Rēzekne, visā Latvijā

Drukāt

Rutkovska G., zvērināta tiesu izpildītāja

Atbrīvošanas aleja 93a, Rēzekne LV-4601
tiesas sēdēs, mantas apķīlāšana, mantojums, inventāra saraksta sastādīšana, inventāra saraksts, Latgale, Rēzekne

Watermelon, SIA, Reklāmas suvenīri

Durbes 10, Rīga, LV-1007
Rīga, Jūrmala, Tukums, Talsi, Ventspils, Liepāja, Kuldīga, Saldus, Balvi, Bauska, Dobele, Daugavpils, Rēzekne

Idea Crafter Group, SIA

Skolas 18, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Lubāna, Ludza, Madona, Mazsalaca, Ogre, Olaine, Pāvilosta, Piltene, Pļaviņas, Preiļi, Preiļos, Priekule, Rēzekne

GUNMARKET EU, SIA, Mednieku un makšķernieku veikals Rīgā

Latgales 243, Rīga LV-1019
Krasta, Jūrmala, Mārupe, Ogre, Ikšķile, Sigulda, Cēsis, Madona, Valmiera, Rēzekne , Viļāni, Jelgava, Dobele

G.Grantis, SIA, Apbedīšanas birojs

Parādes 15, Daugavpils LV-5401
pagasts, Salienas pagasts, Sventes pagasts, Skrudalienas pagasts, Tabores pagasts, Latgale, Krāslava, Rēzekne

Ludzas Vissvētās Dievmātes aizmigšanas pareizticīgo draudze

Latgales 121, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Apraksts: Ja pa Latgales ielu Rēzeknes virzienā dotos uz Ludzas centra pusi, tad jau no pasta ēkas paveras taisns ceļš uz lielisku baznīcu – Ludzas pareizticīgo Svēto Dievmātes Aizmigšanas katedrāli, kura 2015. gadā atzīmēja savu 170. jubileju. No aprakstiem zināms, ka baznīca ir arhitektūras piemineklis, celta krusta veidā ar Toskānas ordeņa kolonām. Pastāvīga pareizticīgo draudze (496 cilvēki) Lucinas (tag. Ludzas) pilsētā tika atvērta 1833. gadā, un pagaidu baznīca izvietojās apriņķa pārvaldei piederošas ēkas otrajā stāvā. 1843.-1845. gados par Sv. Sinodes līdzekļiem Lucinā sākās mūra baznīcas celtniecība, kura tika iesvētīta 1845. gada 19. augustā par godu Dievmātes Aizmigšanai. Pirmais draudzes priesteris bija tēvs Panteleimons Usovskis. Baznīca tika celta kā pilsētas centrs, kuras apbūve ar savām ielām-stariem satikās pie pareizticīgo baznīcas. 1878. gadā Lucinas baznīca tika pārdēvēta par katedrāli ar pārziņa palīga un diakona amatiem.

Aktis, SIA, Daugavpils filiāle

Daugavpils LV-5401
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

ATRAKCIJA.LV, SIA Konzums AK

Cēres 69, Rīga, LV-1058
Apraksts: Mūsu uzņēmums jau daudzus gadus nodarbojas ar piepūšamo atrakciju nomu. Iznomājam lielās profesionālās PVC piepūšamās atrakcijas dažādiem pasākumiem. Atrakcijas iegādājamies pilnīgi jaunas. Mūsu atrakcijas ir sertificētas saskaņā ar CE, EN71, EN14960, ASTM, un ISO standartu, kas ir testēta ar neatkarīgo ekspertu komisiju un ir saņēmusi SGS sertifikātus.
 SGS ir vadošā kontroles, ekspertīžu kompānija dažādās nozarēs un darbības sfērās. Šodien tā atzīta par pasaules kvalitātes etalonu. Tieši tāpēc, produkcija ar SGS sertifikātu – efektivitātes un drošības visaugstākais kritērijs. Pārdodam un iznomājam piepūšamās atrakcijas. Patīkamu atpūtu!

Ironwill Steel, SIA, Latvijas metāls,metālu bāze

Latvijas metāls, metālu bāze
Cesvaines 15a, Rīga, LV-1073
Metāla sortiments:: ✓ Caurules ✓ Sijas ✓ Armatūras ✓ Armatūras sieti ✓ Apaļdzelzs ✓ Plakandzelzs ✓ Kvadrātdzelzs ✓ U–profili ✓ Loksnes Transports:: Sadarbībā ar SIA "IRW Serviss", lai atvieglotu klientiem saņemt savu pasūtījumu, tiek nodrošināta pasūtījuma piegāde uz norādīto adresi, bet tikai Latvijas teritorijā.

3D GEO, SIA, Topogrāfija, ģeoloģija Rīga, Rīgas rajons

Biksēres 2, Rīga, LV-1073
Apraksts: Topogrāfija. Ģeodēzija. Rīga, Rīgas rajons. Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale, Jūrmala, Ogre, Tukums, Sigulda. Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija.

FinKonsult, Ilona Bērziņa, grāmatvedības pakalpojumi Jēkabpilī

Draudzības aleja 10-41, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Pakalpojumi: ✓ Vadības grāmatvedība ✓ Gada pārskatu sagatavošana ✓ IIN deklarāciju sagatavošana ✓ Nodokļu un finanšu konsultācijas ✓ Uzņēmumu dibināšana Apraksts:

Grāmatvedības birojs "FinKonsult" ir dibināts un darbojas grāmatvedībā jau no 2003. gada. Sadarbojamies ar dažādiem klientiem no dažādām nozarēm, tai skaitā mežizstrāde, mazumtirdzniecība, lauksaimniecība un citi pakalpojumi. Starp mūsu klientiem ir gan mazāki, gan lielāki uzņēmumi, gan fiziskās personas. Kaut paši atrodamies Jēkabpilī, mūsu klientu pulkā ir pārstāvji gan no Jēkabpils, gan no tuvajiem reģioniem un arī no tālākiem apvidiem.

