklu izgatavošana spectehnikai Kasko:: Uzņēmums sadarbojas ar apdrošināšanas akciju firmām. Tā kā sadarbība ir ar visām firmām, tad mājaslapā pavisam vienkārši ir jāizvēlas savs apdrošinātājs, lai uzzinātu, kā internetā pieteikt negadījumu, protams, stikluserviss.lv komanda labprāt jūs konsultēs neskaidrību gadījumā, kā arī veiks transportlīdzekļa bojātās detaļas fotofiksāciju jūsu vietā.

Stikāni, viesu nams

"Stikāni", Bernāni, Nagļu pagasts, Rēzeknes nov., LV-4631
Apraksts: Viesu nams atrodas pašā Orenīšu dīķu krastā. Viesu namā ir 3 divvietīgi un viens ģimenes numuriņš (līdz 4 personām) ar visām ērtībām. Piedāvā putnu vērošanas ekskursiju organizēšanu un pavadību tuvākajā apkaimē un pie Lubāna ezera. Putnu vērošanas tūres Lubāna ezera apkaimē zinoša gida pavadībā. Informācijas centrs putnu vērotājiem.

Stils, mēbeļu ražotne

Jupatovkas 5, Rēzekne LV-4601
Mēbeles pēc individuālā pasūtījuma: ✓ Priekštelpas mēbeles ✓ Virtuves mēbeles ✓ Biroja mēbeles ✓ Dzīvojamās istabas mēbeles ✓ Bērnu istabas mēbeles ✓ Skapji ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Vannas istabas mēbeles Mēbeļu ražotne:

Ja nepieciešamas mēbeles, tad uzticiet šo uzdevumu profesionāļiem. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes, Latvijā ražotas mēbeles, kas patiks katram mūsu klientam. Pie mums atradīsiet īsto risinājumu savām vajadzībām. Liekot klienta intereses pirmajā vietā, varam izgatavot mēbeles, kas atbildīs klientam nepieciešamajam dizainam, funkcionalitātei un budžetam.

Stokker Rēzekne, instrumentu un servisa centrs

Jupatovkas 19, Lielie Dreizi, Griškānu pagasts, Rēzeknes nov., LV-4601
Mežkopības un mežizstrādes tehnika

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Preces: ✓ Celtniecības tehnika ✓ Darba apģērbs ✓ Dārza tehnika ✓ Elektroinstrumenti ✓ Lauksaimniecības un komunālā tehnika ✓ Metināšanas piederumi ✓ Servisa aprīkojums ✓ Smērvielas ✓ Tīrīšanas iekārtas Instrumentu un tehnikas tirdzniecība:

Stokker ir vairāk nekā 30 gadus ilga pieredze profesionālo instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu sniegšanā. Pie mums strādā profesionāļi, kas specializējušies būvniecības, lauksaimniecības, kokapstrādes, metālapstrādes, uzkopšanas, smērvielu, garāžas iekārtu, kā arī dārza un meža tehnikas jomās. Uzņēmumā ir vairāk nekā 500 speciālistu visā Baltijā. Pateicoties 11 Stokker centriem, mūsu profesionālā komanda, preces un pakalpojumi ir ērti sasniedzami klientiem visā Latvijā – Rīgā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Saldū, Talsos un Ventspilī.