Baltic Agro Machinery, SIA, Latgales reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Rēzeknē

"Pirmās upmalas" , Lejas Ančupāni, Rēzeknes nov.
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Rēzeknes servisa centrs ir atvērts 2018. gada sākumā. Laipni lūdzam!

Galdniecība A, SIA

Kalnu 2-3, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Par uzņēmumu:

SIA "Galdniecība A "piedāvājumā visa veida koka durvju, logu, kāpņu un mēbeļu izgatavošanu pēc individuāliem pasūtījumiem.

Sintija, Ziedu salons

Skolas 26, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Apraksts:

Ziedos slēpjas milzīgs dabas skaistums un enerģija. Tie apbur un padara gaišāku cilvēku ikdienu. Tie pauž sajūtas un mīlestību, ko noklusē vārdi. Atklājiet dāvāšanas prieku un pārsteidziet cilvēkus sev blakus ar mūsu ziedu piegādi vai arī skaistākajā jūsu dzīves brīdī mūsu floristes izveidos pušķus, noformēs pasākumu norises vietas atbilstoši pēdējām modes tendencēm.

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produktu grupas: ✓ Asis, bremzes, stūres mehānismi ✓ Apgaismojums un elektroiekārta ✓ Ķīmiskie produkti, kopšanas līdzekļi, krāsas ✓ Pneimatikas un elektronikas detaļas ✓ Kabīnes detaļas, borta aprīkojums ✓ Automobiļa komponenti un kravas stiprināšana ✓ Atsperes, amortizatori ✓ Hidraulika ✓ Dzesēšana un kondicionēšana ✓ Motoru un un transmisijas detaļas ✓ Cisternu detaļas ✓ Darbnīcu un uzņēmumu aprīkojums ✓ Lauksaimniecībai

Veterinārais centrs - aptieka AnRiVet, dzīvnieku viesnīca

Krāslavas 4, Rēzekne, LV-4601
Veterinārija, vetārsts, veterinārā klīnika, vet, vetārsti, konsultācijas, laboratoriskie izmeklējumi, ārstnieciskā barība, veterinārie medikamenti, sausās barības, zoopreces, dzīvnieku viesnīca, veterinārais centrs, dzīvnieku kopšana un aprūpe, dzīvnieku aprūpe, zOO, terapija, zooveikals, sterilizācija, kastrācija, klīnika.

Fest, Ziedu salons

Brīvības 3b, Rēzekne LV-4601
Floristika, ziedu tirdzniecība, ziedu veikals, grieztie, telpaugi, mākslīgie, kāzu pušķi, bēru pušķi, tematiskā floristika. Davanas. Suvenīri. Tiande kosmētika, www.tiande.ru, dabīga kosmētika, Tiande kosmētika Rēzeknē, Latgalē. Ziedi, pušķi, ziedu piegāde adresātam, ziedu kompozīcijas, tematiskā floristika, ziedu grozi, kāzu

Ievas aptieka

Meža 9, Rēzekne LV-4601
Ortopēdiskās zolītes, Aptiekas, aptieka, medikamenti, zāles, homeopātija, homeopātiskie līdzekļi, higiēnas preces, zīdaiņu preces, kosmētika, kompresijas zeķes, asinsspiediena mērīšana, vitamīni, uztura bagātinātāji. Aptieka Rēzeknē, Latgalē. lasāmās brilles, dezinfekcijas līdzekļi, dezinfekcijas līdzekļu tirdzniecība Rēzeknē,

Topodarbi, IK

Mārciena, "Dambakalns" , Mārcienas pagasts, Madonas nov., LV-4852
Apraksts:

IK "Topodarbi" piedāvā kvalitatīvu mērniecības darbu izpildi Vidzemē. Mūsu pakalpojumi:

✓ Izpildmērījumu plāna izgatavošana ✓ Topogrāfisko plāna izgatavošana ✓ Mērniecība ✓ Ģeodēziskie darbi ✓ Inženierģeodēziskie darbi ✓ Būvasu nospraušana
ZL.LV iesaka

Latwork, SIA

Stacijas 129j, Daugavpils LV-5401
Par uzņēmumu:

SIA "LATWORK" savu darbību attīsta kā darba apģērbu, cimdu, apavu un individuālo aizsardzības līdzekļu (IAL) mazumtirgotājs un vairumtirgotājs visā Latvijā. SIA "LATWORK" mērķis ir nodrošināt klientus ar pasaulē plaši pazīstamu ražotāju kvalitatīvu un modernu produktu klāstu. Līdz ar to tiek nodrošināta aizsardzība pret dažāda veida riska faktoriem, kas ir viens no svarīgākajiem noteikumiem drošai darba videi, apmierinātiem darbiniekiem un kvalitatīvi padarītam darbam. Mūsu piedāvātā produkcija pilnībā atbilst Latvijas un Eiropas standartiem. SIA "LATWORK" plašais preču klāsts ir izstrādāts izvērtējot klientu vēlmes un vajadzības, kā arī finansiālās spējas. Piedāvājuma klāstā ir laika gaitā izvērtēti un testēti modeļi, kuri vislabāk atbilst mūsdienu darba videi. SIA "LATWORK" nodrošina profesionālu un augstu apkalpošanas kvalitāti, kā arī individuālu pieeju katram klientam.